pelegs כתב:
לא רדפו את שאול וחולדאי לכל מקום? עשה טובה, אני מכיר כמה וכמה אנשים שעשו את זה. אני מתגורר ליד חולדאי, ראיתי הפגנות נגדו. אני מכיר את גל סוקולובסקי אישית. אני זוכר מה קרה לשאול כשהגיע לאולם הפורמייקות לפני שתי עונות.
אני אתן לך רמז לשוני: כמה אוהדים יש לכדורסל, וכמה לכדורגל?..
(ואוסיף: אנשים לומדים ממאבק למאבק, ומבינים שאם אצל שאול זה היה בהילוך נמוך יותר ולא עבד, כדאי מאד להגביר את ההילוך נגד טביב, כי אחרת גם זה לא ילך. תודה למפלצת הספגטי המעופפת שעשינו את זה, אחרת היום כבר לא היתה הפועל)
אתה ראית הפגנות מול הבית של חולדאי? (יכול להיות שהיו, אתה ראית? בטוח לא היו משמרות מחאה). היו שלטים נגדו איפה שהילדים שלו עובדים או לומדים? היו הפגנות מול דברים פרטיים של אשתו?
גם אני מכיר את גל סוקולובסקי אישית, והוא אפילו אוהב אותי, נראה לי. הוא עשה לו את המוות בצורה יפה וחכמה רק בארועים שבהם השתתף מתוקף היותו ראש העיריה. לא מול ביתו, אשתו, ילדיו.
וכל מה שהבאת על שאול זה משהו במגרש? (ועוד הרבה אחרי שעזב את הפועל ת"א גברים). שוב, לא היו הפגנות מול ביתו הפרטי, לא מול אשתו ולא מול בנו או ילדיו האחרים.
ובאמת, אין ספק שבגלל ההטרדות הביריוניות כלפי טביב חיים רמון, תאומים, אוהדים ומי שלא יהיה הוציאו מליונים כדי לקנות את הקבוצה. מן הסתם טביב רצה למכור ברווח והוא עשה את זה. בשביל למכור ברווח הוא היה חייב להחזיק קבוצה חזקה כמו בשנים הקודמות, ולכן אם היה נשאר היתה קבוצה, ועוד איך. לא פחות טובה ממה שתהיה העונה.
pelegs כתב:
bloodbrother כתב:
הנה דוגמא לשקר - "טביב כאוהד בית"ר". אולי הוא אוהד בית"ר, ואולי לא. התמונה הזאת לא מראה בשום צורה שהוא אוהד בית"ר. רוב הסיכוי שהוא אפילו לא הרגיש שהבחור ביחד עם היד שלו (שזה כנראה לדעת טביב לא מוקצה, לכו תבינו) החזיק גם את הצעיף.
אה, ואני עדיין מחכה לתמונה של החולירע בקללה במשחק השרוכים. "לא אוהד בית"ר" בזין שלי. אגב, מר דמגוג - איך בדיוק הוא הגיע למצב שהוא נמצא ליד כ"כ הרבה אוהדי בית"ר? הוא במקרה יצא לשופינג בקניון ר"ג בזמן המשחק?..
לא אמרתי שהוא לא אוהד בית"ר, וזה גם לא מעניין אותי. רק אמרתי שהתמונה הזאת לא מראה בשום צורה שהוא אוהד בית"ר, וכן, מותר לו ללכת למשחקים של קבוצות אחרות, הוא בעלים של קבוצת כדורגל בישראל. אותי מעניינות רק ההצלחות הכבירות שהוא הביא להפועל, שמשתוות או עולות על שנות ה 80, וסוף שנות ה 90-תחילת 00.