תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 21:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 206 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re: חדשות הפועל יום ג' 17/7 (דיונים)
הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 08:31 
kobster כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
kobster כתב:
מצחיק שמכנים את ידין אוברייטד ובו בזמן קובעים שקנדה הכי חשוב בקבוצה. קנדה אפילו לא שחקן הרכב, ולא רק אצל שירזי. מעניין למה

אני חותם שאין לזה קשר לכדורגל, אחרת מדובר בעוורון חמור.
לגבי ידין, הוא אוברייטד לא כי הוא גרוע, אלא כי עשו פה ממנו חצי אלוהים. מאז העונה ההיא הוא שחקן אמצע טוב. לא יותר.

שם של שחקן ישראלי בעמדה שלו שיותר טוב ממנו ?
כי לגבי קנדה, זה קל - אלעד גבאי וכנראה חוטבא לפי קשטן ושירזי. הפוטנציאל קיים, הראש כנראה גבר עליו.

אין שחקן ישראלי ריאלי כרגע. עמדה קלאסית לזר.
ולדעתי, מבחינה מקצועית קנדה לא רואה אף מגן ישראלי היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ג' 17/7 (דיונים)
הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 08:32 
אוגוסטוס היל כתב:
kobster כתב:
מצחיק שמכנים את ידין אוברייטד ובו בזמן קובעים שקנדה הכי חשוב בקבוצה. קנדה אפילו לא שחקן הרכב, ולא רק אצל שירזי. מעניין למה

לגבי ידין, הוא אוברייטד לא כי הוא גרוע, אלא כי עשו פה ממנו חצי אלוהים. מאז העונה ההיא הוא שחקן אמצע טוב. לא יותר.

אבל אתה עושה מנוסא חצי אלוהים, כשלטעמי הוא פח אשפה. ידין הוא שחקן ישראלי בעמדה חשובה. מה שיקרה בעקבות שחרור שלו היא ששחקן ישראלי אחר ייכנס לקישור במקומו, לאו דווקא לעמדה שלו, כנראה שי או גורדנה, וזה רע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל יום ג' 17/7 (דיונים)
הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 08:40 
joshsoos כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
kobster כתב:

אבל אתה עושה מנוסא חצי אלוהים, כשלטעמי הוא פח אשפה. ידין הוא שחקן ישראלי בעמדה חשובה. מה שיקרה בעקבות שחרור שלו היא ששחקן ישראלי אחר ייכנס לקישור במקומו, לאו דווקא לעמדה שלו, כנראה שי או גורדנה, וזה רע מאוד.

אם זה מה שיקרה זו בעיה.
צריך להביא זר לשם. זה כמובן משליך על ההגנה, אבל אם לא היו משחררים את קנדה, היה לך אדל, בלם, קשר אמצעי, נוסא ויש לך מקום לעוד בלם או שחקן בעמדה אחרת שלא יימצא לו פתרון כחול לבן.
כרגע צריך גם מגן ימני זרים וזו בעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל יום ג' 17/7 (דיונים)
הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
joshsoos כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
kobster כתב:

אם זה מה שיקרה זו בעיה.
צריך להביא זר לשם. זה כמובן משליך על ההגנה, אבל אם לא היו משחררים את קנדה, היה לך אדל, בלם, קשר אמצעי, נוסף ויש לך מקום לעוד בלם או שחקן בעמדה אחרת שלא יימצא לו פתרון כחול לבן.
כרגע צריך גם מגן ימני זרים וזו בעיה

אתה הולך על ההיגיון (שחקן זר בעמדת המגן הימני) אבל לפי המאמן שלך, חוטבא הולך להיות המגן הימני הפותח ויביאו לו מחליף.
אין כרגע כוונה להביא מגן ימני זר אלא להרכיב את מצבת הזרים מאדל, בלם, קשר אמצע במקום ידין, נוסא ועוד קשר תוקף/עוד בלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ג' 17/7 (דיונים)
הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
השחרור של קנדה מבורך. יש יותר מדי סיפורים ובעיות סביב השחקן הזה - הימורים, אנשים מפוקפקים שבאים לאימון "לדבר" איתו, כל מיני חובות לכל מיני אנשים, עיכובי יציאה מהארץ, הוצאות לפועל וכו'. נוסיף את התקריות שהיו לו עם אבוטבול בשעתו ועם באדיר. בקיצור, הוא אולי אחד המגינים הטובים בארץ מבחינה התקפית (כי הגנתית הוא לא שווה הרבה וזה מצחיק לקרוא לו "מגן", היו צריכים לעשות לו הסבה לקשר ימין כבר בנוער) אבל זו לא סיבה להשאיר שחקן כזה בקבוצה.
בסופו של יום, ניצן ורמון עושים את מה שהיו צריכים לעשות קשטן וטביב או גוטמן ומוני לפניהם.

