kobster כתב:
לירון האדום כתב:
kobster כתב:
כדי למנוע את כל המקרים המטורפים והמזעזעים שתיארתם (רבאק, זו עמותת אוהדי הפועל ת"א, קצת אמון בינינו לא יזיק) אפשר פשוט לעשות הגבלה על כמות הקולות שחיילים יכולים לקנות, אבל לא לתמחר את זה בצורה אחרת. בדיוק כמו שעושים במכירת כרטיסי נוער למשחקים.
לא מסכים איתך, השאלה היא מה מעדיפים רווחיות או שוויון בין האנשים?
אני עדיין לא מבין מדוע חייל יכול לקבל 3 קולות במחיר זול יותר ממני?
אם יש חייל שיש לו כסף, מה ההבדל בינו לבין אדם רגיל שהוא לא חייל?
מדוע חייל עשיר (ויכולים להיות כאלו!), או בוא נגיד יותר נכון, חייל ממשפחה עמידה יקבל 3 קולות לדוג' במחיר זול יותר ממני?
מדוע? כי הוא חייל??
קול אחד מובן לי, 2 קולות והלאה צריך שוייון.
נ.ב- סליחה קובסטר על כך שיש לי דברים להגיד בנושא הזה.
אתה מוזמן לא להתייחס לכך.
לירון, אני מסכים עם 99% מההודעות שלך פה, אבל הקטע הזה נראה לי פשוט רוב מהומה על לא מאומה.
הגבלת כמות מניות שכל חייל יכול לקנות תספק אותך ?
בתכלס, קשה לי להאמין שמישהו ינצל את הדבר הזה לרעה, מה גם שברגע שדבר כזה יתגלה לעמותה יש את הזכות למנוע מאותו אחד לקנות מניות או להחזיר לו את הכסף ולנשל אותו מכך. כפי שכתבתי, זו עמותת אוהדי הפועל. אם לא נסמוך אחד על השני, אז על מי כן ?
קובסטר-
א. אני לא מסכים עם הגבלת המניות על חייל.
ב. אני דוגל בשוייון, קובעים שאפשר לקנות קולות בכסף? (לגיטימי או לא, זה משהו אחר)
אז שיהיה שוייון, למעט הקול הראשון, החל מהקול השני ועד למגבלה שתהיה, כל קול יהיה שווה אותו סכום !
ראה את מה שהמשתמש צח כתב.
ציטוט:
אוקיי, אז בוא ניקח את זה לצד השני, יש לחייל 1000 שקל שהוא מוכן לתת, שיקנה שני קולות ב 500 או 3 ב 300?
שוב אני חוזר, הנחה לחיילים היא כדי שהם יוכלו להיכנס לעניין למרות שהפרוטה אינה מצויה בכיסם, לא כדי שהם יוכלו לקנות קולות בזול.
אני דורש שוייון, לחייל מגיע רק את הקול הראשון במחיר זול יותר.
לפי הדברים עכשיו, אולי גם כדאי לעשות מבצעים?
3 קולות ב1200, 5 קולות ב2300 וכך הלאה?