תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נשמה
הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 12:13 
RedFox כתב:
די לא יכול לשמוע את השם הזה גילי ורמוט ואת השם אביחי ידין.
המשותף להם, שחקנים טובים בנוף הליגה שנתנו עונה אחת אדירה בדאבל וחוץ ממנה סיפקו עונות סבירות בלבד.

תתעוררו, קבוצת הדאבל עברה מהעולם, בוא ניתן צ'אנס לבנות משהו חדש, להתגעגע למשהו שהיה פעם זה מיותר.

שמע, שנה שעברה ראינו קבוצה בלי מוח, שחקנים שלא יודעים לתת פס בין שני שחקנים. אז אנחנו מתגעגעים לשחקן כמו ורמוט שיש לו את הדברים האלה, ודריבל אדיר והוא יכול להיות שדרוג עצום, אבל הוא לא יגיע גם ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 12:18 
לירון האדום כתב:
nati כתב:
לירון האדום כתב:
סימרוטיץ כתב:
לירון האדום כתב:
סימרוטיץ' אחי- מה הלחץ שלך? מה קרה ניהית כל כך תוקפני?
אביחי זה לא אלוהים וזה לא השחקן הכי חשוב בהפועל...
יכול להיות שהוא משוחרר מסיבות כלכליות, יכול להיות שהוא משוחרר מסיבות חברתיות, יכול להיות שהוא משוחרר מסיבות מקצועיות, אבל זה כזה משנה למה הוא משוחרר?!
האם יש סיבה שבה תגיד, וואלה ניצן בסדר?
שתה מים, יש גם מחליפים לאביחי.

כי יש לי בעיה עם ניצן ולא מאתמול ,לטעמי אביחי הוא השחקן הכי חשוב בהפועל ויותר מכך היחיד שאי אפשר למצוא לו תחליף בטח ובטח שלא ישראלי .
אני רואה את ההגנה שלנו ואני משקשק לחשוב שאביחי לא יהיה שם לפניהם .
שירזי הוא smooth talker וקשה לי להאמין לאנשים כאלו , אני גם הרבה זמן מפקפק ביכולות המקצועיות שלו מה גם שאני זוכר עוד משנה שעברה את הרצון שלו לראות פה את משה אבוטבול ??? כמחליף לידין .
אני לא רגוע שהוא מחזיק בהגה , מי שחושב שעדיף לשחרר את ידין על אדל לוקה בתפיסת המציאות והבנתה .

אני אשאל שוב- האם יש סיבה שבה היית אומר וואלה טוב ששיחררו את אביחי?
או שלא משנה מה - התגובות שלך היו נשארות אותו דבר?
כי זה נראה שלא מעניין אותך כלום ולא מעניינת אותך הסיבה- לא היית משחרר את אביחי בחיים ולא משנה מה !!
השחרור של אביחי כנראה היתה מסיבה מוצדקת, אני לא בוכה על כך, אביחי שחקן טוב, אביחי שחקן חשוב, אבל יש לו מחליף !

למה צריך מחליף כשיש לך את המקור?

כי יכול להיות שיש בעיה עם המקור...

איזה בעיות?אדון מאמן לא מסתדר איתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 12:21 
RedFox כתב:
המשותף להם, שחקנים טובים בנוף הליגה שנתנו עונה אחת אדירה בדאבל וחוץ ממנה סיפקו עונות סבירות בלבד.

תתעוררו, קבוצת הדאבל עברה מהעולם, בוא ניתן צ'אנס לבנות משהו חדש, להתגעגע למשהו שהיה פעם זה מיותר.

לא צריך את גילי של הדאבל צריך את גילי וזהו , כנ"ל ידין .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 12:45 
ערן כתב:
כשכתבתי בעונה הקודמת שהרבה אחרי שטביב יילך והקבוצה תתחיל להתנקות יצטרכו גם אוהדי הפועל להתנקות בעצמם, לזה התכוונתי.
נשארה בהרבה אנשים מידה גדולה מדי של ציניות, קונספירטיביות וחיפוש מתחת לבלטות של מה מסריח ומה רע, שעם אנרגיות כאלה הקבוצה לא תצליח להתרומם.

ועוד מי ישמע על מה, על אביחי ידין.

תסלח לי כן, אבל קצת כבוד לשחקן שבכל שלב שלבש את החולצה של הפועל נתן כל מה שיש לו.
צלבו אותו אחרי המשחק נגד ביט"ר אבל אל תשכחו שקובי מויאל לא עשה לו כלום אישית, הם שיחקו יחד בכפ"ס ולפי מה שמויאל אומר היו חברים, מויאל התגרה בקהל של הפועל וזאת הסיבה היחידה שידין שם עצמו (ברוב טיפשותו אמנם) בחזית נגד מויאל והקהל של ביט"ר.
ועזוב שזה לא סיבה מקצועית, מקצועית קראו לו לא פעם אחת סופרמן לא כי הוא לובש תחתונים מעל המכנס.
יכול להיות שזה לא מסריח, יכול להיות שמקצועית וכלכלית ואסטרולוגית צריך לחתוך את ידין, אז מה, יש פה אנשים שרוצים לראות אותו משחק בהפועל ומהסיבה הזאת חלקנו מונעים רגשית ולא רציונלית, אז אתה בא ואומר שאנשים צריכים להתנקות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
אתמול, אם קראת, כתבתי שאני לא בעד לשחרר את ידין.

אבל אי אפשר להפוך כל שחקן לסלע קיומנו.
וואלה, שחקנים חשובים יותר ופחות משוחררים בכל קיץ ברחבי העולם.
בצדק ולא בצדק.
קורה.

אני מעדיף לתת את הקרדיט להנהלה ולמאמן. ייכשלו? האחריות עליהם. לא בחודש יולי, שבועיים מאז שהקבוצה עברה ידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:

:LOL2: :LOL2:
תשמע אחרי מה שכתבת פה אין לך זכות להביע את דעתך בכל נושא שקשור לספורט. אתה חסר מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 14:06 
nati כתב:
לירון האדום כתב:

שתה מים, יש גם מחליפים לאביחי.

איזה בעיות?אדון מאמן לא מסתדר איתו?

לדעתי יותר בכיוון של שחקנים ולא מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
RedFox כתב:

תשמע אחרי מה שכתבת פה אין לך זכות להביע את דעתך בכל נושא שקשור לספורט. אתה חסר מושג.

בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: נשמה
הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 14:57 
ערן כתב:
כשכתבתי בעונה הקודמת שהרבה אחרי שטביב יילך והקבוצה תתחיל להתנקות יצטרכו גם אוהדי הפועל להתנקות בעצמם, לזה התכוונתי.
נשארה בהרבה אנשים מידה גדולה מדי של ציניות, קונספירטיביות וחיפוש מתחת לבלטות של מה מסריח ומה רע, שעם אנרגיות כאלה הקבוצה לא תצליח להתרומם.

ועוד מי ישמע על מה, על אביחי ידין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: נשמה
הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 14:58 
שבתאי יחבס כתב:
RedFox כתב:

אמר האיש שבמשך עונה שלמה קרא לזהבי בלוף גדול, נאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
וגם היום אני אומר
ערן זהבי שחקן טוב
אבל לא הסופרסטאר שעשיתם ממנו. הוא ווינר ענק והלוואי שיהיה בהפועל
מפה ולהשוות אותו לגילי ורמוט?

עזוב את שכשאני אמרתי שזהבי בלוף זה היה בעונה השנייה שלו בהפועל בלי קבלות ולהגיד על גילי ורמוט בלוף אחרי כל העונות שהוא שיחק פה והיה בכמה רמות מעל כל הקבוצה זה לא אותו דבר.
זהבי :HEART2:
ורמוט :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
איפה כתבתי שהוא בלוף חתיכת דפקט?

ציטוט:
ערן זהבי שחקן טוב.
אבל לא הסופרסטאר שעשיתם ממנו.

זה פחות או יותר מה שאמרתי על גילי ואביחי.

אבל כנראה שאין מוח אין דאגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 16:12 
ערן כתב:

בצדק ולא בצדק.
קורה.

אני מעדיף לתת את הקרדיט להנהלה ולמאמן. ייכשלו? האחריות עליהם. לא בחודש יולי, שבועיים מאז שהקבוצה עברה ידיים.

זו גם דעתי, אבל אתה חושב שכולם יסכימו תמיד לקבל את דעת ההנהלה והמאמן? אתה יודע שלא, אתה פשוט החלטת שזה לא התבכיינות רגילה של קהל, אלא זה חלק מהמוח קונספירטיבי שהקהל החשדני שלנו פיתח.
לא יהיה פה 26 זה בדם, אתה יכול להשאר רגוע, אחד שלבש חולצה 5 גרם לזה שאנחנו לעולם לא נעריך שחקן ברמה של הההם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
danired כתב:
ערן כתב:

בצדק ולא בצדק.
קורה.

זו גם דעתי, אבל אתה חושב שכולם יסכימו תמיד לקבל את דעת ההנהלה והמאמן? אתה יודע שלא, אתה פשוט החלטת שזה לא התבכיינות רגילה של קהל, אלא זה חלק מהמוח קונספירטיבי שהקהל החשדני שלנו פיתח.
לא יהיה פה 26 זה בדם, אתה יכול להשאר רגוע, אחד שלבש חולצה 5 גרם לזה שאנחנו לעולם לא נעריך שחקן ברמה של הההם.

כבר עכשיו יש פה 26 זה בדם אביחי ידין בהפועל לעולם, וזה מרתיח מעצבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
אנשים חיביים לצאת מהסרט ומהר.
זה שיש הנהלה חדשה וזה שב"ה נקבל בקרוב אחוזים בניהול, זה יופי טופי.
אבל כמו שבכדורסל, ששם יש לקהל בעלות מלאה על הקבוצה, לא מתערב בהחלטות מקצועיות. גם כאן אסור לנו להתערב בהחלטות כאלו, כי זה לא תפקידנו.
כרגע ניצן שירזי מאמן, אם תאהבו את זה או לא, והוא זה שאמור להצעיד את הקבוצה. לכן צריך לדעת לישר איתו קו.
לטוטו, שהוא לעולם לא היה סמל, כבר הביאו מחליף ראוי.
לגבי ידין וקנדה, אני מבין שיש בעיה עם החוזים שלהם שהם גם יקרים ולא מוכנים לקצץ בתמורה להארכת חוזה (כך לפחות זה מה שידוע על ידין). אז אין מה לעשות, צריך לפעול בשיקול דעת, ולדעת להפרד מהם כשעוד אפשר להרוויח עליהם קצת כסף. מה עדיף? לחכות שנה ולגלות שהם הפכו לשחקנים חופשיים? עוד שנה שהכרטיס יהיה בידיים של ידין, ניראה לך שהוא עדיין יספר לך את הסיפורים שהוא רוצה להשאר? הוא כבר מזמן הביע רצון לעזוב!
ואם כבר סמלים ונשמה, תפנה את אביחי לשי אבוטבול, שלגביו אין עוררין שהוא סמל בקבוצה. תאמין לי שהוא ויתר על המון כסף כדי להשאר בהפועל. הגיע לו הרבה יותר מהחוזה שסגרו איתו, ואת חובות העבר אלוהים יודע אם הוא יראה.

בקיצור,
אל תשכחו את מקומכם! כולנו אוהדים בסה"כ, ואנחנו יכולים לדרוש דרישות לגבי ערכים, אבל התערבות מקצועית, זה כבר מעבר אלינו. אם היציע ינהל את הקבוצה, לא נגיע לשום מקום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 16:59 
RedFox כתב:
danired כתב:
ערן כתב:

בצדק ולא בצדק.
קורה.

כבר עכשיו יש פה 26 זה בדם אביחי ידין בהפועל לעולם, וזה מרתיח מעצבים.

אתה חייב להבין שהוויכוח הוא לא על אביחי ידין אלא על אלטרנטיבות
ול unknown , הקהל וודאי לא יכול להתערב בהחלטות מקצועיות אבל בהחלט יכול לקבוע את זהות המאמן שמקבל את אותם החלטות מקצועיות , מה גם שזה פורום ופה רצוי שהיה פלורליזם ונוכל לנהל דיון מקצועי .
למען הסר ספק אין לי טענות כלפי ההנהלה או אכזבה , אני רק מערר על איכות קבלת ההחלטות בנושא הזה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 17:08 
הקהל יכול מהיציע לצעוק את המאמן שהוא רוצה או מקסימום מתוך הדירקטוריון להטיל ווטו על מאמנים כמו סיני או אלישע, בעל השליטה במועדון תפקידו להכריע בסוגיות האלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
מאמן שופטים בסוף העונה, אלא אם כן יש איזה מקרה קיצוני כמו שהיה עם גיא לוזון.
כרגע, תנשכו קצת את הלשון ותתנו לו לעבוד!
גם אני לא מחסידיו הגדולים של ניצן, אבל כדי שאני יוכל להגיד בסופו של דבר בלב שלם אם הוא התאים או לא התאים, אני נותן לו את השקט שלו עד סוף העונה. ככה לדעתי כולנו צריכים לנהוג.

עכשיו לגבי עיניין הסמלים, שבאים או הולכים.
עם כל הכבוד לאביחי, ויש הרבה כבוד (אחד השחקנים האהובים עליי), זה לא סוד שהוא כבר הרבה זמן מחפש לעבור מהקבוצה. כרגע, מצבנו הכלכלי לא מאפשר לשדרג לו את החוזה, אלא להפך, ועושה רושם שהוא לא יהיה מעוניין לחתום על חוזה לעוד שנתיים שלוש בחוזה מקוצץ, אלא מעדיף לסיים את העונה עם הכרטיס שחקן ביד. לכן עדיף להיות חכמים ולדעת לשחרר אותו בזמן.
מה גם שהוא לא עובר לקבוצה אחרת כאן בארץ, השאיפה שלו היא לצאת לשחק באירופה.
טוטו לא היה ולא יהיה סמל בהפועל ומצבו דומה למצב של ידין.
לגבי קנדה, כניראה ששירזי לא מחזיק ממנו, ולפי מה שאומרים יש לו שכר לא נמוך. אז עדיף לנסות להביא שחקן טוב ממנו (לדעת המאמן) ולא למשוך איתו עוד עונה שגם החוזה שלו יסתיים בזמן שהוא תופס משכורת של שחקן איכותי.

רציתם מחשבה לטווח ארוך? קיבלתם.
בינתיים אני מציע שכולנו נשתה כוס מים קרים, נתרכז במה שאנחנו כאוהדים אמורים לעשות וזה לרכוש מנויים ולתת גב לקבוצה ונחכה איזו תקופה לפני שאנחנו מתחילים לשפוט.

ומשפט אחרון לגבי ההנהלה הנוכחית,
אני אישית מאמין שרמון ותאומים באו מתוך אהבה אמיתית ורצון אמיתי שכולנו נחזור לחייך כשאנחנו מגיעים לבלומפילד. אינטרס כלכלי אין להם כאן, להפך הם רק יכולים להכנס לצרות. כאב ראש גדול הם כבר קיבלו. ובינתיים ניראה שהמטרות שלהן בהחלט טובות בסה"כ. גם הם רוצים שהקבוצה תצליח וכולנו ניהיה מבסוטים.
שמישהו בא מתוך כוונות כאלו, גם אם הוא טועה, צריך לדעת לקבל את זה באהבה. כמו שלא תכעס על הילד שלך שנכשל במבחן שלמד אליו ממש ברצינות.
תנו את הקרדיט, תורידו ציפיות ויהיה בסדר...
אם עמדנו על הרגליים גם אחרי שחבורת הדאבל עזבה, גם עכשיו נעמוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
מאמן שופטים בסוף עונה, ולהזכירך אדון ניצן כבר נתן חצי עונה בהפועל.

כשבעיצומה הספיק להיות סמרטוט הריצפה של אלי טביב.
ולחרבן עלי ועליך.

:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 17:56 
unknown כתב:
מאמן שופטים בסוף העונה, אלא אם כן יש איזה מקרה קיצוני כמו שהיה עם גיא לוזון.
כרגע, תנשכו קצת את הלשון ותתנו לו לעבוד!
גם אני לא מחסידיו הגדולים של ניצן, אבל כדי שאני יוכל להגיד בסופו של דבר בלב שלם אם הוא התאים או לא התאים, אני נותן לו את השקט שלו עד סוף העונה. ככה לדעתי כולנו צריכים לנהוג.

עכשיו לגבי עיניין הסמלים, שבאים או הולכים.
עם כל הכבוד לאביחי, ויש הרבה כבוד (אחד השחקנים האהובים עליי), זה לא סוד שהוא כבר הרבה זמן מחפש לעבור מהקבוצה. כרגע, מצבנו הכלכלי לא מאפשר לשדרג לו את החוזה, אלא להפך, ועושה רושם שהוא לא יהיה מעוניין לחתום על חוזה לעוד שנתיים שלוש בחוזה מקוצץ, אלא מעדיף לסיים את העונה עם הכרטיס שחקן ביד. לכן עדיף להיות חכמים ולדעת לשחרר אותו בזמן.
מה גם שהוא לא עובר לקבוצה אחרת כאן בארץ, השאיפה שלו היא לצאת לשחק באירופה.
טוטו לא היה ולא יהיה סמל בהפועל ומצבו דומה למצב של ידין.
לגבי קנדה, כניראה ששירזי לא מחזיק ממנו, ולפי מה שאומרים יש לו שכר לא נמוך. אז עדיף לנסות להביא שחקן טוב ממנו (לדעת המאמן) ולא למשוך איתו עוד עונה שגם החוזה שלו יסתיים בזמן שהוא תופס משכורת של שחקן איכותי.

רציתם מחשבה לטווח ארוך? קיבלתם.
בינתיים אני מציע שכולנו נשתה כוס מים קרים, נתרכז במה שאנחנו כאוהדים אמורים לעשות וזה לרכוש מנויים ולתת גב לקבוצה ונחכה איזו תקופה לפני שאנחנו מתחילים לשפוט.

ומשפט אחרון לגבי ההנהלה הנוכחית,
אני אישית מאמין שרמון ותאומים באו מתוך אהבה אמיתית ורצון אמיתי שכולנו נחזור לחייך כשאנחנו מגיעים לבלומפילד. אינטרס כלכלי אין להם כאן, להפך הם רק יכולים להכנס לצרות. כאב ראש גדול הם כבר קיבלו. ובינתיים ניראה שהמטרות שלהן בהחלט טובות בסה"כ. גם הם רוצים שהקבוצה תצליח וכולנו ניהיה מבסוטים.
שמישהו בא מתוך כוונות כאלו, גם אם הוא טועה, צריך לדעת לקבל את זה באהבה. כמו שלא תכעס על הילד שלך שנכשל במבחן שלמד אליו ממש ברצינות.
תנו את הקרדיט, תורידו ציפיות ויהיה בסדר...
אם עמדנו על הרגליים גם אחרי שחבורת הדאבל עזבה, גם עכשיו נעמוד.

1. זה נשמע קצת כמו "תפקיד הקהל הוא רק לעודד "
2. מה שרשמת זה ההפך ממחשבה לטווח ארוך
3. שירזי כבר מספיק זמן בהפועל כדי שאוכל לגבש עליו דעה , והיא מחורבנת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
מה מחשבה לטווח ארוך?
להשאיר את ידין וטוטו כדי שתיהיו מבסוטים בתחילת עונה ותגידו איזה יופי של קבוצה יש לנו, אבל שבסוף העונה הם יברחו לנו בחינם? לפי חוקי אופ"א חצי שנה לפי תום החוזה הם יכולים כבר לסגור איפה שהם רוצים, לך תדע אם שניהם לא יעשו לך שוב את המשחקי פצוע שלהם בשביל לשמור על הרגליים...
אני מניח שהציעו לידין לקצץ קצת ולהאריך חוזה, אבל הוא כבר מזמן עם הראש לא אצלנו, על טוטו ביכלל אין מה לדבר...

לגבי ניצן,
גם אני בזמנו הייתי מהאלו שקראו לפטר אותו בשניה שמתמנה הנהלה חדשה, אבל כרגע זה המצב הנתון. אין מאמנים מדהימים בשוק, יש לו חוזה שיהיה יקר להיפטר ממנו ואחרי שהוא הביא גביע ומקום שני, אפשר לתת לו טיפה קרדיט.
גם אני הייתי שמח אם רב"ש למשל היה נוחת אצלנו, אבל כרגע זה לא אפשרי. אז כמו שאמרתי, סתמו את הפה ותנו קרדיט לסגל הקיים.
ניצן יחסיתי למצב שהיה בקבוצה שנה שעברה הוא הוציא יפה מאוד. השנה שיהיה לו שקט מקצועי, יהיה ניתן למדוד אותו. תנו לעבוד! אל תעשו נזקים בבקשה! עדיין לא התחלנו אפילו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: