תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 17:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ג'-דיונים
הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
אני לא מבין,לאף אחד מההנהלה לא חורה העניין שאין לנו חלק אחורי?
אני לא אומר להתערב לשירזי בעבודה,אבל לנסות לרמוז לו להפסיק לחפש שמות נוצצים ומביאי מנויים,ולנסות להביא שחקנים לעמדות יותר "רגישות".
זה לא שהם מנותקים או איזה חאפרים סטייל צדוק חממי,ואם מושקע פה כסף והרבה,שלא תיבנה פה חצי קבוצה של ליגת האלופות וחצי קבוצה של ליגה א' מחוז צפון..
די כבר עם כל הורמוטים והיצחקים למיניהם - רוצים הגנה.
כבר היינו בהרפתקאה הזאת של לנצח כל משחק 4-3 עם שום יצחק החולה נפש,ולאף אחד אין חשק שוב פעם לשטויות האלה.

אני לא מבין איך אף אחד לא מבין שגם חלק קדמי אין לנו. שני חלוצים טובים זה יופי, אבל עם קישור ברמה הזו, גם אחורי וגם התקפי, אין ממש מה לעשות איתם.

עם החלק ההתקפי אתה יכול להתגלגל איכשהוא עם עוד חיזוק קטן,אבל עם החלק האחורי הנוכחי,אתה מתחיל כל משחק ממינוס גול,וזאת הבעיה היותר קשה של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 10:48 
שער 7 הוא אדום כתב:
redrony כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
אני לא מבין,לאף אחד מההנהלה לא חורה העניין שאין לנו חלק אחורי?
אני לא אומר להתערב לשירזי בעבודה,אבל לנסות לרמוז לו להפסיק לחפש שמות נוצצים ומביאי מנויים,ולנסות להביא שחקנים לעמדות יותר "רגישות".
זה לא שהם מנותקים או איזה חאפרים סטייל צדוק חממי,ואם מושקע פה כסף והרבה,שלא תיבנה פה חצי קבוצה של ליגת האלופות וחצי קבוצה של ליגה א' מחוז צפון..
די כבר עם כל הורמוטים והיצחקים למיניהם - רוצים הגנה.
כבר היינו בהרפתקאה הזאת של לנצח כל משחק 4-3 עם שום יצחק החולה נפש,ולאף אחד אין חשק שוב פעם לשטויות האלה.

אני לא מבין איך אף אחד לא מבין שגם חלק קדמי אין לנו. שני חלוצים טובים זה יופי, אבל עם קישור ברמה הזו, גם אחורי וגם התקפי, אין ממש מה לעשות איתם.

עם החלק ההתקפי אתה יכול להתגלגל איכשהוא עם עוד חיזוק קטן,אבל עם החלק האחורי הנוכחי,אתה מתחיל כל משחק ממינוס גול,וזאת הבעיה היותר קשה של הקבוצה.

אתה יכול להתגלגל למקומות 3-10 שזה בדיוק מה שאתה יכול לעשות פחות או יותר עם ההגנה. זו ההגנה שהיתה רב העונה הקודמת, אל תשלה את עצמך (שולר במקום חיימוביץ', זה לא מה שעשה את ההבדל).

הבעיה של הפועל היא קודם כל הקישור, גם בסגל הנוכחי. קישור חזק מחזיק את הכדור ומוריד לחץ מההגנה (כמובן שמגנים חייבים לתמוך בהתקפה ואת זה כרגע אין).
הלכו אורמוש, ידין ונוסא ואף אחד לא הגיע. זה הרבה יותר מדאיג בודאי שמדובר בקישור שגם ככה לא היה מבריק יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
חברים, אתם יודעים שאני לא אחת משדר פה אופטימיות.
שחר באופן קבוע מצטט הודעה ישנה שלי לגבי השלמת הסגל... ;)

לצערי, האופטימיות כיום היא ממני והלאה.
כרגע, והדגש הוא על כרגע, כ-3 שבועות לפני המשחקים החשובים של העונה (ויסלחו אלה שנותנים חשיבות יתרה למשחק אימון נגד מכבי במסגרת תחרות גביע עם חשיבות של ליגת המילואים ז"ל), להפועל חסר בלם זר, מגן ימני, מגן שמאלי. זה בוודאות אין (לאור השחרור של פרנסמן, קנדה, ביטון, שיש ובורחל).
אם נוסיף לכך שקרוב לודאי שנוסא יעזוב בטווח של כמה ימים אז גם חסר קשר קדמי.
אם נוסיף למשוואה את העובדה שכרגע יש "בעיה" עם ידין ותמוז אז יתכן וחסרים גם קשר אחורי וחלוץ.

יוצא אפוא, שככל שאכן נוסא, טוטו וידין יעזבו בתוך שבוע את הפועל (וכרגע אינני מתייחס לסכום המכירה ולאן מוכרים כל אחד מהם), אנו יכולים למצוא את עצמנו (אחרי פארסת ויקטור וטישיירה ואחרי שויתרו על אובד והבלמים האחרים שהיו מועמדים בתקופת מחנה האימון) מצויים כשבועיים וקצת לפני צמד המשחקים המכריע של העונה כשלהפועל חסרים: מגן ימני, בלם זר, מגן שמאלי, קשר אחורי, קשר קדמי וחלוץ. חצי הרכב!!! מטורף!

אם ידין לא נשאר ואין לו תחליף ראוי ובכושר משחק סביר - עם מי בדיוק יעלה ניצן בפליי-אוף בקישור האחורי כשגורדנה פצוע? ואם ידין יישאר? הוא ממילא לא בכושר משחק מינימלי אחרי שלא טרחו לקחת אותו למחנה האימון והוא לא עשה הכנה ראויה.
כנ"ל טוטו.

בקיצור, אני חושש שבסופו של דבר הפועל תחתים קשר אחורי סטייל מנטש, תחתים בלם שיתן 2 משחקים טובים, אח"כ יתחיל לעשות חורים, יאבד ביטחון וירד לספסל וייחתך בינואר. או במילים אחרות - מעונה עם פוטנציאל תהיה עונה בינונית של פיספוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
חבל על חלוקת השערים
הזדמנות מצוינת לתקוע את מכבי ב13-16, או אפילו 17-18.
חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 11:10 
אדום נחמד כתב:
חבל על חלוקת השערים
הזדמנות מצוינת לתקוע את מכבי ב13-16, או אפילו 17-18.
חבל.

רוצים לעשות כסף..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 11:11 
למה מכבי ב10-12?!?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
אחלה חלוקה.
היה אפשר לתקוע אותם ליד הפסל ואז זה היה קלאסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
חסר בלם, מגן ובאותה מידה בדיוק, חסר וורמוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
חסר בלם, מגן ובאותה מידה בדיוק, חסר וורמוט

לא מסכים. אלרואי וטב"ח בקישור עם גיבוי של סלים זה לא רע כרגע, מה שחסר זה בעיקר עומק אבל איכות יש.
איזו איכות יש לך בהגנה ? חוטבא ? באדיר ויגאל שלא ברור כמה יחזיקו, בטח שהמטרה היא לשחק גם באירופה ?

קודם הגנה, אחרי זה אם ישאר כסף לעשות את השיקול של עלות תועלת עם גילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
מה זה יציעים 10-12?
יש 11-12 או 8-9-10.
ולמה לעזעזל לתת למכבי את היציעים הכי דומיננטיים באיצטדיון הזה מבחינת השפעה של הקהל?

אשכרה דז'ה-וו עם התאומים הארור הזה וכל הג'סטות שלו תמיד למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
אז מה שקרה בעצם זה שהודלף שלובין מבקש שהמו"מ לא יודלף...
Nice...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 11:45 
IdanTheLittle כתב:
Nice...

שהחולדה שהדליף את הדברים האלה ישרף בגהנום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
chimpfive כתב:
ערן כתב:
אני מתחיל להיזכר איך נגמרים המו"מים של אמיר לובין.
לובין לא היה דובר?

בהתחלה, אחר כך היה יו"ר שסיים לא מעט מו"מים עם כל מיני "שתו לי, אכלו לי, לא ענו לי, חתמו בקבוצה אחרת ולא סיפרו לי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
IdanTheLittle כתב:
Nice...

שהחולדה שהדליף את הדברים האלה ישרף בגהנום

וזה עוד איחול עדין ביחס למה שאני מאחל לו, כאילו יש מישהו בתוך המערכת שנהנה להזיק.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
ערן כתב:
chimpfive כתב:
ערן כתב:
אני מתחיל להיזכר איך נגמרים המו"מים של אמיר לובין.
לובין לא היה דובר?

בהתחלה, אחר כך היה יו"ר שסיים לא מעט מו"מים עם כל מיני "שתו לי, אכלו לי, לא ענו לי, חתמו בקבוצה אחרת ולא סיפרו לי".

סחטיין ערן.
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יהלום אדום כתב:
kobster כתב:
לא יודע מה איתכם, אבל אותי מרגיז הציטוט הזה של "גורמים בהפועל" מהכתבה של פשחרא :

ציטוט:
אנחנו מאוד רוצים להביא את גילי, כי מעבר ליכולות המקצועיות המוכחות שלו, הוא שחקן שהאוהדים אוהבים והוא יביא מנויים

לעזאזל, הבריז לכם בלם איכותי, מן ההגיון שתחפשו בלם איכותי אחר. איך ורמוט קשור לעניין ? למה שוב להעלות את עניין המנויים ?
סתם מחזק את ההרגשה שכל המהלך של גילי יותר שיווקי ממקצועי.
הקבוצה משוועת לבלם,קשר אחורי ומגנים. כרגע הדיבורים בכיוון הזה מסתכמים במציאת מגן מחליף לחוטבא (לא יודע איך אפשר למצוא מחליף לשחקן כזה גרוע)
ובדיקת העלויות של דנין (שאריות של בית"ר). מאוד מקווה שמבשלים לנו הפתעה נעימה בגזרת ההגנה.

הבריז להם בלם, העיפו 3 שחקנים חשובים בקבוצה, שלהם עדיין אין מחליף ומתעסקים במה שיביא מנויים.
לא מרגיז, מרתיח.

אני עוד לא בשלב של לרתוח אבל לא רחוק מזה.
אובססיית המנויים הזו, בפרט שהיא באה במקביל להירתמות חסרת תקדים מבחינת העמותה ולמכירת מנויים בקצב גבוה גם כך, עושה רע בעין.
אמר כבר מישהו בעקבות הנפילה הצפויה של ההחתמה של ויקטור שלא נראה שלהפועל יש Plan B למקרה ודברים משתבשים.
בינתיים מבקשים להיות סבלניים אז נהיה סבלניים. עוד 23 יום למשחק הראשון בפלייאוף, נראה מה יהיה עד אז.

אם יוצאים מנקודת הנחה שמי שמחזיק במועדון לא רוצה להגדיל הכנסות כדי למשוך רווחים, אין שום בעיה ברצון העז להגדיל את המנויים. אם תעשה את ההחתמות הדחופות בצורה סבירה עם מה שיש זה לא משהו שיגדיל לך את התקציב, אלא יגרום לך לנצל אחוז ניכר יותר מהתקציב הקיים. אם יחתימו את גילי, גם אם לא מדובר בתרומה של אנשי עסקים, זה באמת משהו שיגדיל את כמות המנויים (ואולי אף את כמות חברי העמותה) בצורה משמעותית מאוד, וזה יכול לשנות לחלוטין את איך שיראה התקציב/הסגל לעונה הקרובה. אפשר כמובן לא להסכים לכך, אבל אם זה קו המחשבה הוא לגיטימי לחלוטין.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
אחרי שאין-הגנה שלנו תחטוף תבוסה בדרבי
מישהו יתעורר להביא בלם איכותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
kobster כתב:
יהלום אדום כתב:
kobster כתב:
לא יודע מה איתכם, אבל אותי מרגיז הציטוט הזה של "גורמים בהפועל" מהכתבה של פשחרא :

ציטוט:
אנחנו מאוד רוצים להביא את גילי, כי מעבר ליכולות המקצועיות המוכחות שלו, הוא שחקן שהאוהדים אוהבים והוא יביא מנויים

לעזאזל, הבריז לכם בלם איכותי, מן ההגיון שתחפשו בלם איכותי אחר. איך ורמוט קשור לעניין ? למה שוב להעלות את עניין המנויים ?
סתם מחזק את ההרגשה שכל המהלך של גילי יותר שיווקי ממקצועי.
הקבוצה משוועת לבלם,קשר אחורי ומגנים. כרגע הדיבורים בכיוון הזה מסתכמים במציאת מגן מחליף לחוטבא (לא יודע איך אפשר למצוא מחליף לשחקן כזה גרוע)
ובדיקת העלויות של דנין (שאריות של בית"ר). מאוד מקווה שמבשלים לנו הפתעה נעימה בגזרת ההגנה.

הבריז להם בלם, העיפו 3 שחקנים חשובים בקבוצה, שלהם עדיין אין מחליף ומתעסקים במה שיביא מנויים.
לא מרגיז, מרתיח.

אני עוד לא בשלב של לרתוח אבל לא רחוק מזה.
אובססיית המנויים הזו, בפרט שהיא באה במקביל להירתמות חסרת תקדים מבחינת העמותה ולמכירת מנויים בקצב גבוה גם כך, עושה רע בעין.
אמר כבר מישהו בעקבות הנפילה הצפויה של ההחתמה של ויקטור שלא נראה שלהפועל יש Plan B למקרה ודברים משתבשים.
בינתיים מבקשים להיות סבלניים אז נהיה סבלניים. עוד 23 יום למשחק הראשון בפלייאוף, נראה מה יהיה עד אז.

אם יוצאים מנקודת הנחה שמי שמחזיק במועדון לא רוצה להגדיל הכנסות כדי למשוך רווחים, אין שום בעיה ברצון העז להגדיל את המנויים. אם תעשה את ההחתמות הדחופות בצורה סבירה עם מה שיש זה לא משהו שיגדיל לך את התקציב, אלא יגרום לך לנצל אחוז ניכר יותר מהתקציב הקיים. אם יחתימו את גילי, גם אם לא מדובר בתרומה של אנשי עסקים, זה באמת משהו שיגדיל את כמות המנויים (ואולי אף את כמות חברי העמותה) בצורה משמעותית מאוד, וזה יכול לשנות לחלוטין את איך שיראה התקציב/הסגל לעונה הקרובה. אפשר כמובן לא להסכים לכך, אבל אם זה קו המחשבה הוא לגיטימי לחלוטין.

לתומי חשבתי שהמטרה היא להעמיד קבוצה חזקה ומאוזנת, לא קבוצה שתמכור מנויים ע"ס הבטחות שווא ותתרסק ברגע האמת.
יש איזו קבוצה שעושה את זה כבר כמה שנים טובות, היא נמצאת ממש מעבר לכביש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
זה לא מה שאמרתי קובסטר. המטרה היא להעמיד קבוצה חזקה שתהיה לה היכולת להלחם על כל התארים (נשמע סיסמה, אני יודע), אבל הדרך לשם חייבת לעבור דרך הגדלת ההכנסות והגדלת התקציב, ובהנחה שאין בעל הון שמחכה לרכוש את הקבוצה מרמון ולשפוך עלינו כסף - מנויים זו הדרך הכי משמעותית להגיע לשם בטווח הקצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
זה לא מה שאמרתי קובסטר. המטרה היא להעמיד קבוצה חזקה שתהיה לה היכולת להלחם על כל התארים (נשמע סיסמה, אני יודע), אבל הדרך לשם חייבת לעבור דרך הגדלת ההכנסות והגדלת התקציב, ובהנחה שאין בעל הון שמחכה לרכוש את הקבוצה מרמון ולשפוך עלינו כסף - מנויים זו הדרך הכי משמעותית להגיע לשם בטווח הקצר.

בהנחה וכבר מכרת מעל 6,000 מנויים, לא ההחתמה של גילי תעשה את ההבדל בתקציב.
אם תעמיד קבוצה שתוכל, בהגרלה סבירה, לעלות לשלב הבתים ולהבטיח עוד 2 מיליון יורו, זה מה שיתן לך את האפשרות להחתים שחקנים ברמה גבוהה גם בהגנה וגם בהתקפה.
דרך הפעולה היא מעוותת - קודם צריך לסתום את החורים הקיימים (בלם,קשר אחורי ומגן אחד לפחות) ורק אז לחשוב על שיפור הסגל.
בקצב הנוכחי, בונים קבוצה שההבדלים בין איכות השחקנים בהגנה לעומת איכות השחקנים בהתקפה הם כה גדולים שזה מתכון בטוח להתרסקות.
הגנה חזקה היא הבסיס של כל קבוצה, גם מאמן דמיקולו כמו שירזי אמור לדעת את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
טוואטחה סלליך ושלומי אזולאי הם שחקנים חופשיים שעדיין לא חתמו על חוזה חדש מול חיפה בגלל שהם לא מרוצים מהתנאים שלהם שם ובנוסף גאדיר וויתר על אירופה והחליט לחפש קבוצה בארץ שתרוץ בצמרת..

אני מאמין שלפחות 2-3 מהשחקנים שם מתאימים לנו ויכולים להיות חיזוק משמעותי בשבילנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
בטיס הקפיצו לנוסא את ההצעה פי 2?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
EZMAN כתב:
טוואטחה סלליך ושלומי אזולאי הם שחקנים חופשיים שעדיין לא חתמו על חוזה חדש מול חיפה בגלל שהם לא מרוצים מהתנאים שלהם שם ובנוסף גאדיר וויתר על אירופה והחליט לחפש קבוצה בארץ שתרוץ בצמרת..

אני מאמין שלפחות 2-3 מהשחקנים שם מתאימים לנו ויכולים להיות חיזוק משמעותי בשבילנו

1. הם לא שחקנים חופשיים, הם שייכים לחיפה שרוצה להשאיל אותם.
2. אנחנו לא צריכים אף אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
EZMAN כתב:

שכחת גם את פלאח.

אתה מריח טרייד? חיפה צריכה קשר אחורי והפועל מחפשת חלוץ, מגן שמאלי ובלם. :WHOME:

נער הייתי וגם זקנתי, ולא אתפלא אם בעוד כמה ימים אפתח בבוקר את העיתון ואגלה שמאחורי הקלעים סגרו דיל שבו יועבר ידין לחיפה ותמורתו הפועל תקבל למשל את טוואטחה או פלאח יחד עם גדיר. גם לא אתפלא אם ההודעה על הטרייד תבוא במקביל לידיעה על חזרתו של גילי להפועל, זה יפחית משמעותית את המחאה על עסקת ידין. בנוסף בטח ינחיתו פה קשר אחורי זר ויסתמו להרבה את הפה.
יכול להיות שזו קונספירציה, יכול להיות שזו משאלת לב, יכול להיות שזו קטסטרופה אבל גם יכול להיות שזו הכותרת של מדורי הספורט בסופה"ש הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
בטיס הקפיצו לנוסא את ההצעה פי 2?!

על הורדת ידיים שמעת? נוסא הגאון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 12:37 
לא היתי מתנגד לקבל את פאלח+טוואטחה+גדיר תמורת אביחי, יחד עם גילי זה בכלל תענוג.
הלוואי !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
EZMAN כתב:

1. הם לא שחקנים חופשיים, הם שייכים לחיפה שרוצה להשאיל אותם.
2. אנחנו לא צריכים אף אחד מהם.

את טוואטחה הייתי לוקח בשמחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
הלוואי !

טוואטחה ועוד אחד משניהם, לא משנה מי, זה טרייד מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
הלוואי !

אתה רואה, עוד לא נרקם הדיל (לפחות לא רשמית) וכבר יש לו פה תומכים. ואתה לא היחיד. אני מניח שלא תקבל 3 שחקנים תמורת ידין אבל אולי 2, מי יודע...
בכל מקרה, אם הפועל רוצה להיפטר מידין וחיפה מוכנה לקלוט אותו ומנגד לחיפה יש בעיות עם כמה שחקנים שהפועל זקוקה לשחקנים בעמדות שלהם, לא מופרך לחשוב שהצדדים גיששו את האפשרות להגיע לעסקת טרייד.
מצד שני, מחרתיים יכול ידין להגיש להפועל הצעה מקבוצה כלשהי בחו"ל וכל המילים שנכתבו כאן הושחתו לריק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 12:46 
kobster כתב:
סימרוטיץ כתב:
kobster כתב:
סימרוטיץ כתב:
למרות הרבה טרוניות שיש לי כלפי ההנהלה החדשה ,לדעתי מגיע להם כל הכבוד על הניסיון להחזיר את ורמוט ולא מתפשרים על קשר בינוני ,גילי הוא הבדל בין קבוצה טובה לקבוצה שיכולה לקחת אליפות (כמובן בהנחה שמשהו ישתנה בהגנה שלנו)
:ROSE:

השאלה אם זה לא מהלך שיווקי יותר ממהלך מקצועי.
יש כרגע עוגת תקציב שאמורה להתחלק בין כמה שחקנים. האם זה נכון לפנות 300 אלף דולר מתוכה לשחקן אחד בנקודת הזמן הנוכחית ?
האם לא כדאי להקציב סכום גבוה ע"מ להעמיד הגנה סבירה ואם ישאר כסף לאחר מכן לנסות ולהחתים את גילי ?
כרגע, לפי ההצהרות שעולות מגורמים במועדון אין כסף לחוזים של טב"ח וחיימוביץ' כל עוד נוסא לא נמכר. איך מתכוונים לממן את ההגעה של גילי במידה ולא יצליחו למכור את נוסא ?
אין אוהד אחד שלא היה מוכן לראות את גילי בחזרה בהפועל, אני רק חושש שכשההגנה שלנו תקרוס משחק אחרי משחק לא ישתמשו בקלף של גילי ויאמרו "מה אתם רוצים, הבאנו את גילי ולא היה מספיק כסך לחזק את ההגנה".

עד כמה שיודע לי יש כוונה להעמיד תקציב ספציפי לטובת גילי שלא קשור לתקציב בכלל והוא ימומן בעזרת אנשי עסקים שרוצים לתרום בצורה הזו לקבוצה

אל תגיד אנשי עסקים שרוצים לתרום, תיכף יבואו שחר ונתי ידרשו לחקור מי שלח את אנשי העסקים האלה לתרום להפועל והאם הם קשורים לאוהד הנאמן א.ט...

לא יודע עד כמה המהלך הזה אפשרי (תרומה ספצפית להבאת שחקן מסוים) אבל ברור לכולם שזה שמתעקשים להשאיר את השם של ורמוט בכותרות נותן להם מרווח זמן לאייש את ההגנה. האופוריה שתהיה בקרב הקהל של הפועל אם וכאשר זה יקרה תכסה טוב טוב על כל הפאקים שנעשו עד עכשיו בבניה של הסגל.

לא אני.אני כבר כמה פעמים שאלתי איפה אנשי העסקים שכבר כמה פעמים נתנו כסף להבאת שחקנים.היה גם אחד שלפני שנתיים רצה לתת את הכסף להבאת יצחקי.
אותי לא מעניין מאיפה הכסף בא(והאמת?גם לא לאן הוא הולך).אותי מעניין רק שתיהיה לנו קבוצה חזקה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: