Charlie כתב:
בקיצור, הם סיכמו את השיחה בכך שהדג אמנם מסריח מהראש, אבל כדאי שאת האנרגיה יתעלו המוחים לכיוון מציאת רוכש חלופי כי החשש הוא שטביב פשוט ילך וזהו (ומי שחשוב שאין וואקום בכדורגל, שירים טלפון לקורנפיין שזה עתה סיים להטעין את הנייד במכונית והוא יספר לו כבר איך זה שיש בעלים שהוא נוכח-נפקד).
תמיד אפשר ללכת לפירוק, כמו הפועל פ"ת - וגם לגמור כמוה.
לכן, אני מקווה שלא תתאכזבו אם לא תהיה מחאה כזו גדולה כמו שאתם חולמים עליה.
יקירי,
מכיר את הדעה הזו. פעם, לפני שנים גם אני אחזקתי בה.
במהלך השנים האחרונות היו כמה שרצו לקנות את הפועל. חלקם אפילו היו מאוד רצינים וזה היה לפני שהוכח שהפועל יכולה למכור 6000 מינויים ואף יותר מכך ולמלא את בלומפילד בסה"כ 9000 אוהדים בכל משחק כאשר הקבוצה פורחת.
תמיד היו אינטרסנטים כאלה שדאגו לייצר את התמונה שבה מחזיקים חבריך שכן הם ידעו שברגע שיבוא קונה (100% ) ולא שותף הם יעבדו את ההשפעה שלהם במערכת.
זה נכון לגבי תאומים. זה נכון לגבי מוני ואולי לגבי עוד בעלים.
רבים כאן בפורום כתבו על טביב את מה שהיום רבים יותר רואים בעיניהם. הרי זה היה כתוב על הקיר ביום הראשון שהוא הגיע. לצערי לא מעטים התעלמו מהבאת שחקני כ"ס להפועל וריקון כ"ס וטענו "אנחנו הפועל מה איכפת לנו מכ"ס ". מהירות התפוצצות הבועה הפתיעה גם אותי.
אל לנו לדאוג, אם טביב ילך ימצא אחר (מאמין שלא גרוע ממנו). אולי נעבור שנה שנתיים קשות אפילו מאוד אבל נצא מחוזקים. לא מפחד ממצב שכזה.
אני ממש לא חושש מואקום. אני חושב שכבר הוכחנו שאנחנו מסוגלים לארגן אלטרנטיבות טובות לבעלים כמו טביב או שאול. ואפילו כאלו יציבות.