אין ספק שהשחרור של ידין נובע אף הוא מסיבות שאינן קשורות לכדורגל נטו וגם לא לחוזה שלו - כי אם זה היה רק כסף לא היו מחתימים זר במקומו שירוויח יותר כסף ולא היו מציעים את ידין בסכום הנמוך משמעותית מסעיף השחרור שלו בחוזה. פשוט לא רוצים אותו בהפועל. גם קשטן לא רצה אותו. כנראה שהם יודעים למה.

טוטו ונוסא זה כלכלי נטו לדעתי. שני שחקנים שמרוויחים לא מעט ויש עליהם ביקוש ואפשר למכור אותם ולעשות כסף, במיוחד כשטוטו מסיים חוזה.

באמצעות המכירות של כל השחקנים הללו להפועל יהיה כסף להחתים את הזרים שהם רוצים, להביא חיזוק ישראלי ולהשאיר את אדל גם ללא קיצוץ בחוזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 08:45 
אם זה לשחרר אחד מהשניים, עדיף קנדה כי הוא החלש יותר וחיזוק זר בעמדה הזו יטיב עם ההגנה הצולעת שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אם זה לשחרר אחד מהשניים, עדיף קנדה כי הוא החלש יותר וחיזוק זר בעמדה הזו יטיב עם ההגנה הצולעת שלנו.

מי תביא במקום? ממה שאני חושב ומקווה השחקן אובד אמור להיות המחליף של עומרי, ואמור לשמש מגן ימני. אבל בוא נגיד שזה לא ככה, איזה מחליף ישראלי טוב יש לקנדה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
joshsoos כתב:

מי תביא במקום? ממה שאני חושב ומקווה השחקן אובד אמור להיות המחליף של עומרי, ואמור לשמש מגן ימני. אבל בוא נגיד שזה לא ככה, איזה מחליף ישראלי טוב יש לקנדה?

אבל הוא רשם לך שחיזוק זר בעמדה הזו זה הדבר המועדף.
לצערי, אין כרגע כוונה להביא שחקן זר לעמדה הזו וכנראה שניצן נותן קרדיט לחוטבא.
אובד, אגב, הוא שחקן קישור אחורי ושומרים אותו כגיבוי למקרה והסיפור עם ז'ואאו ויקטור לא יסתדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ירדן כתב:
joshsoos כתב:

אובד, אגב, הוא שחקן קישור אחורי ושומרים אותו כגיבוי למקרה והסיפור עם ז'ואאו ויקטור לא יסתדר.

מי אמר? הדברים האלה נזילים. שביט דיבר על כך שאמורים לבוא כל מיני נבחנים למחנה בהונגריה. לא מן הנמנע שאחד מהם הוא מגן ימני, אולי יש להם מגן ימני אחר על הכוונת אותו לא ייבחנו כי מכירים אותו ואם זה יתאפשר הוא יחתום. שאנשים יצאו פה מהסרט שאין תחליף ומי בארץ יחליף שחקן כזה או אחר. לכל שחקן יש מחליף, בטח ובטח כשמדובר בתחליף מחו"ל. קנדה לא היה כזה עילוי שהפועל לא תצליח למצוא לו תחליף זר, ושחרורו בוודאי שאינו מחייב שניצן ימשיך את הקו של קשטן ויתן את חולצת ההרכב לחוטבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 09:06 
מה שבטוח זה שכרגע לשחרר שני שחקני הרכב ישראלים בלי אלטרנטיבה ישראלית ראויה זה בעייתי, אלא אם כן אתה מביא בלם ישראלי טוב ואת ורמוט או יצחקי . לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
kobster כתב:
ירדן כתב:
joshsoos כתב:

מי אמר? הדברים האלה נזילים. שביט דיבר על כך שאמורים לבוא כל מיני נבחנים למחנה בהונגריה. לא מן הנמנע שאחד מהם הוא מגן ימני, אולי יש להם מגן ימני אחר על הכוונת אותו לא ייבחנו כי מכירים אותו ואם זה יתאפשר הוא יחתום. שאנשים יצאו פה מהסרט שאין תחליף ומי בארץ יחליף שחקן כזה או אחר. לכל שחקן יש מחליף, בטח ובטח כשמדובר בתחליף מחו"ל. קנדה לא היה כזה עילוי שהפועל לא תצליח למצוא לו תחליף זר, ושחרורו בוודאי שאינו מחייב שניצן ימשיך את הקו של קשטן ויתן את חולצת ההרכב לחוטבא.

הדגשתי את החלק החשוב בתגובה הקודמת. הכל עוד יכול להשתנות, כרגע אין כוונה להביא מגן זר אלא אם כן יש מישהו על הכוונת שאף אחד לא יודע עליו.
מסכים איתך שניתן למצוא מחליף זר לקנדה (אין מגן ישראלי שאתה יכול להביא), שגם ככה היה אי של חוסר יציבות מתמשך לאורך העונות האחרונות.
בינתיים אנחנו שומעים על יוסי עמר מהכח שמגיע בתור המחליף של חוטבא. עם המאמן הזה, עוד יכול להיות שזה יהיה הסידור בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 09:20 
המשוואה היא פשוטה, על כל שחקן ישראלי בכיר שעזב צריך מישהו במקומו. על טוטו יש, חסרים שניים אחרים. והעניין של ידין וקנדה רק נשמע תמוה עוד יותר על רקע אדל, שניתן לשחרר אותו ולהרוויח תפקיד זר ואת עלות המשכורת הגבוהה שלו. אני מנחש שבסופו של יום יביאו עוד בלם ישראלי, ונחתים זר במקום קנדה, כששי או גורדנה, או אפילו שניהם יככבו לנו בהרכב ( במערך של 4:5:1 כשטב"ח בצד שמאל )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
Charlie כתב:
kobster כתב:
ירדן כתב:
joshsoos כתב:

הדגשתי את החלק החשוב בתגובה הקודמת. הכל עוד יכול להשתנות, כרגע אין כוונה להביא מגן זר אלא אם כן יש מישהו על הכוונת שאף אחד לא יודע עליו.
מסכים איתך שניתן למצוא מחליף זר לקנדה (אין מגן ישראלי שאתה יכול להביא), שגם ככה היה אי של חוסר יציבות מתמשך לאורך העונות האחרונות.
בינתיים אנחנו שומעים על יוסי עמר מהכח שמגיע בתור המחליף של חוטבא. עם המאמן הזה , עוד יכול להיות שזה יהיה הסידור בסופו של דבר.

אצל קשטן לא הועדף חוטבא על קנדה?
אצל גוטמן לא הועדף בונדר על קנדה?
כנראה שהבעיה היא לא אצל "המאמן הזה"....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
בטוח שיש מי שיקנה את אדל מאיתנו?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 09:24 
אנשים כל הזמן קופצים , את מי יביאו במקום קנדה?
הוא כבר 4 שנים יותר שחקן ספסל ומשחקן הרכב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 09:26 
joshsoos כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
kobster כתב:

לא בטוח.
אם תביא את הקשר המתאים ליד גורדנה (בטח לא נוסא) הוא יוכל להביא את היכולות שלו לידי ביטוי בצורה טובה.
וזה עוד בלי חס וחלילה להיות חמדן ולצפות משירזי שיפתח שחקן צעיר ומוכשר כמו גורדנה כדי שיגמל מהשטויות שהוא עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 09:27 
לא צריך למכור את אדל ( אולי במשהו סמלי אם מישהו מוכן ), רק לשחרר, והופה חצי מיליון יורו או יותר משתחררים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 09:32 
הוקיץ' כתב:
joshsoos כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
kobster כתב:

לא בטוח.
אם תביא את הקשר המתאים ליד גורדנה (בטח לא נוסא) הוא יוכל להביא את היכולות שלו לידי ביטוי בצורה טובה.
וזה עוד בלי חס וחלילה להיות חמדן ולצפות משירזי שיפתח שחקן צעיר ומוכשר כמו גורדנה כדי שיגמל מהשטויות שהוא עושה.

כן, אבל זה בגדר אולי, בעוד שידין הוא באנקר ( לא מזהיר, אבל בשביל הליגה שלנו ).
בכל מקרה בהנחה ונשחק 4:5:1 המגבלות של גורדנה או שי אכן יכולות להיות מוסתרות יחסית, אבל גם בשביל זה נצטרך מחליף טוב לידין, ואני לא רוצה לחשוב מה יהיה אם שניהם ישחקו ביחד. בכל מקרה אלא אם נביא רכש ישראלי לא צפוי לקישור, שי/גורדנה ואלרואי יהיו כנראה בהרכב וטוב זה לא נשמע ( אלא אם לא מביאים זר במקום קנדה אלא לקישור, אבל אז החוסר עובר לעמדה הזו... )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
Charlie , אתה משכנע את המשוכנע.
זה בדיוק מה שאני טוען מאתמול, שאם במשך 4 שנים ושלושה מאמנים קנדה לא הצליח להיות שחקן הרכב קבוע וראה את דני וחוטבא מועדפים על פניו כנראה שהבעיה היא אצלו.
עדיין, בעיה אחרת היא בעית המחליף לחוטבא. לא יודע מי זה יוסי עמר אבל אנחנו לוקחים חתיכת סיכון בשתי עמדות המגנים שלנו, כשגם בצד שמאל המחליף של יגאל הוא ילד מליגה א', מוכשר ככל שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 09:37 
מה עומד מאחרי הסיפור של ידין? תמוה מאד, והתחושה היא שמוותרים עליו יותר מדי בקלות.

אני מקווה שזה רק תרגיל ושזה יסתדר בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 09:38 
אם זה היה תלוי בי, אבוטבול וטועמה היו שחקני ספסל, גורדנה גבולי הרכב ואלרואי נלחם על מקומו בהרכב של אחי נצרת או משהו כזה.
מעבר לזה, אתה לא ממש צריך לשכנע אותי שעדיף היה להשאיר את קנדה וידין בהפועל מהסיבה הפשוטה שאין לך כרגע ישראלים טובים מהם וזרים זה תמיד הימור.
דווקא המועמדות של הברזילאי הזה מראה שיש כוונה להביא זר לעמדה הזאת ככה שיש מקום לאופטימיות זהירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 09:39 
והכי גרוע יהיה אם ידין יעבור לחיפה, זה כבר יהיה חטא על פשע, בבחינת יש גבול לכל תעלול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 09:41 
אין ספק, במיוחד כשהם עושים עבודה כל כך טובה והורסים לעצמם עם החתמות הזויות כמו דינו אנדלובו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 09:42 
כן, הברזילאי עושה רושם של מישהו רציני, אבל עדיין השמיכה קצרה ואיפה שלא תמשוך אותה, בצד השני יהיה חור. אני מקווה רק שימכרו את נוסא ויביאו מישהו אחר, כי קישור שכולל את אלרואי, נוסא וגורדנה, הוא אותו סיפור של טמטום בלתי נסבל וקבלת החלטות של ילד בן 8, ואני לא חושב שהעצבים שלי יחזיקו מעמד עוד עונה כזו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
מה עומד מאחרי הסיפור של ידין? תמוה מאד, והתחושה היא שמוותרים עליו יותר מדי בקלות.

אני מקווה שזה רק תרגיל ושזה יסתדר בסוף.

וגם
joshsoos כתב:
והכי גרוע יהיה אם ידין יעבור לחיפה, זה כבר יהיה חטא על פשע, בבחינת יש גבול לכל תעלול

אבל דבר אחד אני לא מבין... 300 אלף יורו? זה מה שדורשים על הקשר האחורי הטוב בארץ? למה? כמו שנועם אומר, הלוואי שאיזה תרגיל במו"מ כלשהו, אבל אשקר אם אגיד שאני מבין איך עובד התרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 09:45 
נכון, בגלל זה לדעתי עדיף להתפשר על הרכב עם שחקנים כמו גורדנה, אנטבי ואפילו באדיר שלמרות הבינוניות שלהם לפחות אתה יודע מה תקבל מהם.
את הכסף עדיף לשים במקומות אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 09:54 
יש לי יותר מהרגשה שזו החלטה של שירזי , אמרו לו אלו האופציות שלך למכירה או שחרור ,אדל,נוסא,תמוז,קנדה,ידין מי הכי קריטי ומי הכי פחות קריטי לסגל שלך?
שירזי :
1.אדל
2.נוסא
3.תמוז
4.ידין
5.קנדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
אם ידין עובר לקבוצה אחרת בארץ זו שערורייה מאין כמוה. בשיא הרצינות
אם העלות שלו נעה סביב 300 אלף יורו, אין שום טעם לשחרר אותו (גם אם הוא מסיים חוזה עוד עונה). הסיכויים לעלות איתו או בלעדיו לשלב הבתים שונים מאוד.
אסור לשכוח שאביחי זו מניה בטוחה. אתה יודע מה אתה מקבל, וזה לא מעט. הייתי מעדיף אפילו שיביאו זר בעלות נמוכה יותר מזו של הקשר הברזילאי וישאירו לצדו את ידין. אין מקום להימורים בעמדה הזו

מקצועית, כלכלית ובעיקר רגשית - חייבים להשאיר את אביחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
יש לי יותר מהרגשה שזו החלטה של שירזי , אמרו לו אלו האופציות שלך למכירה או שחרור ,אדל,נוסא,תמוז,קנדה,ידין מי הכי קריטי ומי הכי פחות קריטי לסגל שלך?
שירזי :
1.אדל
2.נוסא
3.תמוז
4.ידין
5.קנדה

לפחות במקרה של ידין,לפן החברתי היתה משמעות גדולה יותר מהחוזה. אם שחקנים באו אליו ואמרו לו שהם לא מסוגלים להיות עם אביחי בקבוצה, זה היה השיקול המרכזי שלו.
לגבי טוטו, כבר חצי שנה הראש שלו לא במועדון ויש לו מחליף. אין באמת טעם שיסע.
לגבי קנדה, גם ככה ניצן לא תופס ממנו יותר מדי, אני מניח שהשחרור שלו היה בשבילו הקל מכולם.
לגבי הזרים, ניסו להציע לאדל חוזה לשלוש שנים עם שכר מופחת אבל הוא סירב ואם אין הצעה עליו אין ברירה אלא להמשיך איתו ועם השכר הגבוה שלו עוד שנה.
את נוסא רוצים למכור רק אם זה יהיה ממשם משתלם (לפי שווי של למעלה מ1.5 מיליון יורו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 10:05 
kobster כתב:
סימרוטיץ כתב:
שירזי :
1.אדל
2.נוסא
3.תמוז
4.ידין
5.קנדה

לפחות במקרה של ידין,לפן החברתי היתה משמעות גדולה יותר מהחוזה. אם שחקנים באו אליו ואמרו לו שהם לא מסוגלים להיות עם אביחי בקבוצה, זה היה השיקול המרכזי שלו.
לגבי טוטו, כבר חצי שנה הראש שלו לא במועדון ויש לו מחליף. אין באמת טעם שיסע.
לגבי קנדה, גם ככה ניצן לא תופס ממנו יותר מדי, אני מניח שהשחרור שלו היה בשבילו הקל מכולם.
לגבי הזרים, ניסו להציע לאדל חוזה לשלוש שנים עם שכר מופחת אבל הוא סירב ואם אין הצעה עליו אין ברירה אלא להמשיך איתו ועם השכר הגבוה שלו עוד שנה.
את נוסא רוצים למכור רק אם זה יהיה ממשם משתלם (לפי שווי של למעלה מ1.5 מיליון יורו).

המסקנה שלי ממה שרשמת , שצריך להחליף מאמן , אני יודע שאנחנו חלוקים על שירזי ,אבל לפחות על פי מה שאני מעריך הוא לא מקבל החלטות נכונת , ולגבי ידין אני לא חושב שאתה צודק .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 206 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: