תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 23:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קפטן?
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 01:52 
סו אלן כתב:
ברור לגמרי ובצדק גמור שוואליד הקיסר יהיה קפטן בכיר, בטח בעונת הפרישה שלו
אם הוא לא על המגרש אז שי (קפטן שני)
אחריו יגאל ואז סלים

תקרא את ההודעה הראשונה באשכול.
מדובר כשארבעתם לא יהיו בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 01:54 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
kobster כתב:
bloodbrother כתב:
kobster כתב:
אישית, הייתי מעדיף ששחקן זר לא יהיה הקפטן שלנו וזה גם לא קרה מעולם למיטב זכרוני.

אלוהים ישמור. העיקר שעושים מצגות ביציע נגד גזענות ושנאת זרים.

:PUKE: :PUKE: :PUKE:

לכבוד הוא לי.
שום גזענות, נטו הפועל.

כן, אין ספק שנטו הפועל זה שנאת זרים. הם הרי לא מעמד הפועלים בניגוד לטוטו, וואליד, יגאל או שי.

תגיד שאתה מעדיף שחקן בית, סבבה. אני לא מסכים איתך אבל זאת דיעה לגיטימית. אני מעדיף את הבנאדם והספורטאי הכי טוב, בלי הבדל בית חוץ.

אתה זה שהחלטת לתת דגש מיוחד לשנאתך לזרים. מה זה אם לא שנאת זרים? בשביל מה ציינת את זה אם אתה לא בעד אפליית זרים?

הקלות שבה עמישראל על כמעט כל חלקיו מפלה נגד זרים מכל הסוגים, היא מדהימה. זה שאנשים הולכים להפגנות נגד גירוש זרים או אפילו תורמים להם, אבל בכזאת קלות יוצאים נגד זרים שמשחקים כדורגל או כדורסל, זה לא יאמן. כנראה שהאינטליגנציה לא מרשה להם לצאת נגד זרים שמנקים בתים או מטפלים במבוגרים, אבל הם צריכים איכשהו להוציא את שנאת הזרים החוצה, אז מה יותר טוב מזרים כדורגלנים. הם הרי עבדים, ובודאי שלא יכולים להגיע למעמד של קפטן.

דיי אחי, באמת דיי..

אתה מחפש זבל איפה שלא תמצא גם אם תעבוד ממש קשה

בתור אדם שמעדיף את ג'ון על פני דמארי ואלרואי אני יכול להבין את כל אלה שמעדיפים קפטן ישראלי ולא זר וזה בכלל לא נובע עקב גזענות.. קפטן צריך לייצג את הפועל ובמקרים רבים להיות גם הערך המוסף מבחינה חברתית במקרים קשים(הצעקות של באדיר על השחקנים בהפסד הדרבי האחרון) הוא צריך לעורר את הקבוצה בדקות קשות וזה בכלל לא עמדה שאפשר לחלק לשחקן רק בגלל שהוא שנתיים שלוש בהפועל..

לפי דעתי ג'ון זה מקרה מיוחד שכן הוא באמת שחקן שמחובר לקבוצה ובהחלט נראה שהוא "הפועל אמיתי" באופיו, יש לו ניסיון ברמות הגבוהות ובגלל זה אני תומך שלו כקפטן הרביעי של הפועל הרבה לפני דמארי, טוטו ואלרואי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 01:54 
כמה שנים כבר כולם לוקחים כאקסיומה שואליד יהיה על הספסל ובסוף הוא הבלם הכי יציב כל העונה?
אין שום סיבה שזה לא יקרה גם הפעם

קיסר :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 01:55 
kobster כתב:
הוקיץ' כתב:
דווקא מוסקאל כן היה קפטן (והוא לא היה בהפועל כשביז'ו הגיע עד כמה שאני זוכר).

סבי החליף את מוסקאל באמצע עונת השרוכים ולכן מוסקאל וביז'ו היו ביחד.
נתי, אני חושב שאתה באמת מתכוון למוסקאל, שהיה קפטן כשפלו לא שיחק ב 97/8.
זה הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו.
אגב סבי ומוסקאל, אני מציע פרס כספי גבוה (או לחלופין טובות הנאה) למי שמעלה את התקציר של משחק הבכורה של סבי הפועל, 4:1 בגביע מול יפו.
ההרגשה בסיום המשחק היתה שהבאנו שחקן שגדול על הליגה בארבע רמות לפחות.
קחו את מה שדמארי עשה לחיפה ב 4:1 בקללה השנה ותכפילו את זה.

מוסקאל היה הקפטן בעונת 99-00 עד שהוא שוחרר.ואז מונה גרשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: קפטן?
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 01:58 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
הוקיץ' כתב:

תודה.
לפעמים עם הגיל שוכחים שמות. ;)

תמות. הרגת אותי.
כבר עליתי על זה, מדובר בכלל על עונת 97/8 כשפלו היה פצוע או מורחק בתחילת העונה ומוסקאל שימש כקפטן מחליף במשחק-שניים. בכל מקרה לא הקפטן הקבוע.
לא הרבה זוכרים אבל הרבה מההישארות שלנו בליגה ב 96/7 רשומה על קז'ימיש. שחקן ענק שכמובן מעל הכל עומד השער שלו בדרבי שגיב. אחד הרגעים המרגשים בהיסטוריה...

עריכה- בהתחשב בזה שמוסקאל שוחרר כשסבי הגיע בינואר 98, היה לו קשה להיות ב 99/00 בקבוצה.
הוא אפילו נפרד כמו שצריך עם שער ניצחון נגד אשקלון במקדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 02:03 
kobster כתב:
nati כתב:
הוקיץ' כתב:

תודה.

תמות. הרגת אותי.
כבר עליתי על זה, מדובר בכלל על עונת 97/8 כשפלו היה פצוע או מורחק בתחילת העונה ומוסקאל שימש כקפטן מחליף במשחק-שניים. בכל מקרה לא הקפטן הקבוע.
לא הרבה זוכרים אבל הרבה מההישארות שלנו בליגה ב 96/7 רשומה על קז'ימיש. שחקן ענק שכמובן מעל הכל עומד השער שלו בדרבי שגיב. אחד הרגעים המרגשים בהיסטוריה...

עריכה- בהתחשב בזה שמוסקאל שוחרר כשסבי הגיע בינואר 98, היה לו קשה להיות ב 99/00 בקבוצה.

אני כמעט בטוח שהוא היה הקפטן ב99-00.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 02:10 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
kobster כתב:
nati כתב:
הוקיץ' כתב:

תודה.

תמות. הרגת אותי.

רק בגלל שהטלת ספק בזכרון שלי בכל מה שקשור להפועל...

http://wiki.red-fans.com/index.php?title=%D7%A7%D7%96'%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A9_%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%90%D7%9C

ציטוט:

1994-1998: עובר להפועל
בקיץ 94 הצטרף להפועל ת"א, והיה לזר השלישי הפולני בקבוצה יחד עם ירוסלב באקו ודמיאן לוקאשיק, שהצטרפו לקבוצה עוד בעונה הקודמת. שלישיית הפולנים שיחקה יחד בלך פוזנן. זכור בעיקר שערו בניצחון 4:2 בדרבי ב1994, כאשר שוער מכבי אובארוב השמיט בעיטה שלו והכדור חדר לו בין הרגלים. במהלך ינואר 1998 עבר לאשדוד. סה"כ ב-90 הופעות ליגה במדים האדומים כבש 14 שערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 02:22 
kobster כתב:
nati כתב:
kobster כתב:
nati כתב:
הוקיץ' כתב:

תודה.

תמות. הרגת אותי.

http://wiki.red-fans.com/index.php?title=%D7%A7%D7%96'%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A9_%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%90%D7%9C

ציטוט:

בקיץ 94 הצטרף להפועל ת"א, והיה לזר השלישי הפולני בקבוצה יחד עם ירוסלב באקו ודמיאן לוקאשיק, שהצטרפו לקבוצה עוד בעונה הקודמת. שלישיית הפולנים שיחקה יחד בלך פוזנן. זכור בעיקר שערו בניצחון 4:2 בדרבי ב1994, כאשר שוער מכבי אובארוב השמיט בעיטה שלו והכדור חדר לו בין הרגלים. במהלך ינואר 1998 עבר לאשדוד. סה"כ ב-90 הופעות ליגה במדים האדומים כבש 14 שערים.

אז מי שוחרר שאונשינקו הגיע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 02:26 
סמל אישי של המשתמש
מקבל את הטיעון הפטריוטי או לאומני של העדפת קפטן שאינו בעל דרכן זר עבור קבוצה ישראלית שמייצגת את ישראל במפעל אירופאי, כטיעון לגיטימי. לא מסכים איתו כלל, חושב שהוא שגוי לגמרי, אבל אם זאת הסיבה לציון זה שאינך מעוניין בקפטן זר, אז זאת דיעה לגיטימית.

אני אישית חושב שבטח בזמנים כאלו שגזענות ושנאת זרים בישראל שוברת שיאים, דוקא זה היה עושה שירות הרבה יותר טוב ליחסי הציבור של מדינת ישראל ובטח להפועל, אם שחקן זר היה הקפטן. ומעל לכל מעדיף לשקול כל בנאדם וספורטאי לגופו, בלי קשר לדרכון.

לגבי טוטו, כמו שכתבו הוא ההפך מקפטן. בנאדם אפס שתקף בצורה חסרת תקדים, מביכה, דוחה, ברברית, אינפנטילית ובלתי תרבותית, את מי שנתן לו פרנסה של מליונים, על סמך שמועות לא נכונות. כל זה אחרי זכיה בגביע, מול מליונים בבית ובערב שבו הבעלים הזה הודיע על עזיבה.

הוא היה תינוק בבית"ר, והוא היה גם תינוק בהפועל. הלוואי שיעזוב אותנו. (אם ישאר אני כמובן ארצה בהצלחתו כחלק מהקבוצה).

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 02:33 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
מקבל את הטיעון הפטריוטי או לאומני של העדפת קפטן שאינו בעל דרכן זר עבור קבוצה ישראלית שמייצגת את ישראל במפעל אירופאי, כטיעון לגיטימי. לא מסכים איתו כלל, חושב שהוא שגוי לגמרי, אבל אם זאת הסיבה לציון זה שאינך מעוניין בקפטן זר, אז זאת דיעה לגיטימית.

אני אישית חושב שבטח בזמנים כאלו שגזענות ושנאת זרים בישראל שוברת שיאים, דוקא זה היה עושה שירות הרבה יותר טוב ליחסי הציבור של מדינת ישראל ובטח להפועל, אם שחקן זר היה הקפטן. ומעל לכל מעדיף לשקול כל בנאדם וספורטאי לגופו, בלי קשר לדרכון.

לגבי טוטו, כמו שכתבו הוא ההפך מקפטן. בנאדם אפס שתקף בצורה חסרת תקדים, מביכה, דוחה, ברברית, אינפנטילית ובלתי תרבותית, את מי שנתן לו פרנסה של מליונים, על סמך שמועות לא נכונות. כל זה אחרי זכיה בגביע, מול מליונים בבית ובערב שבו הבעלים הזה הודיע על עזיבה.

הוא היה תינוק בבית"ר, והוא היה גם תינוק בהפועל. הלוואי שיעזוב אותנו. (אם ישאר אני כמובן ארצה בהצלחתו כחלק מהקבוצה).

מסכים עם זה שצריך להסתכל על כל אדם באשר הוא אדם, ואם יש כזה שראוי יותר לסרט הקפטן בזכות האופי, המקצועיות והנאמנות שלו אז הוא צריך לקבל אותו.
מסכים גם באופן כללי (לא עם הכל) עם זה שטוטו לא ראוי לסרט הקפטן. מאז שראיתי אותו יורק על שוער מכבי נתניה בלייב איבדתי הרבה מההערכה שלי אליו, גם כאדם וגם כספורטאי.
לא באמת מאמין שלא יהיה רגע נתון בו באדיר\שי\טועמה\אנטבי לא יהיו על המגרש, אבל במידה וכן - או אפולה אדל, או איגייבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 02:38 
bloodbrother כתב:

והטיעון שלך כמובן מחזיק מים, מיסטר באן קי מון, כשלהפועל יש קפטן ערבי כבר שלוש שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קפטן?
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 03:28 
nati כתב:
kobster כתב:
nati כתב:
kobster כתב:
nati כתב:
[quote="הוקיץ'"] דווקא מוסקאל כן היה קפטן (והוא לא היה בהפועל כשביז'ו הגיע עד כמה שאני זוכר).

תודה.

תמות. הרגת אותי.

ציטוט:

אז מי שוחרר שאונשינקו הגיע?[/quote]

אם זיכרוני אינו מטעה אותי, אז אף אחד, התחלנו את העונה עם ארבעה זרים: פישונט, ראצ׳וניצה, רופניק וסימרוטיץ. אונישנקו הצטרף בינואר וגם זה היה בקושי כי לא מצאו מישהו יותר טוב...

דרך אגב, התיאור בויקיפדיה לשער של מוסקאל ב4:2 האגדי לא עושה חסד עם השאר הזה, מדובר על בעיטה מאיזה 40מטר, עד שהכדור הגיע לשער הוא היה כל כך איטי שהיה זמן לצעוק על ההוא מאחורי שלא אומרים ״יש״ לפני הגול, ואז אובארוב במפגן שוערות אדיר ירד על ארבע והכדור פשוט התגלגל לו גם בין הידיים וגם בין הרגליים.
כמובן שבאותם ימים לא היו תקצירים באינטרנט לכל שער והזיכרון שלי מבוסס בעיקר על החוויה שהיתה מגרש אז סביר להניח שהזיכרון שלי מהשער הזה ״קצת״ מופרז, אבל ככה אני בוגר לזכור אותו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 03:29 
סמל אישי של המשתמש
http://wiki.red-fans.com/index.php?titl ... 7%99%D7%9D
משום מה רשום פה גיא שרעבי באמצע שנות התשעים.
בטוח היה מוסקאל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 03:44 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
דרך אגב, התיאור בויקיפדיה לשער של מוסקאל ב4:2 האגדי לא עושה חסד עם השאר הזה, מדובר על בעיטה מאיזה 40מטר, עד שהכדור הגיע לשער הוא היה כל כך איטי שהיה זמן לצעוק על ההוא מאחורי שלא אומרים ״יש״ לפני הגול, ואז אובארוב במפגן שוערות אדיר ירד על ארבע והכדור פשוט התגלגל לו גם בין הידיים וגם בין הרגליים.
כמובן שבאותם ימים לא היו תקצירים באינטרנט לכל שער והזיכרון שלי מבוסס בעיקר על החוויה שהיתה מגרש אז סביר להניח שהזיכרון שלי מהשער הזה ״קצת״ מופרז, אבל ככה אני בוגר לזכור אותו...

אכן, "קצת" מופרז...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 04:55 
היה בלבול קטן לגבי מוסקאל. אומנם הוא לא כבש בדרבי המפורסם מ-40 מטרים, אבל היה לו שער כזה, אפילו שניים. הניצחון על בית"ר ת"א באותה עונה של הדרבי- הסתיים בתוצאה 2:4 (וכנראה מכאן נובע הבלבול וההשוואה ל-2:4 של הדרבי) כשאת השער הראשון במשחק כובש מוסקאל בבעיטה מ-40 מטרים (אם אני לא טועה - כבר בדקה ה-7). הכדור טס לחיבור במהירות שלא היתה מביישת את ה"ריפעטיל", עד כדי כך שלכותרת המשחק למחרת בידיעות אחרונות נבחר הטייטל: "מוסקאד". בעונת השרוכים, שבועיים לפני שנפרד מהפועל (בארוחה מרגשת בשיפודי ציפורה בבת ים) מוסקאל תרם את מתנת הפרידה שלו בגול דומה מול הפועל אשקלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 05:30 
אתם בסרט ששי ווואליד הולכים להיות שחקני ספסל רוב העונה... לא יקרה!
המשחקים שבהם גם שי גם וואליד גם סלים וגם יגאל ישבו על הספסל יהיו בכלל נדירים.
בלם מחליף לבאדיר כידוע לכם עוד אין ואני לא רואה כרגע שום סיבה ששי לא ישחק ליד פעמיים דג׳מבה בקישור האחורי, דג'מבה מחליף את ידין לא את שי, ממן לא הולך לראות הרכב באוטומט ושאר החבר׳ה הם קשרים קדמיים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 05:57 
סמל אישי של המשתמש
וואליד, שי וטועמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 06:42 
סו אלן כתב:
אחריו יגאל ואז סלים

מסכים איתך לחלוטין,
בכל מקרה אם אחד מהם לא בסגל ו/או לא בהרכב
לי אין ספק שהבא אחריהם
הוא -אפולה אדל

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 07:26 
ללא ספק הייתי נותן את זה לאדל. כמובן שקודם יש ארבעה קפטנים וואליד-שי-יגאל-סלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קפטן?
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 07:32 
סמל אישי של המשתמש
העונה עוד ישאר וואליד. בעונה הבאה גילי ורמוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 08:13 
סמל אישי של המשתמש
ממליץ למנות לקפטן את הבן של אלוהים.
או את שלמה אלקולומברה שהוא סוג של סמל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שהקפטן יהייה אשכנזי.
נמאס כבר מכל השחורים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
וואליד, יגאל, שי, סלים, גורדנה, פנטסיל, אדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
יגאל כרגע שחקן הרכב לכל דבר ובצדק,הביתריסט הוא מחליף שלו מהספסל.
בלי שום קשר והיה והמאמן הדגול יחליט לעלות עם הביתריסט לדעתי הבחירה היא בין דמארי לאדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אני מקווה שהקפטן יהייה אשכנזי.
נמאס כבר מכל השחורים האלה.

צודק. זה לא משנה אם הקפטן זר או לא זר - רק שלא יהיה כושי.
ולא משנה מה שתגידו - מי שצריך להיות קפטן חמישי זה ויקטור!
(בצחוק, כן?) :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
וואליד, שי, סלים, יגאל, פנטסיל, אדל.
אבל זו רשימה די מיותרת כי וואליד יהיה בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
ישראל דושי כתב:
היה בלבול קטן לגבי מוסקאל. אומנם הוא לא כבש בדרבי המפורסם מ-40 מטרים, אבל היה לו שער כזה, אפילו שניים. הניצחון על בית"ר ת"א באותה עונה של הדרבי- הסתיים בתוצאה 2:4 (וכנראה מכאן נובע הבלבול וההשוואה ל-2:4 של הדרבי) כשאת השער הראשון במשחק כובש מוסקאל בבעיטה מ-40 מטרים (אם אני לא טועה - כבר בדקה ה-7). הכדור טס לחיבור במהירות שלא היתה מביישת את ה"ריפעטיל", עד כדי כך שלכותרת המשחק למחרת בידיעות אחרונות נבחר הטייטל: "מוסקאד". בעונת השרוכים, שבועיים לפני שנפרד מהפועל (בארוחה מרגשת בשיפודי ציפורה בבת ים) מוסקאל תרם את מתנת הפרידה שלו בגול דומה מול הפועל אשקלון.

צודק כמעט בהכל...
מחזור 15 מול אשקלון - שער פרידה מתוך הרחבה אחרי בישול מצויין של ביז'ו (בנגיעה הראשונה בכדור!)
http://wiki.red-fans.com/index.php?title=%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%AA_1997/98_%28%D7%9B%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%92%D7%9C%29_%D7%9E%D7%97%D7%96%D7%95%D7%A8_15

מחזור 23 מול אשדוד - טקס פרידה מרגש
http://wiki.red-fans.com/index.php?title=%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%AA_1997/98_%28%D7%9B%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%92%D7%9C%29_%D7%9E%D7%97%D7%96%D7%95%D7%A8_23

מוסקאל :HEART2:
מספר 10 :HEART2:

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 10:41 
עומרי קנדה כתב:
יגאל כרגע שחקן הרכב לכל דבר ובצדק,הביתריסט הוא מחליף שלו מהספסל.
בלי שום קשר והיה והמאמן הדגול יחליט לעלות עם הביתריסט לדעתי הבחירה היא בין דמארי לאדל.

די נו אתה מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
אחריו יגאל ואז סלים

:ROSE: כל מילה וכמובן הסדר.

אני לא חושב שיהיו הרבה משחקים שאף אחד מה-4 הנ"ל לא יפתח. כל זאת יש עייפות, פציעות, צהובים, שיקולים מקצועיים וכו'.

אולם ככל שיהיו מקרים כאלה, מהסגל הקיים לדעתי רק דמארי יכול לשמש בתפקיד כשאף אחד מה-4 לא בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
אדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: