הוקיץ' כתב:
אם נתעלם מהשמות הגדולים והלא ריאליים (לפחות כל עוד לא מכרנו שחקן אחר), אז היו כמה שחקנים שלדעתי יכלו לשדרג אותנו ועכשיו כבר חתומים בקבוצות אחרות.
אראל, סטולר, רואש, נחום, שמעון הרוש ועותמן כבר חתומים עד כמה שאני יודע וחבל.
אני אישית מאוד מאוד מעריך את אקסברד אבל אני לא יודע אם זאת אופציה ריאלית כרגע.
כנראה שדני פרדה פנוי להובלה אבל מעבר לזה באמת שאני לא רואה עוד שחקנים שיכולים לחזק אותנו.
כרגע אנחנו צריכים לפחות שני בלמים, מגן ימני, קיצוני, קשר אחורי וקשר התקפי (בתקווה שאכן נוסא ימכר).
בעיני חשוב מאוד להביא שחקן קישור חכם כי אני לא מסוגל לראות עוד עונה שבה המשחק שלנו מנוהל ע"י נוסא וגורדנה.
בהנחה שאין לנו את הפריבילגיה להביא הרבה שחקנים כרגע, לדעתי המהלך הנכון יהיה למכור את נוסא ולהביא פליימייקר כדי שגורדנה יוכל להתרכז בדברים שהוא טוב בהם במקום לנהל את המשחק.
נראה שהבלם הישראלי היחידי שהוא סביר ופנוי הוא דן מורי, אגב, אני לא מאמין אי פספסנו את רואש, בשנה הבאה (הוא חתם לעונה אחת) לפיד דעתי צריך לקפוץ עליו (לא בלם כזה גדול, אבל ביחס לבלם ישראלי....).
דני פרדה זה נחמד והכל, אבל לא נראה לי שאנחנו בנויים לעוד עסקה עם לוזון, לא השנה.
בכל מקרה, האופציות האחרות בעמדה הזו הן (אם מורידים את גילי שאנחנו לא בדיוק יודעים אם זה אפשרי...):
1. הכי טוב לדעתי, מאור בוזגלו, זה הזמן לנצל את הקשר שלנו עם ליאז' ולחתום על הסכם קבוצות תאומות איתם, עם אומוניה ניקוסיה וסט פאולי, כל הקבוצות הן בערך באותה רמה אז אפשר להחליט שהחל מהשנה הבאה יהיה טורניר קבוע בין ה4 בקיץ והחל מהשנה שכל שחקן שעובר אז ל3 הקבוצות האחרות יהיה עליו זכות ראשונים...
אני אישית באמת חושב שליאז' לא תתנגד אם בוזגלו יבוא אלינו לשנת התאוששות מהפציעה....
2. חנן ממן, שהוא אחלה כדי להשלים מספרית את הסגל, אבל הוא לא בדיוק מי שישדרג אותנו, לפחות הוא זול וניתן לקנות אותו כהשקעה....
3. ואני לא מאמין שאני קורא לזה אופציה, אבל בשביל הרקורד, לעמית בן שושן אין קבוצה, שיירקב אמן.