unknown כתב:
מאמן שופטים בסוף העונה, אלא אם כן יש איזה מקרה קיצוני כמו שהיה עם גיא לוזון.
כרגע, תנשכו קצת את הלשון ותתנו לו לעבוד!
גם אני לא מחסידיו הגדולים של ניצן, אבל כדי שאני יוכל להגיד בסופו של דבר בלב שלם אם הוא התאים או לא התאים, אני נותן לו את השקט שלו עד סוף העונה. ככה לדעתי כולנו צריכים לנהוג.
עכשיו לגבי עיניין הסמלים, שבאים או הולכים.
עם כל הכבוד לאביחי, ויש הרבה כבוד (אחד השחקנים האהובים עליי), זה לא סוד שהוא כבר הרבה זמן מחפש לעבור מהקבוצה. כרגע, מצבנו הכלכלי לא מאפשר לשדרג לו את החוזה, אלא להפך, ועושה רושם שהוא לא יהיה מעוניין לחתום על חוזה לעוד שנתיים שלוש בחוזה מקוצץ, אלא מעדיף לסיים את העונה עם הכרטיס שחקן ביד. לכן עדיף להיות חכמים ולדעת לשחרר אותו בזמן.
מה גם שהוא לא עובר לקבוצה אחרת כאן בארץ, השאיפה שלו היא לצאת לשחק באירופה.
טוטו לא היה ולא יהיה סמל בהפועל ומצבו דומה למצב של ידין.
לגבי קנדה, כניראה ששירזי לא מחזיק ממנו, ולפי מה שאומרים יש לו שכר לא נמוך. אז עדיף לנסות להביא שחקן טוב ממנו (לדעת המאמן) ולא למשוך איתו עוד עונה שגם החוזה שלו יסתיים בזמן שהוא תופס משכורת של שחקן איכותי.
רציתם מחשבה לטווח ארוך? קיבלתם.
בינתיים אני מציע שכולנו נשתה כוס מים קרים, נתרכז במה שאנחנו כאוהדים אמורים לעשות וזה לרכוש מנויים ולתת גב לקבוצה ונחכה איזו תקופה לפני שאנחנו מתחילים לשפוט.
ומשפט אחרון לגבי ההנהלה הנוכחית,
אני אישית מאמין שרמון ותאומים באו מתוך אהבה אמיתית ורצון אמיתי שכולנו נחזור לחייך כשאנחנו מגיעים לבלומפילד. אינטרס כלכלי אין להם כאן, להפך הם רק יכולים להכנס לצרות. כאב ראש גדול הם כבר קיבלו. ובינתיים ניראה שהמטרות שלהן בהחלט טובות בסה"כ. גם הם רוצים שהקבוצה תצליח וכולנו ניהיה מבסוטים.
שמישהו בא מתוך כוונות כאלו, גם אם הוא טועה, צריך לדעת לקבל את זה באהבה. כמו שלא תכעס על הילד שלך שנכשל במבחן שלמד אליו ממש ברצינות.
תנו את הקרדיט, תורידו ציפיות ויהיה בסדר...
אם עמדנו על הרגליים גם אחרי שחבורת הדאבל עזבה, גם עכשיו נעמוד.
1. זה נשמע קצת כמו "תפקיד הקהל הוא רק לעודד "
2. מה שרשמת זה ההפך ממחשבה לטווח ארוך
3. שירזי כבר מספיק זמן בהפועל כדי שאוכל לגבש עליו דעה , והיא מחורבנת .