תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 00:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שחקנים שלא שווים כלום
הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
העיקר שמחר אם בית"ר תנצח את חיפה והקהל של חיפה ישרוק בוז הפורום יהיה מפוצץ ב"הקהל שנותן הכי קצת ומקבל הכי הרבה".

בשום שלב, באף עונה, לא קרה שנתנו פחות ממה שקיבלנו.
לא מתאים לך.
זה לא איבודי הנקודות, זה זריקת הזין של חלק מהשחקנים. אני באמת לא מבין מה הבעיה שלכם עם הביקורת המדויקת הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Shacham כתב:
העיקר שמחר אם בית"ר תנצח את חיפה והקהל של חיפה ישרוק בוז הפורום יהיה מפוצץ ב"הקהל שנותן הכי קצת ומקבל הכי הרבה".

לא מתאים לך.
זה לא איבודי הנקודות, זה זריקת הזין של חלק מהשחקנים. אני באמת לא מבין מה הבעיה שלכם עם הביקורת המדויקת הזו?

אמרתי הפורום עם דגש על הפורום, למזלי הגועל נפש של חלק מהאנשים כאן לא יוצא מגבולות הפורום ומגיע ליציע נגיד, תעשה אחד ועוד אחד ותסיק למה.
ובגועל נפש אני לא מתכוון דווקא לתלונות לשחקנים שהם זורקים זין, גם אני פתחתי עוד לפני המחאה נגד טביב נושא עם הודעה מפורטת על הגישה של השחקנים, אני מדבר על קללות לשחקנים בנושא משחק("ליצן, זין, אפס") ואוהדים כאן שכותבים הודעות כמו "מי שעושה מנוי מגיע לו טביבי, לי לא". תסכימו או לא תסכימו לגבי לעשות מנוי בשנה הבאה, אבל מי שעושה מנוי פחות אוהד ממכם? זה חתיכת אבסורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
אדום נחמד כתב:
Shacham כתב:

לא מתאים לך.

אמרתי הפורום עם דגש על הפורום, למזלי הגועל נפש של חלק מהאנשים כאן לא יוצא מגבולות הפורום ומגיע ליציע נגיד, תעשה אחד ועוד אחד ותסיק למה.
ובגועל נפש אני לא מתכוון דווקא לתלונות לשחקנים שהם זורקים זין, גם אני פתחתי עוד לפני המחאה נגד טביב נושא עם הודעה מפורטת על הגישה של השחקנים, אני מדבר על קללות לשחקנים בנושא משחק("ליצן, זין, אפס") ואוהדים כאן שכותבים הודעות כמו "מי שעושה מנוי מגיע לו טביבי, לי לא". תסכימו או לא תסכימו לגבי לעשות מנוי בשנה הבאה, אבל מי שעושה מנוי פחות אוהד ממכם? זה חתיכת אבסורד.

אמרת דברים נכונים, אבל אף אחד מהם לא קשור להודעה שאותה ציטטתי.
והערה קטנה-אתה מבקר אנשים שנותנים ציונים לאוהדים, אבל-
ציטוט:
למזלי הגועל נפש של חלק מהאנשים כאן לא יוצא מגבולות הפורום ומגיע ליציע נגיד, תעשה אחד ועוד אחד ותסיק למה.

אני צריך להסביר את עצמי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
Roman כתב:
לשחרר את כולם מלבד אדל, שולר, חוטבא, קנדה, אביחי, גורדנה, נוסא, ודמארי ומסביב לזה לבנות משהו.

איזה אדיר, יש אינטרנט בירח!
אז לכל האסטרונאוטים שבפורום, סיכום קצר:
הבעלים הנוכחי הוא אלי טביב. השחקנים הנוכחיים, כמעט כולם, התבטאו כבר שהם רוצים לעזוב. אתה לא "משחרר" אף אחד, הם פשוט יברחו.
ואל תתחילו איתי עם "יש להם חוזה". ראינו שוב ושוב שחקנים עם חוזים בורחים מהפועל, ואם אין להם סעיף יציאה אז איזה ועדה שקרית כלשהי מסדרת להם אחד.
אדל כבר אמר מזמן שלא מתאים לו פה, את שולר לא הייתי משאיר תמורת שום הון בעולם (שחקן חלש מאוד!), חוטבא ברמה של אלף מגינים ימנים אחרים
בארץ, לקנדה יש סעיף יציאה, גורדנה לא סגר (ולא מסוגל לסגור) 90 דקות כבר המון זמן, ונוסא עם פוטנציאל אבל טיפש (וגם אין לו עם מי לשחק).
בקבוצה הנוכחית יש בדיוק 3 שחקני כדורגל ששווים את המשכורת שלהם: אדל, דמארי וטוטו. כל השאר הם שחקנים אהובים לקראת סיום קרירה במקרה הטוב,
או סמלים עצובים של בינוניות במקרה הרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
הם קשורים מאוד, כי אנשים כאן נהנים להאדיר את עצמם ולקרוא לבערך כל קהל בליגה שהוא לא הם אוהדי הצלחות כשתכלס הם נראים בדיוק אותו דבר, רק שאת הקול שלהם לא שומעים מחוץ לפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
הם קשורים מאוד, כי אנשים כאן נהנים להאדיר את עצמם ולקרוא לבערך כל קהל בליגה שהוא לא הם אוהדי הצלחות כשתכלס הם נראים בדיוק אותו דבר, רק שאת הקול שלהם לא שומעים מחוץ לפורום.

מי שמבקר היום את הפועל של טביב, כל גורם בהפועל של טביב, החל מהבוס הגדול עד לאפסנאי, עושה את זה בצדק. זה לא שנה רעה שאחריה תבוא שנה טובה. זה גורל המועדון, וכל מי ששותף להרס שלו ראוי לשמוע קללות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: