תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 21:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 87 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ● יוזמת הולצמן ●
הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 20:49 
קישור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 20:51 
ראיתי
פחות או יותר מדויק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 21:04 
לא הבנתי. לאן הולך הכסף של הרוכש?
וכמה זמן חברות מקנה לי הכסף? לכל החיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 21:11 
mkorman1 כתב:
חברות וחברים יקרים
קבענו אסיפת חברים ביום שלישי 8.5 בשעה 1730
בבית של מולי הולצמן ביהוד
כל מי שמעוניין להגיע להביע את דעתו ולהשפיע מוזמן בכיף
פרטים מדויקים יהיו בדף הפייסבוק
:hapoel:

אין משחק של הפועל מול נתניה באותו יום?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
mkorman1 כתב:
חברות וחברים יקרים

המשחק ב-20:50
מספיק זמן לאסיפה? אולי. לא בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 21:17 
nirog כתב:
לירון האדום כתב:
mkorman1 כתב:
חברות וחברים יקרים

המשחק ב-20:50
מספיק זמן לאסיפה? אולי. לא בטוח

ממש לא מספיק, אמצע השבוע, שעה לא נוחה- 17:30? אנשים עוד נמצאים בעבודה, באותו יום משחק של הפועל בבלומפילד.
לצערי הרב המועד לא נח בכלל...
אם כבר לקיים את הפגישה ליד בלומפילד לפני המשחק עוד איכשהו סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
כל ההתנהלות מעלה סימני שאלה .

מאור, אני חוזר על מה שכתבתי לפני שבוע. תזוזו לפני שיצליחו לעשות עוד נזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
יום בעייתי, בהתחשב בכך שיש משחק באותו יום, ושעה טיפה מוקדמת.
אם לא רוצים לשנות את היום, האם יש אפשרות להעביר את מקום הפגישה לגן ליד בלומפילד ולקבוע לשעה 18:00 ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 21:38 
מקבל את ההערות
הבעיה היא שהשבוע הבא צפוף במקצת
גם משחק גם מדורות
ולקיים אסיפה בגן כרונינגן זה לא לענין לדעתי
כי אף אחד לא ישמע את השני
הכי טוב באמת היה לקיים את זה בהדר יוסף
אבל זה כבר לא תלוי בי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 22:32 
נו באמת. לעשות אולי את אחת האסיפות הכי חשובות בתולדות הפועל ביום של משחק?
סימן מדאיג מאוד.
אולי כדאי שתעצרו רגע לחשוב לפני שייגרם נזק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
מקבל את ההערות
הבעיה היא שהשבוע הבא צפוף במקצת

תעשו ביום רביעי -
מדורות יהיו גם בשנים הבאות
הפועל לא בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 23:01 
הבן של רונית כתב:
סימן מדאיג מאוד.

לעשות את זה ביהוד ב18:00 זה בעייתי , אבל אם ימצאו דרך להעביר את זה לאזור בלומפילד , אז המשחק יהווה טריגר לאנשים לבוא לאזור ואולי "על הדרך" גם לשמוע מה יש לאנשים האלה לומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ● יוזמת הולצמן ●
הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
הבן של רונית כתב:
סימן מדאיג מאוד.

לעשות את זה ביהוד ב18:00 זה בעייתי , אבל אם ימצאו דרך להעביר את זה לאזור בלומפילד , אז המשחק יהווה טריגר לאנשים לבוא לאזור ואולי "על הדרך" גם לשמוע מה יש לאנשים האלה לומר.

מסכים ובשביל זה הצעתי את גן כרונינגן.
אם לא שם, אולי אפשר בפאב של האוהדים או באנג'ל.
או לבקש מאלי טביב את חדר העיתונות בבלומפילד, הוא בטוח ישמח...
בכל מקרה, שווה לנצל את העובדה שזה ביום משחק בשביל לעשות את זה ליד בלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ● יוזמת הולצמן ●
הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 23:11 
kobster כתב:
Gili כתב:
הבן של רונית כתב:
סימן מדאיג מאוד.

מסכים ובשביל זה הצעתי את גן כרונינגן.
אם לא שם, אולי אפשר בפאב של האוהדים או באנג'ל.
או לבקש מאלי טביב את חדר העיתונות בבלומפילד, הוא בטוח ישמח...
בכל מקרה, שווה לנצל את העובדה שזה ביום משחק בשביל לעשות את זה ליד בלומפילד.

אכן כך, לא מאמין שיגיעו יותר מידי אנשים ליהוד, וחבל שכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 23:17 
ממה שכתוב בפייסבוק , גם המארגנים של המפגש רוצים להעביר את זה לבלומפילד רק צריך למצוא מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 01:15 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
כל ההתנהלות מעלה סימני שאלה .

מאור, אני חוזר על מה שכתבתי לפני שבוע. תזוזו לפני שיצליחו לעשות עוד נזק.

:ROSE:
(עם כל הצער שבדבר)

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 01:19 
סמל אישי של המשתמש
שוב, אם יש למישהו ראייה לזה שאני טועה הוא מוזמן להביא אותה אבל אני לא רואה מודל של בעלות משותפת של בעלים פרטי והתארגנות אוהדים קורה בארץ.
יש לדעתי רק שני תרחישים אפשריים (נעזוב לרגע מעשיים או לא) עם המנטליות היהודית, או 100% שליטה של בעלים פרטי או 100% שליטת אוהדים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 01:19 
שלום לכולם כותב מולי הולצמן..
ראשית אני מתנצל שאיני חבר בפורום, הגשתי בקשה לחברות ואשמח אם יאשרו אותי בהקדם.
נושא האחדות חשוב ביותר, אני חושב שיש לנו כיוון ורצונות חיוביים, גייסנו מסביבנו אנשים מכל הקשת שכוללת את אוהדי הפועל (5,7,2,1,13) ואני יכול להגיד שאני שמח על הכיוון שהיוזמה שלנו מקבלת.
מבחינת המודל שהצגנו, מדובר במודל ראשוני שלדעתנו הוא הטוב ביותר להפועל בעת הזאת, אנחנו מוכנים ומצפים לשמוע הערות והארות, בסופו של דבר המודל אינו מחייב ובהחלט אפשר לבצע בו שינויים, יחד עם זאת אני חושב שרובכם הסכמתם על העקרון של הרעיון.
לדעתנו עמותת אוהדים זה משהו שחייב לקום בלי קשר לרכישה של הקבוצה מטביב ע"י אוהדים או לא...
נפגשנו היום עם זמיר (עו"ד של טביב) ואנחנו רוצים לחלוק את המידע עם האנשים ע"מ שנוכל לגבש תוכנית פעולה להמשך שתכלול הצבת מטרות ריאליות.
הפגישה שנקבעה ביהוד היא הצעה שלנו לפגישה... מכיוון שהזמן הוא קצר דיברתי עם משה והצעתי לו לקיים את הפגישה בבית הוריי שם נוכל לארח כמות גדולה של אנשים, במידה וזאת בעיה אין לנו בעיה להעביר את המפגש למקום אחר, רק למען השם בואו כבר נפגש, כל יום שעובר הוא הפסד שלנו...
מבחינת האחדות שלנו...אנחנו נעשה הכל בשביל להציג חזית אחידה, אנחנו לא מגיעים ממקום של לגנוב פוקוס , ממש לא, הרגשנו שנוצר ווקום ונכנסנו לתוכו, זה הכל... אנחנו מוכנים להפגש עם כל אחד,כל אחת, בכל יום ובכל שעה....
לילה טוב
מולי הולצמן 0504301604

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 01:32 
reddeath כתב:
נושא האחדות חשוב ביותר, אני חושב שיש לנו כיוון ורצונות חיוביים, גייסנו מסביבנו אנשים מכל הקשת שכוללת את אוהדי הפועל (5,7,2,1,13) ואני יכול להגיד שאני שמח על הכיוון שהיוזמה שלנו מקבלת.
מבחינת המודל שהצגנו, מדובר במודל ראשוני שלדעתנו הוא הטוב ביותר להפועל בעת הזאת, אנחנו מוכנים ומצפים לשמוע הערות והארות, בסופו של דבר המודל אינו מחייב ובהחלט אפשר לבצע בו שינויים, יחד עם זאת אני חושב שרובכם הסכמתם על העקרון של הרעיון.
לדעתנו עמותת אוהדים זה משהו שחייב לקום בלי קשר לרכישה של הקבוצה מטביב ע"י אוהדים או לא...
נפגשנו היום עם זמיר (עו"ד של טביב) ואנחנו רוצים לחלוק את המידע עם האנשים ע"מ שנוכל לגבש תוכנית פעולה להמשך שתכלול הצבת מטרות ריאליות.
הפגישה שנקבעה ביהוד היא הצעה שלנו לפגישה... מכיוון שהזמן הוא קצר דיברתי עם משה והצעתי לו לקיים את הפגישה בבית הוריי שם נוכל לארח כמות גדולה של אנשים, במידה וזאת בעיה אין לנו בעיה להעביר את המפגש למקום אחר, רק למען השם בואו כבר נפגש, כל יום שעובר הוא הפסד שלנו...
מבחינת האחדות שלנו...אנחנו נעשה הכל בשביל להציג חזית אחידה, אנחנו לא מגיעים ממקום של לגנוב פוקוס , ממש לא, הרגשנו שנוצר ווקום ונכנסנו לתוכו, זה הכל... אנחנו מוכנים להפגש עם כל אחד,כל אחת, בכל יום ובכל שעה....
לילה טוב
מולי הולצמן 0504301604

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
reddeath כתב:
לילה טוב
מולי הולצמן 0504301604

קודם כל כבוד על היוזמה ועל יכולת ההנעה. בהמשך לאחדות מה חושבים על זה במטה המאבק, בוכמן וכו'. וגם מאור הראל?
חשוב לי ואני מניח לרובנו שננוע כגוף אחד.

לענין עצמו, אשמח להשתתף בפגישה בשעה נוחה יותר לאנשי הייטק (7 צפונה) ואם לא אולי ליצור עדכון שוטף וזמין כדי שכולנו כמשקיעים פוטנציאלים נוכל לעקוב עד לרגע בו ניישם את ההליך ונשקיע כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 01:44 
זה היה צריך לקרות עוד בתקופת תאומים, אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא..
יהיה כבוד להיות חלק מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
[/quote]
אני לא חי ב"סרט", ולא מתכנן לסוע ללהלה לנד.
וגם לא הגבת לשום דבר שאמרתי.
למשל, לא אמרתי שההשקעה תרד לטמיון, כי כשהוא עוזב הוא מוכר את חלקו, ומרויח אם היה מנהל טוב והמועדון שווה יותר.
למשל, אמרתי שהמודל הקיים הוא בדיוק מה שהביא אותנו למצב שלנו היום. מנהל דיקטטור שעושה כרצונו. למה שמישהו יהייה מוכן לשינוי המצב? כי זה מה שצריך לקרות.

חייב להיות ברור שבעלים של מועדון כדורגל זה לא כמו בעלים של משרד עורכי דין או חברת הייטק. זה מועדון קהילתי, ובעיקר שייך לאוהדים.
אם אני "חי בסרט", כלומר המצב הקיים הוא היחיד שיכול להתקיים, אז מה אנחנו מקשקשים פה? בואו נמשיך עם טביב.

וגם, יכלת להגיב בלי ההערות המשניות.[/quote]
זה לא מדויק שלא הגבתי, אתה פשוט לא רצית לקרוא.
גם אם יכנס מישהו לבעלות משותפת, הוא לא יסכים שבהרמת יד יעיפו אותו, והוא לא יסכים שבתום חמש שנים הוא עשוי יהיה ללכת הבייתה. שני הנושאים האלה הם בעייתיים בגלל 10 סיבות בערך שאני יכול להביא לך בשליפה מהשרוול בלי להתאמץ בכלל.
לעניין יתר המסמך - אתה מחפש סוג של נדבן עשיר ולא בעלים של קבוצה, מה שלא בהכרח קיים לאורך זמן + שילוב של מיעוט ש"יפקח" יותר מאשר יתערב. זה משהו שאיזה סוג של נדבן כן יהיה מוכן לעשות, אבל בטח לא בשילוב של הגרזן שאפשר להוריד לו על הראש בכל זמן נתון. על זה דיברתי בקשר לחי בסרט, ואני עדיין עומד מאחורי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
מולי,
ראשית, מצטרף לברכות על הנעת התהליך, זה משהו שהיה צריך לקרות ממזמן ועל זה כולם מסכימים.
השאלה היא איך עושים את זה ואיך ממנפים את תחילת התהליך לכדי משהו שבאמת יעניין ויסחוף אחריו אלפים מאוהדי הפועל.
לטעמי, המודל כפי שהוצג בעייתי מכיוון שהוא לא מספיק אטרקטיבי לרוכש הפוטנציאלי וגם לאלו שיצטרפו לעמותה. הרוכש יקבל למעשה את זכויות הניהול למשך חמש שנים, לא יראה מכך שום רווח, לא יקבל משכורת שוטפת, יהיה עסוק 24 שעות ביממה תוך שהוא נתון לביקורת אקטיבית מקבוצה גדולה של אנשים שמסתכלים בשבע עיניים על כל צעד שהוא עושה וכמעט בכל רגע נתון אפשר להעיף אותו.
לגבי האוהדים, הגרעין הקשה יצטרף בלי הרבה בעיות. הרווחת נגיד 1000 איש (במקרה הטוב), מה עם כל השאר ?
מה יצא לאוהד שישים כסף בשביל לקנות את הקבוצה ואז ימסור אותה למישהו לא מוכר? מה יקרה אם המישהו הזה יעשה את כל הצעדים הלא נכונים (מתום לב) ונגיע שוב לשוקת שבורה? מי ישים ערבויות ? איך נעמיד תקציב ראוי לקבוצה כמו שאנחנו רוצים שתהיה ? טביב מוסר "שולחן נקי" (במקרה הטוב), דהיינו עם אפס בקופה, זה מצב לא פשוט שצריך לקחת בחשבון.

אני כן חושב שצריך להקים את העמותה והמעורבות שלה בקבוצה יכולה להיות בשתי צורות:
1) לחכות שמישהו יקנה את הקבוצה ולקנות ממנו אחוזים מסויימים מהקבוצה תמורת נציג משקיף בהנהלה ללא זכות וטו אבל עיניים משלנו שיפקחו על ההחלטות החשובות.
2) לחפש רוכש שיקנה ביחד איתנו את הקבוצה ביחס של שליש-שני שליש, ושזה יהיה המרכיב של ההנהלה (למשל 6 חברי הנהלה, שניים מתוכם נציגי אוהדים).

ההצעה צריכה להיות אטרקטיבית גם לאותו רוכש עתידי וגם לאוהדים שיצטרפו לעמותה.
על כל הדברים האלו אפשר לדבר בפגישה, אני מקווה שתוכלו להעביר אותה לאזור בלומפילד בשעה טיפה יותר מאוחרת (18:30-19:00) כדי שכל מי שרוצה להביע את דעתו ולעזור אכן יוכל לעשות זאת.
מומלץ גם לפנות לראצ'ו ולמאור הראל ולתאם איתם את הצעדים הבאים, חבל שנתפזר לכיוונים שונים.
שוב, ישר כוח על היוזמה. נקווה שיצא מזה משהו רציני שיציל את הבית של כולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 11:33 
צריך להסביר את זה יפה לאנשים, להכין אפילו מצגת יפה אולי שתעבור בין הרבה מזוהים עם הפועל- שימו לב, לא אמרתי אפילו את המילה אוהדים, מזוהים, עצם זה שאתם פונים אליהם, יתן ביטחון גם להם וגם לאוהדים.
אני בבוקר דיברתי עם אוהד אחד ותיק משער 2, ואבא שלי- שניהם מבוגרים מעל גיל 45,אבא שלי מזוהה עם הפועל אבל לא כ"כ הולך למשחקים בזמן האחרון. הם לא כ"כ מרגישים בטוחים עם המהלך הזה, אז הסברתי להם קודם כל שאני מאמין בזה ואני הולך לשלם, ברגע שרק יהיה אפשר,ואז, כשאחד מהם שאל אותי נו ומה יצא לי מזה אם אני אשים את ה1000 שח האלה?
אתם צריכים להבין, כל הדברים האלה לוקחים זמן, גם בגרמניה זה לא נולד בתוך יומיים, אנשים עבדו וקרעו את התחת בשביל שהקהל יוכל להיות חלק מזה,זה יכול לקחת גם יותר מ5 שנים, וזה במקרה הטוב, אבל בסוף- זה מקנה סוג של זכויות VIP שאין לאנשים שהיום עושים מנוי רגיל,ולא משנה גם מה הותק שלהם במגרשים או איפה הם יושבים, ואפשר לאט לאט לפתח את זה לכיוונים שונים, כמו- חברי קבוצת הרכישה יוכלו לרכוש מנויים במחירים מיוחדים/יוכלו לרכוש מנויים בחבילות מסויימות/יוכלו לקבל פרק זמן מיוחד שבו יוכלו לרכוש את המנוי עוד לפני האחרים כי הם שייכים להנהלה ועוד) אבל כל זה רק אחרי שקבוצת הרכישה תהיה מספיק חזקה ותוכל להתחיל מעשית את השליטה בקבוצה.
זה בסוף העיקרון, ובכדורגל, כמו שכבר נאמר, הגודל של זה יכול להיות עצום, עם כל הכבוד לכדורסל, שגם ירויח מזה בסופו של דבר, שלאוהדי הפועל יהיה מספיק ביטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 11:53 
מי ששואל מה יצא לי מזה פשוט לא אוהב מספיק את הפועל. מצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
אבא של רגב כתב:
גם אם יכנס מישהו לבעלות משותפת, הוא לא יסכים שבהרמת יד יעיפו אותו, והוא לא יסכים שבתום חמש שנים הוא עשוי יהיה ללכת הבייתה. שני הנושאים האלה הם בעייתיים בגלל 10 סיבות בערך שאני יכול להביא לך בשליפה מהשרוול בלי להתאמץ בכלל.
לעניין יתר המסמך - אתה מחפש סוג של נדבן עשיר ולא בעלים של קבוצה, מה שלא בהכרח קיים לאורך זמן + שילוב של מיעוט ש"יפקח" יותר מאשר יתערב. זה משהו שאיזה סוג של נדבן כן יהיה מוכן לעשות, אבל בטח לא בשילוב של הגרזן שאפשר להוריד לו על הראש בכל זמן נתון. על זה דיברתי בקשר לחי בסרט, ואני עדיין עומד מאחורי זה.

שוב, לא התיחסת למה שאמרתי.
אם אתה חושב שהדרך היחידה שיבוא מישהו, זה אם נתן לו שליטה של מאה אחוז, אתה ממשיך את הקו הנוכחי שבגללו אנחנו בבוץ היום.
אנחנו מדברים פה על מצב שבו לאוהדים יש שליטה חלקית, כמו שצריך להיות במועדון קהילתי, וזה חלק מהענין.
ברגע שבעלים יבין שהוא לא פה בשביל להרוויח כסף (כי זה לא חוקי למען השם), הגישה תשתנה ואז למה שיפריע לו בעלות משותפת עם אוהדים?

בפעם האחרונה:
בעלים של קבוצה חייב להיות כזה שלא בא במטרה להרויח כסף תוך כדי תנועה. הוא בא בשביל לנהל עמותה בצורה הכי טובה שאפשר בלי כוונות רווח, כשהכסף היחיד שיראה זה בסוף תקופתו, במידה והמועדון שווה יותר
זהו המודל היחיד שצריך להיות. היחיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 13:23 
לא יודע על מה אנשים באים בביקורת למולי (אותו אני לא מכיר)
הפועל על סף אבדון. להעלות סיסמאות כמו "אחדות" זה טוב ויפה אבל בלי להזיז דברים פיזית אנחנו נישאר בחרא שלנו
חוץ מזה שאני לא מצליח להבין מה הבעיה לדבר עם היזמים וליישר קו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אבא של רגב כתב:

שוב, לא התיחסת למה שאמרתי.
אם אתה חושב שהדרך היחידה שיבוא מישהו, זה אם נתן לו שליטה של מאה אחוז, אתה ממשיך את הקו הנוכחי שבגללו אנחנו בבוץ היום.
אנחנו מדברים פה על מצב שבו לאוהדים יש שליטה חלקית, כמו שצריך להיות במועדון קהילתי, וזה חלק מהענין.
ברגע שבעלים יבין שהוא לא פה בשביל להרוויח כסף (כי זה לא חוקי למען השם), הגישה תשתנה ואז למה שיפריע לו בעלות משותפת עם אוהדים?

בפעם האחרונה:
בעלים של קבוצה חייב להיות כזה שלא בא במטרה להרויח כסף תוך כדי תנועה. הוא בא בשביל לנהל עמותה בצורה הכי טובה שאפשר בלי כוונות רווח, כשהכסף היחיד שיראה זה בסוף תקופתו, במידה והמועדון שווה יותר
זהו המודל היחיד שצריך להיות. היחיד.

איזה בן אדם בדיוק יבוא לשלם על התענוג לנהל עמותה בהתנדבות תחת פיקוח של אלפי עיניים, לא לקבל על זה משכורת ובסוף גם לא להרויח כסף?
האפשרות שהקבוצה תהיה רווחית יותר וככה יוכל למכור את החלק שלו במחיר רווח זה לא משהו שימשוך יותר מדי אנשי עסקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 19:32 
זה מודל שהצעתי לו בפרטית :

ציטוט:
אפשר להתחיל באותו מטרה, בה האוהדים קונים 100% מהקבוצה.
העניין משתנה מכאן:

האוהדים יעבירו 50% מזכויות הניהול והבעלות לאיש עסקים/טייקון שיתחייב להכניס בכל שנה את אותו הסכום שהקהל מביא איתו. (אפשר לנסות למצוא אדם כזה מראש וככה הוא יקנה חצי ואנחנו חצי)

אם נניח, נגיע ל10 אלף אוהדים ש בכל שנה מחדשים חברות בעמותה בעלות של 1000 ש"ח, איש העסקים יצטרך להכניס 10 מליון שקל.
זה מודל אידיאלי לטעמי שיכניס הרבה כסף למועדון. 1000 השקלים לא צריכים לכלול מנוי, אולי להקנות הנחה משמעותית.
זה קיים בכמה קבוצות בגרמניה, אם זיכרוני לא בוגד בי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
זה מודל שהצעתי לו בפרטית :

ציטוט:
אפשר להתחיל באותו מטרה, בה האוהדים קונים 100% מהקבוצה.
העניין משתנה מכאן:

האוהדים יעבירו 50% מזכויות הניהול והבעלות לאיש עסקים/טייקון שיתחייב להכניס בכל שנה את אותו הסכום שהקהל מביא איתו. (אפשר לנסות למצוא אדם כזה מראש וככה הוא יקנה חצי ואנחנו חצי)

אם נניח, נגיע ל10 אלף אוהדים ש בכל שנה מחדשים חברות בעמותה בעלות של 1000 ש"ח, איש העסקים יצטרך להכניס 10 מליון שקל.
זה מודל אידיאלי לטעמי שיכניס הרבה כסף למועדון. 1000 השקלים לא צריכים לכלול מנוי, אולי להקנות הנחה משמעותית.
זה קיים בכמה קבוצות בגרמניה, אם זיכרוני לא בוגד בי.

המודל שלך נכון לדעתי, רק שהסכומים בו די מוגזמים.
המועדון ישרוד גם בהשקעה של הרבה פחות מ-20 מיליון בשנה, כמו כן לא יהיו 10 אלף שישימו אלף בשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 87 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: