תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אכזבה מההנהלה
הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 13:13 
tsach כתב:
אולי ההנהלה לא חושבת שהמאמן בינוני.
אולי ההנהלה במגבלות הכוח שלה, מנסה להעמיד קבוצה מאוד חזקה.
אני לא חושב שיש פה איזה מגמה של בוא נלך לבינוניות, יש מגמה של הבנה של מגבלות הקבוצה (עד שיבוא איזה משקיע) וניסיון לבנות הכי טוב שאפשר (בן חיים, הברזילאי)
בקיצור מול הפנטזיה של השארת הסגל, עומדת הפנטזיה של עמידה בתקציב.

אז זה כבר מדאיג

כתבתי כבר הרבה פעמים.אני אוהד,לא מנהל חשבונות.אותי לא מעניין תקציב,אותי מעניין שחקנים ונצחונות.(כן,אני יודע,כבר כתבו לי שאני מכביסט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
אני מציע לכולם להנמיך ציפיות השנה.

!!!
האשכול הזה פשוט מדהים.
רק לפני שבועיים הקבוצה עמדה במצב של מכירת כל השחקנים האלה מבלי להביא להם מחליפים או לחלופין
בפני פירוק והורדת 9 נקודות... מחנה האימונים עמד בספק... גם אבוטבול וטועמה היו בדרך החוצה... לא היה צוות רפואי...
אוהד מכבי (עצמוני) ניהל את הקבוצה... מחלקת הנוער התפוררה....
לא מבין אתכם. בימים האלה אני פשוט נהנה. הפועל חזרה לחיים. מתעסקים בכדורגל. תהיה קבוצה יותר טובה או פחות טובה?
לא ממש מעניין אותי העונה. עצם זה שהקבוצה תהיה עדיין נראה לי כסוג של נס.
אם הפועל תגיע העונה לאירופה - אראה בכך הישג מספק ומשמח.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 13:26 
הסלע האדום כתב:
unknown כתב:

!!!
האשכול הזה פשוט מדהים.
רק לפני שבועיים הקבוצה עמדה במצב של מכירת כל השחקנים האלה מבלי להביא להם מחליפים או לחלופין
בפני פירוק והורדת 9 נקודות... מחנה האימונים עמד בספק... גם אבוטבול וטועמה היו בדרך החוצה... לא היה צוות רפואי...
לא מבין אתכם. בימים האלה אני פשוט נהנה. הפועל חזרה לחיים. מתעסקים בכדורגל. תהיה קבוצה יותר טובה או פחות טובה?

מצטער,אני לא הורדתי ציפיות אפילו לשניה אחת.לרגע לא חשבתי שהקבוצה תתפרק.ואפילו לא עלה על דעתי שנתחיל עם מינוס 9 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
הדבר היחיד שמשגע אותי זה העובדה שאדל נשאר עם משכורת של 400 אלף יורו לעונה.
הוא לא עלה לקבוצה גרוש למעט המשכורת שלו אז למה שלא פשוט ישחררו אותו.
אם כבר מנמיכים ציפיות אז זה הזמן לתת לשחקנים צעירים צ'אנס להוביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 15:53 
nati כתב:
לפחות לשמור על הסגל הקיים.להחליף את המאמן הבינוני.

זה מזכיר את התקופה הראשונה של הקרחת שהביא ת חיים רביבו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 15:59 
בר קולמוסא כתב:
אני, באופן אישי, מבסוט שטביב הלך והסגל בעונה כזו הוא באמת משני. ולכן אני מבסוט על ההנהלה כי את הצעד הכי חשוב שלה (להוציא את טביב) היא עשתה.

זאת צורת חשיבה כל כך מטופשת, ואני אנסה להסביר.
צא מתוך הנחה שהיינו סולחים לטביב הקיץ ופותחים דף חדש, הוא היה אומר שהוא משאיר את הסגל הקיים ומחזק אותו אם נקנה מנויים. היינו קונים מנויים, ואף אנחנו עולים שלב באירופה בהמשך אנחנו מסיימים את העונה ברווח רציני.
ועדיין, טביב היה מחליט למכור את השחקנים הכי טובים של הקבוצה.
מה היית אומר על טביב? למה שלא תגיד את אותו דבר על ההנהלה החדשה, רק כי היא קנתה את הקבוצה מטביב?
הם עשו פה מהלך מגעיל, וכל מי שאומר שאנחנו אוהדי מחאות זה כי הפורום הזה מת על הלקאה עצמית, ככה אתה הכי מגניב ומפוכח.
ההנהלה החדשה לא צריכה לקבל הנחות רק כי טביב עזב אז אנחנו באופוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
מה אתם רוצים מההנהלה? החזירה את מורדי ואת לוינקוף, ויש לה חלק בכל העניין של העמותה. מדברים על רכש סוף סוף ולא מזיינים תמוח על הנהלה.
לא אבל ישר לזיין תמוח ו"להתאכזב". מגיע לכם טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 16:06 
ירושלים של זהבי כתב:
מה אתם רוצים מההנהלה? החזירה את מורדי ואת לוינקוף

נשמע הגיוני. בואו נעיף 3 מ4 השחקנים הכי טובים שלנו, נוסיף גם את קנדה לעסקה, ובתמורה נחזיר את מורדי ולוינקוף, כשבכל מקרה אנחנו חייבים להביא מחליפים לבעלי התפקידים שכרגע אין. אחלה עסקה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
zevik כתב:
ירושלים של זהבי כתב:
מה אתם רוצים מההנהלה? החזירה את מורדי ואת לוינקוף

נשמע הגיוני. בואו נעיף 3 מ4 השחקנים הכי טובים שלנו, נוסיף גם את קנדה לעסקה, ובתמורה נחזיר את מורדי ולוינקוף, כשבכל מקרה אנחנו חייבים להביא מחליפים לבעלי התפקידים שכרגע אין. אחלה עסקה!

טוטו זה היה ברור שילך. קנדה לא מתקדם, וידין רוצה לעזוב. להעיף? לא חושב.
קצת הערכה לאנשים שמשקיעים מהזמן שלהם למועדון, והצילו אותו מהריסה טוטאלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 16:43 
אפילו טביב קיבל 100 ימי חסד. ההנהלה הנוכחית עשתה בשבוע מה שהקקי ההוא לא עשה 3 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 16:51 
zevik כתב:
בר קולמוסא כתב:
אני, באופן אישי, מבסוט שטביב הלך והסגל בעונה כזו הוא באמת משני. ולכן אני מבסוט על ההנהלה כי את הצעד הכי חשוב שלה (להוציא את טביב) היא עשתה.

זאת צורת חשיבה כל כך מטופשת, ואני אנסה להסביר.
צא מתוך הנחה שהיינו סולחים לטביב הקיץ ופותחים דף חדש, הוא היה אומר שהוא משאיר את הסגל הקיים ומחזק אותו אם נקנה מנויים. היינו קונים מנויים, ואף אנחנו עולים שלב באירופה בהמשך אנחנו מסיימים את העונה ברווח רציני.
ועדיין, טביב היה מחליט למכור את השחקנים הכי טובים של הקבוצה.
מה היית אומר על טביב? למה שלא תגיד את אותו דבר על ההנהלה החדשה, רק כי היא קנתה את הקבוצה מטביב?
הם עשו פה מהלך מגעיל, וכל מי שאומר שאנחנו אוהדי מחאות זה כי הפורום הזה מת על הלקאה עצמית, ככה אתה הכי מגניב ומפוכח.
ההנהלה החדשה לא צריכה לקבל הנחות רק כי טביב עזב אז אנחנו באופוריה.

לא שפטתי את טביב בהתאם לסגל שהוא העמיד.
לפיו, אגב, מגיע לו כמעט כל הכבוד בכל עונה. אפילו בעונה האחרונה ללא בלמים.

את טביב שפטתי על הרבה דברים אחרים, ביניהם הריקבון המערכתי, התביעות עם כל מי שזז, הריסת שלד הקבוצה (לאוו דווקא השחקנים), חוסר ההשקעה בנוער או במתחם האימונים, רמיסת הקהל וכו.

בכל מקרה אני לא מבין את ההשוואה בכלל.
אם היינו מסיימים את העונה "ברווח רציני" והוא היה מחליט למכור את השחקנים זה היה תמוה.
אבל היום אנחנו לא ברווח רציני או ברווח בכלל. אנחנו בבעייה כלכלית. כרגע אפילו לא יכולים להעריך נכונה את המצב הכלכלי.
אני רק יכול להניח שהמכירה קשורה למצב הכלכלי.

אני מסכים שאחרי שהבעלות תעבור והשקיפות המלאה תחל (לפחות כלפי חברי עמותת ה"אדומים") ירווח לי. ואז גם יהיה מקום לבא בטענות וכו.
כרגע אני באמת רק שמח שזה לא טביב.
לי ירדה אבן עצומה מהלב ואני לא מבין איך שכחתם את זה כ"כ מהר. טביב זה לא "בעלים קמצן או פזרן" או "בעלים מעורב או מנותק" - טביב היה אשכרה איום קיומי על המועדון.
כרגע האיום הוא שנעלה עם גורדנה ולא עם ידין.
אני שמח שאלו הצרות שלי.
לא שכנעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :LOL2: :LOL2:
אכזבה מהנהלה שנמצאת שבועיים בתפקיד?
אכזבה מהנהלה שבמקום לעשות מכירת חיסול אז היא מחפשת קודם כל מחליפים, ורק אחר כך מוכרת?
בחייאת רק מהעובדה שמדברים על רכש ולא על איך יפרקו אותנו אני מאושר, שככל הנראה הקבוצה שלנו מתחילה לאותת לצמרת ולא לתחתית...
אז בגלל שעמרי "הסמל" קנדה, אביחי "26 זה בדם" ידין וטוטו "אירופה מינואר" תמוז עוזבים אז אתם מאוכזבים מהנהלה?
בגלל שהנהלה נותנת גב לצוות המקצועי (שתאהבו אותו או לא, אני לא רואה איזה מאמן מבטיח מחכה להצעה), אתם מאוכזבים?
אה אולי אתם מאוכזבים מהעובדה שהנהלה פועלת בשיתוף עם הקהל?

אני יודע שזה עוד מוקדם, אבל לפי העבודה שלה עד עכשיו:
ההנהלה החדשה תמונה

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 18:45 
בר קולמוסא כתב:
בכל מקרה אני לא מבין את ההשוואה בכלל.
אם היינו מסיימים את העונה "ברווח רציני" והוא היה מחליט למכור את השחקנים זה היה תמוה.
אבל היום אנחנו לא ברווח רציני או ברווח בכלל. אנחנו בבעייה כלכלית. כרגע אפילו לא יכולים להעריך נכונה את המצב הכלכלי.
אני רק יכול להניח שהמכירה קשורה למצב הכלכלי.
לא שכנעת.

אז אני אנסה שוב. הגרעון של ה10 מיליון שפורסם הוא גרעון עתידי ומקסימלי. גרעון שקורה במצב שלקבוצה אין שום הכנסה מעבר למה שהיא בכל מקרה אמורה לקבל מהטוטו וכו'.
עם המנויים, הגרעון הזה כמעט ונעלם.
עם אירופה, אנחנו הופכים להיות בפלוס.
אם היית אומר לי שמשחררים את אדל כי יש לו משכורת גבוהה ולא מוצדקת כשיש לך את בוריס על הספסל, הייתי מסכים.
היית אומר שמוכרים את טוטו כי זה יכניס הרבה כסף לקופת המועדון כדי להביא את בן חיים ועוד זרתותח, הייתי מסכים.
אנחנו בדרך הבטוחה ליצור עודף תקציבי, ואין סיבה לכך כשאפשר לחזק את הקבוצה. אגב, כל מה שנכתב זה במידה וההנהלה משחררת שחקנים ומביאה מחליפים פחות טובים בהרבה.
וזה ממש לא "אוהדי מחאה", אף אחד פה לא קרא לשרוף את המועדון, אולי יש מצב כזה שדווקא כל המטיפים שכחו שיש גם תחום אפור, בלי לשרוף, רק להעביר ביקורת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 21:39 
למכור את תמוז ואדל.
ידין ונוסא להשאיר.
השתחררות מהחוזה של אדל, ומכירת תמוז במיליון-מיליון וחצי יורו, יאזנו את המצב הכלכלי לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2012, 03:55 
:LOL2: :LOL2:
מהמםםםםם
לרגע נתתם לי להרגיש לא בסדר......
אתם צריכים להתאשפז דחוףףףףף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2012, 05:40 
אני מההנהלה הזאת דורש רק דבר אחד: לבדוק את ספרי החשבונות של הקבוצה בשלוש שנים האחרונות ולצאת עם זה לתקשורת.
זהו,יותר מזה אני לא צריך ולא ציפיתי גם לאיזו עונה משוגעת,זה לא שבא איזה קנדי והציל אותנו מטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2012, 06:38 
לשנות את כותרת האשכול ל"בוא נחפש איפה שאין".
רבאק, איפה היינו לפני חודש ואיפה אנחנו היום.
פרופורציות אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2012, 07:03 
סמל אישי של המשתמש
אין לי שום בעיה עם ההנהלה אני חושב שההנחתה של טוטו,ידין וקנדה היא בכלל קשורה במאמן.
בכל מקרה קטונתי מלבקר כבר עכשיו את שירזי ובטח את ההנהלה שנמצאת בדיוק שבוע במערכת אני לא יודע אם שירזי מונחת בבחירות שהוא ביצע או שהוא עצמו החליט כך. תסתכלו על אשכולות בפורום לפני שבועיים ותבינו איזו "פריבילגיה" נפלה בחלקנו שאנחנו דנים על הנושא הזה ("פריבילגיה" - כי את המצב הנוכחי אנחנו יצרנו אחרי מאבק ארוך).

מקצועית וכלכלית אני חושב שהדבר הנכון ביותר הוא להיפרד דווקא מאפולה אדל ולשדרג את השכר את אביחי וקנדה ולמכור את טוטו, בכסף שהתפנה אפשר להביא את יצחקי ולסגור חוד מצויין עם טב"ח,דמארי ויצחקי או אפילו יותר טוב עם ורמוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2012, 11:36 
הסלע האדום כתב:
unknown כתב:

!!!
האשכול הזה פשוט מדהים.

סביר שההנהלה פועלת לפי האילוצים הכספים ואלה השתנו.
לכן התחילו להגיע ידיעות על שחקנים כמו יצחקי וורמוט ולא מוכרים / משאילים את אדל למרות שברור שאפשר לעשות עליו לפחות כה מאות אלפים.
והתגובות השתנו.

בגדול סומך על ההנהלה בעיקר אם אמנם נגיע ל-30 מליון.
ומקווה ששירזי המניפולטור לא מפריע מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: