הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
צ'רלי,
בונדר מלך, תותח, אחלה גבר, אדום, נשמה, וכו' וכו' מה שתרצה.
הוא לא היה שחקן כשהיה בהפועל, ואני לא רואה איך הוא נהיה שחקן על ידי זה ששיחק כדורגל שנה בליגת הקרחונים.
לעומת זאת - ג'וני היה שחקן גדול. כולנו יודעים מה יש לו ברגליים.
וכל זה לפני שהכנסנו לעניין את מרכיב הכסף - אני מבין שבונדר הרוויח 400 אלף יורו לעונה, ואת ג'וני אפשר להביא ב-150 אלף דולר. נראה לך הגיוני להוציא סכומים כאלה? על דני בונדר?
גם אני רוצה מגן ימני לשנים - אבל אם הבחירה היא בין סתימת חורים זמנית תוך כדי ציפיה למציאה בעתיד, לבין פשרה בינונית שתתפוצץ לכולנו בפנים - אני מעדיף את האפשרות הראשונה.
תהיתי כמה דקות יעברו עד שתתעורר... בהתחשב במיסרון שלך אלי ביום שישי עם השיר של ג'ון ג'ון, די ברור לי שגם אם מייקון היה מועמד, בשבילך רק פנסטיל.
עם זאת אני לא הייתי ממהר לקבוע שבונדר הוא פשרה בינוניות שתתפוצץ לכולנו בפנים. ייתכן מאד והאפשרות השניה תתפוצץ ותהיה כואבת שבעתיים.
כמו כן, אני לא קונה את זה שבונדר ידרוש מהפועל יותר מפנסטיל. מי שרוצה 400 אלף יורו לעונה שיישאר ברוסיה. מי שרוצה לחזור להפועל יקבל כמה שהתקציב מאפשר.
ראצ'ו ורוני -
אני פשוט חושש שמשהו לא טוב מסתתר מאחורי רצונו של פנסטיל לחזור לישראל. אם יתברר שהחשש לי מוצדק הפועל תפסיד פעמיים (בהנחה שנוסא נשאר) - היא גם החתימה מגן ימני לא נכון וגם נאלצה להחתים בלם ישראלי פחות טוב ולא בלם זר בגלל מצוקת מספר הזרים.
הלוואי שכולכם צודקים ויהיה לנו מגן-על בצד ימין.