תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחשבות ואפשרויות ישראליות | דיון מקצועי
הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 09:40 
ירדן כתב:
אוקי.. איזה אלטרנטיבות יש לאביחי, טוטו וקנדה?

לאביחי כנראה שאובד(הקשר האחורי שנבחן בקבוצה ומותיר רושם טוב)
לקנדה כנראה שמגן זר
ולטוטו טב"ח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 09:41 
ברגע שטב"ח / יצחקי חותמים "החלפת" את טוטו. יהיו לך 4 חלוצים בסגל וזה מספק.
כל שאר המערכים קטסטרופה.
הכי מפחיד אותי זו ההגנה. עוד עונה של חוטבא ואני עלול למצוא עצמי דופק את הראש בבטונדות של בלומפילד.

לדעתי בהקשר של אביחי חייבים להביא פליימייקר זר בעל שיעור קומה (במילים אחרות זרתותח, מישהו אמר ריצ'ארד קורי?) מהמכירות המתקרבות ובאות ולהבהיר לשי/גורדנה שמקומם אינם מובטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 09:42 
KASPERED כתב:
ירדן כתב:
אוקי.. איזה אלטרנטיבות יש לאביחי, טוטו וקנדה?

לאביחי כנראה שאובד(הקשר האחורי שנבחן בקבוצה ומותיר רושם טוב)
לקנדה כנראה שמגן זר
ולטוטו טב"ח

ואז נשארו לך רק עוד 2 זרים לקישור שכולל כרגע את אבוטבול, גורדנה, טועמה ואלרואי כהן, בהנחה שנוסא עוזב (שמכולם ביחד אפשר להוציא אולי שחקן שמתאים להרכב).
לא, הם חושבים שם לעומק, אין ספק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 09:43 
אוקיי מחליף לטוטו בואו נגיד טב"ח אם וכאשר יחתום.
מחליף לידין ישראלי - אין
מחליף לקנדה ישראלי - אין (לא בקבוצות שיסכימו למכור אותם לפחות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 09:48 
איתי כתב:
כל שאר המערכים קטסטרופה.
הכי מפחיד אותי זו ההגנה. עוד עונה של חוטבא ואני עלול למצוא עצמי דופק את הראש בבטונדות של בלומפילד.

לדעתי בהקשר של אביחי חייבים להביא פליימייקר זר בעל שיעור קומה (במילים אחרות זרתותח, מישהו אמר ריצ'ארד קורי?) מהמכירות המתקרבות ובאות ולהבהיר לשי/גורדנה שמקומם אינם מובטח.

מי החלוץ הרביעי שאתה מתכוון אליו (סתם בשביל לסבר את האוזן)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 09:50 
עדן שרם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 09:51 
redrony כתב:
איתי כתב:
כל שאר המערכים קטסטרופה.

מי החלוץ הרביעי שאתה מתכוון אליו (סתם בשביל לסבר את האוזן)?

אם טב"ח חותם - טב"ח,דמארי,מרעי, שרם... למרות שטל בן חיים לא בדיוק חלוץ אבל ניחא..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 17:34 
הוויקטור הזה שאמור להגיע אמור להיות מחליף לידין? כלומר אמור להגיע עוד שחקן על המשבצת של נוסא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 19:05 
מי אמר ששרם יהיה חלק מהסגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מחשבות ואפשרויות ישראליות | דיון מקצועי
הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
מי אמר ששרם יהיה חלק מהסגל?

עדן שרם, גיל גילקרוב, ניר לקס וכפיר אייזנשטיין עלו מהנוער לבוגרים. מי מהם יהיה בסגל זה כבר תלוי בניצן ובזהות שאר השחקנים. לפי מה שאני מבין, עדן מיועד להיות בכל מקרה החלוץ הרביעי שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
shmani כתב:
הוויקטור הזה שאמור להגיע אמור להיות מחליף לידין? כלומר אמור להגיע עוד שחקן על המשבצת של נוסא?

לא, כמה פעמים אפשר לרשום את זה, לנוסא יש עמדה אחת שמתאימה לו, מאחורי החלוצים.
הוא לא יכול לשחק כקשר אחורי כי אין לו את היכולות ההגתיות וכי זה תוקע אותו בהתקפה.
הוא לא יכול לשחק בצד כי הוא לא מצליח, הוא חותך יותר מדי לאמצע (מה גם שהוא לא בנוי ללרדוף אחרי מגנים ולשרוף את הקו).
המערך שהכי מתאים לו זה 4-5-1 עם שלושה קשרים קדמיים, ולפי ההחתמות של שירזי נראה שהוא הולך לכיוון הזה...

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 20:50 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
shmani כתב:

הוא לא יכול לשחק כקשר אחורי כי אין לו את היכולות ההגתיות וכי זה תוקע אותו בהתקפה.
הוא לא יכול לשחק בצד כי הוא לא מצליח, הוא חותך יותר מדי לאמצע (מה גם שהוא לא בנוי ללרדוף אחרי מגנים ולשרוף את הקו).
המערך שהכי מתאים לו זה 4-5-1 עם שלושה קשרים קדמיים, ולפי ההחתמות של שירזי נראה שהוא הולך לכיוון הזה...

ברור,אני יודע מה העמדה של נוסא, אבל אם ככה אז במרכז המגרש ישחקו ידין וויקטור(כשיש גם את גורדנה) ומקדימה על 3 עמדות יש את אלרואי,טועמה וטב"ח. מי מהשלושה יאייש את העמדה של נוסא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 21:16 
סרי פלאח, ברק יצחקי וגילי ורמוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 21:18 
סו אלן כתב:
סרי פלאח, ברק יצחקי וגילי ורמוט

חלומות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 21:22 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
shmani כתב:

קשקוש , עם מאמן נכון שיכווין אותו ,קשר אחורי זו העמדה הנכונה לנוסא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 21:26 
נוסא לא צריך לשחק לא מתחת לחלוצים,ולא מאחוריי החלוץ,אלא רק על כנף ימין.
ראינו מחזור 1 ו2 איך הוא עובר בקלילות שחקנים על האגף.
אי אפשר לשחק עם נוסא מתחת לחלוץ כי אין לו את היכולת להכניס לחלוץ כדור ולשים אותו ב1 על 1 מול שוער.

אחריי שקנדה,ידין ותמוז יעזבו , חייב קשר אחורי שלא מפסיק לרוץ ועושה עבודה הגנתית טובה,מגן ימני פותח ולא חוטבא!
חלוץ וקשר יצירתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
shmani כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
shmani כתב:

ברור,אני יודע מה העמדה של נוסא, אבל אם ככה אז במרכז המגרש ישחקו ידין וויקטור(כשיש גם את גורדנה) ומקדימה על 3 עמדות יש את אלרואי,טועמה וטב"ח. מי מהשלושה יאייש את העמדה של נוסא?

אבל הרעיון הוא שויקטור יהיה המחליף של ידין, הוא ישחק ליד שי/גורדנה, ולפניהם נוסא, ליד נוסא באגפים ישחקו ככל הנראה טב"ח ועוד מישהו (הייתי מהמר על אלרואי, אבל הלוואי שיביאו לשם את ורמוט).
כמחליפים לעמדה הזו יהיו טועמה, גורדנה בקונסטולציה מסוימת, אטצ'אנוב, וככל הנראה קשר שיביאו (שוב הלוואי גילי ואז אלרואי יהיה כאן)..
או ב"ציור", נראה שההרכב המסתמן הוא:

---------------אדל----------------
בורחל------זר-----באדיר/מורי---חוטבא
---------שי---------ויקטור---------
טב"ח----------נוסא----------אלרואי/קשר קדמי
------------דמארי----------------

כשבספסל נמצאים:
קליינמן, אנטבי, מגן ימני (אובד?), גורדנה, טועמה, קשר קדמי/אלרואי, מרעי.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 21:30 
סימרוטיץ כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
shmani כתב:

קשקוש , עם מאמן נכון שיכווין אותו ,קשר אחורי זו העמדה הנכונה לנוסא

באמת שלא מבין למה אתה אומר את זה?
קשר קדמי , השטחים שלו זה מה שנקרא קו שני הגנתי ואותו דבר בהתקפה
שזה אומר בעצם טווח של 50/60 מטר מכל המגרש .
מסוג השחקנים שצריכים לשחק קשר קדמי חופשי ( סטייל קטן) .
מתאים יותר ל4-5-1 כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 21:34 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
shmani כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
shmani כתב:

אבל הרעיון הוא שויקטור יהיה המחליף של ידין, הוא ישחק ליד שי/גורדנה, ולפניהם נוסא, ליד נוסא באגפים ישחקו ככל הנראה טב"ח ועוד מישהו (הייתי מהמר על אלרואי, אבל הלוואי שיביאו לשם את ורמוט).
כמחליפים לעמדה הזו יהיו טועמה, גורדנה בקונסטולציה מסוימת, אטצ'אנוב, וככל הנראה קשר שיביאו (שוב הלוואי גילי ואז אלרואי יהיה כאן)..
או ב"ציור", נראה שההרכב המסתמן הוא:

---------------אדל----------------
בורחל------זר-----באדיר/מורי---חוטבא
---------שי---------ויקטור---------
טב"ח----------נוסא----------אלרואי/קשר קדמי
------------דמארי----------------

כשבספסל נמצאים:
קליינמן, אנטבי, מגן ימני (אובד?), גורדנה, טועמה, קשר קדמי/אלרואי, מרעי.

עם כל הרצון להיות אופטימי, אני לא רואה הרבה סיכוי שנוסא נשאר פה לעוד עונה.. והלוואי ואני אטעה והוא יישאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 21:44 
לדעתי הוא יישאר, שלב בתים באירופה( במידה ונגיע) +שיפור קל מעונה שעברה
ואתה מעיף אותו בכפול ממה שתקבל עכשיו.
בהנהלה יודעים זאת. לדעתי לא ישוחרר וזאת תהיה טעות ענקית לשחרר כרגע.כמובן שתלוי במחיר, אך כרגע
לא נראה שיקנו אותו ביותר מ1.2-1.5 מליון $\€ . פוטנציאלית אין ספק שאם הכל ילך כשורה בתחילת העונה הזאת
יהיה אפשר לקבל עליו יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שההנהלה דיי הבהירה מי המועמדים שלה ללכת, נראה לי שכל אחד אקסטרה שיהיה ילך רק עקב הצעה גדולה....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
סארי פלאח וגילי ורמוט.
חובה לתת במה לחבר'ה מהנוער.
להביא זרים איכותיים ויאללה הפועל!

נערך לאחרונה על ידי עומרי קנדה בתאריך 16 יולי 2012, 22:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 22:44 
תמשיכו לבנות על השאלה מיעקב שחר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
בואו קצת נהיה רציניים לגבי 3 השמות האלו :
1) סארי פלאח- מישהו רואה את דון יענקל'ה משאיל שחקן להפועל ומחזק את מי שהיתה היריבה הכי גדולה שלו במשך שלוש שנים רצופות ? לדון יש קבוצות קבועות שהוא תורם להן-בית"ר,סכנין,עכו והפועל חיפה. אם הוא יושאל זה כנראה יהיה לקבוצות האלו ואולי אפילו לב"ש של אלישע.
2) ברק יצחקי- משכורת של חצי מיליון דולר. מישהו רואה את מיץ' גולדהאר משלם חצי מהמשכורת שלו להפועל ?
3) גילי ורמוט- משכורת של חצי מיליון יורו. מעבר לחוסר הרצון שלו לחזור לארץ, ואני מסכים עם זה לחלוטין כי הוא יכול רק לרדת מאיפה שהיה וחו"ח לקרוס תחת עומס הציפיות, לא רואה את לאוטרן משלמת גם לו חצי מהמשכורת, מה גם שאני לא בטוח שנוכל לעמוד ברבע מיליון יורו שכר לשחקן אחד כשאנחנו מנסים להיפטר מכל השחקנים עם החוזים הכבדים ועלול לגרום למרמור בקרב שאר השחקנים.

זה לגיטמי לחלום ולפנטז, רק שעדיף במצבנו להיות טיפה יותר ריאלי. מאחל לטב"ח בהצלחה בתור מספר 14 הבא, הוא זה שילבש את החולצה הזו בשנתיים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
הזר החדש ירוויח 250 אלף יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 23:26 
אם נתעלם מהשמות הגדולים והלא ריאליים (לפחות כל עוד לא מכרנו שחקן אחר), אז היו כמה שחקנים שלדעתי יכלו לשדרג אותנו ועכשיו כבר חתומים בקבוצות אחרות.
אראל, סטולר, רואש, נחום, שמעון הרוש ועותמן כבר חתומים עד כמה שאני יודע וחבל.
אני אישית מאוד מאוד מעריך את אקסברד אבל אני לא יודע אם זאת אופציה ריאלית כרגע.
כנראה שדני פרדה פנוי להובלה אבל מעבר לזה באמת שאני לא רואה עוד שחקנים שיכולים לחזק אותנו.

כרגע אנחנו צריכים לפחות שני בלמים, מגן ימני, קיצוני, קשר אחורי וקשר התקפי (בתקווה שאכן נוסא ימכר).
בעיני חשוב מאוד להביא שחקן קישור חכם כי אני לא מסוגל לראות עוד עונה שבה המשחק שלנו מנוהל ע"י נוסא וגורדנה.
בהנחה שאין לנו את הפריבילגיה להביא הרבה שחקנים כרגע, לדעתי המהלך הנכון יהיה למכור את נוסא ולהביא פליימייקר כדי שגורדנה יוכל להתרכז בדברים שהוא טוב בהם במקום לנהל את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
הזר החדש ירוויח 250 אלף יורו.

מי אמר ?
לא רק שהוא עוד רחוק מלחתום, אף אחד לא דיבר בכלל על סכומים.
קודם שיגיע בכלל ואז נראה. אל תבנה על זה שנשלם את המשכורות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אם נתעלם מהשמות הגדולים והלא ריאליים (לפחות כל עוד לא מכרנו שחקן אחר), אז היו כמה שחקנים שלדעתי יכלו לשדרג אותנו ועכשיו כבר חתומים בקבוצות אחרות.
אראל, סטולר, רואש, נחום, שמעון הרוש ועותמן כבר חתומים עד כמה שאני יודע וחבל.
אני אישית מאוד מאוד מעריך את אקסברד אבל אני לא יודע אם זאת אופציה ריאלית כרגע.
כנראה שדני פרדה פנוי להובלה אבל מעבר לזה באמת שאני לא רואה עוד שחקנים שיכולים לחזק אותנו.

כרגע אנחנו צריכים לפחות שני בלמים, מגן ימני, קיצוני, קשר אחורי וקשר התקפי (בתקווה שאכן נוסא ימכר).
בעיני חשוב מאוד להביא שחקן קישור חכם כי אני לא מסוגל לראות עוד עונה שבה המשחק שלנו מנוהל ע"י נוסא וגורדנה.
בהנחה שאין לנו את הפריבילגיה להביא הרבה שחקנים כרגע, לדעתי המהלך הנכון יהיה למכור את נוסא ולהביא פליימייקר כדי שגורדנה יוכל להתרכז בדברים שהוא טוב בהם במקום לנהל את המשחק.

נראה שהבלם הישראלי היחידי שהוא סביר ופנוי הוא דן מורי, אגב, אני לא מאמין אי פספסנו את רואש, בשנה הבאה (הוא חתם לעונה אחת) לפיד דעתי צריך לקפוץ עליו (לא בלם כזה גדול, אבל ביחס לבלם ישראלי....).

דני פרדה זה נחמד והכל, אבל לא נראה לי שאנחנו בנויים לעוד עסקה עם לוזון, לא השנה.
בכל מקרה, האופציות האחרות בעמדה הזו הן (אם מורידים את גילי שאנחנו לא בדיוק יודעים אם זה אפשרי...):
1. הכי טוב לדעתי, מאור בוזגלו, זה הזמן לנצל את הקשר שלנו עם ליאז' ולחתום על הסכם קבוצות תאומות איתם, עם אומוניה ניקוסיה וסט פאולי, כל הקבוצות הן בערך באותה רמה אז אפשר להחליט שהחל מהשנה הבאה יהיה טורניר קבוע בין ה4 בקיץ והחל מהשנה שכל שחקן שעובר אז ל3 הקבוצות האחרות יהיה עליו זכות ראשונים...
אני אישית באמת חושב שליאז' לא תתנגד אם בוזגלו יבוא אלינו לשנת התאוששות מהפציעה....
2. חנן ממן, שהוא אחלה כדי להשלים מספרית את הסגל, אבל הוא לא בדיוק מי שישדרג אותנו, לפחות הוא זול וניתן לקנות אותו כהשקעה....
3. ואני לא מאמין שאני קורא לזה אופציה, אבל בשביל הרקורד, לעמית בן שושן אין קבוצה, שיירקב אמן.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
כרגע יש לנו התקפה של ליגת על, והגנה של אחוזת ראשונים.
חובה להצעיר את ההגנה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 00:50 
ויקטור מרעי אצלנו העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: