תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 10:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בלם
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 02:01 
תתחיל להרגיע עם הדיבור המלוכלך הזה שלך עליו.
ברגע שהוא חתם בהפועל, הוא שחקן הפועל לכל דבר שיקבל את התמיכה של האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 02:28 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יובל כתב:
kobster כתב:
יש כרגע תקציב מוגדר לרכש.
את התקציב הזה אפשר לקחת ולפזר על שני שחקנים בינוניים או על שחקן אחד תותח.
אין לנו בלם. יש לנו המון קשרים, אפשר להתווכח על האיכות שלהם לפה ולשם אבל יש איוש לעמדות האלו.
הבלמים שלנו כרגע עד סוף העונה הם ואליד (קיסר אבל בן 38 וחצי) , חיימוביץ' (חלוד מאוד) ומור שושן (איטי מאוד).
אם נביא עוד שחקן בינוני, ושבוע לפני סוף ההעברות קשה למצוא מישהו איכותי אפילו ב 300-400 אלף דולר, זה לא יפתור כלום. חייבים בלם תותח שיהיה הבלם המוביל ובשביל זה נצטרך להשקיע כנראה את כל מה שיש לנו.
אם אחרי הבלם נוכל גם להביא קשר ולחנוק עוד יותר את הסגל אז שיהיה. בכל מקרה הפוקוס צריך להיות אך ורק על הבלם.

כולם מסכימים שטוטו ובלם זה חובה, ואין על זה דיון.
אם היו משאירים את נוסא ומוכרים את ידין במקום, הייתי מסתפק בזה. המכירה של נוסא גם מורידה קשר אחורי מהרשימה, שמצטמצמת כרגע לדג'מבה בלבד, וגם עוד פחות שחקן בקישור שיכול לעבור שחקן, לתת פס לגול (כמו שנתן לברונו היום). צריך את ידין שייתן מענה לבעיה הראשונה שנוצרה, ושחקן יצירתי כמו גילי שייתן מענה לבעיה השנייה. "איוש" זה אולי יפה על הנייר, זה לא מה שיביא אליפות.
למה החלטת ששני שחקנים חייבים להיות בינוניים? אני לא רואה סיבה שעם הכסף של הליגה האירופית + הכסף מהמכירה של נוסא ושחרור של החוזה שלו, לא נוכל להביא בלם ברמה גבוהה יחד עם קשר.

כי אדון בעלים (זה שבסופו של דבר אחראי על הכסף) הקציב חצי מיליון דולר עבור הרכש לאחר מכירתו של נוסא.
לא נכנסתי ולא אכנס לעניין חישובי התקציב (במיוחד איתך ;) ) , אני הולך לפי ההצהרות של מי שמחליט.
לאף אחד פה לא ברור איך התכוונו להביא את גילי מלכתחילה (משקיע חיצוני, נגיד) אבל יש תמחור לרכש הבא.
אם אחרי שיביאו בלם ישאר כסף - אהלן וסהלן. כרגע, בלם. ומהר.

אני מלכתחילה חשבתי שזה לא כל כך נורא למכור את נוסא, יש לנו מספיק שחקנים על העמדה שבה הוא היה אמור לשחק (ושוב, אפשר להתווכח על האיכות) והרכש שלנו אמור להיות בלם בלבד אבל רק בתנאי שמצליחים להשאיר את טוטו ואביחי.
במערך בו הפועל הולכים לשחק יש שני קשרים אחוריים, אחד שישאר יותר מאחור קרוב להגנה ואחד שיוכל גם לברוח לצדדים (ואז אחד הקשרים נכנס לעומק) וגם להיצמד לברונו ולייצר לחץ בחצי המגרש של היריב.
אין ספק שלפיזיות ולניידות של נוסא יש יתרון בתפקיד זה אבל זה לא יהיה הפסד כזה גדול אם נשים שם את ממן או גורדנה או אפילו שדג'מבה יהיה היותר קדמי ואביחי האחורי. פתרונות ווריאציות יש גם בסגל הנוכחי. בלם אין לך.

גורדנה וחנן ממן (באמת? מה כבר ראית ממנו?) לא מספיקים להרכב של הפועל, בעמדה כל כך חשובה. חוץ מזה שגורדנה זה שחקן שבכשירות מלאה הוא לא מחזיק יותר מ-60 דקות, בלי הכנה לעונה אני מבטיח לך שהוא לא יכול לתת יותר מ-30 דקות. ידין, דג'מבה וברונו ביחד זה לא מתאים לליגה הזאת, כל מיני קבוצות פח יבואו להסתגר עם 11 שחקנים בחצי שלהם ולא יהיה לך מה לעשות.

אם משאירים את ידין ומביאים קשר ימני (הלוואי גילי), יש לך שבעה שחקני הרכב על שש עמדות (בהנחה שנקבל מברונו את מה שמצפים ממנו). באידאל, במשחקי ליגה רגילים אתה יכול לוותר על אחד מהשלישייה ידין-דג'מבה-ברונו, ולעלות עם רביעייה של גילי-דמארי-טוטו-טב"ח. במשחקים יותר קשים אפשר לוותר על אחד מהחמישייה ההתקפית. מהספסל יש לך את ממן, סלים אלרואי ומרעי, שזה צריך המקום שלהם. בוא נראה מתי גורדנה ושי יחזרו, ואיך הם יחזרו. לא הייתי בונה עליהם כלום. אל תשכח שאתה הולך לעוד עונה של 50 משחקים, עם פציעות והשעיות. כל הילדים צריכים ללכת להשאלות, הרי במקסימום, גם בלי החיזוקים כמה דקות הם יקבלו? איך זה יעזור לנו ולהם?

מבחינה תקציבית, החצי מיליון הזה לא כל כך מסתדר לי וגם לא הייתי מסתמך עליה (דה סילבה שהיו עליו דיבורים, לדעתי זה סדר גודל של 4 מיליון שקל), ואני חושב שיש אפשרות להביא בלם זר וקשר ימני בנוסף לידין וטוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 02:39 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
תתחיל להרגיע עם הדיבור המלוכלך הזה שלך עליו.
ברגע שהוא חתם בהפועל, הוא שחקן הפועל לכל דבר שיקבל את התמיכה של האוהדים.

הוא שחקן בית"ר שלצערי ילבש את החולצה האדומה עד שבבוני ההר יתאוששו ויוכלו לשלם לו,תיהיה בטוח שאם הם היו מציעים לו שקל יותר הוא היה מתנהג כמו כל שאר המקרים המוחיים דוגמאת בן שושן וברוכיאן והולך חזרה ל"בית" שלו.
הליגה מלאה בפליטים מכורדיסטאן הירושלמית והיא תתרוקן מהם ברגע שהיא תתאושש.
אני לא אוהב אותו,אתה אולי יכול לתת לו צ'אנס ולהתנתק מהעבר שלו אבל אני לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 02:41 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
kobster כתב:
יובל כתב:
kobster כתב:
אין לנו בלם. יש לנו המון קשרים, אפשר להתווכח על האיכות שלהם לפה ולשם אבל יש איוש לעמדות האלו.
הבלמים שלנו כרגע עד סוף העונה הם ואליד (קיסר אבל בן 38 וחצי) , חיימוביץ' (חלוד מאוד) ומור שושן (איטי מאוד).
אם נביא עוד שחקן בינוני, ושבוע לפני סוף ההעברות קשה למצוא מישהו איכותי אפילו ב 300-400 אלף דולר, זה לא יפתור כלום. חייבים בלם תותח שיהיה הבלם המוביל ובשביל זה נצטרך להשקיע כנראה את כל מה שיש לנו.
אם אחרי הבלם נוכל גם להביא קשר ולחנוק עוד יותר את הסגל אז שיהיה. בכל מקרה הפוקוס צריך להיות אך ורק על הבלם.

אם היו משאירים את נוסא ומוכרים את ידין במקום, הייתי מסתפק בזה. המכירה של נוסא גם מורידה קשר אחורי מהרשימה, שמצטמצמת כרגע לדג'מבה בלבד, וגם עוד פחות שחקן בקישור שיכול לעבור שחקן, לתת פס לגול (כמו שנתן לברונו היום). צריך את ידין שייתן מענה לבעיה הראשונה שנוצרה, ושחקן יצירתי כמו גילי שייתן מענה לבעיה השנייה. "איוש" זה אולי יפה על הנייר, זה לא מה שיביא אליפות.
למה החלטת ששני שחקנים חייבים להיות בינוניים? אני לא רואה סיבה שעם הכסף של הליגה האירופית + הכסף מהמכירה של נוסא ושחרור של החוזה שלו, לא נוכל להביא בלם ברמה גבוהה יחד עם קשר.

כי אדון בעלים (זה שבסופו של דבר אחראי על הכסף) הקציב חצי מיליון דולר עבור הרכש לאחר מכירתו של נוסא.
לא נכנסתי ולא אכנס לעניין חישובי התקציב (במיוחד איתך ;) ) , אני הולך לפי ההצהרות של מי שמחליט.
לאף אחד פה לא ברור איך התכוונו להביא את גילי מלכתחילה (משקיע חיצוני, נגיד) אבל יש תמחור לרכש הבא.

אני מלכתחילה חשבתי שזה לא כל כך נורא למכור את נוסא, יש לנו מספיק שחקנים על העמדה שבה הוא היה אמור לשחק (ושוב, אפשר להתווכח על האיכות) והרכש שלנו אמור להיות בלם בלבד אבל רק בתנאי שמצליחים להשאיר את טוטו ואביחי.
במערך בו הפועל הולכים לשחק יש שני קשרים אחוריים, אחד שישאר יותר מאחור קרוב להגנה ואחד שיוכל גם לברוח לצדדים (ואז אחד הקשרים נכנס לעומק) וגם להיצמד לברונו ולייצר לחץ בחצי המגרש של היריב.
אין ספק שלפיזיות ולניידות של נוסא יש יתרון בתפקיד זה אבל זה לא יהיה הפסד כזה גדול אם נשים שם את ממן או גורדנה או אפילו שדג'מבה יהיה היותר קדמי ואביחי האחורי. פתרונות ווריאציות יש גם בסגל הנוכחי. בלם אין לך.

גורדנה וחנן ממן (באמת? מה כבר ראית ממנו?) לא מספיקים להרכב של הפועל, בעמדה כל כך חשובה. חוץ מזה שגורדנה זה שחקן שבכשירות מלאה הוא לא מחזיק יותר מ-60 דקות, בלי הכנה לעונה אני מבטיח לך שהוא לא יכול לתת יותר מ-30 דקות. ידין, דג'מבה וברונו ביחד זה לא מתאים לליגה הזאת, כל מיני קבוצות פח יבואו להסתגר עם 11 שחקנים בחצי שלהם ולא יהיה לך מה לעשות.

אם משאירים את ידין ומביאים קשר ימני (הלוואי גילי), יש לך שבעה שחקני הרכב על שש עמדות (בהנחה שנקבל מברונו את מה שמצפים ממנו). באידאל, במשחקי ליגה רגילים אתה יכול לוותר על אחד מהשלישייה ידין-דג'מבה-ברונו, ולעלות עם רביעייה של גילי-דמארי-טוטו-טב"ח. במשחקים יותר קשים אפשר לוותר על אחד מהחמישייה ההתקפית. מהספסל יש לך את ממן, סלים אלרואי ומרעי, שזה צריך המקום שלהם. בוא נראה מתי גורדנה ושי יחזרו, ואיך הם יחזרו. לא הייתי בונה עליהם כלום. אל תשכח שאתה הולך לעוד עונה של 50 משחקים, עם פציעות והשעיות. כל הילדים צריכים ללכת להשאלות, הרי במקסימום, גם בלי החיזוקים כמה דקות הם יקבלו? איך זה יעזור לנו ולהם?

מבחינה תקציבית, החצי מיליון הזה לא כל כך מסתדר לי וגם לא הייתי מסתמך עליה (דה סילבה שהיו עליו דיבורים, לדעתי זה סדר גודל של 4 מיליון שקל), ואני חושב שיש אפשרות להביא בלם זר וקשר ימני בנוסף לידין וטוטו.

זו בדיוק הבעיה, שאתה עובד הפוך.
קודם אתה רושם את כל מה שלדעתך צריך (אני במצב אופטימלי מביא שני בלמים למשל אבל שיהיה) מבלי להתחשב בתקציב ואני הולך קודם כל עם מסגרת התקציב שהוקצתה לרכש ורואה מה המקסימום שאני יכול להביא.
אם היקצו סכום מסוים עבור רכש, זו טעות לדעתי לחלק אותו בין שני שחקנים. קודם תביא את הבלם הכי טוב שאתה יכול להביא ואם ישאר לך מספיק כסף תביא גם קשר.
מה עוד שזה אולי מוקדם אבל לפחות במשחק האחרון קשר ימני לא רק שלא היה הבעיה שלך אלא הוא היה השחקן הכי טוב על המגרש. מאחר ולצערנו אנחנו יודעים עם מי מתעסקים פה, יכול להיות שהוא יחזור להיות השחקן הטיפש והמעצבן במשחקים הקרובים אבל גם יכול להיות שזה סימן להתחלה חדשה מבחינתו.
בוא נחשוב אופטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 07:14 
סמל אישי של המשתמש
לא מצטרף לאנשים שאומריפ פתאום "חיימוביץ' נורא", נכון, זה היה משחק לא טוב שלו, אבל באמת שכמעט כל ההתקפות המסוכנות של דודלאנג' היו מהצד של וואליד (אלא אם אתה מחשיב בעיטות סתמיות מ20 מטר), בגול אגב, הטעות של וואליד הייתה חמורה פי כמה משל חיימוביץ' (שאגב, שמר את השחקן מאד צמוד ופשוט לא הצליח להגיע לרגל שלו בשביל לעצור את הבעיטה).
במשחק נגד בני יהודה למשל הוא היה באמת אחלה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 07:17 
חיימוביץ' חלוד מאוד, בקושי שיחק שנתיים, יקח לו עוד קצת לחזור לכושר... עד עכשיו הוא לא היה כזה רע למען האמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 07:53 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
kobster כתב:
יובל כתב:
kobster כתב:

יובל אתה בטוח שאם ההגנה שיש לנו חלק קישור +
-------דג'מבה דג'מבה--------
טב"ח-------ברונו--------ורמוט
------דאמרי------טוטו-------
יוכל להחזיק משהו נגד התקפות מתפרצות? או שאתה בונה על המהירות המדהימה של באדיר / חימוביץ שיעשו את זה?

או שאולי אתה בונה על זה שקישור + כזה
--------אריק-------ידין---------
טב"ח----------גילי--------דאמרי
--------------טוטו-------------
ורמוט פתאום יתחיל לגדל ביצים ולבוא לקבל את הכדור כדי שנוכל לשחק כדורגל ולא בום למעלה? ןשלא תבין לא נכון זה לא שורמוט לא עושה את זה,
זה פשוט לא יקרה כל הזמן וכל משחק (כי זה ורמוט).

או שאולי אתה תנסה לפטור את זה בצורה הבאה:
--------אריק-------ידין---------
דאמרי---------ברונו----------גילי
--------------טוטו-------------

כי אז זה אולי יעזור (תמיד אחד השניים גילי / ברונו) יבוא לקבל כדור, רק שאני כבר רואה איזה שמח יהיה עם טב"ח כשחקן ספסל.
בכל מקרה : אלרואי במקרה הזה הוא המחליף של ברונו וגילי, וטב"ח של דאמרי וטוטו.
זאת האופציה הכי ראלית, דר"א זה לא באמת משנה עם גילי מגיע או לא, אם טוטו נשאר לדעתי זה אומר שטב"ח יורד לפחות חלקית לספסל,
וזה יצור לדעתי בעיה לא קטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
עם גילי וטוטו תחזור ל-442 כשגילי וטב"ח בצדדים וטוטו ודאמארי חלוצים.
במקרה כזה ידין ואריק הם חומה בהגנה והמשחק של אריק בנגיעה אחת טוב מספיק כדי לשלוח את המגינים או את הקשרים להתקפה.

הלוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון אין לך שום שחקן שבא לקבל כדור, אתה קבוצה מוגבלת ביותר ובונה על זה שורמוט יחליט לשחק 90 דקות כמו שהוא יודע,
יבוא לקבל קבוע כדורים וכו', דבר שלא יקרה כי זה פשוט לא וורמוט (אלא אם אופי המשחק שלו השתנה מאוד). בנוסף אתה גם מפסיד
לא מעט מורמוט כי אתה משתק אותו בעבודות טקטיות ומרחיק אותו מהשער, ולא נותן לא יותר מידי אופציות מסירה, זה פשוט לא יעבוד
במציאות. כשתהיה בפיגור או תרצה לשחק על תוצאה באירופה (לגנוב 1:0 קטן) זה אפשרי כשיטת משחק זה מחריד.

אתה מבין שבחלום שלך, ורמוט הוא הקשר הנוסף ולא החלוץ הנוסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך "לקבל כדור".
הרכב "מוגבל" כזה יכניע כל מה שיעמוד מולו.

היוניטד משחקים בדיוק ככה. מרכז השדה נועד לשבור את היריב ולהעביר לאגפים.
אני מסתפק בממוצעי ההבקעה ה"מחרידים" של היוניטד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 08:31 
סמל אישי של המשתמש
לא ראיתי את המשחק ההפסד שלהם לאברטון.
אבל קאגווה ונאני הרבה יותר "קשרים" מ טב"ח, ככה שזה פשוט לא נכון, ורוני יורד אחורה לנהל את המשחק מה שאף חלוץ שלך לא מסוגל לעשות.

אין דבר כזה לא "צריך" לקבל כדור את ידין ודגמבה יהיה קל מאוד לסגור אם לא תהיה תנועה לפניהם ואף אחד לא יבוא לקבל כדור באמצע,
לכן מישהו צריך לעשות את זה, לכן אמור להיות לך עוד קשר ולא לשחק עם 3 שחקנים שמעדיפים את הקו ו 1 שמעדיף את הרחבה של היריב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
המשחק מול אברטון הוא לא קנה מידה לכלום כי כל ההרכב היה אלתור בגלל פציעות .לכן אני מחכה לראות מה סיר אלכס מתכנן לקגוואה.
נאני משחק על האגף בדיוק כמו גילי וגילי לא פחות קשר ממנו. ודאמרי בעונה שעברה ירד לעזור לקישור בדיוק כמו רוני .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
הרבה פחות מרוני, ויכולת המסירה / ניהול משחק שלו לא מתקרבת לזאת של רוני (לא קשור לאיכות).
לא דיברתי על ורמוט כי הוא בסגנון של נאני ווקאגווה (ויחסית לליגה הוא הרבה יותר טוב מהם), אלא על טב"ח שהוא ממש לא בסגנון הזה.
אם יהיה לך "תואם" ורמוט בצד שני בכיף.
למשל הרכב של ידין ודג'מבה מאחורה, ורמוט ומליקסון בצד ודאמרי וטוטו בחוד הוא הרבה יותר טוב מהרכב עם טב"ח בצד, כי אז יש "לך"
שני קשרים שבאים לקבל כדור ומאפשרים אופציות מסירה, תוסיף לזה את החלוץ שיורד קצת למטה וכבר יש לך לפחות 2 אופציות לתת פס,
במקרה שאתה רוצה אין לך את האופציות האלא וכל המשחק בנוי על זה שורמוט יצליח לעשו הכל לבד, לדעתי זה פשוט נועד לכישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
ורמוט יכול לעשות הכל לבד.
אחרי שסיכמנו את זה נחזור לניתוח הרכב, תזכיר לי מול מי משחקים טב"ח , דאמרי, גילי וטוטו שהצרוף שלהם לא מספיק בשביל לעבור הגנה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
תפסיקו לכתוב הרכבים עם הביתריסט המסריח הזה בשמאל!
זה מטריף אותי!

אתה יצור על.
שקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
אם עוברים ל 4-4-2 כמו שתיארתם, מי בדיוק אמור להיות על הספסל ?
אלרואי,סלים,ממן,ברונו. לפחות אחד מאלה בכלל לא יהיה בסגל כל משחק אז בשביל מה רכשו את שני האחרונים ?

בקיצור, לא יקרה.
האופציה הכי טובה היא להחזיר את טוטו, להסיט את דמארי ימינה ולתת לממן את התפקיד של נוסא.
-- דג'מבה ממן --
--טב"ח ברונו דמארי --
-- טוטו ---

צריך לקחת בחשבון שעל הספסל יש מקום לארבעה שחקנים קדמיים (אם מורידים שוער,בלם ומגן מהשבעה שיושבים בספסל).
כרגע סלים ומרעי בטוח יהיו שחקני ספסל, אם משחקים כמו שרשום למעלה גם אלרואי יורד לספסל וזה משאיר מקום לקשר אחורי אחד על הספסל (גורדנה/ידין/שי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
מחזק את עזרא
אפילו שהוא חש תיעוב כלפיי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 10:05 
קלדרון כתב:
עם גילי וטוטו תחזור ל-442 כשגילי וטב"ח בצדדים וטוטו ודאמארי חלוצים.
במקרה כזה ידין ואריק הם חומה בהגנה והמשחק של אריק בנגיעה אחת טוב מספיק כדי לשלוח את המגינים או את הקשרים להתקפה.

הלוואי.

תוסיף את דגלאס ואפשר להתחיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 10:10 
עזרא כתב:
עומרי קנדה כתב:
זה מטריף אותי!

אתה יצור על.
שקט.

וגם אין לו מושג בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 10:10 
kobster כתב:
אם עוברים ל 4-4-2 כמו שתיארתם, מי בדיוק אמור להיות על הספסל ?
אלרואי,סלים,ממן,ברונו. לפחות אחד מאלה בכלל לא יהיה בסגל כל משחק אז בשביל מה רכשו את שני האחרונים ?

בקיצור, לא יקרה.
האופציה הכי טובה היא להחזיר את טוטו, להסיט את דמארי ימינה ולתת לממן את התפקיד של נוסא.
-- דג'מבה ממן --
--טב"ח ברונו דמארי --
-- טוטו ---

צריך לקחת בחשבון שעל הספסל יש מקום לארבעה שחקנים קדמיים (אם מורידים שוער,בלם ומגן מהשבעה שיושבים בספסל).
כרגע סלים ומרעי בטוח יהיו שחקני ספסל, אם משחקים כמו שרשום למעלה גם אלרואי יורד לספסל וזה משאיר מקום לקשר אחורי אחד על הספסל (גורדנה/ידין/שי).

אתה כנראה שוכח שזאת עונה של איזה 50 משחקים.בעונה כזאת יש פציעות הרחקות ירידה בכושר.והכי חשוב הרבה פעמים 2 משחקים בשבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בלם
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 10:18 
כולם רושמים פה להביא בלם לצד חיימוביץ׳ בזמן שאתמול מי שהיה חושך מוחלט זה זאביק בעצמו לעומת באדיר שהיה כרגיל בסדר גמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
שני בלמים ומהר.
חיימוביץ זה ממש לא זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 10:23 
JustZiv כתב:
כולם רושמים פה להביא בלם לצד חיימוביץ׳ בזמן שאתמול מי שהיה חושך מוחלט זה זאביק בעצמו לעומת באדיר שהיה כרגיל בסדר גמור

צריך דגלאס,לא אמרו ליד מי.
בינואר אם אחד הזרים לא כל כך יצליח אפשר להביא עוד בלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 11:21 
JustZiv כתב:

לגמרי. לפחות מוואליד אתה יודע מה אתה מקבל, אבל חיימוביץ' זה חתיכת אכזבה (או שלא יודע כמה אכזבה, אחרי הכל הבן אדם בקושי שיחק בעונה שעברה ובשיא הקריירה שלו הוא שיחק במכבי נתניה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בלם
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 11:29 
עומרי קנדה כתב:
זה מטריף אותי!

אלירן דנין לב לב לב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 12:56 
nati כתב:
JustZiv כתב:

צריך דגלאס,לא אמרו ליד מי.
בינואר אם אחד הזרים לא כל כך יצליח אפשר להביא עוד בלם.

רדו מהשטות הזאת של דאגלס, שלא ידרוך פה, שחקן גמור ובליין גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
מה שקלדרון ונתי אמרו (חוץ מהקטע של דגלאס, הוא יקר מדי בשביל שנוכל להביא גם את גילי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
הטקטיקה של קלדרון (ארבעה שחקני התקפה רצחניים, קשרים שעוזרים להגנה ודוחפים כדור קדימה) היא אחת משתי האהובות עליי במנג'ר (442 עם שני Inside fwd בעמדות ה-AM במקום קשרי צד, למתעניינים), ואם השחקנים מתאימים היא בלתי ניתנת לעצירה שם.
:SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 14:13 
איזה גילי ואיזה דגלאס.
בחייאת, צאו מהסרט של 2010.
היה מעולה, נגמר, יש עוד שחקנים בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
והיא הביאה את יוניטד הגדולה להיות מודחת ע"י קבוצה שק"ש מסוגלת לעבור בקושרה הנוכחי.
ראבק אנחנו לא במנג'ר, 3.5 חלוצים, 2 קשרים אחוריים ו רק ורמוט נחבא אל הכילים במרכז המגרש זה מתכון לאסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: