תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 01:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 166 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דנה אשכנזי שוב עוברת על החוק
הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 10:10 
מדהים
נשארו עוד כמה אנשים שבאמת מתיחסים לטמפית הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 10:21 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
bloodbrother כתב:

דנה אשכנזי :ROSE:

מה בדיוק היא עשתה שמגיע לה פרח? אני מבין שהדעה שלך שונה, אבל למה לתת לדנה פרח? כי היא איימה להוריד את הפועל ליגה? או סתם כי היא נגד אוהדי הפועל?

ככל הנראה הוא יודע משהו על סופה שאנחנו לא יודעים. משטרת האינטרנט הייתי חוקר את האיש על איום מרומז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
bloodbrother כתב:

מה בדיוק היא עשתה שמגיע לה פרח? אני מבין שהדעה שלך שונה, אבל למה לתת לדנה פרח? כי היא איימה להוריד את הפועל ליגה? או סתם כי היא נגד אוהדי הפועל?

הפרח הוא בגלל הביריונות נגדה. אני מזדהה עם האנדרדוג.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
ואגב, זה מה שחשוב, נכון? לא זה שכתבתי שלנסוע עם ילד על הברכיים זה אסור ומסוכן ביותר?

לא יודע בת כמה הילדה שלה, אבל לא רק שכמובן אסור להרכיב אותה על הברכיים, רוב הסיכוי שצריך בשבילה כסא בטיחות או בוסטר, תלוי בגיל.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
מה אתה חושב על כך שהביריונים הצילו לה את הארנב ושלחו לה פרחים כשביתה הייתה באשפוז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
מה אתה חושב על כך שהביריונים הצילו לה את הארנב ושלחו לה פרחים כשביתה הייתה באשפוז?

לא חושב שצריך להפגין מול הבית של אף אחד, גם לא מירי רגב. תפגינו במקומות ציבוריים שמתאימים להפגנות. אבל אם כבר היו שם אנשים, אז באמת הם יצאו בסדר שהחזירו לה את הארנב.

אין לי מושג מה עומד מאחורי הפרחים (לא שמעתי על זה עד עכשיו), אבל אני לא חושב שיש מקום לשלוח פרחים למישהו שאתה שונא בשום מצב. זה נשמע לי צביעות קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
בכל מקרה, מה זה, מבחן? שואלים אותי פה שאלות על מהות החיים. אני אמרתי את דעתי. א. חמור מאד מה שדנה אשכנזי עשתה אם אכן הבת שלה על הברכיים שלה כשהיא נוהגת (האמת שמהקליפ אי אפשר לראות כלום). ב. הטרדה ביריונית מול ביתה זה גם חמור מאד.

זאת דעתי, וזה הכל. תמשיכו עם ציד המכשפות ורצח האופי.

נערך לאחרונה על ידי bloodbrother בתאריך 09 יוני 2012, 10:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 10:44 
הביריונים :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מי יותר מטומטם, זה שמהלל בפורום אוהדי הפועל כל מי שפוגע במועדון או מי שבאמת טורח ומגיב לו במטרה לשכנע אותו.
חלאס עם זה. אם כבר אתם מחליטים להגיב, תעשו את זה בלי הציטוט של התגובה שלו.
אני נוטה להיות שותף לדעתו של ג'ושסוס לגבי המנהלים פה והעאלק פלורליזם שהם מרשים. מעניין אם האדמין של פורום הורים וילדים היה נותן לפדופיל לכתוב בפורום כזה בשם הפלורליזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 10:53 
בלאד :ROSE:
לא מסכים עם רב דעותיו אבל מעריץ את האומץ שלו ללכת נגד הזרם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא הולך נגד הזרם, הוא פשוט הולך בזרם נפרד שרק הוא מכיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 10:55 
Whatever

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לא יודע מי יותר מטומטם, זה שמהלל בפורום אוהדי הפועל כל מי שפוגע במועדון או מי שבאמת טורח ומגיב לו במטרה לשכנע אותו.
חלאס עם זה. אם כבר אתם מחליטים להגיב, תעשו את זה בלי הציטוט של התגובה שלו.
אני נוטה להיות שותף לדעתו של ג'ושסוס לגבי המנהלים פה והעאלק פלורליזם שהם מרשים. מעניין אם האדמין של פורום הורים וילדים היה נותן לפדופיל לכתוב בפורום כזה בשם הפלורליזם.

יאללה יאללה, מה אתה כותב שלא יצטטו אותי? אתה הרי הולך ומריץ עלי חיפושים בגוגל, אז אל תהיה צבוע.

ואיזה דמיון יש ביני לבין הפדופיל הזה שאתה מדבר עליו? אויל משריש. אני אוהד הפועל וזכותי לכתוב פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
בלאד :ROSE:
לא מסכים עם רב דעותיו אבל מעריץ את האומץ שלו ללכת נגד הזרם

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
ולסיכום, דנה אשכנזי אם את קוראת פה, בבקשה תשימי את הבת שלך בכסא בטיחות או בוסטר (תלוי בגיל, או גודל שלה), מהודק ונעול כשאת נוהגת. גם נסיעה במהירות נמוכה מאד יכולה להסתיים באסון, המומנטום של העצירה חזק ביותר ואף אחד לא יכול להחזיק את הילד שלו במצב כזה. זה שיעור חשוב לכולם, לא רק לדנה אשכנזי. תודה. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
bloodbrother כתב:

הפרח הוא בגלל הביריונות נגדה. אני מזדהה עם האנדרדוג .

:LOL2:

מתי בדיוק בחיים שלה היא היתה אנדרדוג?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
הפרחים לצה"ל

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
קורמן, אתה יודע טוב ממני שגבול דק עובר בין אומץ לטיפשות. לקחת נושא מסוים ולחשוב אחרת גם כשכולם מנסים להפוך את ולייאש אותך, זה אומץ.
מאור הראל למשל, היה אמיץ. כשכולם היו עם הראש באדמה הוא הלך עם האמונה שלו עד הסוף והרים כמעט לבד את הפרויקט המדהים הזה כנגד כל מחשבה רציונאלית.
הבחור אותו היללת ממש לא אמיץ. אני משווה אותו לכל הילדים שמתעקשים לשיר שירי שואה למרות שהם יודעים מה ההשלכות שלהם. גם הם אמיצים ? או פרובקטורים טיפשים ? להיות נגד ולעורר אנטי זה קל מאוד, אני גם משער לעצמי שזו חלק מההנאה שלו וחלק ממה שמניע אותו ואנשים כמותו לעשות את זה.
בניגוד למה שהוא חושב, אני לא מכיר אותו אישית, לא יןדע מה שמו ומה ההיסטוריה שלו בפורום הזה. בשנה האחרונה, בכל פעם שהוא חזר מהרחקה הוא עשה הכל כדי לעורר אנטי ותגובת נגד. הוא לא איש טיפש ועושה את זה במודע. מבלי להיות איש מקצוע מוסמך, סתם בתור אחד שכבר 13 שנה קצין ושמונה שנים מנהל אנשים, הייתי אומר שקיים לו חסך רגשי בתשומת לב שהוא ממלא אותו באמצעות הפורום.

בכל מקרה, הוא לא צריך להיות הנושא המרכזי פה ובכלל.
יש לנו טביב על הראש וקבוצה להציל. הצילום של דנה והתלונה במשטרה שתבוא בעקבותיו, הם חלק מהדברים שבסופו של דבר יעשו את ההבדל, וזאת בלי להתייחס לאחריות שלה בתור הורה. מה כבר אפשר לצפות מאחת שעושה סמים בבית וממריאה לחו"ל כשהילדה שלה חולה. אם השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
ועוד אשכול שנהרס ע"י טרול המחמד שלנו, והפך להיות עסוק בו במקום בנושא. פרחים לבלאד. באמת כל הכבוד.

אגב, בלאד, יפה שהעובדה שה"בריונים" שומרים על החוק לא מטרידה אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
ועוד אשכול שנהרס ע"י טרול המחמד שלנו, והפך להיות עסוק בו במקום בנושא. פרחים לבלאד. באמת כל הכבוד.

יקירי,
שתי טעויות בהודעה אחת.
לא רואים בסירטון שם דבר משמעותי. לכן הסירטון מוציא את העוקץ מהצורך לפתוח אשכול .
אין להאשים את בלאד אלא רק את מי שניכנס לויכוח איתו.
בלאד היה כאן לפי 90% מהכותבים הנוכחים בפורום וייש סיכוי שיהיה גם הרבה אחריכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אדום נחמד כתב:

יקירי,
שתי טעויות בהודעה אחת.
לא רואים בסירטון שם דבר משמעותי. לכן הסירטון מוציא את העוקץ מהצורך לפתוח אשכול .

אם האשכול לא מעניין, שיגווע מעצמו.
אני מסכים שהאשמה היא באלה שעונים לו.
לגבי כמה הוא פה, לא יודע אם זה רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אדום נחמד כתב:

יקירי,
שתי טעויות בהודעה אחת.

שום דבר משמעותי ?
בסרטון המדובר, ב 00:11 ניתן בהחלט להבחין שהילדה יושבת על הברכיים של דנה ומחזיקה את ההגה.

ציטוט:

עפ"י תקנת התעבורה 83:

לא יסיע אדם במושב קדמי ברכב מנועי ובמושב אחורי ברכב מנועי ששנת יצורו 1983 ואילך, למעט אוטובוס, מונית ואופנוע:

ילד שטרם מלאו לו 3 שנים, אלא אם כן הוא רתום במושב בטיחות המתאים לגובהו ומשקלו
של הילד.

ילד שמלאו לו 3 שנים וטרם מלאו לו 8 שנים, אלא אם כן הוא רתום במושב בטיחות או במושב מגביה ("בוסטר") המתאים לגובהו ומשקלו של הילד.
ילד שטרם מלאו לו שנה, אלא אם כן גבו של מושב הבטיחות מופנה לחזית הרכב.
ילד במושב הבטיחות במקום שיש מולו כרית אוויר, אלא אם כן נותק המנגנון להפעלתה.

דנה עברה על שתי עבירות - הילדה שלה לא נמצאה במושב מגביה והיא היתה מול ההגה,שם כידוע יש כרית אוויר.
לגבי הסכנה בהושבת ילד מול כרית אוויר פעילה :

ציטוט:

סכנות כרית האוויר - כרית האוויר המתנפחת בעת תאונה (בחבטה חזקה), מחלקת את המכה בין בית החזה לראשו של הנוסע המבוגר. אדם מבוגר (בתנאי שהוא ישוב זקוף במושב) יכול לספוג את המכה תוך סיכון מינימלי. ילד היושב במושב קדמי ישב נמוך מידיי, כך שמכת הפתיחה של כרית האוויר תופעל כולה כנגד ראשו של הילד. חבטה כזאת עשויה בהחלט לגרום לפגיעה מוחית או מוות.

לחלקנו יש ילדים, אפילו בגיל של הילדה של דנה. לא חושב שיש פה מישהו שהיה עושה את מה שדנה עשתה.
החיים של הילדים שלנו חשובים מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 12:21 
תפסיקו כבר. כל מה שהוא כותב זו לא דעתו האמיתית (כי אין מצב שאוהד הפועל יהיה בעד שאול/טביב), ואם כן אז הוא לא אוהד הפועל.
הוא בא לחפש תשומת לב, מן דבר כזה שהוא לא קיבל מספיק שהיה ילד ולכן יש לו חסכים.
עשו טובה לעצמכם ולי ופשוט תפסיקו להתייחס לליצן הזה.
אני יודע שעכשיו הוא בטח יצטט את השורה הראשונה שלי ויאמר שאין לי זכות לקבוע שהוא לא אוהד אמיתי. אז אני אומר, יש לי זכות ואתה על הזין שלי יא קוקסינל.

קיצור תחרימו אותו ויהיה טוב לכולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 12:28 
ואוו, אני המום. עכשיו אני משוכנע שאחרי שהיא תביט בסרטון, פה, ממש בפורום הזה, היא תבין שכלו כל הקיצין.
היא תיגש לאלי ותאמר: "זהו, חייבים לעזוב הכל, ובבקשה ממך, תחזיר את כל הכסף שלקחת. אלה אנשים טובים ולא קטנוניים. רק קצת מסכנים".

אנשים - תשקיעו קצת במשפחות שלכם. התימני יעשה מה שהוא רוצה, מתי שהוא רוצה, בלי קשר אלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
לחלקנו יש ילדים, אפילו בגיל של הילדה של דנה. לא חושב שיש פה מישהו שהיה עושה את מה שדנה עשתה.
החיים של הילדים שלנו חשובים מדי.

אני שואל איפה האבא בכל הסיפור ?
האם הוא מודע לכל מה שדנה עושה עם הבת שלו, שלא לדבר על כך שאביה החורג הוא עבריין מסוכן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דנה אשכנזי שוב עוברת על החוק
הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 12:32 
דור שלישי לאדומים כתב:
ואוו, אני המום. עכשיו אני משוכנע שאחרי שהיא תביט בסרטון, פה, ממש בפורום הזה, היא תבין שכלו כל הקיצין.
היא תיגש לאלי ותאמר: "זהו, חייבים לעזוב הכל, ובבקשה ממך, תחזיר את כל הכסף שלקחת. אלה אנשים טובים ולא קטנוניים. רק קצת מסכנים".

אנשים - תשקיעו קצת במשפחות שלכם. התימני יעשה מה שהוא רוצה, מתי שהוא רוצה, בלי קשר אלינו.

בן אדם גזען ועלוב, מראשוני מקללי המחאה, ותומכיו הנלהבים של טביב, אתה מוזמן לדחוף מים דור שלישי של אפסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר יקירי,
צריך מאוד מאוד להתאמץ כדי לראות. לזאת היתה כוונתי.
לכן הסירטון , לצערינו, לא יכול לשמש כסרט תעמולה טוב כמו למשל התקפת הזעם ההיא של הבעלים של הפועל.
מציע שתרגיע טיפה את הפאנטיות, וכך תוכל לראות דברים שהרוב רואה ולא רק הפאנטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 12:46 
kobster כתב:
קורמן, אתה יודע טוב ממני שגבול דק עובר בין אומץ לטיפשות. לקחת נושא מסוים ולחשוב אחרת גם כשכולם מנסים להפוך את ולייאש אותך, זה אומץ.
מאור הראל למשל, היה אמיץ. כשכולם היו עם הראש באדמה הוא הלך עם האמונה שלו עד הסוף והרים כמעט לבד את הפרויקט המדהים הזה כנגד כל מחשבה רציונאלית.
הבחור אותו היללת ממש לא אמיץ. אני משווה אותו לכל הילדים שמתעקשים לשיר שירי שואה למרות שהם יודעים מה ההשלכות שלהם. גם הם אמיצים ? או פרובקטורים טיפשים ? להיות נגד ולעורר אנטי זה קל מאוד, אני גם משער לעצמי שזו חלק מההנאה שלו וחלק ממה שמניע אותו ואנשים כמותו לעשות את זה.
בניגוד למה שהוא חושב, אני לא מכיר אותו אישית, לא יןדע מה שמו ומה ההיסטוריה שלו בפורום הזה. בשנה האחרונה, בכל פעם שהוא חזר מהרחקה הוא עשה הכל כדי לעורר אנטי ותגובת נגד. הוא לא איש טיפש ועושה את זה במודע. מבלי להיות איש מקצוע מוסמך, סתם בתור אחד שכבר 13 שנה קצין ושמונה שנים מנהל אנשים, הייתי אומר שקיים לו חסך רגשי בתשומת לב שהוא ממלא אותו באמצעות הפורום.

בכל מקרה, הוא לא צריך להיות הנושא המרכזי פה ובכלל.
יש לנו טביב על הראש וקבוצה להציל. הצילום של דנה והתלונה במשטרה שתבוא בעקבותיו, הם חלק מהדברים שבסופו של דבר יעשו את ההבדל, וזאת בלי להתייחס לאחריות שלה בתור הורה. מה כבר אפשר לצפות מאחת שעושה סמים בבית וממריאה לחו"ל כשהילדה שלה חולה. אם השנה.

קובי
לא אמרתי שאני מסכים איתו . ברב הענינים דעותינו הפוכות לגמרי
אבל בכל זאת יש לו דעה והוא לא מהסס להביעה וזה ראוי בעיני
בענין האשכול הזה הוא צודק
יש כאן קטנוניות והיטפלות סתם
דנה רחוקה מלהיות צדיקה אבל אף אחד לא מינה אתכם לשפוט את כישורי האימהות שלה
בואו נחזור כולנו להתעסק בעיקר ולא בטפל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
לא ניראה לי שיש פה עבירת תנועה חוץ מאולי החוסר איתות לכניסה לחניון בביתה
עריכה:עכשיו שמתי לב שהילדה יושבת על ברכיה של דנה

ויוני דיבר מאוד יפה שם

נערך לאחרונה על ידי אדום טורקי בתאריך 09 יוני 2012, 12:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2012, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
Peace Hope כתב:
בלאד,
הייתי מכבד אותך הרבה יותר אם היית מכנה אותנו "בריונים" אחרי שאתה מבקר במשמרות המחאה, אחד הדברים היפים שיצאו מאוהדי הפועל.
המאבק שלנו :HEART2:
המאבק שלך אפילו לא חצי קלאץ'. היו זמנים.

מספיק לי לשמוע את סגנון הדיבור של הבחור שמצלם. בריון. ומן הסתם כל הצילום הזה והחדירה לפרטיות הוא ביריוני.

הקשר בין בריונות לאדם שמדבר בצילום הוא מקרי בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 166 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: