תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 02:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דורטמונד - שטוטגארט (אשכול כדורגל אירופאי)
הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
ולנסיה :HEART2:
זה היה ה0-0 הכי טוב שראיתי אי פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 23:27 
פשוט משחק ענק, השוער של ולנסיה לקח כדורים מטורפים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
היה צריך להיגמר 3-3 בערך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 23:32 
לריאל נשאר דרבי חוץ וסוסיאדד בחוץ נכון? וואו, מספיק איבוד נקודות באחד המשחקים וניצחון של ברצלונה בקאפ נואו וריאל הופכת לאחת הלוזריות הכי גדולות בהסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 23:35 
בוז'אן קרקיץ' כתב:
ולנסיה :HEART2:
זה היה ה0-0 הכי טוב שראיתי אי פעם

הוצאת לי את המילים מהפה. איזה משחק!

לא זוכר מתי פעם אחרונה הייתי מרותק כ"כ למסך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 23:56 
עונש ראוי לריאל. היום הזה מוכיח כמה הזויה הייתה ההחלטה לוותר על חלוץ ענק, ווינר שעומד בלחצים כמו ראול ולתת את המקום שלו בהרכב לשני צ'וקרים בינוניים כמו בנזמה והיגואין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2012, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
עונש ראוי לריאל. היום הזה מוכיח כמה הזויה הייתה ההחלטה לוותר על חלוץ ענק, ווינר שעומד בלחצים כמו ראול ולתת את המקום שלו בהרכב לשני צ'וקרים בינוניים כמו בנזמה והיגואין.

הא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2012, 00:01 
Eros Ramazzotti כתב:
purvis short כתב:

הא?

הא.
שים את ראול היום במגרש במקום שני הבינוניים האלה (כן כן, כבשו כך וכך גולים העונה. באמת חוכמה בקבוצה כמו ריאל ובליגה שבה ב-90 אחוז מהמשחקים השאלה היחידה היא ההפרש. החוכמה היא לתפקד במשחקים האלה של הלחץ) היום וריאל מנצחת את ולנסיה. כי ראול שחקן על, ווינר, ושני אלה צ'וקרים וחלוצים לא משהו בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2012, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
purvis short כתב:

הא?

הא.
שים את ראול היום במגרש במקום שני הבינוניים האלה (כן כן, כבשו כך וכך גולים העונה. באמת חוכמה בקבוצה כמו ריאל ובליגה שבה ב-90 אחוז מהמשחקים השאלה היחידה היא ההפרש. החוכמה היא לתפקד במשחקים האלה של הלחץ) היום וריאל מנצחת את ולנסיה. כי ראול שחקן על, ווינר, ושני אלה צ'וקרים וחלוצים לא משהו בכלל.

הוא שחקן על, ווינר. לא מתווכח אפילו לשנייה.
אבל מה לעשות, חוקי הטבע לא פסחו עליו והיכולת שלו ירדה משמעותית בשנתיים-שלוש האחרונות.
גם בשאלקה עד לא מזמן חיפשו לו קבוצה כי הוא לא סיפק את הסחורה יחסית לשכר שלו.

עם כל הכבוד, להשוות אותו להיגוואין ובנזמה (וקיימים בעולם חלוצים טובים בהרבה מהם לדעתי) זה מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2012, 12:00 
Eros Ramazzotti כתב:
purvis short כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
purvis short כתב:

הא?

הא.

הוא שחקן על, ווינר. לא מתווכח אפילו לשנייה.
אבל מה לעשות, חוקי הטבע לא פסחו עליו והיכולת שלו ירדה משמעותית בשנתיים-שלוש האחרונות.

עם כל הכבוד, להשוות אותו להיגוואין ובנזמה (וקיימים בעולם חלוצים טובים בהרבה מהם לדעתי) זה מצחיק.

לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2012, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
הכל טוב ויפה אבל לריאל אין בתכלס חלוץ שלישי וחוץ מקאקה גם אין להם שחקן שיכול לעלות ולשנות משחק.
שני החלוצים הבכירים שלה די זהים ברמתם ובעיקר ביכולת המופלאה שלהם להיעלם ברגעי האמת (להזכירכם מופע ההחמצות המזעזע של היגואין נגד ליון בבית שעלה לריאל בהדחה).
פריבילגיה גדולה מאוד לוותר על חלוץ בסדר גודל של ראול, יכול מאוד להיות שזה גם יעלה למוריניו באליפות.
אחרי שברצלונה תדלג מעל חטאפה היום (חוכמה גדולה, יש כאלה שטוענים שאפילו אנחנו ניצחנו אותם), ריאל עולים לדרבי בחוץ עם נקודה אחת הפרש בלבד.
תתכוננו להרבה תנועות ידיים א-לה נימני של רונאלדו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2012, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:

זה לא בדיוק נכון. האמת היא שראול מסיים חוזה וכל העונה הנוכחית קיים סימן שאלה גדול סביבו וסביב האפשרות שהוא יישאר בשאלקה בעונה הבאה. שאלקה הציעה לראול חוזה חדש לעונה נוספת בעוד הוא כרגע משתהה עם ההחלטה והוא אמור לענות בימים הקרובים. יש שמועות שהוא צפוי לעבור לקטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2012, 12:20 
1. אני עדיין מחכה שיסבירו לי מדוע היגואין ובנזמה טובים מראול. לדעתי גם בגילו המופלג הוא שחקן יותר טוב מהם, סקורר יותר טוב, נטול אגו לחלוטין (בשאלקה הוא משחק רוב הזמן מאחורי החלוץ ולפעמים אפילו כקשר אחורי ולא עושה פרצופים) והוא ווינר ענק שמתפקד ברגעי האמת. הסיבה היחידה שראול לא בריאל זו תעודת הזהות שלו. אבל מה אכפת לי אני, שאלקה מרוויחה.
2. הסיבה היחידה שבגללה שקלו לוותר על ראול זה המשכורת המאוד גבוהה שלו. זה לא משהו מקצועי ולא רק שהוא לרגע לא אכזב, אלא הוא אהוב הקהל בשאלקה והשחקן הכי מוערך בקבוצה. הנקודה היא שבניגוד לליגה הספרדית, בגרמניה קבוצות מנוהלות לפי מודלים כלכליים כלשהם והמשכורת של ראול אכן כבדה על שאלקה. אבל הוא נשאר והיום מאוד רוצים שם שיישאר לעוד עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2012, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
שוב, אתם מפספסים את הנקודה.
אפשר לנהל דיון במשך שעות על כמה ראול הוא גדול וענק. אני הערצתי ועדיין מעריץ אותו.

המהירות היא לא אותה מהירות, החדות היא לא אותה חדות.
העובדה שמתוך 10 פעמים שהוא יעמוד מול שוער הוא יבקיע ב-9, לעומת 7 של היגוואין,
לא הופכת אותו לחלוץ טוב יותר, בטח לא אחד שמשנה משחק. יש כל-כך הרבה אלמנטים שאתם לא לוקחים בחשבון.
לטעמי ההבדל העיקרי נעוץ בעובדה שחלוצים כיום צריכים ליצור לעצמם מצבים. ראול הוא חלוץ של פעם, גולים של נגיעה בכדור. פרננדו יורנטה הוא כזה, והוא נורא מוצלח, אבל קשה לי לראות אותו מגיע לריאל או ברסה כי חלוצים כאלה תוקעים את משחק ההתקפה.

אין לי ספק שראול היה מסיים את העונה בריאל עם 15-20 שערים (כנראה שאפילו אני הייתי נותן שם חמישה),
אבל הוא היה פוגע משמעותית ביכולת שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2012, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
גם היגוואין הוא די חלוץ של נגיעה בכדור... הוא לא בדיוק השחקן שיקבל כדור 30 מטר מהשער, יעבור 3 שחקנים ויבקיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2012, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
בוז'אן קרקיץ' כתב:
גם היגוואין הוא די חלוץ של נגיעה בכדור... הוא לא בדיוק השחקן שיקבל כדור 30 מטר מהשער, יעבור 3 שחקנים ויבקיע

אם יש סקאלה של יצירת מצבים ע"י חלוץ, אז ראול נמצא בצד אחד, היגוואין בדיוק באמצע, ושחקנים דוגמת אגוארו בקצה השני.
בכל אופן לא ניתן להשוות בכלל בין יצירת המצבים של שניהם. ראול לא מסוגל לעבור שחקן היום, וזה לא שהוא עשה את זה הרבה כשהיה צעיר. הוא פשוט חלוץ אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2012, 13:34 
אני מעריץ גדול של ראול, אבל ראול של השנים האחרונות זה לא אותו חלוץ שהיה בזמנו אחד הטובים בעולם. הוא סקורר טוב מאד עם חוש התמצאות מצויין והרבה נסיון, אבל מבחינת זריזות, מהירות, כח פיזי וחדות ברחבה, זה כבר מזמן לא אותו שחקן. גם את ריאל הוא עזב אחרי כמה עונות מאד חלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2012, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע אם ראול היה מסיים עונה בריאל מדריד היום עם 15-20 שערים. העונה הנוכחית של ראול היא מאוד הפכפכה ומוזרה. למרות שהיו לו משחקים טובים מאז הצמד במשחק הראשון של שאלקה ברבע גמר הליגה האירופאית מול בילבאו, זה הגיע אחרי תקופה ארוכה שהוא לא תרם בכלום על המגרש. פרוויס שורט כתב כאן שראול משחק מתחת לחלוץ ולפעמים אפילו נמוך יותר ולא עושה פרצופים - זה אכן נכון אבל ראול מתפספס ככה. תקופה ארוכה בה ראול לא הציג שום דבר כבר גרמה לי לדרוש שיירד לספסל ואז, למזלו, הגיע המשחק מול בילבאו שהוציא אותו לדרך חדשה.

בגדול, הוא לא חלוץ שיתאים היום לריאל מדריד. כל אוהד ריאל היה רוצה לראות אותו בחזרה במדים הלבנים, אבל תכלס, החלוצים הנוכחיים של ריאל טובים פי כמה וכמה מראול היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2012, 13:57 
ראיתי את רוב משחקי שאלקה העונה. לדעתי ראול נותן עונה מעולה. ברוב המשחקים הוא מתופקד מתחת לחלוץ, ועדיין התנועה שלו לעומק מצוינת והוא כבש כבר עכשיו יותר שערים מבעונה שעברה. כולל לא מעט שערים מחוץ לרחבה.
כשהוא שיחק כחלוץ הוא הגיע להמון מצבים. ראול אף פעם לא היה שחקן מהיר במיוחד. הוא שחקן מאוד אינטיליגנטי, התנועה שלו לעומק היא מבריקה. אלה דברים שיש לו גם היום. אם אתה שואל אותי, לשאלקה, את מי אני מעדיף כחלוץ שלי, את בנזמה, היגואין או ראול - אני לוקח את ראול בלי לחשוב פעמיים.
הבעיה היחידה של ראול היא ששאלקה למעשה משחקת עם חלוץ מרכזי אחד - הונטלאר ו"מתחת לחלוץ" שזה התפקיד של ראול. אבל הוא כ"כ מחויב, מקצוען ונטול אגו שגם את התפקיד הזה הוא עושה פשוט מצוין.
מעבר לזה שהוא ווינר ענק. בעונה שעברה הוא סחב לבד את שאלקה לחצי גמר ליגת האלופות (הונטלאר לא שיחק במשחקים החשובים מול אינטר) ולזכיה בגביע הגרמני (במשחק הכי חשוב בקמפיין, בחוץ מול באיירן, הונטלאר לא שיחק וראול כבש את שער הניצחון)
לי אין ספק שלראול יש מקום בריאל. אפילו בהרכב. תנו לו את המצבים של בנזמה והוגאין מול ולנסיה וריאל מנצחת את המשחק הזה בקלות.
אבל שוב - אני מודה להם ששיחררו אותו. בשאלקה בטח לא מצטערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2012, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
ראיתי את רוב משחקי שאלקה העונה. לדעתי ראול נותן עונה מעולה. ברוב המשחקים הוא מתופקד מתחת לחלוץ, ועדיין התנועה שלו לעומק מצוינת והוא כבש כבר עכשיו יותר שערים מבעונה שעברה. כולל לא מעט שערים מחוץ לרחבה.
כשהוא שיחק כחלוץ הוא הגיע להמון מצבים. ראול אף פעם לא היה שחקן מהיר במיוחד. הוא שחקן מאוד אינטיליגנטי, התנועה שלו לעומק היא מבריקה. אלה דברים שיש לו גם היום. אם אתה שואל אותי, לשאלקה, את מי אני מעדיף כחלוץ שלי, את בנזמה, היגואין או ראול - אני לוקח את ראול בלי לחשוב פעמיים.
הבעיה היחידה של ראול היא ששאלקה למעשה משחקת עם חלוץ מרכזי אחד - הונטלאר ו"מתחת לחלוץ" שזה התפקיד של ראול. אבל הוא כ"כ מחויב, מקצוען ונטול אגו שגם את התפקיד הזה הוא עושה פשוט מצוין.
מעבר לזה שהוא ווינר ענק. בעונה שעברה הוא סחב לבד את שאלקה לחצי גמר ליגת האלופות (הונטלאר לא שיחק במשחקים החשובים מול אינטר) ולזכיה בגביע הגרמני (במשחק הכי חשוב בקמפיין, בחוץ מול באיירן, הונטלאר לא שיחק וראול כבש את שער הניצחון)
לי אין ספק שלראול יש מקום בריאל. אפילו בהרכב. תנו לו את המצבים של בנזמה והוגאין מול ולנסיה וריאל מנצחת את המשחק הזה בקלות.
אבל שוב - אני מודה להם ששיחררו אותו. בשאלקה בטח לא מצטערים.

בינגו. יכול להיות שאם ראול היה משחק לצד הונטלאאר הוא היה מציג עונה טובה כפליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2012, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי אתה קצת מזלזל בבנזמה ובהיגוואין
נכון, הם לא הכי טובים בעולם אבל הם בהחלט בטופ העולמי
הם לא ברמה של גומס או רוני אבל הם בהחלט עדיפים על ראול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2012, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
בכל מקרה....
אם נשים לרגע את הדיון על ראול בצד, מחר יוצא לדרך המירוץ האמיתי על אליפות הבונדסליגה: בורוסיה דורטמונד מארחת את באיירן מינכן. בורוסיה דורטמונד מוליכה את הטבלה עם 66 נקודות בעוד באיירן במקום השני עם 63 נקודות. ניצחון של באיירן והיא תעלה למקום הראשון בזכות הפרש שערים טוב יותר (לדורטמונד +44, לבאיירן +50). המשחק ישודר בספורט 1 וספורט 1 HD. מנגד, שאלקה תצא מחר לנירנברג לקרב לא קל כדי לשמור על המקום השלישי בטבלה. עד לא מזמן בורוסיה מנשנגלדבאך הייתה במקום השלישי, אבל גלדבאך מגמגמת מאוד בתקופה האחרונה ואיבוד נקודות שלה (+ ניצחונות של שאלקה) הביא לחילופי מקומות בין השתיים ועכשיו שאלקה במקום השלישי מרחק חמש נקודות מגלדבאך. יהיה מעניין.

<<<<---- :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: