ראצ'ו כתב:
joshsoos כתב:
kobster כתב:
עמי נאווי כתב:
kobster כתב:
במסיבת העיתונאים אתמול לובין זרק את השם של מוני הראל כאחד שהוא היה רוצה לראות בחזרה בקבוצה, רמון מיד אח"כ מיהר להבהיר שמוני לא חלק מהקבוצה (כי אין לו שקל על התחת) ואין לו כוונה גם להיכנס לקבוצה (וטוב שכך).
חשוב שהוא וכל החברים שלו ידעו שאם הוא שוקל לחזור להפועל האדמה מתחת לרגליים שלו תרעד, הספיק לנו ממנו ומכל הסיבובים שהוא עשה על חשבוננו.
לא פוסל את האפשרות שהוא מעורב מאחורי הקלעים אבל הוא לא טיפש ויודע שבשניה שהוא יחשף הוא שורף את עצמו ואת מי שהוא שם בפרונט.
לדעתי יש למוני בסיס כוח לא קטן בקרב האוהדים.
נחיה ונראה
בחייך, בוכמן בעצמו הכשיר אותו הבוקר במעריב ( "יש גם קצת כעס על מוני הראל, על שהכניס את טביב לקבוצה ולא מנע את הקטסטרופה, אבל מוני בא להפועל מאהבה והכוונות שלו היו טובות" ) מה צריך יותר מזה.
וואו, באמת וואו.
הכתב שאל אותי אתמול אם יש כעס על מוני הראל ואמרתי שכן, הוא זה שהכניס את טביב להפועל. אבל אמרתי שבניגוד לטביב מוני באמת אהב את הפועל (אני נחשפתי למה שראו בבקרה התקציבית וזה כמה מיליונים השקיע מוני הראל בהפועל תל אביב) אבל כמובן שאין שום סיכוי שהוא יחזור להפועל ואני גם לא רוצה בכך.
התיאוריה של סוקו סופר הזויה ולא מחוברת למציאות וזה יכול לאשר כל מי שראה את מוני הראל בזמן האחרון ויודע גם באיזה מצב כלכלי הוא נמצא(למען הסר ספק: מעולם לא פגשתי את מוני הראל ומעולם לא שוחחתי איתו).
האמת שאני לא חושב שיש פרט אחד נכון בתסריט ההזוי שכתב סוקלובסקי ואמרתי לו את זה גם באופן ישיר. ימים יגידו, רק תלמדו אותי איך מוסיפים את הנושא למועדפים שאדע להזכיר לכל חובבי הקונספירציה שפה.
האמת היא שאינני חובב קונספרציות אך הדברים של סוקולובסקי מסתדרים עם המציאות. אף על פי שייתכן שמוני לא מעורב כלל, אין ספק שיתר הפרטים מדוייקים. אני גם קראתי את הטור של בן קפלן שגם מצביע על אותו כיוון. חיים רמון הוא נוכל מקצועי, האיש שמכר את ההסתדרות בנזיד עדשים תוך שנה אחת (1995) וכך התחבב על בעלי הון.
הלו ראצ'ו- אין לך תפקיד גם במחאה החברתית? מה שאתם מנסים להשיג- זה בדיוק מה ש"חיים חדשים בהסתדרות" לקח מהמעמד הבינוני - בנק הפועלים ללא עמלת נשך ודיור ציבורי מסובסד (סולל בונה ושיכון-בינוי)- אולי אתה צעיר מדי כדי להבין את הנופך החברתי-סוציאלי שנתנה ההסתדרות למדינה) ונוסף על כך חיים רמון עבריין מורשע. מה שווה כל המחאה שלכם אם במקום שאלתיאל דוואיל הגיע למועדון, נוכל גדול יותר?!
לפי דעתי העסקה עם רמון= העסקה עם מוזר. אך למוזר אף אחד לא האמין, ולרמון אנחנו אמורים להאמין ולרכוש מנויים. לדעתי כל הספקות שהוטלו על מוזר צריכים להטיל גם ברמון. מה זאת אומרת "ייפוי כוח לא חוזר" ? יש איזה עו"ד שיכול להסביר לך מה זה אומר?. לדעתי כל עוד טביב רשום לצד הפועל ת"א בהתאחדות לכדורגל, הכול בלוף.
אפילו ההתאחדות לכדורגל מקימה איזה ועדה שקרית לבדוק את כשיורת העסקה. כלומר כבר בשבוע הבא הכל יכול להתפוצץ. כי גם הם יודעים שם בהתאחדות שרמון זה "נחש רב פרצופים" ויותר מייתכן כי מה שסוקולבסקי רשם זה אכן מה שקרה בפועל (הבטחה שלא יתעסקו עם מה שקרה בעבר בתיבת השרצים של המועדון תמורת קבלת המועדון בחינם).
לעניות דעתי התרחיש הטוב ביותר, אחרי שהקדשתי לזה מחשבה=פירוק. כונס נכסים. למה?
1- רק אז התרחיש של 10,000 מנויים יותר אכן יתרחש. הקהל של הפועל פ"ת הוכיח שנה שעברה שכמעט ואפשר להציל קבוצה מירידה. הקהל של הפועל ת"א ידוע כאוהב להגיע ברגעים הקשים, ואין לי ספק שרק במצב כזה תרחיש המנויים הוא האופטימי ביותר.
2- כונס נכסים יבדוק לאחור את קופת המועדון גם בתקופת מוני וגם בתקופת טביב. אם נקנה דשא לחודרוב בעלות של איקס שקלים ואין דשא בוולפסון אז תוגש תלונה. ואם נרכש עתה בימים האחרונים שחקן מטוברוק בסכום שאף אחד מאיתנו לא יודע, אז אפשר לדעת ולתבוע על הלבנת הון וכן הלאה...
אני מעדיף את זה על, אולי נמכור 10,000 מנויים ואולי נגיע לשלב הבתים בליגה האירופאית (זה פנטזיות ולא ראייה ריאלית)
לסיכום ראצ'ו אני מעריך אותך מאוד על המחאה (וקח עוד אלף סופרלטיבים אישיים על מה שעשית - הכול מגיע לך- מסיר בפניך אלף כובעים). אבל בבקשה, על תפסול את מה שסוקולובסקי רשם על הסף.