ראצ'ו כתב:
תודה גיא וקלדרון. ילקח בחשבון...
אני מסכים לחלוטין עם מה שקלדרון אמר,
אלא שהליצן לוזון אותו שאלתי את השאלות הללו לגבי העבר הפלילי,
ענה לי שקיים חוק התיישנות ,והוסיף ואמר איך זה שדרעי שהורשע בפלילים יכול להיבחר לכנסת ,להיות שר.
בקיצר אין לא בכנסת ובטח לא בהתאחדות אמות בסיסיות של מוסר.
אתה יכול להיות עבריין מורשע ,לצפצף על החוק ולהיות שר/חבר כנסת /בעלים של קבוצה.
מה שכן למשל טביב הורשע דיי הרבהפעמים ויש לזה תיעוד כשהיה בעלים של הפועל כ"ס בחוזים כפולים (תשלום מתחת לשולחן) וכל פסקי הדין היו בקנסות כספיים או /ו הורדת נקודות.איך ההתאחדות/הבקרה התקציבית /היועץ המשפטי של ההתאחדות /בית הדין של ההתאחדות וכל המאפיה הזו עברה על העבירות הללו על סדר היום.
בכלל הייתי מעלה את הנושא של הבקרה התקציבית ועו"ד של ההתאחדות ש"מכשירים" כל טריפה,
למשל עסקת העברתם של דאגלס ,ידין ויבואה בסכומים לא ריאלים לערך השחקנים(בהתחלה היה הסכם על 12מיליון ש"ח ששונה ל-8 מיליון ש"ח) ,וכיצד ולמי עבר הכסף עד היום לא ברור ואם כן ,האם זה חוקי.הרי דובר שהכסף מהעברתם נכנס לכיסו של טביב ,כך שלכאורה טביב הרוויח כסף בכניסתו להפועל ולא קנה את השותפות.בנוסף עסקת חוזהו של דמארי שבוודאות היו 2 הסכמים שבעקבות כך נפתחה חקירה משטרתית .גם אם לא נמצא בסיס להמשך חקירה,אז איך ההתאחדות עברה על סדר היום שהיו לאותו שחקן שני הסכמי העברה.ואיך הועבר כסף למכבי פ"ת לפני שאחד הבעלים חתם על ההסכם .
הכיוון נכון אלא שלוזון הוא לא ליצן אלא אחד מראשי המאפיה. בין היתר, יחסים קרובים עם טביב ויוסף ומן הסתם מעורב גם בשקשוקות של טביב עם עמוס.
זה גם עונה לחלק מהשאלות של קלרון.
זה גם נותן מקום למחשבה האם כדאי לכוון את מאבק/מחאה גם כנגד לוזון בלי לאבד תנופה משמעותית במאבק נגד טביב. יתכן, שזה יעזור גם במאבק נגד טביב כי חברו הטוב יתעצבן על שהוכנס למאבק.