justdontask כתב:
Charlie אתה טועה בגדול ,מאיפה הסקת שסיני הבין שטעה אז ? ראית אותו מתנצל?
אני הייתי בתקופה ההיא שלו כמנגר ומצטער הייתי יכול לסלוח אם רק היה מדובר במאמן גרוע אבל כל שאר הדברים אני לא יכול לסלוח.
ומה שאמר אתמול שזה אובדים שלא מכירים אותו ,זה מזכיר לי את שאול שאז אמר ש20 חוליגנים לא יעצרו...
וזה דווקא מעיד שהוא לא למד כלום .
ודווקא משהו אחר מעצבן אותי ,קראתי בווינט שטביב הציע ללוזון 1.75 מיליון דולר על חצי כרטיס של טב״ח +עבאס ולאלה ,
שמישהו יגיד לי שאין משהו מסריח בעסקה הזאת?מה בן חיים שווה 4 מיליון ?ועוד לחשוב שאחד כמו טביב מוכן לשלם את זה אחרי שהוא לא משלם מענקים ולא מכבד הסכמים עם שחקנים ...
לא יודע אם הוא התנצל אבל מבחינתי חלה פה התיישנות. כעסתי אז אבל הרבה מים (עכורים) עברו בירקון מאז שנות ה-90.
מה הקשר לשאול עכשיו?! אתה יכול להשוות בין מאמן לשאול? מילא בין טביב לשאול...
שוב, אני לא רוצה את סיני כמאמן כי לדעתי אין לו מושג באימון, לא אז ולא היום. אבל אני לא חושב שצריך לפוצץ כל אימון בגלל שהוא חרא של מאמן, בדיוק כמו שלא יפוצצו כל אימון אם ניצן שירזי, שגם הוא חרא של מאמן, ימונה בסוף לתפקיד.
לגבי טביב ועסקת טב"ח - הסירחון עצום. אין לי בכלל ספק שיש פה קומבינה. הראל היה עושה קומבינות קטנות על הגב של הפועל ומנסה לטשטש אותן (רביבו בקדנציה הראשונה שלו, אלרואי כהן בקדנציה השניה שלו אצלנו) אבל טביב? אין לו בושה. במחירים האלה הוא יכול להחזיר לארץ את אליניב ברדה, אלא שעם הבלגים אין קומבינות מסריחות.