סימרוטיץ כתב:
http://sports.walla.co.il/?w=/156/2549965עמית גולדשטיין הכתב של וואלה שמסקר את הפועל ואחד היחידים שראוי להיקרא עיתונאי ספורט ,עושה לנו סדר
עכשיו אני בטוח יותר מתמיד , לשירזי אין מושג !
אני אומר לך בודאות ומידיעה שניצן מאוד רוצה להשאיר את אביחי בקבוצה.
לגבי אדל, לפי מה שהבנתי התנאי להשארתו זה חתימה על חוזה ארוך טווח עם שכר מופחת, עלתה גם האפשרות לשחרר אותו בחינם אבל עדיין מנסים במקביל למצוא לו קבוצה.
לדעתי יש סיכוי מאוד קלוש שאדל יתחיל את העונה בהפועל עם חוזה לשנה אחת ובשכר כזה גבוה.
מה הבעיה בכל השאר ? שני הנכסים המרכזיים שלנו הם טוטו ונוסא,לטוטו כבר יש מחליף יותר מראוי ולנוסא לא תהיה בעיה למצוא קשר התקפי אחר שלא יחייב אותנו גם לשחק באותה שיטה.
המשפט המרכזי מהכתבה, מבחינתי :
"חוסר היכולת לאמוד את התקציב משפיע ישירות על התוכניות המקצועיות לעונה הבאה, כך שכרגע יש לא מעט בעיות בהרכבת הסגל" אנחנו יכולים לפנטז ולשחק עד מחר במנג'ר אבל כל עוד הבעלות לא עברה רשמית ואין בכלל תקציב, קצת קשה לבנות משהו על סמך האוויר.
חכה עם הגרזן.
אין שום קשר בין אי וודאות תקציבית לבין העברת הבעלות לרמון. עו"ד מוזר פירט בצורה ברורה מה הן הבעיות הכספיות של הפועל ת"א. כל מה שהוא אמר מתקיים גם כיום: יש למכור שחקנים בעלי שכר גבוה וערך שוק סביר (ידין-אדל-נוסא-טוטו), יש למכור 10 אלף מנויים כדי לגייס סכום נוסף ומיידי. חיים רמון לא הביא עמו משקיע שיזרים כסף לתקציב השוטף. במקרה הטוב מייצג מישהו שיכול לעמוד בלו"ז תשלומים לטביב.
אני מאמין שעסקת טב"ח איננה ספין יחצ"נות כדי למשוך אוהדים לקנות מנויים אבל במקרה הטוב, הנו הרכש המשמעותי היחיד שמסתמן.
עו"ד מוזר היה ישר וגלוי עם הקהל ואמר מילים כדורבנות. המציאות לא השתנתה.