תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 01:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קצת כבוד למפעלות החינוך
הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
מפעלות הזובי.מי שאחראי עליהם התיימר בניגוד לטביב לאהוב את הקבוצה,שיחרר 13 שחקנים,הביא את הקבוצה לפשיטת רגל ועונת הישרדות שכמעט שילמתי עליה בחיי,וטירפד את המכירה של הקבוצה לג׳קי בן זקן.
הם גם עשו דברים טובים לפני זה לשם האיזון,כולל דאבל ורבע גמר גביע אופ״א,אבל לרגע אסור לשכוח גם כמה רע הם עשו לנו ואיך הם כמעט פירקו לנו את המועדון.
הפועל תל אביב זה מועדון עם ערכים,אבל הוא גם מועדון הישגי והאנשים האלה העדיפו לקבל פרס מנשיא המדינה ולהפוך אותנו להכלאה של גדנ״ע יהודה,עזר לציון ומרכז פרס לשלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
מפעלות הזובי.מי שאחראי עליהם התיימר בניגוד לטביב לאהוב את הקבוצה,שיחרר 13 שחקנים,הביא את הקבוצה לפשיטת רגל ועונת הישרדות שכמעט שילמתי עליה בחיי ,וטירפד את המכירה של הקבוצה לג׳קי בן זקן.
הם גם עשו דברים טובים לפני זה לשם האיזון,כולל דאבל ורבע גמר גביע אופ״א,אבל לרגע אסור לשכוח גם כמה רע הם עשו לנו ואיך הם כמעט פירקו לנו את המועדון.
הפועל תל אביב זה מועדון עם ערכים,אבל הוא גם מועדון הישגי והאנשים האלה העדיפו לקבל פרס מנשיא המדינה ולהפוך אותנו להכלאה של גדנ״ע יהודה,עזר לציון ומרכז פרס לשלום.

אבל יצא לך אחלה סרט מהעונה הזו, סרט ששם אותך בשורה הראשונה יחד עם יוסף סידר ודובר קוסאשווילי.
אם כבר, אתה צריך להודות להם על העונה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
מפעלות הזובי.מי שאחראי עליהם התיימר בניגוד לטביב לאהוב את הקבוצה,שיחרר 13 שחקנים,הביא את הקבוצה לפשיטת רגל ועונת הישרדות שכמעט שילמתי עליה בחיי,וטירפד את המכירה של הקבוצה לג׳קי בן זקן.

מפעלות צריך להיות קשור להפועל ת"א, עם או בלי אורנשטיין ותאומים.
כמו שתגיד הפועל על הזין כי טביב מנהל אותנו.
ולתאומים ושות, בניגוד לטביב, יש קרדיט בהצלחות של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2012, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
עזרא כתב:
מפעלות הזובי.מי שאחראי עליהם התיימר בניגוד לטביב לאהוב את הקבוצה,שיחרר 13 שחקנים,הביא את הקבוצה לפשיטת רגל ועונת הישרדות שכמעט שילמתי עליה בחיי ,וטירפד את המכירה של הקבוצה לג׳קי בן זקן.

אבל יצא לך אחלה סרט מהעונה הזו, סרט ששם אותך בשורה הראשונה יחד עם יוסף סידר ודובר קוסאשווילי.
אם כבר, אתה צריך להודות להם על העונה הזו.

מה אתה בכלל משווה אותי לחובבנים האלה? אני יכול לעשות להם בית ספר בסאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 04:26 
סמל אישי של המשתמש
סרט נחמד חוץ מהקול הצפצפני של הקריין.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 04:47 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
סרט נחמד חוץ מהקול הצפצפני של הקריין.

אתה מבין ששחטת עכשיו פרה קדושה? לרדת על הקריין? נו באמת...זה אהוד גרף לעשירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קצת כבוד למפעלות החינוך
הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 16:34 
אדום נחמד כתב:
עזרא כתב:

מפעלות צריך להיות קשור להפועל ת"א, עם או בלי אורנשטיין ותאומים.
כמו שתגיד הפועל על הזין כי טביב מנהל אותנו.
ולתאומים ושות, בניגוד לטביב, יש קרדיט בהצלחות של הפועל.

אם אני ארצה לעזור לקהילה, אני אתרום באופן אישי. לא מוכן וגם לא הוגן להשתמש בכספי הקבוצה בשביל הדבר הזה אלה אם כן זה למטרת הקבוצה, כלומר גידול של מחלקת הנוער מתוך תקוה שאולי יצמח שחקן או שניים כמו שהבטיחו ארבעת השקרנים תאומים ושות׳. בפועל מה שקרה וקורה שגם בתקופתם שום שחקן לא היה שייך מעשית להפועל גם אם היה הופך לרונאלדו, לנו האוהדים הם הציגו מצג שווא של קידום מחלקת הנוער ושליחת זרועות של הפועל ברחבי הארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
אם אני ארצה לעזור לקהילה, אני אתרום באופן אישי. לא מוכן וגם לא הוגן להשתמש בכספי הקבוצה בשביל הדבר הזה אלה אם כן זה למטרת הקבוצה, כלומר גידול של מחלקת הנוער מתוך תקוה שאולי יצמח שחקן או שניים כמו שהבטיחו ארבעת השקרנים תאומים ושות׳. בפועל מה שקרה וקורה שגם בתקופתם שום שחקן לא היה שייך מעשית להפועל גם אם היה הופך לרונאלדו, לנו האוהדים הם הציגו מצג שווא של קידום מחלקת הנוער ושליחת זרועות של הפועל ברחבי הארץ.

קודם כל, אני אגיד שאני מסכים איתך לחלוטין
שנית, הגבתי רק לאמירה שמפעלות על הזובי.
גם אם אתה מספר את המציאות לגבי תאומים וחבריו, ואין לי בעיה להצטרף לביקורת אליהם במידה והיא מוצדקת, זה לא משנה את דעתי שלהפועל חייבת להיות עמותה צמודה שתורמת לקהילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: