אנטיגונה כתב:
אני אמשיך בקו של זיו וקרספו.
זאת תופעה מוכרת, מעצבנת ושחוזרת על עצמה בישראל.
תמיד כשהמצב קטסטרופה, שאין חשק לכלום, שנמאס מכל החרא כאן של ההתאחדות, בית הדין, הבעלים, הליגה, יקפצו אותם אנשים בזעקות "אסור להגיע יותר", "חרם", "להשאיר את המגרש ריק", ולצאת בזעם נגד כביכול חלשי האופי שימשיכו ללכת המשחקים.
כשבפועל המצב הוא הפוך לחלוטין.
קופצים לי על עגלת החרם והאי הגעה כשנוח, ומטיפים לאלה שלא מוכנים לוותר, שימשיכו להתייצב בכל שבוע גם עם כל החרא, יתייצבו, ילוו את הקבוצה גם ובעיקר במצב הזה, ויחשבו איזה פעולות צריך לעשות הלאה.
במקום אנשים אחרים שיושבים בבית, עושים קליק קליק בפורום, מרגישים את עצמם צ'ה גווארה ופותחים על מי שימשיך לבזבז זמן וכסף עד סוף העונה ובעיקר יסבול ממה שיראה.
נו ברור כי כל הקבוצות תמיד החרימו משחקים נכון? כל שנה אנחנו רואים מחדש קבוצה גדולה שהביאה 0 אוהדים למגרש (ואני לא מדבר על עונש)
מכבי לדוגמא - כל פעם שעשו מחאה היו לא מגיעים למגרשים. דברים שהם היו יכולים לעשות ולא עשו : לזרוק חיתולים, לזרוק מטוסים, ללבוש חולצות שחורות
בית"ר לדוגמא - תמיד שהם עצבנים הם פשוט מחרימים את המגרש. דברים שהם היו יכולים לעשות ולא עשו: לזרוק חפצים למגרש, לשרוף כיסאות, לאיים על החיים של קורנפיין.
מכבי חיפה לדוגמא - זוכר את המשחק הזה שהם רצו לפטר את אלישע ולא הביאו אף אוהד למגרש? עוד דברים שהם היו יכולים לעשות : לזרוק מוט ברזל, להכות את לוזון, ולהגיע למשחקים ולקלל את אלישע עד שישבר.
כמובן שהכל פה נכתב בציניות כי מה שאתה אומר זה שטויות. המציאות היא שהאוהדים היחידים שעוד נשארים במגרש אלה הברברים וככה כל קבוצה מתדרדרת בתור שלה ועכשיו תור הפועל תל אביב.
האנשים האינטיליגנטים שלא מעוניינים לסבול יותר משחיתות בכדורגל/מאמן שדופק להם את הקבוצה/בעלים שהורס להם את הקבוצה/התנהגות בזיונית של שחקנים ולא משנה מה הסיבה - פשוט לא יגיעו כי הם לא רואים כדורגל בשביל לסבול.
אני מצטער שאני פוגע בכל האנשים שעוד ימשיכו להתעקש וללכת למשחקים אבל זו המציאות.
ועכשיו אני אגיד שוב בגלל שזה
לא קרה עדיין שקבוצה גדולה הביאה 0 אוהדים למשחק בגלל מחאה בעיקר בגלל אנשים שלא מבינים את הכח של זה - התוצאה תהיה מדהימה.
אם במשחק עם עונש רדיוס אנחנו רואים את אוהבי הכדורגל (או אלה שמתיימרים להיות) בצורת עיתונאים אומרים את דעתם הקשה בנושא הרי שהכל יהיה מופנה לטביב.
זה שתמשיך להגיע למשחקים ולקלל אותו לא מזיז לו ובמקרה הגרוע יותר יחזק אותו.
אוהדים ימשיכו להגיע = הכל כרגיל = טביב ישאר לעוד הרבה זמן
אוהדים יפסיקו להגיע לעיניים לא חכמות זה יראה כאילו הוא ניצח אבל לא זה יראה לאיש שאנחנו לא נלחמים איתו כי הוא בכלל לא ברמת החשיבות של האוהדים
הקהל מביא כסף, הקהל מביא שחקנים, הקהל מביא ניצחונות בלי קהל הפועל זו קבוצת תחתית במקרה הטוב וקבוצת תחתית לא מעניינת את טביב.