לעשות קליפ של טעויות השיפוט מחטיא את הפואנטה כי לרמוז, שמה שקרה בדרבי הוא תוצאה של השיפוט זה חתיכת פיספוס של המצב, לדעתי...
הברדק בדרבי, לדעתי, הוא תוצאה של תסכול עמוק שמרבית האוהדים סוחבים איתם כבר תקופה ארוכה. שכל המערכת מושחתת, שמסרו את הקבוצה שלנו לאנשים שהמילה מפוקפקים היא חתיכת אנדרסטייטמנט לגביהם. שההתאחדות היא, במקרה הטוב, מקום מסואב ורקוב, ובמקרה הרע, מקום שנשלט ע"י אותם גורמים עברייניים ומפוקפקים. והשופטים הם במקרה הטוב חבורת ליצנים עם אגו ובמקרה הרע, חלק מחגיגת ההימורים והפשע ששולטת בענף...
אבל, התקשורת, כרגיל, מחפשים את המטבע מתחת לפנס, וכולם מגלגלים עיניים לנוכח האלימות במגרשים. כאילו שהכדורגל מתנהל באופן מופתי, עם מתקנים ראויים, עם שחקנים שהם איזה מודל לחיקוי, עם תרבות ספורט נקייה (פחחח, ד"ש מק"ש, בית שאן, מכבי בית שאן...ואלו רק המקרים שקשורים אלינו, בטח יש עוד אחרים שלא מעיינים אותנו מן הסתם ולכן לא מתייחסים אליהם) וחינוך להישגיות והשקעה לטווח ארוך... ורק האוהדים הנייטיבס המחורבנים, באים ומחרבים את האידילייה.
וכל עיתונאי מושתן ומסריח וכל עסקן שמעדיף להתייחס נקודתית למקרה הזה הוא דמגוג טיפש ושיטחי במקרה הטוב, או חלק מהפארטייה ובעל אינטרס במקרה הסביר
(וכדי שלא יובן לא נכון, אלימות זה פיחסה ופויה!!!!!!111אחתאחת וגם לי יש ילדים שאני מקווה להביא איתי למגרש ביום מן הימים, ומקווה שאני אביא ואתם לאצטדיון ארופאי והם יראו שחקני הפועל עושים טיקי-טקה...)
_________________ מני וייצמן, האיש והמסתורין
|