reddeath כתב:
שלום לכולם כותב מולי הולצמן..
ראשית אני מתנצל שאיני חבר בפורום, הגשתי בקשה לחברות ואשמח אם יאשרו אותי בהקדם.
נושא האחדות חשוב ביותר, אני חושב שיש לנו כיוון ורצונות חיוביים, גייסנו מסביבנו אנשים מכל הקשת שכוללת את אוהדי הפועל (5,7,2,1,13) ואני יכול להגיד שאני שמח על הכיוון שהיוזמה שלנו מקבלת.
מבחינת המודל שהצגנו, מדובר במודל ראשוני שלדעתנו הוא הטוב ביותר להפועל בעת הזאת, אנחנו מוכנים ומצפים לשמוע הערות והארות, בסופו של דבר המודל אינו מחייב ובהחלט אפשר לבצע בו שינויים, יחד עם זאת אני חושב שרובכם הסכמתם על העקרון של הרעיון.
לדעתנו עמותת אוהדים זה משהו שחייב לקום בלי קשר לרכישה של הקבוצה מטביב ע"י אוהדים או לא...
נפגשנו היום עם זמיר (עו"ד של טביב) ואנחנו רוצים לחלוק את המידע עם האנשים ע"מ שנוכל לגבש תוכנית פעולה להמשך שתכלול הצבת מטרות ריאליות.
הפגישה שנקבעה ביהוד היא הצעה שלנו לפגישה... מכיוון שהזמן הוא קצר דיברתי עם משה והצעתי לו לקיים את הפגישה בבית הוריי שם נוכל לארח כמות גדולה של אנשים, במידה וזאת בעיה אין לנו בעיה להעביר את המפגש למקום אחר, רק למען השם בואו כבר נפגש, כל יום שעובר הוא הפסד שלנו...
מבחינת האחדות שלנו...אנחנו נעשה הכל בשביל להציג חזית אחידה, אנחנו לא מגיעים ממקום של לגנוב פוקוס , ממש לא, הרגשנו שנוצר ווקום ונכנסנו לתוכו, זה הכל... אנחנו מוכנים להפגש עם כל אחד,כל אחת, בכל יום ובכל שעה....
לילה טוב
מולי הולצמן 0504301604
קודם כל כבוד על היוזמה ועל יכולת ההנעה. בהמשך לאחדות מה חושבים על זה במטה המאבק, בוכמן וכו'. וגם מאור הראל?
חשוב לי ואני מניח לרובנו שננוע כגוף אחד.
לענין עצמו, אשמח להשתתף בפגישה בשעה נוחה יותר לאנשי הייטק (7 צפונה) ואם לא אולי ליצור עדכון שוטף וזמין כדי שכולנו כמשקיעים פוטנציאלים נוכל לעקוב עד לרגע בו ניישם את ההליך ונשקיע כסף.