bloodbrother כתב:
מקבל את הטיעון הפטריוטי או לאומני של העדפת קפטן שאינו בעל דרכן זר עבור קבוצה ישראלית שמייצגת את ישראל במפעל אירופאי, כטיעון לגיטימי. לא מסכים איתו כלל, חושב שהוא שגוי לגמרי, אבל אם זאת הסיבה לציון זה שאינך מעוניין בקפטן זר, אז זאת דיעה לגיטימית.
אני אישית חושב שבטח בזמנים כאלו שגזענות ושנאת זרים בישראל שוברת שיאים, דוקא זה היה עושה שירות הרבה יותר טוב ליחסי הציבור של מדינת ישראל ובטח להפועל, אם שחקן זר היה הקפטן. ומעל לכל מעדיף לשקול כל בנאדם וספורטאי לגופו, בלי קשר לדרכון.
לגבי טוטו, כמו שכתבו הוא ההפך מקפטן. בנאדם אפס שתקף בצורה חסרת תקדים, מביכה, דוחה, ברברית, אינפנטילית ובלתי תרבותית, את מי שנתן לו פרנסה של מליונים, על סמך שמועות לא נכונות. כל זה אחרי זכיה בגביע, מול מליונים בבית ובערב שבו הבעלים הזה הודיע על עזיבה.
הוא היה תינוק בבית"ר, והוא היה גם תינוק בהפועל. הלוואי שיעזוב אותנו. (אם ישאר אני כמובן ארצה בהצלחתו כחלק מהקבוצה).
מסכים עם זה שצריך להסתכל על כל אדם באשר הוא אדם, ואם יש כזה שראוי יותר לסרט הקפטן בזכות האופי, המקצועיות והנאמנות שלו אז הוא צריך לקבל אותו.
מסכים גם באופן כללי (לא עם הכל) עם זה שטוטו לא ראוי לסרט הקפטן. מאז שראיתי אותו יורק על שוער מכבי נתניה בלייב איבדתי הרבה מההערכה שלי אליו, גם כאדם וגם כספורטאי.
לא באמת מאמין שלא יהיה רגע נתון בו באדיר\שי\טועמה\אנטבי לא יהיו על המגרש, אבל במידה וכן - או אפולה אדל, או איגייבור.