אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
"הטיית האישוש"!!!
הכל בסדר, זה הכל הגזענות של אוהדי הפועל!!!
גם במכבי חיפה התפטר מנכ"ל לפני 887 שנים!!!
בווווווווזזזזזזזזזזזזזזזז....
ולענייננו, הייתי מחכה עם החגיגות לפני שפותחים את בקבוקי השמפנייה כי לא יפתיע אותי אם זה עוד תרגיל "תחזיקו אותי" פאטתי. מה עוד שאני סומך על האוהדים האטומים שגם זה לא יגרם להם להבין עם מי יש לנו עסק, בטח אלה ששונאים את האולטראס ולא רואים חוץ מזה שום דבר ממטר.
אתה חייב לקחת איזה קורס בהבנת הנקרא (נותן לך קרדיט שזאת הבעיה). מדהים שעדיין לא הבנת את מה שכתבתי אז. באמת מדהים.
(ובאופן כללי, עצוב שהדבר הראשון שאתה עושה זה פנקסנות מגעילה ומניפולטיבית).
חוץ מ"הטיית האישוש" זה לאו דוקא היה מכוון אליך, אבל NARKOTIKA צודק. אין לך מושג כמה זה מתסכל להתווכח עם אנשים אטומים במשך חודשים ולשמוע את התרוצים האווילים האלה שמסנגרים על ההתנהלות. והזכרון אולי קצר, אבל אני הולך יותר אחורה, לחצי השנה האחרונה של גוטמן. האשימו אותו, האשימו את קשטן, האשימו את האולטראס, האשימו את שער 5, האשימו את הכותבים בפורום...אנשים שתמיד ציינו שהם "לא מרוצים מההתנהלות של טביב" אבל לא היו מוכנים להשים את האצבע על הבעייה המרכזית בקבוצה הזו. למען האמת אני די משוכנע שגם עכשיו הם יאשימו את ענבר בכל מיני האשמות מגוחכות..אבל כאמור, כבר התרגלתי. ושלא נטעה, זה ממש לא 2 וחצי כותבים, היחס בפורום די משקף לצערי את היחס ביציע.