תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 00:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: Re: ובינתיים, בדובאי
הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 10:28 
קומוניסים כתב:
Perlov כתב:
קומוניסים כתב:
בזיון של פיפ"א
פלשתינה זו ארץ ישראל, ארצם של היהודים.
האם יאשר לי לפתוח נבחרת בשם "הברזילאית"?
בושה.
צריך לחשוב אולי יש מקום להחרים את כל תחרויות פיפא ואופ"א.

צודק. וגם את האולימפיאדה ואת האו"ם ואת אירופה ארהב והכותל

עוד לא שתית את הקפה?

לא
גם עלית ותנובה בהחרמה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ובינתיים, בדובאי
הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
בימי בן גוריון והציונים האמיתיים לכל היותר היו מגיבים על דבר כזה בביטוי "פיפא שמיפא" (על משקל "או"ם שמום" המפורסם).
הניאו-ציונים והאחים היהודים לעומת זאת נכנסים להיסטריה בכל פעם שהם מגלים מישהו שלא שונא ערבים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
בימי בן גוריון והציונים האמיתיים לכל היותר היו מגיבים על דבר כזה בביטוי "פיפא שמיפא" (על משקל "או"ם שמום" המפורסם).
הניאו-ציונים והאחים היהודים לעומת זאת נכנסים להיסטריה בכל פעם שהם מגלים מישהו שלא שונא ערבים.

:ROSE:

בכלל, היסטריה יהודית גלותית זה אחד המאפיינים הבולטים של הניאו-ציונים.
בעוד שאת הציונים המקוריים אפיין הפאסון ("אום שמום" זו דוגמא טובה), מיעוט הדיבור וריבוי העשייה (הגירסה הצברית ל"סטיף אפר ליפ"), הניאו-ציונים מתאפיינים ברמת היסטריה גבוהה, בחוסר איפוק ובכישרון בלתי מבוטל לצווחנות ולזעקות שבר "געוואלד!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 11:22 
Frank Serpico כתב:
teknoboy כתב:

בעוד שאת הציונים המקוריים אפיין הפאסון ("אום שמום" זו דוגמא טובה), מיעוט הדיבור וריבוי העשייה (הגירסה הצברית ל"סטיף אפר ליפ"), הניאו-ציונים מתאפיינים ברמת היסטריה גבוהה, בחוסר איפוק ובכישרון בלתי מבוטל לצווחנות ולזעקות שבר "געוואלד!"

שכחת שאת ה"ציונים המקוריים" אפיינו גם קביעת משרות ציבוריות, הלשנה ורחמנא ליצלן, גם הוצאות להורג ללא משפט (טבח כפר קאסם למשל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:
Frank Serpico כתב:
teknoboy כתב:

שכחת שאת ה"ציונים המקוריים" אפיינו גם קביעת משרות ציבוריות, הלשנה ורחמנא ליצלן, גם הוצאות להורג ללא משפט (טבח כפר קאסם למשל)

לא ,לא שכחתי. גם לא טענתי שהציונים המקוריים היו טלית שכולה תכלת (אגב, הציונים המקוריים לאו דווקא מתייחס למנהיגי הישוב לפני קום המדינה, ולאו דווקא מזרם פוליטי מסויים. ציוני אמיתי היה, למשל, גם לוי אשכול, יצחק רבין ואפילו מנחם בגין להבדיל). אפשר להפליג מפה ועד להודעה חדשה בסיפורי סיפורים על אבות הציונות ומנהיגי הישוב, ויהיה זה ליל מעשיות מרתק, אבל אז קצת נסטה מנושא האשכול.

אני וגם טקנו התייחסנו בסך הכל ספציפית להיסטריה שאוחזת בניאו-ציונים ברגע שבו המציאות קצת מערערת את היסודות המעורערים ממילא שעליהם נתמכת האמת האלטרנטיבית שלהם או ברגע שקצת מערערים את בטחונם העצמי בצדקת דרכם.

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 01 מרץ 2012, 12:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 12:14 
הרי היה ברור מרגע שנפתח האשכול שהוא לא יגלוש למעבר לתחום הכדורגל ושהוא יישאר רק בזה, הרי פותח האשכול לא רצה כנראה קצת צומי בשעה מאוחרת בזמן שמשעמם לו.

תכלס זה מעניין תביצה מה הם עושים, כי אני לא פלשתינאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 12:15 
למקרה שאתה מכוון אליי,
בטחוני העצמי לא מתערער כהוא זה. ההיפך הוא הנכון.
אבל אין ספק שכשהשקר והחוצפה מתגלים לאור יום זה מעורר כעס וזעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 12:16 
Roman כתב:
הרי היה ברור מרגע שנפתח האשכול שהוא לא יגלוש למעבר לתחום הכדורגל ושהוא יישאר רק בזה, הרי פותח האשכול לא רצה כנראה קצת צומי בשעה מאוחרת בזמן שמשעמם לו.

תכלס זה מעניין תביצה מה הם עושים, כי אני לא פלשתינאי.

אם אתה ישראלי, אתה פלשתינאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
Roman כתב:

ברור שלא. מצד שני אפשר גם לצפות שהאשכול לא יגלוש לדיונים היסטוריים בדבר טוהר השירות הציבורי של מנהיגי היישוב לפני קום המדינה, אופן קביעת המשרות הציבוריות, הלשנות או הוצאות להורג ללא משפט. זה לא יהיה מוגזם מדי, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
למה זה צריך להיות במועצת הפועלים ?
אני די בטוח שלא מזיז לאף אחד נבחרת פלסטין כשהפועל תל אביב שקועה בצרות שלה.

לא אצטט 20, כי אין לי כוח להתחיל לחפור לך בהיסטורי.

אבל יאללה, נתחיל עכשיו חמוד.

2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 13:09 
...
59 football teams were registered in FIFA for Palestine in 1929.
11 of them were non-Jewish and none of the non-Jewish teams wanted to be called "Palestinian".
Only Shimon Ratner's all-Jewish team obtained the name of "Palestine National Football Team".

The very first international game the "Palestine national football team" ever played was in Egypt in 1934.
The Jewish Zionistic anthem "HaTikva" was played in Cairo for the "Palestine National Football Team" on March 16, 1934 because every Egyptian was 100% sure – only "HaTikva" may represent Palestine and Palestinians.

There was no hate between Zionistic Jews and everybody else until Perfidious Albion planted terrorism and brigandage.

As soon as an all-Jewish "Palestine National Football Team" arrived at the Continental hotel in Cairo, the official delegation of the Egyptian Football Federation came to warmly welcome them.

The second international game the "Palestine National Football Team" played was in Tel-Aviv on April 6, 1934.
Both of these games were between Zionistic Jews and Egyptian Arabs, and no hate was ever noticed. Fuad I, the King of Egypt and Sudan, sent a warm salutatory telegram to the players of an all-Jewish Palestinian team.
Now this team is called "Israel national football team".

By the way, Palestine Football Association (PFA) was established in 1928, and now it is known as Israel Football Association.
...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
...
59 football teams were registered in FIFA for Palestine in 1929.
11 of them were non-Jewish and none of the non-Jewish teams wanted to be called "Palestinian".
Only Shimon Ratner's all-Jewish team obtained the name of "Palestine National Football Team".

The very first international game the "Palestine national football team" ever played was in Egypt in 1934.
The Jewish Zionistic anthem "HaTikva" was played in Cairo for the "Palestine National Football Team" on March 16, 1934 because every Egyptian was 100% sure – only "HaTikva" may represent Palestine and Palestinians.

There was no hate between Zionistic Jews and everybody else until Perfidious Albion planted terrorism and brigandage.

As soon as an all-Jewish "Palestine National Football Team" arrived at the Continental hotel in Cairo, the official delegation of the Egyptian Football Federation came to warmly welcome them.

The second international game the "Palestine National Football Team" played was in Tel-Aviv on April 6, 1934.
Both of these games were between Zionistic Jews and Egyptian Arabs, and no hate was ever noticed. Fuad I, the King of Egypt and Sudan, sent a warm salutatory telegram to the players of an all-Jewish Palestinian team.
Now this team is called "Israel national football team".

By the way, Palestine Football Association (PFA) was established in 1928, and now it is known as Israel Football Association.
...

אוי, כמה שזה רלוונטי. אז קראו לנו פעם "פלשתינה", והעם המוזר הזה שלא קיים בכלל החליט לגנוב לנו את השם, שנים לאחר שהחלפנו את שמנו ל"ישראל".
איך ענו לך כבר על זה במקום אחר? "צריך לתבוע להם את התחת על זכויות יוצרים".
ואני רק אוסיף: תמיד עדיף לתבוע או להתעסק בשטויות של טרמינולוגיה מאשר לשלוף את הראש מהחול ולהתמודד עם המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 15:47 
פלשתינה זה תוצר של פלשת.

הפרובינציה של פלשתינה היתה פרובינציה רומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 15:52 
כל הצלחה שלהם , כל שגשוג שלהם ולא משנה באיזה תחום של החיים אולי ויגרום להם לחשוב על חיים טובים יותר לעצמם ולסובבים אותם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 18:16 
רוי האדום כתב:
כל הצלחה שלהם , כל שגשוג שלהם ולא משנה באיזה תחום של החיים אולי ויגרום להם לחשוב על חיים טובים יותר לעצמם ולסובבים אותם .

פה אני מאוד מסכים איתך.
רק לא עם השם "פלסטין" בבקשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
רוי האדום כתב:

פה אני מאוד מסכים איתך.
רק לא עם השם "פלסטין" בבקשה

צודק, חס ושלום שישתמשו בשם, או כבר שנאמר כבר-
Frank Serpico כתב:
ואני רק אוסיף: תמיד עדיף לתבוע או להתעסק בשטויות של טרמינולוגיה מאשר לשלוף את הראש מהחול ולהתמודד עם המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
RedAlert כתב:
למה זה צריך להיות במועצת הפועלים ?
אני די בטוח שלא מזיז לאף אחד נבחרת פלסטין כשהפועל תל אביב שקועה בצרות שלה.

לא אצטט 20, כי אין לי כוח להתחיל לחפור לך בהיסטורי.

אבל יאללה, נתחיל עכשיו חמוד.

2.

אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2012, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
העיקר שזה דיון של כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2012, 05:39 
עד המ!!ת הפועל כתב:
לא, זה גדול, נבחרת למקום בלי מדינה.
איפה נמצאת פלסטין? חיפשתי בגלובוס ולא מצאתי פשוט.

כשאתה מסיים עם הגלובוס, נסה לחפש באינטרנט מדינה אחת בעולם שמכירה בירושלים כבירת ישראל.
כשאתה מסיים עם האינטרנט, קח אוטובוס לירושלים, ונסה לחפש שם שגרירות של מדינה כלשהי ב"עיר הבירה" שלך.
עדכן אותי בפרטית כשאתה מוצא משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: