תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 00:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 287 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 3/4-8 (דיונים)
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
MaRtIn kay כתב:
דנין הולך לחתום בקבוצה והעולם שותק :bang:

איזה גועל בחיי :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
יאללה... עשיתם ממנו אבי נמני
כאילו יש לנו מגן שמאלי יותר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מתנגד לדנין כי הוא היה בבית"ר. אני לא רוצה שהוא יבוא כי הוא לא שחקן, בקושי פתח בעכו.
אבל תמשיכו לחשוב בקטן ואחר כך תתפלאו למה אנחנו תמיד "כמעט" לוקחים אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 11:15 
MaRtIn kay כתב:
אני לא מתנגד לדנין כי הוא היה בבית"ר. אני לא רוצה שהוא יבוא כי הוא לא שחקן, בקושי פתח בעכו.
אבל תמשיכו לחשוב בקטן ואחר כך תתפלאו למה אנחנו תמיד "כמעט" לוקחים אליפות.

קיצר מתי מפגינים ושורפים את המועדון?
תבינו הפועל השנה ככל הנראה לא תרוץ לאליפות ולא כלום.
נהיה בצמרת נעשה קולות של אולי וזהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 11:18 
אלירן דנין היה טוב מאוד העונה בעכו, זה ממש לא נכון, ראיתי כמה משחקים שלהם העונה והוא היה מאוד בולט, אני לא מסכים איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
אלירן דנין היה טוב מאוד העונה בעכו, זה ממש לא נכון, ראיתי כמה משחקים שלהם העונה והוא היה מאוד בולט, אני לא מסכים איתך.

נקווה שאני זה שטועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
כתבה מדאיגה קצת באדום עולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
אם התבססנו על מכירה של ידין, כנראה שהמצב לא חמור כ"כ,כי הוא לא שווה כ"כ הרבה בשוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 11:46 
אה ניצן, חסר לך מגן ימני? וואלה...
הטעות הכי גדולה עד עכשיו זה להעיף את קנדה בלי תמורה. טיפשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 3/4-8 (דיונים)
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

מדאיגה מאוד רצית לומר.
לפי מה שעולה מהכתבה אין כסף לרכש. זו השורה התחתונה.
לא מכיר את התקציב ואת מאזן הכנסות-הוצאות אבל נראה לי שיש מקום לשאול כמה שאלות:
1) אם אכן הגיעה הצעה מרונניה על טוטו ב 600 אלף יורו, למה לא קיבלו אותה ? אחרי כל הקיזוזים מדובר על שני מיליון שקל מבלי להחשיב את החסכון בשכר של טוטו.
2) אם אין כסף, איך מתכוונים לממן את הבאתו של גילי ואם מדובר במימון חיצוני, מי הגורם המממן ?
3) האם במצב הנוכחי, לא כדאי לבלוע קצת את הגאווה ולהשאיר את קנדה,ידין וטוטו בקבוצה ובכך לשים את כל הכסף שיתקבל מהמכירה של נוסא על בלם זר ועל דנין (בהנחה והמימון לורמוט הוא אכן חיצוני) ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 11:57 
אז גם למכור את נוסא ותמוז או ידין, וגם לעלות לבתים ורק אז נגיע ל30 מיליון? על מי אתם חושבים שאתם עובדים?
שקיפות, אה. אותם ספינים רגילים של כל השנים, לא שלי לפחות היו ציפיות אחרות מאנשים שכבר היו במערכת והכרנו אותם היטב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 12:03 
אין מגן בימין, אין מגן בשמאל.
על אביחי לא נקבל כסף ראסמי, על טוטו נקבל גרושים כי כנראה שכחתם שיש עדיין לגל יוסף חלקים במכירה שלו.
אבל מה, חשוב להם לצייץ לעיתונאי החצר שנוסא קורץ מחומר אחר מהחומר שממנו ידין וטוטו קורצו, אה וואלה, ואנחנו נראים לכם טמבלים? נוסא "שביתה איטלקית" איגיבור זה הגבר-גבר ואביחי וטוטו הם שכירי החרב בסיפור.
התנהלות תקשורתית בזויה והזויה, אני מקבל פלאשבקים מהימים הקודמים של תאומים, עוד רגע יביאו לפה ניגרים למבחנים ובאותיות קטנות יהיה ציטוט של הסוכן שלהם, עו"ד שחר בן עמי.
כדאי שמישהו שם יתאפס על עצמו ויבין, משהו שהיה צריך להבין אחרי העונה הזאת, אוהדי הפועל תל אביב לא מפגרים.

נערך לאחרונה על ידי danired בתאריך 03 אוגוסט 2012, 12:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
מאוד חשובה ההחתמה של המחנך המכביסט מרדכי אורנשטיין כנשיא הכבוד של מחלקת הנוער.
אני כל כך מתרגש!!!
באמת יופי של סדר עדיפויות.
החתמה קריטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
danired כתב:
אין מגן בימין, אין מגן בשמאל.
על אביחי לא נקבל כסף ראסמי, על טוטו נקבל גרושים כי כנראה שכחתם שיש עדיין לגל יוסף חלקים במכירה שלו.
אבל מה, חשוב להם לצייץ לעיתונאי החצר שנוסא קורץ מחומר אחר מהחומר שממנו ידין וטוטו קורצו, אה וואלה, ואנחנו נראים לכם טמבלים? נוסא "שביתה איטלקית" איגיבור זה הגבר-גבר ואביחי וטוטו הם שכירי החרב בסיפור.
התנהלות תקשורתית בזויה והזויה, אני מקבל פלאשבקים מהימים הקודמים של תאומים, עוד רגע יביאו לפה ניגרים למבחנים ובאותיות קטנות יהיה ציטוט של הסוכן שלהם, עו"ד שחר בן עמי.
כדאי שמישהו שם יתאפס על עצמו ויבין, משהו שהיה צריך להבין אחרי העונה הזאת, אוהדי הפועל תל אביב לא מפגרים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
1. הרצון למכור את ידין ותמוז גם במחירים בדיחה מראה שהכוונה היא למכור שחקן אחד טוב ולמלא את הסגל בשחקנים עלובים, שיצעידו אותנו להופעה מבישה באירופה ולמקום במרכז הטבלה בליגה. אם יש רצון לבנות קבוצה של שחקנים טובים, אז לא מוכרים שחקנים טובים בסכום נמוך בכל מקרה, כי מאיזה כסף יבואו שחקנים טובים במקומם?

2. עוד פעם התחילו הספינים על גובה התקציב, בדיוק כמו ההנהלות המסריחות הקודמות. 20 מיליון שקל? על מי הם עובדים? 13 מיליון זה רק ממנויים וכרטיסים בליגה, כספים מההתאחדות זה עוד 7.5 מיליון, חסויות זה עוד 3.5 מיליון, ומכירה של נוסא, נגיד אחרי עמלות והפרשות זה 5 מיליון, שלב הפלייאוף זה עוד מיליון דרך המענק של אופ"א ומכירת כרטיסים. זה 30 מיליון בלי שלב הבתים. עם שלב הבתים, זה אמור להכניס עוד 13 מיליון, לא בין 5 ל-10 כמו שנטען בכתבה (יש פה גם פשלה של אדום עולה, מצד אחד כתוב על איבוד הכנסה של חמישה מיליון, מצד אחד כותבים שזה ההבדל בין 20 ל-30 מיליון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
dino כתב:

מדאיגה מאוד רצית לומר.
1) אם אכן הגיעה הצעה מרונניה על טוטו ב 600 אלף יורו, למה לא קיבלו אותה ? אחרי כל הקיזוזים מדובר על שני מיליון שקל מבלי להחשיב את החסכון בשכר של טוטו.
2) אם אין כסף, איך מתכוונים לממן את הבאתו של גילי ואם מדובר במימון חיצוני, מי הגורם המממן ?
3) האם במצב הנוכחי, לא כדאי לבלוע קצת את הגאווה ולהשאיר את קנדה,ידין וטוטו בקבוצה ובכך לשים את כל הכסף שיתקבל מהמכירה של נוסא על בלם זר ועל דנין (בהנחה והמימון לורמוט הוא אכן חיצוני) ?

מסכים איתך חוץ מסעיף 2. אם זה תורם אוהד, שמוכן לשים כסף בשביל שגילי יהיה בקבוצה, אני לא רואה למה אנחנו חייבים לדעת מי זה אותו תורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
kobster כתב:
dino כתב:

מדאיגה מאוד רצית לומר.

מסכים איתך חוץ מסעיף 2. אם זה תורם אוהד, שמוכן לשים כסף בשביל שגילי יהיה בקבוצה, אני לא רואה למה אנחנו חייבים לדעת מי זה אותו תורם.

מבחינתי גם אם לא נדע מי זה אלא רק נדע מה ההסכם בינו לבין הקבוצה זה מספיק. יכול להיות שמדובר בפילנטרופ אדום שרק שם כסף ובזו תמה המעורבות שלו ויכול להיות שלא. שקיפות, לא ?
יש כבר מיליון וחצי שקל בערך שנאספו מתוך כוונה לקחת חלק אמיתי במועדון, ההתנהלות השושואיסטית לא ממש מעודדת את מי שכבר שם או את מי ששוקל לשים.

אמרתי זאת גם בשבוע שעבר- אם היה גורם כלשהו בהנהלה החדשה שהיה יוזם בצורה כזו או אחרת מפגש או פניה ישירה לאוהדים ומשתף אותם עד כמה שאפשר במצב הנוכחי זה היה עושה הבדל גדול.
ההם שם למעלה צריכים להבין שהקהל הפסיק לחשוב ולהתנהג כמו אישה מוכה, ובצדק. אנשים פה שרפו עשרות אם לא מאות שעות כדי להבהיר שיהיה מי שיהיה בראש המועדון, הוא צריך להבין שהמשאב הכי חשוב שלו אלו האוהדים.
כל ההתנהלות המעורפלת הזו בחודש האחרון לא לעניין.
דיברתם על שיתוף ושקיפות ? הפצרתם באוהדים לקנות מנויים ? תעמדו מאחורי המילים שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
נו כאילו הופתעתם שהסיבה שאין עוד רכש זה בגלל שלא נמכר אף שחקן
שנוסא יימכר יהיו כמה החתמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
איך כל אחד נהיה גזבר? מאיפה לך לדעת למשל שהכרטיסים והמנויים לבד זה 13 מיליון שקל? סתם מעניין אותי לדעת.
הכוונה ליובל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 12:36 
שקיפות לא אומר שהקבוצה חייבת לספק לכל העולם הסברים על כל מהלך ועל כל אסטרטגיה שהם מתכוונים לנקוט בה בפגרה.
אנשים קצת מאבדים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 12:43 
מתי תהיה לנו הנהלה באמת טובה ומקצועית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 12:46 
לשחרר את שיש ולהביא את דנין... איזה ביזיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 12:49 
Perlov כתב:
לשחרר את שיש ולהביא את דנין... איזה ביזיון

בקטע הזה אני לא יודע מה הביזיון הגדול בלשחרר אנטי כדורגל ולהביא שחקן, שחקן בינוני אבל שחקן
למרות שהיה צריך להביא מגן זר לעמדה הזאת. אולי משאירים את השחקן הזר לעמדת המגן הימני (ושוב השחרור הטיפשי של קנדה והחוסר ברירה בלהביא זר לעמדה הזאת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 3/4-8 (דיונים)
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
שקיפות לא אומר שהקבוצה חייבת לספק לכל העולם הסברים על כל מהלך ועל כל אסטרטגיה שהם מתכוונים לנקוט בה בפגרה.
אנשים קצת מאבדים את זה.

אתה טועה לצערי.
בכל מערכת יחסים יש תן וקח. ההנהלה החדשה, מיד עם כניסתה לתפקיד הבהירה שצריך רכישה מאסיבית של מנויים כדי להעמיד תקציב ותוסיף לזה גם את המהלך של העמותה שמגייסת כספים בשביל לקחת חלק פעיל במועדון.
בינתיים זו מערכת יחסים של תן ותן.

אף אחד לא מצפה שמישהו יפרוס את המאזן הכספי ואת גובה החוזה של כל שחקן. במסגרת הדיבורים על רוח חדשה, כן אפשר לקיים מפגש בדומה למפגשים שקרו בעבר (לי אישית זכור יותר מכל המפגש עם גזי קפלן ז"ל בעונת גילי/שייע) או מפגש כמו שיש בכדורסל ובו אפשר לשתף את האוהדים במה שקורה באופן כללי במועדון.
אנחנו ניזונים אך ורק מהתקשורת בחודש האחרון ומאז שהתחילה האולימפיאדה, לאף אחד בתקשורת גם לא ממש אכפת מהכדורגל הישראלי בכלל ומהפועל בפרט. תעבור על אשכולות המידע בשבוע האחרון ותראה לבד את השממון.
תאמין לי שבמפגש אחד כזה הם מרוויחים שקט להרבה זמן.
תתן מעצמך, אפילו קצת, ותקבל הרבה בתמורה.
זה תמיד היה ותמיד יהיה נכון במערכת היחסים בין ההנהלה לקהל בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
לצערי הרב יש שמועות שמכבי הגישה הצעה רשמית לוינסנט אניימה.
מקווה שיעשה את הדבר הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 12:57 
אין שום סיבה שההנהלה תוסיף חטא על פשע, ובנוסף לזה שהיא הורידה את הערך של שחקנים שהיא רוצה לשחרר בזה שהיא לא הוציאה אותם למחנה אימון, היא גם תכריז לעיני כל העולם רשמית ועם חותמת שהיא מעוניינת לשחרר אותם.
אני לא צריך שיעשו לי טובות ומפגשים שבהם ימרחו אותי.

בסוף השנה שכל אחד יוכל לראות לאן הלך הכסף, מספיק טוב בשבילי.

מי שמצפה שיסבירו לו כל דבר שמתכננים לעשות בפגרה די חי בסרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:01 
אני מצפה שיעבדו כמו שצריך ויפסיקו להוציא ספינים בשקל. נתחיל בזה ונתקדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:02 
זה שאנשים מתרגשים עדיין מכל שם שנזרק בפגרה(כמו בכל קבוצה אחרת), למרות שזה קורה שנה אחרי שנה אחרי שנה, בכל קבוצה בעולם, לדעתי, זו בעייה של מי שבוחר להתרגש מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:02 
19 כתב:
אנשים קצת מאבדים את זה.

אף אחד לא מצפה לזה, אני גם לא חושב שהם צריכים לעשות פגישות עם האוהדים כמו שקובסטר כתב, גם כך יש יותר מידי אוהדים שמעורבבים בהנהלה ולא בטוח שזה תורם למשהו..
הבעיה היא אותה תחושה מאוסה של ספינים, של זריקת שמות לתקשורת על פארש..של עמימות מוחלטת לגבי קובעי המדיניות בקבוצה ובכלל המדיניות המוזרה, יום אחד מוציאים הודעה שהמועדון הגיע להסכמה על פרידה משותפת מידין וטוטו, יום אח"כ טוטו תובע אותם על כך שהם פגעו בו ולא נתנו לו לצאת למנה אימון ויום אחרי פתאום ידין מקבל הצעה להישאר.

אותה תחושת ניתוק מסריחה מהקבוצה ושל חוסר אמינות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
19, חבל שאתה לא מנסה אפילו להבין מה מסבירים לך.
אם אתה חושב ששרפנו את כל הזמן הזה במאבק מול טביב כדי להגיע לאותו מצב בסוף העונה שפתאום לא יודעים מה היה ואיך היה והמסר היחיד הוא - תעשו מנויים אז צר לי אבל אתה זה שחי בסרט.
היית פעם במפגש של העמותה בהדר יוסף ?
היית פעם במפגש של נציגי הנהלת הכדורגל עם האוהדים ?
אם היית, אתה כבר יודע מה האפקט והחשיבות של כאלה מפגשים ועל מדברים בהם. אם לא היית, לא תבין את מה עומד מאחורי מה שרשמתי, וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 287 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: