תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 12:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קדימה לקום
הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
chimpfive כתב:
ערן, גם עם טביב אתה יכול לומר שלום לקבוצה עם תארים, הקבוצת אמצע טבלה שאתה כל כך חושש ממנה כבר קיימת עם הבעלים הנוכחי, כמובן שאני מדבר על עונה הבאה

זה לא רלוונטי, טביב בדרך החוצה . באותה מידה שהבעלים הבא יכול טביב, הוא יכול להיות גם בעלים נפלא. אתה לא יודע את זה.

וכמו ש-villa crespo אמר, אלת תנתקו את העונה האחרונה של טביב משתי העונות הקודמות. לוותר על העונה האחרונה לטובת קבוצת אוהדים כל אחד יסכים, לוותר על כל שלוש האחרונות עבור קבוצת אוהדים חביבה באמצע הטבלה אף אחד שפוי לא יסכים.

ואתה אומר את זה על סמך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קדימה לקום
הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
אין עוררין שהוא בדרך החוצה. הבעיה היא שהדרך הזו יכולה לקחת שבוע ויכולה לקחת שנה.
בכל מקרה זו לא המהות של ההודעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 18:19 
אני לא בטוח שהוא בדרך החוצה,
הייתי בטוח זאת עד היומיים האחרונים אבל דעתי השתנתה ולדעתי הוא מתחיל לחשוב על נקמה סטייל מה שעושה גאידמק לבית''ר מאז הכישלון שלו בבחירות בירושלים.
שוב, אני לגמרי לא בטוח לגבי זה ויש סיכוי שהוא באמת רוצה לברוח לפני שיתחילו לחקור ולבדוק מה קורה בכדורגל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אין עוררין שהוא בדרך החוצה. הבעיה היא שהדרך הזו יכולה לקחת שבוע ויכולה לקחת שנה.
בכל מקרה זו לא המהות של ההודעה.

ואם זה יקח שנה לא בטוח שיהיה לך קבוצה כבר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 18:54 
ערן כתב:
chimpfive כתב:
ערן, גם עם טביב אתה יכול לומר שלום לקבוצה עם תארים, הקבוצת אמצע טבלה שאתה כל כך חושש ממנה כבר קיימת עם הבעלים הנוכחי, כמובן שאני מדבר על עונה הבאה

זה לא רלוונטי, טביב בדרך החוצה. באותה מידה שהבעלים הבא יכול טביב, הוא יכול להיות גם בעלים נפלא. אתה לא יודע את זה.

וכמו ש-villa crespo אמר, אלת תנתקו את העונה האחרונה של טביב משתי העונות הקודמות. לוותר על העונה האחרונה לטובת קבוצת אוהדים כל אחד יסכים, לוותר על כל שלוש האחרונות עבור קבוצת אוהדים חביבה באמצע הטבלה אף אחד שפוי לא יסכים.

לא שקבוצת אוהדים זה משהו ריאלי, אבל הצד החיובי של בעלות כזאת היתה שמירה על האינטרסים שלך מפני עבריינים כמו אלי טביב. אבל גם לא נראה לי שטביב בדרך החוצה, ועם בעלים בגדר נעלם כמו גיידאמק, ואחד יותר גרוע כמו טביב, אני די בטוח שמיקום אמצע בטבלה יהיה משהו שנשאף אליו בעונות הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 18:55 
OrEliaz כתב:
4000 אוהדים, 1500 שח לשנה, קונים חצי מהפועל. הנה ההזדמנות שלנו!

מה אני רוטשילד? צא מהסרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2012, 07:24 
סמל אישי של המשתמש
מישהן ראה אתמול יציע
הפרצוף של האוננה כשהם דיברו על המחיר אומר שיש לנו שנה ויותר עם האפס כשהוא מייבש לנו את הצורה
צריך להחזיק מעמד גם כך היה אמור להיות קיץ וינואר כאשר הוא בחול זורק עלינו זין
לאט לאט אם נמצא משקיע יהיה טוב
חייבים לארגן קבוצת אוהדים ולא משנה מה ויש זמן לארגן - גם אם אבו סובחי יביא 40 האפס לא ימכור (והלוואי שאני טועה)
הכעס והזכיכות על הפרצוף של האוננה מפחידים אבל היי עברנו את שאול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2012, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
תמשיכו לא להאמין ומה שיקרה זה שנתקע עם הנוכל הבא.

אפשר לגייס 6000 חברי עמותה שכל אחד ישים 1000 ש"ח בשנה (ב-12 תשלומים).

אפשר להחזיק ב-51% מהקבוצה ולתת אותה לעוד משקיע ל-X שנים שינהל אותה + ייצוג בהנהלה של אחד האוהדים ורשות להטיל וטו על כל החלטה.

תצאו אתם מהסרט שלכם שאי אפשר, זה לא קורה כי במקום להגיד שאפשר ולעשות אתם עסוקים בלא לנסות. אם יעשו ולא יצליח כולם יקבלו את כספם חזרה...מה הבעיה לנסות?

וערן עליך אני מתפלא... המודל הגרמני לא יעבוד פה? כדורסל זה לא כדורגל! אם בכדורסל יש למעלה מ-1500 חברי עמותה שרק שליש מהם מגיע למשחק בית (אפילו לא) אז בכדורגל יש הרבה יותר אנשים ,רצון וכסף!
דיי כבר עם הפחדנות!

תתחילו להאמין וזה יקרה.

:hapoel:

יש אנשים שאוהבים להגיד לא. לא פלא שהאדס מצטרף אליו.
הגיע הזמן שהבעלים שיבוא (ויקח 50 אחוז מהקבוצה) יבוא מאהבה לקבוצה ולא מאהבה לכסף. הגיע זמן גם שההתאחדות תתחיל לפקח על הכספים שעוברים דרך הקבוצה כדי להקשות על בעלים לגנוב. אין שום סיבה לא לרוץ לתארים גם במצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: