תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 06:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האשם האמיתי - מוני הראל!!!
הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
מי שאשם זה שלמה שטיינקלפר. וגם תדי קאופמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 00:47 
גיא האדום כתב:
אלו לא היו שתי אופציות רעות מאוד. מה שניסו לאמר לך ולאחרים, ולא רק בקיץ באחרון, שטביב הוא לא סתם מנהל לא טוב. הוא לא על אותה סקאלה של מוני הראל (או תאומים או סגול או אפילו אורנשטיין או בן עמי). לכן אין גם מה להשוות אותו למוני הראל (אוהד של הקבוצה שאפשר להתווכח אם היה מנהל טוב או לא. לטעמי כן). לכן גם ניסו להסביר שהקנה מידה הנכון להבין מי זה טביב ובסקאלה של מי הוא נמצא זה שאול אייזנברג.

לפעמים אני בהלם מהיחס הסלחני כלפי מוני הראל.
מוני הראל זה הבן-זונה הכי גדול שהיה בהפועל אי פעם.
כן, הוא אשם בכל מה שקורה עכשיו והיה אשם בכל מה שיעשה טביב.
אתה מדבר כאן על מוני הראל שלא שם לב לתמרורי האזהרה? על מה אתה מדבר? מוני הראל לא טעה בתום לב כשהכניס את טביב. מוני הראל הביא שותף לקומבינה, במטרה לגנוב את הקופה, רק סכסוך בלתי צפוי והמון טיפשות הרסו לו את התוכניות.
כשניר ענבר מדבר על 350 אלף יורו שנוספו לעסקת פאצ'לקה ונעלמו מהקופה, למי בדיוק הוא מתכוון? מי הביא את פאצ'לקה?
למה מוני הראל, ששונא את טביב, לא פותח את הפה? כי הוא יודע טוב מאד שאם טביב נופל, הוא מפיל אותו ביחד איתו.
נכון שמוני הראל פחות רלוונטי עכשיו וצריך להתרכז בטביב, אבל מי שלא מבין מי זה מוני הראל, הוא פשוט עיוור ויום אחד זה יגמור את הפועל. אם הבן-זונה הזה ידרוך עוד פעם בהפועל, אנחנו צריכים להיות על הגדרות. אני בטוח אהיה שם, גם אם אצטרך לריב עם כל הקהל ביחד וכל החברים שלו ביציעים, שגם להם יש המון אשמה במצב היום והגיע הזמן שיעשו חשבון נפש.
אלוהים ישמור. מבחינתי הוא ממש לא פחות גרוע משאול.זה נוכל וזה נוכל. שאול לפחות גאון. הוא סתם טמבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 00:49 
ולא אלו שגיחכו כאן. אתם חבורה של מטומטמים חסרי מושג ובגלל שאתם עיוורים, אתם תמיד תקבלו טביבים בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
גם מוני הראל, שהיה הבעלים של הקבוצה ונאלץ לעזוב אחרי עסקת הבמבי המפורסמת: "עצוב לי ממה שקורה בהפועל".

אם לא מוני - טביב לא היה היום בהפועל
מוני היא האמא שהתחתנה בחתונה שניה עם גבר אלים שמכה את הילדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
זאת הטעות הכי גדולה של מוני. ועדיין, מוני לא היה היחיד שהתעלם מתמרורי האזהרה. גם בפורום וגם ביציעים היו לא מעט כאלו. אולי אפילו רוב.

יקירי,
כשרק נודע שטביב מגיע ( כמה ימים אחרי שהקבוצה הועברה מסגול למוני) הזהירו כאן מפני טביב ואף העבירו ביקורת על דרך העברת השחקנים מכ"ס להפועל. גולפיטק כתב אז שלא איכפת לו מכ"ס אלא רק מהפועל. לא רק הוא.

אבל מה זה בכלל רלוונטי לנושא, עלינו לא רובצת שום אחרית. אנחנו כולה אוהדים שמבעים דעות.
אני לפחות מצפה ממנהלים ובוודאי מבעלים שתהיה להם יותר תבונה ובעיקר אחריות.

ככל שיוצא לי להכיר יותר את מוני כואב לי יותר ויותר להעביר עליו ביקורת כי הוא אחלה של אדם כשלא מדברים על הפועל. באמת אחלה.

לא יעזור , כשמוני לקח את הקבוצה סופית אליו ( ואני לא מתכוון בשלב שהוא הקים קבוצת ניהול עם ציטרון ובן שחר אלא... שנתיים או 3 מאוחר יותר) לא היה לו גרוש על התחת להשקעה בהפועל. הוא דאג בדרכו לקבל את הקבוצה בחינם (היה אמור לשלם מליון $ לסגול שהיתרצה אחרי אירוע מסויים שקרה במפתיע). לא היתה לו אגורה להשקיע בהפועל אבל הוא רצה שהפועל תהיה שלו. ובשביל המטרה "הקדושה" הזו הוא הכניס פנימה את טביב. הוא היה אז חבר הנהלה בכיר בהתאחדות וידע טוב מאוד מי זה טביב. בוודאי יותר טוב ממה שיודע היום האוהד הממוצע של הפועל שכותב בפורום.
את כל מה שכתבתי כאן אמרתי למוני פנים מול פנים בניחותה. זה לא אומר שהוא הסכים איתי. מותר לשנינו לא להסכים ועדיין לברך אחד את השני בכל פעם שאנו מתראים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
של נעליך מעל רגליך כשאתה מדבר על האוהד הגדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
מוני אשם, אולי האשם מספר 1.
אבל הוא כבר היסטוריה ולכן זה לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
מוני אשם שהביא את טביב, אבל זה לא פייר היה לפסול את טביב מראש.
ברור שגם מוני הוא נוכל ואין לי ספק שגם הוא בתקופה מסוימת הוציא כסף מהמועדון, אבל אין הוא שונה מכל אחד אחר שעבר בחודרוב.
לפות בתקופה שלו לא התנהלנו כמו שוק דוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
מוני אשם שהביא את טביב, אבל זה לא פייר היה לפסול את טביב מראש .
ברור שגם מוני הוא נוכל ואין לי ספק שגם הוא בתקופה מסוימת הוציא כסף מהמועדון, אבל אין הוא שונה מכל אחד אחר שעבר בחודרוב.

אבל הוא תימני !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 14:35 
אדום נחמד כתב:
מוני אשם שהביא את טביב, אבל זה לא פייר היה לפסול את טביב מראש.

מה זה לא פייר היה לפסול את טביב מראש? אתה באמת לא מבין שמוני הראל ידע בדיוק מי זה טביב והאינטרס שלו, כשהביא אותו, לא היה טובת הפועל אלא טובתו האישית?
מה אתם עוד צריכים כדי להבין את זה?
ולאלה שאומרים שמוני הראל כבר לא רלוונטי. ברור שכרגע צריך להתעסק בטביב, אבל לא יכול להיות שמוני הראל לא יוזכר, כשכל הסירחון והחרא צפים. הוא כבר חזר להפועל פעמיים ואסור שהוא ידרוך בבלומפילד. לא כבעל תפקיד ולא כ"אוהד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
הורסקי פינטז אמש שאולי מוני יקנה הקבוצה
האמת? בכיף
שיקנה, יחפש שותף ויביא את גומא אגאייר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:

ולאלה שאומרים שמוני הראל כבר לא רלוונטי. ברור שכרגע צריך להתעסק בטביב, אבל לא יכול להיות שמוני הראל לא יוזכר, כשכל הסירחון והחרא צפים. הוא כבר חזר להפועל פעמיים ואסור שהוא ידרוך בבלומפילד. לא כבעל תפקיד ולא כ"אוהד ".

מתנצל על הלשון הבוטה,
ירדת מהפסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: