תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 00:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים
הודעהפורסם: 08 פברואר 2012, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
סאסי=טביב
עוד נתגעגע לעונות בהם שיחקנו בליגת העל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 00:55 
nirog כתב:
סאסי=טביב
עוד נתגעגע לעונות בהם שיחקנו בליגת העל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 08:10 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הכבוד למועדון הפועל ירושלים ולכל מה שמסביב לו, הפועל ת"א זה מועדון הרבה יותר גדול, מכל הבחינות ולעשות את מעשה סאסי, יהיה לטביב הרבה יותר קשה. כל זאת כמובן ואוהדי הפועל ת"א לא יהפכו לאדישים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
התבקשתי לתת תגובה מאוהד מהצד של קטמון:
ציטוט:
מה שרואים בירושלים הוא לא מה שרואים בתל אביב, בטח כשמי שמלבה את האש הוא רון עמיקם, אדם מעט תמוה שבעיניי עצמו
הוא מבין עניין, אבל בתכלס אין לו חצי מושג על מה שקורה בירושלים.
הסיפור של הפועל קטמון ירושלים ושל הפועל ירושלים הוא די פשוט – אתם בטוח יכולים להבין אותו. קחו את שאול ותכפילו אותו בשניים, יוסי סאסי
וויקטור יונה. אחרי שכלו כל הקיצים הבנו ששום דבר לא יעזור, רק לרוקן את הבית מתוכן הם ישברו בעצמם, יתפרקו וכך נוכל להשתלט על הקבוצה.
מזכיר לכם משהו? ההבדל העיקרי הוא שיוסי סאסי הוא לא שאול. הוא פשוט לא נשבר, הוא נשאר עם כמה מנאמניו ועם כמה אנשים טובים שלא
הצליחו להתחבר לקטמון ומאז הוא משקיע מילונים (מה שהוא גנב במהלך השנים) למטרה אחת, לפרק את קטמון. הרבה ספינים מופיעים בסיפורים
על הפועל ס.א.ד.ר ירושלים בשנים האחרונות (גם עם זה אתם יכולים להזדהות), אסור להאמין להם.

מהצד השני, של קטמון המטרה היא אותה מטרה – הפועל ירושלים אחת. בדרך, אנחנו בונים פלטפורמה לתפארת שתשמש אותנו לשנים הבאות גם
בהפועל ירושלים. מחלקת נוער, ליגת שכונות, פעילויות בבתי ספר וקבוצת כדורגל המנוהלת על ידי האוהדים שלה. התחושה בקהל של קטמון היא כמו
של גלות, אבל עד שננקה את הבית שלנו נמשיך להילחם. לעולם לא תהיה השלמה עם עניין שתי קבוצות אדומות בעיר.

אז נכון, היום הפועל ירושלים מנוהלת בצורה סבירה אבל אנחנו פשוט לא מסוגלים לסמוך על האיש שעומד בראשה. אדם רשע ולא צפוי שכמוהו יכול
מחר בבוקר לסגור את הפועל ירושלים (הוא כבר אמר שיעשה את זה כמה וכמה פעמים). אנחנו נמשיך להילחם בו ובשליחו עד שיבשילו התנאים לאיחוד.
דני קליין הוא אחד האנשים השנואים ביציעי קטמון, הוא הגיס של יוסי סאסי ועושה הכל כדי לפגוע. נכון שיש הרבה אוהדי כדורסל ביציע אבל זוהי
טעות גדולה לחבר בין המחלקות.

הקהל של הפועל קטמון ירושלים והקהל של הפועל ירושלים (המקורית..) הוא אותו קהל. אין קשר בין שמאל לימין, בין אשכנזים למזרחים ובין חובבי
ירדנה ואוהבי עופרה. זו דמגוגיה זולה לנסות לאפיין את הקהלים לפי שיוך כלשהו. בזכות הפעילות החברתית של קטמון הצטרפו ליציע הרבה אנשים
שלאו דווקא היו אוהדי הפועל ירושלים מושבעים שהזדהו עם הדרך המיוחדת של קטמון. בכל מרבה, הרוב המכריע והמשפיע של אוהדי קטמון הוא בשר
מבשרה של הפועל ירושלים.

עניין מבשרת – כן, הייתה טעות. חשבנו שתוך שנה אנחנו מצליחים לשבור את הנוכלים ואז חוזרים הביתה. זה לא קרה, הבנו את הטעות הגדולה
והתחלנו מחדש, מאפס. נקי וטהור, עם מאמן אוהד הפועל ירושלים וכמה מהסמלים הגדולים של המועדון.
בבנין ציון ננוחם.

ואני ממליץ לראות את הראיון עם שי אהרון. בלי קשר לראיון הזה - מדובר השחקן הכי רהוט שראיתי כבר הרבה שנים במגרש כדורגל (מתחיל ב3:45)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
Yobov כתב:
bloodbrother כתב:
:HEART2: רק קבוצות אמיתיות! :HEART2:

ורק לא מגדל :LAGUH!:

אה קבוצות אמיתיות זה קבוצות שהבעלים שלהן גנב?
אתה איש מטומטם ויצור

הפועל תל אביב לא קבוצה אמיתית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הפועל ירושלים
הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 17:46 
עמי נאווי כתב:
התבקשתי לתת תגובה מאוהד מהצד של קטמון:
ציטוט:
מה שרואים בירושלים הוא לא מה שרואים בתל אביב, בטח כשמי שמלבה את האש הוא רון עמיקם, אדם מעט תמוה שבעיניי עצמו
הוא מבין עניין, אבל בתכלס אין לו חצי מושג על מה שקורה בירושלים.
הסיפור של הפועל קטמון ירושלים ושל הפועל ירושלים הוא די פשוט – אתם בטוח יכולים להבין אותו. קחו את שאול ותכפילו אותו בשניים, יוסי סאסי
וויקטור יונה. אחרי שכלו כל הקיצים הבנו ששום דבר לא יעזור, רק לרוקן את הבית מתוכן הם ישברו בעצמם, יתפרקו וכך נוכל להשתלט על הקבוצה.
מזכיר לכם משהו? ההבדל העיקרי הוא שיוסי סאסי הוא לא שאול. הוא פשוט לא נשבר, הוא נשאר עם כמה מנאמניו ועם כמה אנשים טובים שלא
הצליחו להתחבר לקטמון ומאז הוא משקיע מילונים (מה שהוא גנב במהלך השנים) למטרה אחת, לפרק את קטמון. הרבה ספינים מופיעים בסיפורים
על הפועל ס.א.ד.ר ירושלים בשנים האחרונות (גם עם זה אתם יכולים להזדהות), אסור להאמין להם.

מהצד השני, של קטמון המטרה היא אותה מטרה – הפועל ירושלים אחת. בדרך, אנחנו בונים פלטפורמה לתפארת שתשמש אותנו לשנים הבאות גם
בהפועל ירושלים. מחלקת נוער, ליגת שכונות, פעילויות בבתי ספר וקבוצת כדורגל המנוהלת על ידי האוהדים שלה. התחושה בקהל של קטמון היא כמו
של גלות, אבל עד שננקה את הבית שלנו נמשיך להילחם. לעולם לא תהיה השלמה עם עניין שתי קבוצות אדומות בעיר.

אז נכון, היום הפועל ירושלים מנוהלת בצורה סבירה אבל אנחנו פשוט לא מסוגלים לסמוך על האיש שעומד בראשה. אדם רשע ולא צפוי שכמוהו יכול
מחר בבוקר לסגור את הפועל ירושלים (הוא כבר אמר שיעשה את זה כמה וכמה פעמים). אנחנו נמשיך להילחם בו ובשליחו עד שיבשילו התנאים לאיחוד.
דני קליין הוא אחד האנשים השנואים ביציעי קטמון, הוא הגיס של יוסי סאסי ועושה הכל כדי לפגוע. נכון שיש הרבה אוהדי כדורסל ביציע אבל זוהי
טעות גדולה לחבר בין המחלקות.

הקהל של הפועל קטמון ירושלים והקהל של הפועל ירושלים (המקורית..) הוא אותו קהל. אין קשר בין שמאל לימין, בין אשכנזים למזרחים ובין חובבי
ירדנה ואוהבי עופרה. זו דמגוגיה זולה לנסות לאפיין את הקהלים לפי שיוך כלשהו. בזכות הפעילות החברתית של קטמון הצטרפו ליציע הרבה אנשים
שלאו דווקא היו אוהדי הפועל ירושלים מושבעים שהזדהו עם הדרך המיוחדת של קטמון. בכל מרבה, הרוב המכריע והמשפיע של אוהדי קטמון הוא בשר
מבשרה של הפועל ירושלים.

עניין מבשרת – כן, הייתה טעות. חשבנו שתוך שנה אנחנו מצליחים לשבור את הנוכלים ואז חוזרים הביתה. זה לא קרה, הבנו את הטעות הגדולה
והתחלנו מחדש, מאפס. נקי וטהור, עם מאמן אוהד הפועל ירושלים וכמה מהסמלים הגדולים של המועדון.
בבנין ציון ננוחם.

ואני ממליץ לראות את הראיון עם שי אהרון. בלי קשר לראיון הזה - מדובר השחקן הכי רהוט שראיתי כבר הרבה שנים במגרש כדורגל (מתחיל ב3:45)

פרח לב פרח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
האוהדים של קטמון זה האוהדים של מגדל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
פחות או יותר כן..

בכדורסל גם שרים "אני בא מקטמון וכו'.." ויש שלט של הפועל קטמון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
האוהדים של קטמון זה האוהדים של מגדל?

עמי נאווי כתב:
דני קליין הוא אחד האנשים השנואים ביציעי קטמון, הוא הגיס של יוסי סאסי ועושה הכל כדי לפגוע.
נכון שיש הרבה אוהדי כדורסל ביציע אבל זוהי טעות גדולה לחבר בין המחלקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
להפועל ירושלים כדורסל אין זהות, ומזכירים לי הרבה את מכבי חיפה בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
סנוקר פיקדילי כתב:
יום למחרת הזכייה של הפועל ירושלים בגביע היול"ב קאפ הופיעה בכותרת ידיעות אחרונות תמונה ענקית של שפר וכץ מניפים את הגביע וברקע את .... יהונתן כהן, לימים עיתונאי בכיר ופרשן בערוץ הספורט.

ובין המקימים של קטמון.
ביל :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
:hapoel:

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 04 אפריל 2012, 21:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 22:56 
סמל אישי של המשתמש

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 04 אפריל 2012, 21:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
סנוקר פיקדילי כתב:
בעונת 2007-2008 נסעתי לרמלה לראות משחק בין הפועל קטמון לעירוני המקומית.
במהלך המשחק, אחרי איזו שריקה של השופט ראיתי את גיא לרר (ההוא מ"הצינור") רץ באמוק לכיוון הגדר ונותן עליה קפיצה ומתחיל לקלל ת'שופט ואמרתי לעצמי "איזה גבר הוא"

האמת ? לא יודע למה אבל יעשה לי חם בלב אם אני אראה את יהלי סובול באיזה משחק בבלומפילד מקלל ת'שופט או את רוני דניאל משתולל אחרי עבירת תוקף ששרקו לרעתנו באיזה משחק בסל

עזוב אותך,
אצלנו מנה"ל קבוצת הכדורסל הוא איש הגדר של קבוצת הכדורגל יש יותר מרגש מיזה..?

אגב בזכות היותנו קבוצת הפועל הכי גדולה מאז שהוקמנו, בזכות זה יש לנו את הצבע האדום על המדים של האימפריה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 11:32 
לנו יש את המתופף של קרח 9 ניצחנו את כולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 06:43 
זו פעם ראשונה שאני מכבד את הפורום הזה בכתיבתי. רציתי לצפות במו-עיני בתופעה יוצאת דופן: נדמה לי שמעולם לא כתבו רבים כל-כך דברים מופרכים וחסרי בסיס כל-כך בביטחון עצמי זחוח כל-כך על נושא שבו רובם מבינים מעט כל-כך... אחד הכותבים כאן אפילו קובע גם את הקריטריונים וגם מפעיל אותם: הוא חושב שהוא יודע (כלומר קובע) מתי "מותר" להקים קבוצות אוהדים, למה "אוסישקין" ו"קביליו" (ואפילו "ווימבלדון"!) עומדים בקריטריון ו"קטמון" (שנתנה השראה לשתי הישראליות האחרות, הצעירות והקטנות יותר) דווקא לא. ושוכח, כמובן (אבל מי רוצה לתקן אותו) את העקרון החשוב על פיו אם רוב מוחלט של קהילת האוהדים רוצה קבוצת אוהדים, יוזם את הקמתה, מוציא עליה זמן, כסף, ומרץ, משתתף באופן פעיל ודמוקרטי בניהולה (כולל טעות המיזוג עם קבוצה בליגה א' וכולל התיקון שכלל ירידה לליגה ג'!), מקים סביבה מחלקות נוער, בית ספר לכדורגל, ויוזמה חברתית שכוללת ליגת שכונות, ומצביע בעקביות ברגליים בעדה ורק בעדה – אז לא ממש צריך אישור של הוגי דיעות תל אביבים

אבל רובכם (בעקבות עופר דיגמי הטועה ומטעה) גם חושבים שאתם יודעים משהו על מצבה של "סאדר" (מכיוון ששתי הקבוצות האדומות בירושלים נקראות "הפועל סאדר ירושלים" ו"הפועל קטמון ירושלים" אמשיך לקרוא לכל הקבוצות שאזכיר בשמן האמצעי, כולל "קביליו", "אוסישקין"), ושם אתם כבר ממש מתפלשים בבורות: בעת שקטמון קמה, ממש כמו עכשיו, נמצאה סאדר בסבך כלכלי, פיננסי, ומשפטי שבמרכזו חובות עבר ענקיים שממשיכים לתפוח, אובדן חוזי של שאריות נכסי נדל"ן שהיו לה, ושורה ארוכה של תביעות פוטנציאליות כמו גם חקירות פליליות (על גניבת מים וחשמל, למשל). בעת שקמה קטמון עמדה סאדר במשבר ניהולי, עסקי, מקצועי ומוראלי כל כך עמוק, והנתק עם כלל האוהדים היה כל כך מוחלט, ששאול אייזנברג נראה על ידם כמו מלך הטוהר, היושר, והניהול התקין והיעיל. די ברור שלא רק את השיפור המסוים בניהול בשנה האחרונה, אלא את עצם קיומה חייבת סאדר להקמת קטמון – אם לא היתה קטמון, גם לא היתה היום סאדר, והפועל ירושלים היתה עושה את דרכה בעקבות שמשון, בית"ר ת"א, ומכבי יפו ההיסטורית.

עמותת קטמון - שבה חברים, משולבים, ותומכים מספר רב של שחקנים בהפועל ירושלים בעבר ובהווה - הציעה לבעלי סאדר לרכוש את קבוצתו (כשהיתה בליגה השלישית!) בסכום שהוא מחצית ממה ששילם טביב על הפועל תל-אביב, והבעלים (סאסי) סרב. הוא העדיף להילחם בקטמון, לקיים מצב של פילוג נצחי, ונשאר עם קבוצה בצמרת הליגה הלאומית שיש לה סגל לא רע, הנהלה משופרת מעט (מין צירוף תכליתי של פרוספר אזגי וליהי טביב), וכ- 11 (אחד-עשר) מנויים. זה המצב. ועכשו, תל-אביבים, אתם יכולים לחזור לענייניכם....

נ.ב. הסיבה שעידן טל הוא שחקן שנוא ומאוס על אוהדי סאדר וקטמון גם יחד אינה רק, או בעיקר, מפני שהוא עבר מהפועל ליריבה העירונית ביטר. הסיבה היא שכשהוא הוא עשה את זה הוא לכלך על הפועל ואוהדיה, ו"נזכר" שכל חייו הוא היה אוהד ביטר: שקר גס וחנפני המשניא כל שחקן על כל אוהד/ת – ותיק וחדש גם יחד – בכל מקום בעולם. לא פחות מפיגו, או שמעון גרשון, ימח שמם וזכרם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 07:31 
תשמע, אני יכול להבין את הכעס שלך אבל אל תשכח איפה אתה נמצא.
למען הדיוק, הפועל אוסישקין (היום הפועל תל אביב) הוקמה לפני קטמון, ואני מצטער אבל לשאול לא היו שום כוונות מקצועיות לגבי הקבוצה שבבעלותו, לא מאמין לי? תבדוק מה שלום קבוצת הנשים של המועדון בכדורסל.
עכשיו התל-אביבים זוכרים איך גרמנו להפועל שאול להיות לא רלוונטית, גם כששיחקנו באותה הליגה (אם כי לא באותו מחוז), ומצד שני אנחנו רואים אלפי אדומים צובעים את היציעים במשחק גביע מול מכבי, אז אתה יכול להגיד שיש 11 מנוים, אבל אתם בעצמכם לא מאוחדים מאחורי הרעיון, ושיהיה הרעיון הכי טוב בעולם.
תהיה בריא ואיטבח אל ביט"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
Yobov כתב:
bloodbrother כתב:
:HEART2: רק קבוצות אמיתיות! :HEART2:

ורק לא מגדל :LAGUH!:

אה קבוצות אמיתיות זה קבוצות שהבעלים שלהן גנב?
אתה איש מטומטם ויצור

הפועל תל אביב לא קבוצה אמיתית?

בכיוון שאליו הולך המועדון, לא רחוק היום שהדבר היחיד שישאר זה השם.
לא יכול לדבר בשם אנשים אחרים, אבל אם הפועל היתה נותנת גול בשבת, לא נראה לי שהייתי מחייך אפילו. זו לא הפועל שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 09:35 
עמוס, רק הערה אחת ברשותך.

אל תכתוב "מחלקת נוער", תכתוב קבוצת נוער (שעולה ליגה - שאפו!) וקבוצת ילדים א'.

להפועל ת"א כדורסל יש מחלקת נוער, למכבי קביליו יפו יש מחלקת נוער (6 קבוצות, אחת מהן מהטובות בארץ), להפועל קטמון ירושלים עדיין אין.
כשיהיה לה, אני - ואולי זה רק אני - אשתכנע שאתם פה לשנים ארוכות ולא רק למען האיחוד. להפועל קטמון יש הרבה להציע מעצמה, עובדה שרכשתם תוך שעה את כל הכרטיסים שהוקצו לכם ליבנה, וזה מראה על עוצמה. אני אישית לא מת על הגמגום. מישהו בחר להחזיק את המותג שלכם לעצמו ונמצא בליגה גבוהה יותר? תמשיכו לייצר את המותג של עצמכם, אין במה להתבייש. ההמתנה לשבירה של סאדר יכולה לייאש, אבל הצמיחה והלבלוב של התינוק שלכם, רק נותנת כוח.
היעד שלכם, ואני אומר את זה לא אחת, צריך להיות אותו יעד היסטורי של הפועל ירושלים - בית"ר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2012, 13:00 
יש לנו מחלקת נוער. יש בה כרגע שתי קבוצות גיל (ובית ספר לכדורגל במרכז הקטמונים הזוכה לאהדה ומעורבות של השכונה כולה, וליגת השוכנות לבנים ובנות). בשנה הבאה בע"ה תהיינה לנו ארבע קבוצות גיל שזה כבר מחלקת נוער אפילו בקריטריונים המחמירים שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2012, 13:11 
danired כתב:
תשמע, אני יכול להבין את הכעס שלך אבל אל תשכח איפה אתה נמצא.
למען הדיוק, הפועל אוסישקין (היום הפועל תל אביב) הוקמה לפני קטמון, ואני מצטער אבל לשאול לא היו שום כוונות מקצועיות לגבי הקבוצה שבבעלותו, לא מאמין לי? תבדוק מה שלום קבוצת הנשים של המועדון בכדורסל.
עכשיו התל-אביבים זוכרים איך גרמנו להפועל שאול להיות לא רלוונטית, גם כששיחקנו באותה הליגה (אם כי לא באותו מחוז), ומצד שני אנחנו רואים אלפי אדומים צובעים את היציעים במשחק גביע מול מכבי, אז אתה יכול להגיד שיש 11 מנוים, אבל אתם בעצמכם לא מאוחדים מאחורי הרעיון, ושיהיה הרעיון הכי טוב בעולם.
תהיה בריא ואיטבח אל ביט"ר.

אתה צודק בדבר אחד: לסאדר יש כרגע יותר אוהדים משהיו לשאול אייזנברג. בשנתיים הראשונות של קטמון מספר האוהדים של סאדר היה בערך 0. לא כאן הפורום לדון בסיבות להבדל: כפי שציינת, זה קשור למחויבות (המחודשת) של סאסי להילחם בקטמון עד טיפת דמו האחרונה (מכיוון שאני איכשהו קרוב משפחה רחוק שלו, שמעתי שגם בצוואה הוא אוסר על מכירת הקבוצה לקטמון!!!)....
עדיין קשה לתאר את אוהדי הפועל ירושלים כ"מפולגים" - אנחנו מביאים למשחק חוץ בערך פי עשר (10) ממה שהם מביאים למשחק ביית (לא כולל משחק גביע). יש הרבה דרכים להתפלג - אנחנו היום יותר כמו סין העממית מול סין הלאומנית של צ'אנג קיי צ'ק, ואוסישקין תמיד היתה כמו, נגיד, פולין הקומוניסטית מול ממשלת רפאים גולה בלונדון

אגב, אוסישקין וקטמון קמו ב 2007. המהלכים הראשונים של קטמון קדמו לאוסישקין. אפשר להגיד שהם קמו במקביל ומסיבות מאוד דומות

בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2012, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
מה סאסי(שתמיד מזכיר לי את החתולה "סאסי" מהסרט "המסע המופלא הביתה") מחפש בסאדר ומה הוא מרוויח ממנה(חוץ אולי מלפרסם את שמו בקטנה), שהוא עד כדי כך מעוניין לשמור אותה לעצמו בכל מחיר?(או שאולי באמת זה רק עניין של מחיר?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2012, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
עמוסנוי כתב:
זו פעם ראשונה שאני מכבד את הפורום הזה בכתיבתי. רציתי לצפות במו-עיני בתופעה יוצאת דופן: נדמה לי שמעולם לא כתבו רבים כל-כך דברים מופרכים וחסרי בסיס כל-כך בביטחון עצמי זחוח כל-כך על נושא שבו רובם מבינים מעט כל-כך... אחד הכותבים כאן אפילו קובע גם את הקריטריונים וגם מפעיל אותם: הוא חושב שהוא יודע (כלומר קובע) מתי "מותר" להקים קבוצות אוהדים, למה "אוסישקין" ו"קביליו" (ואפילו "ווימבלדון"!) עומדים בקריטריון ו"קטמון" (שנתנה השראה לשתי הישראליות האחרות, הצעירות והקטנות יותר) דווקא לא. ושוכח, כמובן (אבל מי רוצה לתקן אותו) את העקרון החשוב על פיו אם רוב מוחלט של קהילת האוהדים רוצה קבוצת אוהדים, יוזם את הקמתה, מוציא עליה זמן, כסף, ומרץ, משתתף באופן פעיל ודמוקרטי בניהולה (כולל טעות המיזוג עם קבוצה בליגה א' וכולל התיקון שכלל ירידה לליגה ג'!), מקים סביבה מחלקות נוער, בית ספר לכדורגל, ויוזמה חברתית שכוללת ליגת שכונות, ומצביע בעקביות ברגליים בעדה ורק בעדה – אז לא ממש צריך אישור של הוגי דיעות תל אביבים

אבל רובכם (בעקבות עופר דיגמי הטועה ומטעה) גם חושבים שאתם יודעים משהו על מצבה של "סאדר" (מכיוון ששתי הקבוצות האדומות בירושלים נקראות "הפועל סאדר ירושלים" ו"הפועל קטמון ירושלים" אמשיך לקרוא לכל הקבוצות שאזכיר בשמן האמצעי, כולל "קביליו", "אוסישקין"), ושם אתם כבר ממש מתפלשים בבורות: בעת שקטמון קמה, ממש כמו עכשיו, נמצאה סאדר בסבך כלכלי, פיננסי, ומשפטי שבמרכזו חובות עבר ענקיים שממשיכים לתפוח, אובדן חוזי של שאריות נכסי נדל"ן שהיו לה, ושורה ארוכה של תביעות פוטנציאליות כמו גם חקירות פליליות (על גניבת מים וחשמל, למשל). בעת שקמה קטמון עמדה סאדר במשבר ניהולי, עסקי, מקצועי ומוראלי כל כך עמוק, והנתק עם כלל האוהדים היה כל כך מוחלט, ששאול אייזנברג נראה על ידם כמו מלך הטוהר, היושר, והניהול התקין והיעיל. די ברור שלא רק את השיפור המסוים בניהול בשנה האחרונה, אלא את עצם קיומה חייבת סאדר להקמת קטמון – אם לא היתה קטמון, גם לא היתה היום סאדר, והפועל ירושלים היתה עושה את דרכה בעקבות שמשון, בית"ר ת"א, ומכבי יפו ההיסטורית.

עמותת קטמון - שבה חברים, משולבים, ותומכים מספר רב של שחקנים בהפועל ירושלים בעבר ובהווה - הציעה לבעלי סאדר לרכוש את קבוצתו (כשהיתה בליגה השלישית!) בסכום שהוא מחצית ממה ששילם טביב על הפועל תל-אביב, והבעלים (סאסי) סרב. הוא העדיף להילחם בקטמון, לקיים מצב של פילוג נצחי, ונשאר עם קבוצה בצמרת הליגה הלאומית שיש לה סגל לא רע, הנהלה משופרת מעט (מין צירוף תכליתי של פרוספר אזגי וליהי טביב), וכ- 11 (אחד-עשר) מנויים. זה המצב. ועכשו, תל-אביבים, אתם יכולים לחזור לענייניכם....

נ.ב. הסיבה שעידן טל הוא שחקן שנוא ומאוס על אוהדי סאדר וקטמון גם יחד אינה רק, או בעיקר, מפני שהוא עבר מהפועל ליריבה העירונית ביטר. הסיבה היא שכשהוא הוא עשה את זה הוא לכלך על הפועל ואוהדיה, ו"נזכר" שכל חייו הוא היה אוהד ביטר: שקר גס וחנפני המשניא כל שחקן על כל אוהד/ת – ותיק וחדש גם יחד – בכל מקום בעולם. לא פחות מפיגו, או שמעון גרשון, ימח שמם וזכרם.

:ROSE: על הדברים הענייניים שכתבת

:LOL2: על המגלומניה (באמת תודה שאתה מכבד אותנו בכתיבתך), על רגשי הנחיתות (הוגי דעות תל אביבים עאלק) ובאופן כללי על העצבים,
זה לא שלמישהו פה באמת אכפת, למרות שאני באופן אישי מאוד רוצה לראות קבוצה ירושלמית אדומה מאוחדת בליגת העל בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2012, 17:28 
הפועל ר"ג ניצחה בטדי ויצרה הפרש 11 נקודות מירושלים.

אמנם יש קיזוז, אבל לירושלים זה כבר לא יעזור כי ר"ג בפורמה מטורפת:
היא פתחה את הליגה בצליעה עם 4 נצחונות ו-5 הפסדים ב-11 משחקים.
אבל התגבשה. ומאז, ב-14 משחקים 12 נצחונות והפסד אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2012, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
והיום היה שם שלט:

פועלי כל העולם התאחדו
E.T. GO HOME

מישהו שם לב אם זה היה ביציעים של ר"ג או י-ם?

בכל מקרה, שאפו גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2012, 20:42 
סמל אישי של המשתמש

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 02 מאי 2012, 18:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2012, 21:07 
שי אהרון הוא השחקן הכי מרגש שפגשתי עד היום בכדורגל הישראלי ולצערי הוא לא מהקבוצה שלי. העיקר שאידיאולוגית הוא קרוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2012, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2012, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
קביליו היא קבוצה חרדית (אאלט) אז ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2012, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: