אדום ותיק כתב:
כולנו ידענו מי טביב ושתקנו. אני יכול לדבר רק בשם עצמי . אז העינין הוא כזה:
א. התפרסם שהוא נכנס לקבוצה בשותפות עם מוני.
ב. על זה שמוני אוהד הפועל ורוצה בטובתה (בדרכו שלו) לא היו לי ספקות. השותפות הזאת היתה צריכה לאזן . אוהד ומשקיע.
הבהרה - אני לא נאיבי ואני מבין היטב שכל בעלים ששם כסף גדול, ויהי זה האוהד המושבע הגדול ביותר, מצפה גם לרווח אישי כלשהו עקיף או ישיר. אבל כל זמן שזה הדדי , כלומר לבנות (לקבוצה) ולהיבנות(במישור האישי -פירסום, דמי ניהול) זה נראה סביר ובגבולות המותרים.
ג. היה ברור שהפועל כדי לבנות קבוצה חזקה ולהתמודד עם חיפה, ביתר של אז, ולהגיע לאירופה ולכסף הגדול צריכה אדם אמיד. טביב נתפס ככזה. עובדה החיזוק שהביא להפועל ודרכו פילס את הדרך לקבוצה היה מעולה.
ד. יחד עם טביב הגיע מנהל קבוצה לא רע - גבי קצרה. לדעתי הוא עשה עבודה טובה מאד בהפועל ועף כנראה על רקע מחלוקת עם טביב כשכנראה לא הסכים למהלכים נכלוליים כאלה ואחרים.
ה. זה נראה טוב, והמועדון פרח, עובדה שגם לפני שנת האליפות, כמות המנויים היתה גדולה, והיתה תחושה טובה מאד באויר. הפסדנו אז את האליפות במשחק בחיפה.
כשהמחלוקת ביניהם פרצה במלוא חריפותה בתחילת השנה שעברה- העיתונות מדברת על ריב במלון בליסבון במשחק עם בנפיקה, זה כבר היה מסלול סופני.
קצרה המנכ"ל הגרוע ביותר EVER.
לא אפרט פעם נוספת. אבל אזכיר מהירויות תגובה של שמש בבית ספר יסודי כולל אי ההחתמה של נאתכו וזהבי על חוזים נורמלים שעלתה לנו מליונים. ואיך אפשר לשכוח שכאשר בקבוצות צמרת נורמליות נתנו ארוחה חמה באימונים הוא מצא מקום לחסוך ולבטל את הסנדביצ'ים. ואת הרכש ההזוי והשגוי שעלה לנו כסף. כאשר התחלף באוסידון גם הרכש עלה דרגה. ממש שונא הפועל.
הפריחה לא היתה בזכות טביב אלא למרות טביב. ועובדה מה שקרה משנשאר לבד. זוכרים שעמדנו לדרוס את הליגה ?
התיחסתי בעיקר כי מקווה שלא השתלטו על היוזר.