תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 21:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחאות הקהל
הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
אתם כל הזמן אומרים "אם מכבי". זה לא מענין. מענין רק הפועל.
ציטיאט, תודה על הסיקור המקיף.
אני חייב לומר שאמנם בתור אוהד הפועל כל מחאה נראית לי מוצדקת, אם לא הייתי זה היה מדליק לי נורה אדומה.
למשל שיתוף הפעולה של תאומים עם המשטרה- אנחנו לא מצפים מקורנפיין להעביר שמות של הלה פלולה למשטרה (להבדיל אלפי הבדלות)?
או למשל עם המחירים לטוטנהאם- שחר אפילו לא שאל את האוהדים שלו אם להעביר את האלופות לר"ג, והמנוים של מכבי הכי יקרים כבר כמה שנים.
הרעיון של כרטיס למשחק עם מילאן תמורת מנוי, גם אם לא רעיון מוצלח, מצדיק מחאה?
לגבי סגול- שחר החליט לא מעט פעמים ב20 שנה האחרונות שהשנה הוא לא משקיע. הוא קרה לזה שנה כלכלית. לא זכורות לי מחאות של אוהדי חיפה. אז אמנם היה צריך לבקש ממי שלא מעונין בניהול הקבוצה לעזוב, אבל האם הארוע במשרדי כתר לא היה מיותר?
לקפוץ על האוטו של שחר בן עמי, מיותר?

אוהדים אכן צריכים להיות עם היד על הדופק. השאלה היא כמה חזק אנחנו לוחצים.
אני הראשון שיסכים שלאוהדים צריכה להיות מעורבות בהנהלת הקבוצה, וכך המון ארועים כאלה ימנעו. עד אז צריך להתמודד עם מה שהיה בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:
מחאות של אוהדי מכבי היו הרבה יותר אגרסיוויות וזה לא מנע משני מיליארדרים לקנות אותה.
שציטרון ימשיך לקשקש שאין קונים, בדיוק כמו מוני הראל דרך הדובר שלו שעשו אותו דבר בתקופת ירח הדבש עם טביב שטענו בתוקף שאף אחד לא מתענין, רוצים לקנות את הקבוצה ב12 מיליון ש"ח ויש עוד שני קונים, אין מוכרים.

בכל מקרה, אם כבר הזכרת קונה-מוכר-מוני הראל, אז מאיר שמיר העיד השבוע שלפני כמה שנים הוא הביא למוני הראל מליארדר שרצה את הפועל ו"התאים לנו בול", ומוני משך את השיחות עד שהוא התיאש והלך. שמיר שאל אותו שוב לאחרונה אם הוא מוכן להכנס לעסק הזה, והוא עדיין מתלבט .

איפה הוא העיד השבוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
כל מה שציטיאט כתב נכון וצודק, רק תיקחו את עניין הכמות בפרופורציה. כל אחת מהדברים שקרו שם הובילו לקללות/פעולות מצד 20 עד 100 איש מקסימום. כלומר, גם את העניינים האלו אי אפשר ממש לכנות מחאה קולקטיבית (או מחאה בכלל, לדעתי), אלא פעולות הפגנתיות ונקודתיות. ולכן, כל השוואה למה שקורה בחצי השנה האחרונה מופרכת מעיקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 11:29 
הסלע האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:
מחאות של אוהדי מכבי היו הרבה יותר אגרסיוויות וזה לא מנע משני מיליארדרים לקנות אותה.
שציטרון ימשיך לקשקש שאין קונים, בדיוק כמו מוני הראל דרך הדובר שלו שעשו אותו דבר בתקופת ירח הדבש עם טביב שטענו בתוקף שאף אחד לא מתענין, רוצים לקנות את הקבוצה ב12 מיליון ש"ח ויש עוד שני קונים, אין מוכרים.

בכל מקרה, אם כבר הזכרת קונה-מוכר-מוני הראל, אז מאיר שמיר העיד השבוע שלפני כמה שנים הוא הביא למוני הראל מליארדר שרצה את הפועל ו"התאים לנו בול", ומוני משך את השיחות עד שהוא התיאש והלך. שמיר שאל אותו שוב לאחרונה אם הוא מוכן להכנס לעסק הזה, והוא עדיין מתלבט .

איפה הוא העיד השבוע?

בית המשפט שמועתי בתל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:

איפה הוא העיד השבוע?

באוזני אבא שלי.
ערן כתב:
כל מה שציטיאט כתב נכון וצודק, רק תיקחו את עניין הכמות בפרופורציה. כל אחת מהדברים שקרו שם הובילו לקללות/פעולות מצד 20 עד 100 איש מקסימום. כלומר, גם את העניינים האלו אי אפשר ממש לכנות מחאה קולקטיבית (או מחאה בכלל, לדעתי), אלא פעולות הפגנתיות ונקודתיות. ולכן, כל השוואה למה שקורה בחצי השנה האחרונה מופרכת מעיקרה.

בשום מקום לא השוותי את המחאות האלה לזו מול טביב. ענין הפרופורציה אולי נכון, אבל בסופו של דבר הכמות המועטה הזו של אנשים קובעת איזה שם יהייה לקהל.
כמו שזה די קונצנזוס שהקהל של הפועל הוא הכי תומך, אבל בפועל זו דרך שנוקטים בה 300 איש שתמיד מעודדים. השאר רק "מסכימים" עם הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

אתה מדבר על הפגנה מול משרדי כתר, אבל לי זכור התפרעות אלימה.
.

יקירי,
ציטייאט דייק כמעט ב- 100%.
בעונה שאימנו את הפועל גילי/חנין ושייע התקיימו שתי הפגנות שקטות .
אחד בביתו של סגול (לא נחכתי בה) , וכמה שבועות לאחר מכן מול משרדי סגול.
ההפגנה השניה היתה הפגנה ברשיון מהמשטרה ונכחו בה מאות בודדות של אוהדים. שתי ההפגנות היו בגלל שסגול לא התעניין בקבוצה, גילה חוסר איכפתיות לנעשה בקבוצה והשאיר את הטיפול בקבוצה לתאומים.
כמה חודשים לאחר הפגנה זו נימסרה הקבוצה לניהולה של קבוצה- מוני/ציטרון/שחר בן עמי שהחזירו את קשטן למועדון. נחתם הסכם בין סגול לקבוצה הנ"ל שעבור כל שנה של ניהול מוצלח יקבלו X% בבעלות של הקבוצה.

שנתיים לאחר מכן, לאחר רבים בתוך קבוצת הניהול ולאחר שציטרון ובן עמי עזבו את מוני והוא פירסם למעלה מחודשיים שאין לו כסף להשקיע בהפועל ובשקט רחוק מהתקשורת סיכם על כניסתו "החשאית" של טביב לקבוצה התגלתה מחלוקת בין סגול שהיה בעלים למוני שהיה ראש קבוצת ניהול שבידיה כמה עשרות אחוזים מהבעלות כתוצאה מהסכם שנחתם לפני כמה שנים. הויכוח היה על 1-2 מליון $.

גורם אינטרסנט העביר מסר לקבוצה אוהדים אלימה שזה הזמן ללחוץ על סגול. הוא לא פנה אליהם ישירות אלא דרך "גורם מקשר" - אוהד מוכר שמקורב לשני הצדדים. לגורם האינטרסנט ולקבוצת המתפרעים.
הם כדי לחסוך לגורם האינטרסנט, כמליון עד שני מליון $ הגיעו למשרדיו של סגול ועשו שם סדר. כתוצאה מהסדר שעשו במשרדיו של סגול הנ"ל נישבר והעביר את הקבוצה לבעלותו של מוני באופן מלא (כאשר למוני יש הסכם צדדי עם טביב). התפרעות זו גרמה למעצרם/לעיכוב במשטרה של שני עובדים רוכבי אופנוע . ( אופנוע של אחד מהם צולם במצלמות של סגול). הגורם המקשר נמנע מלישון בייתו כמה ימים עד שנירגעה החקירה בנושא.

לטעמי כל המחאות של אוהדי הפועל כולל הקללות הופנו להנהלה בתקופות השונות היו מוצדקות למעט זו שלגביה פירטטתי.
יתכן ו"סידור המשרד" של סגול נחשב בעיני כמה מהמתפרעים כ"דאגה להפועל" , בפועל הם התערבו בסיכסוך כספי בין מוני לסגול וגרמו לסגול לוותר על מליון-שני מליון $.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 17:16 
המחאות נגד הראל ובן עמי (ציטרון וברזילאי היו זוטרים מאוד) היו שוליות מאוד, אני זוכר שבאנו 50 איש לאימון ושרנו "שומי לא יזוז מהפועל" (מצחיק נכון?). מהמשחק בהרצליה שהיה האחרון של שביט, ועד לגמר נגד אשקלון עברו כמה שבועות והכל נרגע, אפילו במחירי הכרטיסים נגד טוטנהאם האולטראס כן נכנס, אבל היו המון קרחות.
מחאת ה20 דקות נגד נתניה (תמיד כשאנחנו שותקים הפועל כובשת זה קטע מטורף) הייתה של אותו גוש מעודד שנמצא עד היום, לא יותר מ200-300 אוהדים, שאר בלומפילד לא ידע מה רוצים ממנו.

אנחנו לא קיצוניים, כרגע אני אפילו לא בטוח שהחולצות השחורות של ההם לא היו יותר אגרסיביות ממה שאנחנו עושים לטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו נזכרתי שאת מטה המאבק אירגן אדום אופטימי ואירח ישיבה דחופה בביתו ואפילו נכחתי שם!
מתי זה היה אופטימי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
אצלי בבית לא היו ישיבות בקשר למאבקים בהנהלה/ מחאות.
אצלי בבית התקיימו מספר ישיבות בניסיון להקים עמותת אוהדים היכן שהוא ב- 2002 או ב- 2003.
התוצרים היחידים הממשייים של אותן ישיבות בביתי היו :

1. הקמת הפורום הזה. ( למרות שזו לא היתה מטרה ואף אחד לא שאף לכך)
2. הקמת מפעל אדומים בנשמה ששרד שנתיים אולי שלוש בהמשך.

כל שאר הרעיונות היטובים ואולי הניאווים ירדו למצולות האשפה של חרייה.

אף מחאה לא צמחה מהבית שלי או אורגנה בבית שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
דבר אחד שחסר לי במה שציטיאט כתב זה כל סוגיית ה"לא רוצים ת'כתר בסמל", שגם היוותה גורם מרכזי במחאות כנגד אותה קבוצת ניהול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
דבר אחד שחסר לי במה שציטיאט כתב זה כל סוגיית ה"לא רוצים ת'כתר בסמל", שגם היוותה גורם מרכזי במחאות כנגד אותה קבוצת ניהול.

בהחלט

לפני שלחצתי שלח הרגשתי שיש וואחד חור בסיקור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
המטרה של האשכול הזה, בגדול, היא להבין לאיזה סטנדרטים צריך בעל הון לשאוף כדי לא לזכות למחאות כאלה ואחרות.
אני, כמו כולכם, רוצה את אותם הדברים וכל מחאה בעיני מוצדקת, כשלעצמה.
לשאלה האם יש בעל הון שיוכל להתמודד עם זה, והאם אנחנו כקהל יכולים במקרים מסוימים להבליג, לא קיבלתי תשובה. והתשובות שכן קיבלתי היו בעיקר שאנחנו תמיד צודקים.

דבר אחד שבולט מאוד, הוא שבלי נציגי אוהדים בהנהלה הבאה, הגלגל ימשיך להסתובב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
יובל כתב:
הפוך לגמרי. הקהל של הפועל הוא סמרטוט ואשה מוכה, כבר עשור שכל פעם אנחנו עוברים מחלאה אחת לחלאה הרבה יותר גרועה, כשכל אחת נהנית מחיים שקטים. רבאק, בתחילת ינואר, חצי שנה בתוך הבעלות המלאה של טביב כשכבר היה ברור שהוא בדרך הישירה לפרק לנו את הקבוצה, רוב הקהל עוד שרק בוז כשבשער 5 קיללו את ההנהלה. אף בעלים לא היה מרשה לעצמו לעשות במכבי את מה שעושים לנו כבר עשור בקבוצה. ללוני, בעלים הרבה פחות גרוע מכל מה שהיה לנו, אוהדי מכבי עשו את המוות עד שהם קיבלו את המיליארדרים שלהם. מישהו מסוגל לדמיין את טביב לוקח את מכבי עם עשרות מיליונים בקופה ומפרק אותה, ולא גומר במינימום עם איומים יומיים עליו ועל המשפחה שלו? רק אנחנו מסתפקים כל פעם בחתיכת זבל אחרת שמרוויחה על חשבוננו, חוץ מפעם בכמה שנים שהמצב נהיה גרוע מדי לטעמנו ואז אנחנו קצת מתעוררים. מישהו בקשר לדימוי אין מה לעשות, כל אוהד אמור לדעת מה המרחק בין דימויים שהתקשורת מדביקה לנו ולמועדון לבין המציאות.

כל מילה.
אפילו עכשיו אנחנו אולי לא מוחאים באופן מספיק קיצוני.

איפה הייתם עד עכשיו ?
אתם לא רואים שחצי פורום יוצא עליי בגלל שאני בדעה שלכם ?
מחכים כבר לשינוי הגישה,ולא מ"מצילים את הפועל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 20:27 
אדום נחמד כתב:
המטרה של האשכול הזה, בגדול, היא להבין לאיזה סטנדרטים צריך בעל הון לשאוף כדי לא לזכות למחאות כאלה ואחרות.
אני, כמו כולכם, רוצה את אותם הדברים וכל מחאה בעיני מוצדקת, כשלעצמה.
לשאלה האם יש בעל הון שיוכל להתמודד עם זה, והאם אנחנו כקהל יכולים במקרים מסוימים להבליג, לא קיבלתי תשובה. והתשובות שכן קיבלתי היו בעיקר שאנחנו תמיד צודקים.

דבר אחד שבולט מאוד, הוא שבלי נציגי אוהדים בהנהלה הבאה, הגלגל ימשיך להסתובב

כשכלי המחאה הכמעט יחיד שלך הוא לצעוק "הנהלה זונה" או "מלשינים", ברור שכל הנהלה תזכה לזה.

מי שאני מעניין אותו יודע שאני מתנגד לקבוצות אוהדים ולכל מה שקשור בזה, אבל בנושא הנ"ל מספיק שיהיה אוהד שישב ויאמר לאיזה טל תאומים "תקשיבי, מה שאת עושה עכשיו יגרום לבית הפוך ל20 אנשים שיש להם עבודה ומשפחה, יש לי דרך אחרת". הבעיה היא שבאמת צריכה להיות דרך אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
זה מה שעשו לעגיב כשהוא איים בפעם ה3454 לעכב מכירה של הפועל בגלל ה10% שלו:
http://imageshack.us/photo/my-images/252/gg76015.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/37/gg76014.jpg/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 01:12 
סמל אישי של המשתמש
ניצחת איתי הכל כתב:
RedFox כתב:
יובל כתב:
הפוך לגמרי. הקהל של הפועל הוא סמרטוט ואשה מוכה, כבר עשור שכל פעם אנחנו עוברים מחלאה אחת לחלאה הרבה יותר גרועה, כשכל אחת נהנית מחיים שקטים. רבאק, בתחילת ינואר, חצי שנה בתוך הבעלות המלאה של טביב כשכבר היה ברור שהוא בדרך הישירה לפרק לנו את הקבוצה, רוב הקהל עוד שרק בוז כשבשער 5 קיללו את ההנהלה. אף בעלים לא היה מרשה לעצמו לעשות במכבי את מה שעושים לנו כבר עשור בקבוצה. ללוני, בעלים הרבה פחות גרוע מכל מה שהיה לנו, אוהדי מכבי עשו את המוות עד שהם קיבלו את המיליארדרים שלהם. מישהו מסוגל לדמיין את טביב לוקח את מכבי עם עשרות מיליונים בקופה ומפרק אותה, ולא גומר במינימום עם איומים יומיים עליו ועל המשפחה שלו? רק אנחנו מסתפקים כל פעם בחתיכת זבל אחרת שמרוויחה על חשבוננו, חוץ מפעם בכמה שנים שהמצב נהיה גרוע מדי לטעמנו ואז אנחנו קצת מתעוררים. מישהו בקשר לדימוי אין מה לעשות, כל אוהד אמור לדעת מה המרחק בין דימויים שהתקשורת מדביקה לנו ולמועדון לבין המציאות.

כל מילה.

איפה הייתם עד עכשיו ?

אז תפסיק לזיין את המח תחת כל פורום רענן ותעשה משהו או שתבלום את המקלדת שלך קצת.
קליק קליק

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 02:53 
סמל אישי של המשתמש
ניצחת איתי הכל כתב:
RedFox כתב:
יובל כתב:

כל מילה.

איפה הייתם עד עכשיו ?

מה אתה רוצה שאני אגיד לך? שנסע לעשות לו drive-by עם חיתולים מלאים בקקה?
זה מצב מורכב ואי אפשר לעשות משהו פזיז ואינדיבידואלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
למה אתה חושב שיש לו דימוי של מוחה כרוני? בגלל שציטרון אמר?

העובדה שאף אחד לא מצליח כמעט לזכור תקריות של מחאה מלבד אותו אירוע בודד במשרדים של כתר על פני עשור מעיד כנראה שהקהל של הפועל לא ממש "מוחה כרוני". ובדרך עברנו 2 עונות של מאבקי ירידה. מכירה סיטונית של כוכבים ומחירי מנויים וכרטיסין הכי גבוהים בשוק.

אני זוכר משחק בליגה הארופית שאנשים קנו כרטיסים לשער 2 כדי לצעוק בוז לסגול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
עובדתית, הקהל מחא נגד כל בעלים. "לא רוצים כתר בסמל", מחאות נגד סגול, כולל במפעל "כתר" שלו ביפו, מחאות נגד הראל וחברי הנהלה שלו, מחאות נגד טביב. אז ברור שיש לנו שם של מוחים סדרתיים.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 11:31 
להיפך, זה אומר שאנחנו קהל עם היד על הדופק (מצד שני לא עושה הרבה יותר מזה) ובא בטענות כלפי ההנהלה רק כשצריך.
אף אחד לא מחא כנגד סגול/תאומים במשך 6 שנים עד שהשתן עלה להם לראש בעקבות עונת אופ"א.
וכשהם הפסיקו להשקיע בקבוצה המחאה היתה במקום.
גם כלפי הראל לא מחו בהתחלה אלא רק כשהוא עשה דברים לא נכונים (שביט/מחירים לאירופה/ביטול מנויי זהב והשיא בבלאגן המכוון שהוא עשה כדי לקבל את הקבוצה בחינם).

מכיוון שאין לאוהדים נציג בהנהלה הדרך שלהם לגרום להנהלה להבין שהיא עושה דברים לא טובים היא במחאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
להיפך, זה אומר שאנחנו קהל עם היד על הדופק (מצד שני לא עושה הרבה יותר מזה) ובא בטענות כלפי ההנהלה רק כשצריך.
אף אחד לא מחא כנגד סגול/תאומים במשך 6 שנים עד שהשתן עלה להם לראש בעקבות עונת אופ"א.
גם כלפי הראל לא מחו בהתחלה אלא רק כשהוא עשה דברים לא נכונים (שביט/מחירים לאירופה/ביטול מנויי זהב והשיא בבלאגן המכוון שהוא עשה כדי לקבל את הקבוצה בחינם).

מכיוון שאין לאוהדים נציג בהנהלה הדרך שלהם לגרום להנהלה להבין שהיא עושה דברים לא טובים היא במחאה.

"רק כשצריך", "עושה דברים לא נכונים". זה מילים שמובנות לנו כאוהדי הפועל, אבל לא בהרכח לגיטימיות לבעל הון שהוא לא אוהד המועדון, ואפילו אם כן זה לא תמיד תופס.

השורה האחרונה היא הכי חשובה לדעתי. אם יהייו נציגים (לא נציג עם דעה אחת, נציגים עם דעות שונות) של אוהדים בהנהלה, אין סיבה שיהייו אפילו תירוצים למחאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
עובדתית, הקהל מחא נגד כל בעלים. "לא רוצים כתר בסמל", מחאות נגד סגול, כולל במפעל "כתר" שלו ביפו, מחאות נגד הראל וחברי הנהלה שלו, מחאות נגד טביב. אז ברור שיש לנו שם של מוחים סדרתיים.

"עובדתית"? אין פה שום מימד אובייקטיבי. מה שאתה מגדיר פה כ"מחאה", אני מגדיר כמחלוקת לגיטימית בין הבעלים לקהל. מי שרוצה קהל שלא מתערב - שילך לאשדוד.
המחאה נגד טביב היא יחידה במינה לא רק בקנה המידה של הפועל, אלא בקנה מידה ארצי. העומק והרוחב שלה הוא יוצא דופן וזה מה שמקנה לה את "הזכות" להיקרא מחאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 11:41 
אדום נחמד כתב:
בני12 כתב:

"רק כשצריך", "עושה דברים לא נכונים". זה מילים שמובנות לנו כאוהדי הפועל, אבל לא בהרכח לגיטימיות לבעל הון שהוא לא אוהד המועדון, ואפילו אם כן זה לא תמיד תופס.

השורה האחרונה היא הכי חשובה לדעתי. אם יהייו נציגים (לא נציג עם דעה אחת, נציגים עם דעות שונות) של אוהדים בהנהלה, אין סיבה שיהייו אפילו תירוצים למחאות.

כמו שמוות אמר, אתה רוצה להיות בעלים של קבוצה בלי אוהדים (כדי שלא יביעו דיעה) אז הפועל לא מתאימה לך.
אתה רוצה להיות בעלים של קבוצה גדולה, האוהדים הם עיסקת חבילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:

יש שתי בעיות תדמיתיות:
1. מוחים נגד כולם. (עובדתית, אף אחד מהבעלים לא היה מספיק טוב לטווח ארוך, לדעת הקהל. זה מצביע על פוטנציאל רע מאד למשקיע פוטנציאלי).
2. דרכי המחאה, כולל הגעה לבני משפחה, לבית, לעבודה ולעסק (גם אצל סגול, לא רק אצל טביב ואשתו), שימוש באסונות (אני זוכר שקראתי שצעקו לאיזה חבר הנהלה משהו שקשור למישהו ממשפחתו שנרצח בפיגוע) ודברים אישיים (הגירושין של טביב), וכו'. כל אלו לא ממש קוסמים לרוכשים פוטנציאלים.

ואגב, זה לא רק עניין של "לבוא בטענות" להנהלה. זה הופך פשוט לשנאה, אפילו נגד תאומים ובנותיו, שהם אוהדי הפועל שרופים. ממש שנאה. זה לא "לבוא בטענות על משהו ספציפי".

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:
RedFox כתב:
יובל כתב:

כל מילה.

איפה הייתם עד עכשיו ?

קליק קליק

יאלה סתום כבר רבאק
תלמדו לקבל ביקורת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 12:49 
אחד אדום כתב:
שחר כתב:
למה אתה חושב שיש לו דימוי של מוחה כרוני? בגלל שציטרון אמר?

העובדה שאף אחד לא מצליח כמעט לזכור תקריות של מחאה מלבד אותו אירוע בודד במשרדים של כתר על פני עשור מעיד כנראה שהקהל של הפועל לא ממש "מוחה כרוני". ובדרך עברנו 2 עונות של מאבקי ירידה. מכירה סיטונית של כוכבים ומחירי מנויים וכרטיסין הכי גבוהים בשוק.

אני זוכר משחק בליגה הארופית שאנשים קנו כרטיסים לשער 2 כדי לצעוק בוז לסגול

סגול אף פעם לא היה בבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אדום נחמד כתב:
בני12 כתב:

כמו שמוות אמר, אתה רוצה להיות בעלים של קבוצה בלי אוהדים (כדי שלא יביעו דיעה) אז הפועל לא מתאימה לך.
אתה רוצה להיות בעלים של קבוצה גדולה, האוהדים הם עיסקת חבילה.

זה לא שחור ולבן
אפשר להביע דעה, אפילו רצוי.
אבל אם על כל דבר יש לך דיעה, יש לזה השלכות.
אפשר להתעלם מזה כמה שנרצה, וברור שזה לא מה שמונע מאנשים לקנות את הפועל כרגע אלא טביב עצמו, אבל חייב להיות לזה משקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
ניצחת איתי הכל כתב:
ItaiH6 כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:
RedFox כתב:
יובל כתב:

כל מילה.

איפה הייתם עד עכשיו ?

קליק קליק

יאלה סתום כבר רבאק
תלמדו לקבל ביקורת

אין פה שום ביקורת . יש פה מצב שכל דבר שאתה נתקל בו אתה מוציא אותו מהקשרו, תומך באלימות, וכל זה מתוך הכיסא החמים והנעים מול המחשב.

אתה לא רואה את הדיסוננס פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
יודע מה
תעשו מה שאתם רוצים,
מצידי תקראו לעצמכם גם "שומרי הפועל" כמו שאתם כל כך אוהבים לעשות

אני יותר לא אומר לכם כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: