תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 07:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מנסים לשקם את מחלקת הנוער של הפועל תל אביב
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 18:40 
פישונט, לאורך העונה שעברה התרשמתי מהנתונים שסיפקת, בגדול לא רציתי להגיב מכיוון שבעונה שעברה עבדתי במחלקת הנוער (לצערי אמנון רז העדיף שלא להעסיק אותי ועד שהחזירו את זלצר כבר סגרתי במקום אחר), אבל לאור המצב אני חייב לציין כמה הבהרות קטנות

בשנה שעברה אמנם המערכת התנהלה כשכונה אחת גדולה באשמת הבעלים (מינוי זלצר למאמן הבוגרים בלי לשאול אותו היא דוגמה קטנה) אך ללא שום קשר כל מי שהיה במערכת (בראשות זלצר, שמוליק בל וציון יעקב)עשה את המקסימום והמחלקה לא רק שלא עשתה בושות אלא מעל ומעבר בהתחשב לתנאים (מגרשים קטסטרופליים, שום קשר לבוגרים והמון (המון!!!) הבטחות שנשארו תלויות באוויר מצד טביב, עצמוני ושות'.

פישונט כתב:

שמות בולטים ששוחררו ממחלקת הנוער בקיץ (תודות לעצמוני):
שמעון אבוחצירה (נערים ב') - הלך בעקבות קרוב המשפחה עם אותו שם, לקריית שמונה. קשר, כבש 7 שערים בעונה שעברה בקבוצה שסייימה מקום 2 בליגה. שיחק במחלקה מגיל 14.
הדר ברד (נערים ב') - חזר להפועל באר שבע לאחר 3 שנים בהפועל. קשר, הבן של מאיר ברד. שחקן הרכב כמעט קבוע בשנה שעברה.
רז יצחק (נערים ג') - עבר בחינם למכבי ת"א. חלוץ, מלך השערים של קבוצת האליפות של נערים ג' עם 30 שערי ליגה ועוד 6 בגביע המדינה. אחד הכשרונות הכי גדולים במדינה בקבוצת הגיל שלו. כבש את השער הראשון במשחק הנצחון על מכבי 1:2 בעונה שעברה, שהבטיח את האליפות. ילד אדום שגדל בהפועל מגיל 10.
גל אסולין (נערים ג') - שוחרר להפועל ראשל"צ אחת הקבוצות החזקות בליגה. קשר, שחקן הרכב בקבוצת האליפות.
שמעון תורג'מן (נערים ג') - עבר בחינם למכבי ת"א. בלם שפתח כמעט בכל משחקי הקבוצה בשנה שעברה.

:hapoel:

בגדול כל השחקנים הנ"ל טובים, חברי נבחרות בתקופות אלו ואחרות אך לא כל שחקן ששיחק במחלקה מגיל מסוים או שהיה כוכב בגיל 11 מגיע לבוגרים ונשאר במועדון לעולמי עד

מהיכרות אישית עם כל מאלו אני יכול לומר לך שחוץ מרז יצחק אף אחד מהשחקנים הנ"ל לא היה שחקן הרכב בשנה שעברה, אמנם מספר גדול יחסית של שחקנים עזבו אך תאמין לי שאבא של שחקן בן 15-16 שבנו שחקן הרכב בהפועל (ללא קשר למצב הנוכחי) לא יעביר את בנו לאף מקום.

ספציפית בשנתון 97 (שנתון מצוין שזכה באליפות מרשימה בעונה שעברה) ישנה תופעה שקיימת בהמון מקומות בארץ. ישנם מספר שחקנים שהוריהם חשבו משום מה שהם יכולים לעשוק מועדון ולעשות קופה על ילד בן 14-15. כבר מספר שנים שטובי השחקנים שם (דרך הוריהם כמובן), כולל אדון רז יצחק ועוד מספר שחקנים שנשארו במועדון מזגזגים ומאיימים לחצות את הכביש באם לא יקבלו הטבות אלו ואחרות , באמצע השנה שעברה במהלך המירוץ לאליפות לפחות כ- 5 שחקני מפתח הכניסו טופס הסגר קטין (מכיוון שבגיל 16 לא ניתן לעבור בחינם) ולמעשה שמרו לעצמם את האופציה לעבור למכבי, רז יצחק ושמעון תורג'מן גם עשו זאת בסוף, אני מתאר לעצמי שעוד נשמע שהם יחזרו/ ירצו לחזור מכיוון שמכבי ידועה בגניבת שחקנים ובייבושם על הספסל.

אין מה לכעוס על המועדון על כך ש"לא נלחם" על שחקן זה או אחר, אין למועדון מה לעשות לשחקן מתחת לגיל 16 שרוצה לעבור מועדון כל שנה, יש חוקים בעניינים הללו, אם אותם שחקנים היו "ילדים אדומים" הם היו נשארים קצת יותר נאמנים כמו אחד שחלקכם מכירים, עדן שרם, שסירב בגיל צעיר מאוד ללבוש חולצה צהובה והצטרף למשפחת הפועל תל אביב

בגדול נכון שאנחנו כרגע לא ארגון גדול במחלקה כמו מכבי או מכבי חיפה אבל אין מה לצעוק שאין נוער ואין מחלקה, כרגע יש אנשים טובים במערכת שיודעים מה הם עושים, טיפהלה סבלנות ויהיו גם פירות, ישנם שנתונים מוכשרים מאוד (שנתון 96 לדוגמא עם מספר לא מבוטל של כשרונות) ואנשים טובים ומקצועיים במערכת

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 19:04 
giladbe היקר, לא תשמע ממני מילה רעה על האנשים שעובדים במחלקת הנוער של הפועל, במיוחד בגלל היכרותי עם חלק מהם והיותם עובדים מאהבה וכמעט בהתנדבות.
חבל על השחרורים בקיץ ועוד יותר חבל על התקציבים הנמוכים גם השנה. מקווה שעם חיבור נכון להנהלה החדשה ואולי גם תמיכה מצד עמותת האוהדים, נחזור לייצר שחקנים לקבוצה הבוגרת בקצב גבוה והמחלקה תביא כבוד גדול לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
אפרופו מחלקת הנוער והעסקה המוזרה עם שמשון - מישהו יכול להסביר מה עשתה הפועל עם המגרש הזה ?
כי בצפון העיר אין להפועל נוכחות. (וחבל כי בדור החדש יש כאן המון ילדים שאוהדים הפועל ונאלצים ללכ לקבוצות אחרות...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
הנה הטרול מכנה אותנו תולעים. איש מסכן
מעולם לא עזבו שחקנים ללא שום תמורה וסתם כך. אגב,אפילו על דדי קיבלנו 3 שחקים

שוב, מי זה "אותנו"? בשם מי אתה מדבר? לא בשמך ובשם התולעים שלך?

ואם אני טרול ואיש מסכן, מדוע ניסית להתחבר איתי כל-כך בעבר? מדוע כתבת לי לא פעם עד כמה אתה מעריץ אותי?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

ואם אני טרול ואיש מסכן, מדוע ניסית להתחבר איתי כל-כך בעבר? מדוע כתבת לי לא פעם עד כמה אתה מעריץ אותי?

אתה טרול מסכן ועלוב, שיורק לאנשים פה בפרצוף סתם כי זה מעמיד לך את הזין.
איכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

חתיכת עלוב נפש!
מדובר על זוג עבריינים שפירקו מחלקת נוער עם פוטנציאל ופגעו בעתיד של הקבוצה שאתה אמור לאהוד!
במקום להתעסק בנושא הכואב הזה אתה סוגר חשבונות אישיים כאילו זה האימייל הפרטי שלך יא טרול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
כואב הלב המצב הזה שמכב*סט מסריח פירק בשלושה חודשים את מה שנשאר מהמחלקת נוער שלנו,פשוט כואב.
אני חושב שמגיע לאוהדים לשמוע מה התוכנית של ההנהלה וזלצר לשיקום המחלקה הזאת,לא מעניין כרגע מה התוצאות של הקבוצות האלו בליגות נוער אלא איך מביאים 2-3 שחקנים טובים לבוגרים כל שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
כואב הלב המצב הזה שמכב*סט מסריח פירק בשלושה חודשים את מה שנשאר מהמחלקת נוער שלנו,פשוט כואב.
אני חושב שמגיע לאוהדים לשמוע מה התוכנית של ההנהלה וזלצר לשיקום המחלקה הזאת,לא מעניין כרגע מה התוצאות של הקבוצות האלו בליגות נוער אלא איך מביאים 2-3 שחקנים טובים לבוגרים כל שנה.

כמה שחקנים שוחררו מכל מחלקות הנוער? פה בהודעה הפותחת ראיתי חמישה.

אתה לא חושב שזאת קצת היסטריה מוגזמת להגיד "פירק" בגלל חמישה שחקנים ששוחררו מכל מחלקות הנוער?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
bloodbrother כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

חתיכת עלוב נפש!
מדובר על זוג עבריינים שפירקו מחלקת נוער עם פוטנציאל ופגעו בעתיד של הקבוצה שאתה אמור לאהוד!
במקום להתעסק בנושא הכואב הזה אתה סוגר חשבונות אישיים כאילו זה האימייל הפרטי שלך יא טרול.

להערכתי אתה הרבה יותר קרוב לתיאור "טרול" ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
מתי יוצאת חולצת הפועל ת"א מכבי פ"ת אחיות בדם של האולטראס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
עומרי קנדה כתב:

אתה לא חושב שזאת קצת היסטריה מוגזמת להגיד "פירק" בגלל חמישה שחקנים ששוחררו מכל מחלקות הנוער?

לך לפסיכיאטר שידחוף לך כדורים חתיכת אפס מאופס שכל חייו זה התעסקות בלהרגיז אנשים בפורום אינטרנט.
אתה צריך טיפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
bloodbrother כתב:
עומרי קנדה כתב:

לך לפסיכיאטר שידחוף לך כדורים חתיכת אפס מאופס שכל חייו זה התעסקות בלהרגיז אנשים בפורום אינטרנט.
אתה צריך טיפול.

חתיכת טרול, לענות עניינית לשאלה שלי אתה יכול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
עומרי קנדה כתב:
bloodbrother כתב:
עומרי קנדה כתב:

אתה צריך טיפול.

כשתשאל שאלה עניינית ולא שאלה שכל מטרתה זה לעורר פרובקציות אני יענה לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 23:05 
יש פה שתי תקלות משלימות:
1. שעדיין מגיבים פה לטרול האומלל
2. שהטרול האומלל לא הורחק לצמיתות מהפורום הזה
האמת, אדמין, לכלכת בקטע הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
bloodbrother כתב:
עומרי קנדה כתב:
bloodbrother כתב:
עומרי קנדה כתב:

אתה צריך טיפול.

כשתשאל שאלה עניינית ולא שאלה שכל מטרתה זה לעורר פרובקציות אני יענה לך.

טוב, לא יודע למה אני מנסה לנהל דיון עם אדיוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

זה פשוט מאד. עד לא מזמן היית חביב סה"כ. פרובוקטור אבל חביב
באמת חשבתי שזה נחמד לפעמים ללכת נגד הזרם,לפעמים אפילו הסכמתי עם דעתך (גיא לוזון למשל)
אבל עם הזמן זה הפך למעיק ולא נעים,לא לומר דבילי. זה הפך בעיקר לקטע של "תראו אותי,אני מיוחד" ואני חושב שאדם בגילך חייב להתקדם ולא להתנהג בצורה כה ילדותית
מאחל לך הצלחה,אולי אעריץ אותך שוב פעם

נערך לאחרונה על ידי אורנה אוסטפלד בתאריך 02 ספטמבר 2012, 11:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 10:35 
עכשיו כבר ברור שלמרות שזה נורא לתת לגידול שהסרנו את המיליונים רק כדי שיסתלק מהקבוצה, זה המהלך הנכון. וזה יאמר לזכות חיים רמון ושות' ולתשומת לב אישי העקרונות שלא עושים חברות בעמותה רק כדי לא לתת לגידול שהסרנו כסף, וזה אכן כואב.

עוד שנה במועדון והוא היה מחריב פה את הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 07:10 
עוד עזבו את המחלקה:
- ירדן קרישטול, שוער נבחרת הנוער בשנה שעברה. היה אמור להמשיך בקבוצת הנוער אבל הועזב על ידי שי ברדה המאמן הזמני שמינה יצחק רז, המנהל המקצועי של מחלקת הנוער (שניהם הוחלפו על ידי ההנהלה החדשה). כרגע קרישטול ללא קבוצה. אוהד הפועל שרוף ממשפחה אדומה.
- יניב עזריה. בלם, הקפטן של קבוצת הנוער ובסגל הרחב של נבחרת הנוער בשנה שעברה. עזב/הועזב בקיץ אחרי שלא הצליח להתאושש מפציעה קשה בעונה שעברה.
- שון מלכה. קשר. סיים גיל נוער והושאל להפועל פתח תקוה (בוגרים). הרבה כישרון, טכני מאוד, אבל גם הרבה בעיות משמעת. נקווה שיתקדם העונה.
- אסף בקאל, קשר, עזב להפועל רעננה לאחר עונה אחת באדומים (הגיע ממכבי). שחקן הרכב בנערים ב' בשנה שעברה. 26 משחקים, חמישה שערים.
- ניל שטראובר, שוער, הבן של... שוחרר לשמשון תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מנסים לשקם את מחלקת הנוער של הפועל תל אביב
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 07:51 
סמל אישי של המשתמש
סלח לי, אבל לשחרר שחקנים בגיל נוער זה בסדר גמור. זה הגיל שכבר אפשר לראות מי מתאים ומי לא, וירדן קרישטול למשל, בלי קשר לכמה אדומה המשפחה שלו, לא מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מנסים לשקם את מחלקת הנוער של הפועל תל אביב
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 08:08 
שבתאי יחבס כתב:
סלח לי, אבל לשחרר שחקנים בגיל נוער זה בסדר גמור. זה הגיל שכבר אפשר לראות מי מתאים ומי לא, וירדן קרישטול למשל, בלי קשר לכמה אדומה המשפחה שלו, לא מתאים.

ירדן קרישטול שוער מצוין ואני מאמין שיגדל להיות שוער לגיטימי בליגת העל. היה לא יציב בחצי השני של העונה אחרי פתיחה טובה מאוד. סבל רבות מההגנה החלשה של כל הקבוצה. נתונים פיזיים טובים מאוד ורשם כבר לא מעט הופעות עם נבחרת הנערים והנוער.
הרבה יותר מתאים וטוב משוער גמד שספג 64 שערים וירד ליגה ברעננה בעונה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 13:51 
אם רוצים לשקם את הנוער, בתור התחלה כדאי שמישהו מהקבוצה הבוגרת יגיע למשחקי הנוער, או לפחות אחד הסקאטרים שמועסקים על ידה.

יכול להיות כמובן שמישהו היה בפתח תקווה ופספסתי אותו, אם כן, לוקח את דבריי בחזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 14:07 
פישונט כתב:
עוד עזבו את המחלקה:
- ירדן קרישטול, שוער נבחרת הנוער בשנה שעברה. היה אמור להמשיך בקבוצת הנוער אבל הועזב על ידי שי ברדה המאמן הזמני שמינה יצחק רז, המנהל המקצועי של מחלקת הנוער (שניהם הוחלפו על ידי ההנהלה החדשה). כרגע קרישטול ללא קבוצה. אוהד הפועל שרוף ממשפחה אדומה.
- יניב עזריה. בלם, הקפטן של קבוצת הנוער ובסגל הרחב של נבחרת הנוער בשנה שעברה. עזב/הועזב בקיץ אחרי שלא הצליח להתאושש מפציעה קשה בעונה שעברה.
- שון מלכה. קשר. סיים גיל נוער והושאל להפועל פתח תקוה (בוגרים). הרבה כישרון, טכני מאוד, אבל גם הרבה בעיות משמעת. נקווה שיתקדם העונה.
- אסף בקאל, קשר, עזב להפועל רעננה לאחר עונה אחת באדומים (הגיע ממכבי). שחקן הרכב בנערים ב' בשנה שעברה. 26 משחקים, חמישה שערים.
- ניל שטראובר, שוער, הבן של... שוחרר לשמשון תל אביב.

האבידה הגדולה ביותר היא יניב עזרייה
שעזב בגלל הבלאגן ואי הוודאות בגלל טביב
אם היה לו מעט סבלנות הוא היה נשאר בקבוצה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 15:37 
יש אדם אחד שהיה יכול לשקם את מחלקת הנוער יותר טוב מכל אחד אחר
אבל מר אורנשטיין עשה הכל כדי להעליב אותו בהצעות מגוחכות כדי לקחת במקומו אדם אחר, אולי יקר ומסור, אבל לא מגיע לקרסוליים של הראשון
כולם בהנהלה ידעו ויודעים את זה אבל לא עשו כלום
הזכרון שלהם קצר, בגלל זה הם שוכחים שהזכרון של אחרים פחות קצר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
להחתים מיידית את 3 הראשונים ולהשאיל לקבוצות מהלאומית/ארצית. נכסים שעוד יכולים להיות שווים לא מעט כסף גם אם לא ילבשו את חולצת הבוגרים פעם אחת. וזאת אחת המטרות הראשיות במחלקת נוער, לא?

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מנסים לשקם את מחלקת הנוער של הפועל תל אביב
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
שבתאי יחבס כתב:

ירדן קרישטול שוער מצוין ואני מאמין שיגדל להיות שוער לגיטימי בליגת העל. היה לא יציב בחצי השני של העונה אחרי פתיחה טובה מאוד. סבל רבות מההגנה החלשה של כל הקבוצה. נתונים פיזיים טובים מאוד ורשם כבר לא מעט הופעות עם נבחרת הנערים והנוער.
הרבה יותר מתאים וטוב משוער גמד שספג 64 שערים וירד ליגה ברעננה בעונה שעברה

ממש אבל ממש לא.
לשנתון הזה היה שוער הרבה יותר טוב שעזב בסוף נערים א'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא שוער נבחרת הנוער אני מאמין שיש סיכוי טוב שהוא יהיה בליגת העל.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 19:08 
סו אלן כתב:
אבל מר אורנשטיין עשה הכל כדי להעליב אותו בהצעות מגוחכות כדי לקחת במקומו אדם אחר, אולי יקר ומסור, אבל לא מגיע לקרסוליים של הראשון

על מי אתה מדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
סו אלן כתב:

על מי אתה מדבר?

סו אלן, אתה טועה.
אותו אדם יקר ומסור מביא איתו המון אנרגיות,התלהבות וראיה ברורה על איך צריכה להראות המחלקה ומה זה בכלל להיות הפועל.
אני יותר מבטוח שהוא יצליח וכולנו נהנה מההצלחה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 21:17 
יניב עזריה ישחק השנה בליגה א' דרום במדי הפועל הרצליה, יחד עם אלכס באסוק שהושאל מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2012, 21:19 
פישונט כתב:
יניב עזריה ישחק השנה בליגה א' דרום במדי הפועל הרצליה, יחד עם אלכס באסוק שהושאל מהפועל.

די עצוב שרוב שחקני הנוער שלנו שעולים לקבוצות בוגרים מגיעים לליגה לאומית/ליגה א', לא שאני מופתע כמובן כי ההזנחה רבת שנים, ואני מקווה שיהיה מהפך רציני בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: