villa crespo כתב:
purvis short כתב:
ערן כתב:
purvis short כתב:
לא ראיתי שפותח האשכול פתח אשכול זעם אחרי האליפות של הפועל שהושגה בזכות העסקה ההיא עם הפועל כפר סבא.

אתה יכול לצחוק עד מחר. אם מכבי כדורסל הייתה עושה עסקה כזאת היו כותבים על זה ארבעה בתים פלוס פזמון. אבל לעניינינו - תסתכל שוב על עשר הדקות האחרונות של קריית שמונה בשבוע שעבר מול בני יהודה. היא יכולה הייתה בשקט להפסיד. בפוקס ניצחה.
ונניח ומה שאתה רושם נכון (וזה לא).
מה הקשר בכלל למקרה ולנושא? זה אפילו פתטי לדחוף את זה ככה בלי הקשר.
אגב, זו בדיוק הסיבה למה לא יכול להיות שיהיה אוהד של קבוצה בכדורגל ושל קבוצה אחרת בכדורסל. רק במדינה המטומטמת הזו זה הגיוני. מדינה בלי תרבות ספורט ולך עוד נותנים לכתוב על זה טורים בעיתון.
יש לך בעיה עם הפועל תל-אביב? תתמודד.
כשנעודד את הפועל בכדורסל, אתה מוזמן לשיר לנו שאנחנו כלבים שהרסו לך את הקבוצה ומגיע לנו טביב.
העיקר שזה יראה לך הגיוני.
יש לי בעיה עם הפועל? הלוואי שמהיום לנצח הפועל תל אביב תיקח אליפויות בכדורגל. אמן.
מה שכתבתי קשור בדבר אחד: מי שמחפש צדק שיסתכל קודם על עצמו. ועוד אומר: כל הקטע הזה שכל קרן, פנדל וכו' גוררים קונספירציות הוא פאתטי. והוא פאתטי כי כשהטענות נכונות הן נראות כמו עוד פרק של בכיינות.
במקרה הנוכחי: לדעתי קריית שמונה ממש לא בטוחה באליפות שלה. לדעתי היא חוששת שהפועל תיצמד אליה. המשחק היום לא שונה מזה שהיה נגד בני יהודה והפועל באר שבע. רק שהיום קריית שמונה הפסידה. חוץ מזה, אולי זו הנאיביות שלי, אבל אני חושב שאוהדי הפועל היום, עדיין, צריכים לקוות שקריית שמונה תפסיד ושהפועל תנצח את הדרבי ואולי בעוד שני מחזורים את קריית שמונה, מאשר שקריית שמונה תנצח כדי שבית"ר תרד.