תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 23:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 8/1 (דיונים)
הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
YardenDe כתב:
זה נכון שקשטן איום, וזה נכון שקשטן נורא, אבל אנחנו נשלה את עצמו אם נגיד שאין יותר גרוע (והרבה יותר גרוע). אלישע, סיני , אוחנה, רוני לוי... כל אלה שמות שעלו וגם עוד יעלו בסיום העונה.

תתכוננו.

עכשיו זה טביב שמעלה שמות. כאן בפורום הזה מנהלים מלחמת חורמה נגד קשטן מאז שהליגה החלה. יום של של מנוחה לא קיבל קשטן מרבים וטובים כאן. ולא רק כאן, גם במגרש.
אז עכשיו לגלגל עניים ולהזכר מה היה עם משה סיני-מוני הראל?
קשטן צריך לסיים את העונה. לא יעלה על הדעת לשקול אפילו להחליף מאמן בגלל שאנו במקום השלישי ולא במקום הראשון. אכזבה גדולה? כן. סוף העולם? לא.

אני לא מבין איפה הקונטרה להודעה שלי. אני מסכים איתך ב100% שקשטן צריך להשאר עד סיום העונה לא משנה מה, וגם שהיחס המזלזל והפוגע בו לא במקום בכלל. אבל אני מזכיר לך, לפי כלי התקשורת, זה טביב שלא מרוצה מקשטן, וזה טביב ש"אמר למקורביו" שאם נפסיד בעכו קשטן יפוטר, וזה טביב שהעלה את השמות האלו מלכתחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 13:31 
לירון האדום כתב:
moshiko כתב:
YardenDe כתב:
זה נכון שקשטן איום, וזה נכון שקשטן נורא, אבל אנחנו נשלה את עצמו אם נגיד שאין יותר גרוע (והרבה יותר גרוע). אלישע, סיני , אוחנה, רוני לוי... כל אלה שמות שעלו וגם עוד יעלו בסיום העונה.

תתכוננו.

עכשיו זה טביב שמעלה שמות. כאן בפורום הזה מנהלים מלחמת חורמה נגד קשטן מאז שהליגה החלה. יום של של מנוחה לא קיבל קשטן מרבים וטובים כאן. ולא רק כאן, גם במגרש.
קשטן צריך לסיים את העונה. לא יעלה על הדעת לשקול אפילו להחליף מאמן בגלל שאנו במקום השלישי ולא במקום הראשון. אכזבה גדולה? כן. סוף העולם? לא.

צודק, אין טעם לפטר את קשטן, זה לא מה שיעזור.
לטביב קל להסית את האש ממנו לעבר המאמן.
אבל הכל מסריח מהראש שהוא טביב.

אחריותו של טביב במקומה מונחת. קבוצות עם רוגע תעשייתי וניהול מסודר פי אלף כמו מכבי חיפה ומכבי ת"א , נמצאות במשבר מקצועי כמו שלנו (לא רוצה להגיד יותר גרוע). כדורגל זה לא מדע מדוייק. ניהול מסודר לא תמיד גורר הצלחה מקצועית מסחררת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ראשון 8/1 (דיונים)
הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
moshiko כתב:
YardenDe כתב:

תתכוננו.

לא מסכים. אני לא מוותר על האליפות למרות ההפרש הזה.
במצב הנוכחי עם קשטן זה לא יקרה, עושה רושם שהוא איבד את האמון של הבעלים,השחקנים והקהל.
רק בשביל האפשרות הלא כל כך מנותקת מהמציאות שעם מאמן אחר יהיה אפשר להוציא יותר מהמצב הקיים, כדאי יאף הכרחי להוציא את המהלך הזה לפועל.
כל זאת בלי לגרוע לשניה מהאחריות של טביב לכל הגועל נפש שקורה השנה אבל לצערנו בעלים קשה להחליף באמצע העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
לירון האדום כתב:
moshiko כתב:
YardenDe כתב:

תתכוננו.

אחריותו של טביב במקומה מונחת. קבוצות עם רוגע תעשייתי וניהול מסודר פי אלף כמו מכבי חיפה ומכבי ת"א , נמצאות במשבר מקצועי כמו שלנו (לא רוצה להגיד יותר גרוע). כדורגל זה לא מדע מדוייק. ניהול מסודר לא תמיד גורר הצלחה מקצועית מסחררת.

ללא ספק, אבל זה דיי משפר את הסטטיטיקה אתה לא חושב? אם ההנהלה של מכבי לא הייתה מושפעת ב-100% בסמלים מזוייפים והקהל המסריח שלה, ובמקום זה היו מביאים מאמן טוב, יחד עם ההנהלה ה"סבירה" שלה הם היו לוקחים 3 אליפויות ברצף ב-3 בשנים האחרונות. וחיפה? להזכיר לך שהם לקחו 7 אליפויות ב-12 שנים האחרונות, עם מאמנים שלא היו בדיוק שיא ההברקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 13:43 
kobster כתב:
לירון האדום כתב:
moshiko כתב:
YardenDe כתב:

תתכוננו.

במצב הנוכחי עם קשטן זה לא יקרה, עושה רושם שהוא איבד את האמון של הבעלים,השחקנים והקהל.
רק בשביל האפשרות הלא כל כך מנותקת מהמציאות שעם מאמן אחר יהיה אפשר להוציא יותר מהמצב הקיים, כדאי יאף הכרחי להוציא את המהלך הזה לפועל.
כל זאת בלי לגרוע לשניה מהאחריות של טביב לכל הגועל נפש שקורה השנה אבל לצערנו בעלים קשה להחליף באמצע העונה.

מאז 1980 עד היום, הפועל ת"א לקחה חמש אליפויות. אנחנו לא שיא הפאר בהשגת אליפויות. עם כל הכאב בגלל שהתרחקנו מהמקום הראשון, לא הגענו למצב שבכל מחיר יש להחליף מאמן. מחליפים מאמן כאשר הקבוצה עומדת לרדת, למשל. במצב שלנו היה כדאי להחליף מאמן אם מי שיבוא, מהווה בסיס להמשך בעונות הבאות. שמקבלים החלטה כזו צריך לחשוב לא רק על הכשלון של המאמן המכהן, צריך לחשוב על שמו של המועמד להחליפו. לא רואה מישהו שעל הנייר (כי לגבי שום מאמן יש בטחון שישפר את מצבנו) שמבטיח תהליך איכותי לעונות הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
מושיקו יקירי למה אתה מתעלם מההודעות שלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 13:51 
YardenDe כתב:
moshiko כתב:
YardenDe כתב:

תתכוננו.

אני לא מבין איפה הקונטרה להודעה שלי. אני מסכים איתך ב100% שקשטן צריך להשאר עד סיום העונה לא משנה מה, וגם שהיחס המזלזל והפוגע בו לא במקום בכלל. אבל אני מזכיר לך, לפי כלי התקשורת, זה טביב שלא מרוצה מקשטן, וזה טביב ש"אמר למקורביו" שאם נפסיד בעכו קשטן יפוטר, וזה טביב שהעלה את השמות האלו מלכתחילה.

קודם כל מאד לגיטימי שטביב לא מרוצה מקשטן. אני בטוח שיעקב שחר לא מרוצה מאלישע לוי למשל. אני גם מקווה שטביב לא מרוצה מקשטן. זכותו כבעלים. לגבי כל השאר, הכל רינונים של עתונאים שחייבם למלא מסכים ברשת עם אפס מידע. אני בטוח שבראשו של טביב מתרוצצים שמות של מאמנים שהיו יכולים להחליף את קשטן, אולי. אני גם בטוח שהוא לא שיתף אף אחד במחשבותיו. האיש הנו זאב בודד ולא כל כך מהר מספר לחברה' .יתכן שכיום יש שבר בין קשטן לטביב. לא רואה את קשטן מתפטר באמצע העונה (לא עשה את זה אף פעם). צריך להיות משהו מאד דרמטי כדי שטביב יפטר את קשטן באמצע העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 13:53 
אם, חלילה, יגיעו אוחנה או סיני, יש בזה גם היבט חיובי.
ברגע שהקבוצה תגמגם עוד יותר, זה באמת יוביל לגל מחאה יותר משמעותי שאולי יוכל להשפיע על הדון ממיאמי למצוא לו תחביב אחר, ומעבר לכך, אפשר יהיה לקלל אותם מכל הלב ובלי רגשות אשם.

*אם במקרה הם יצליחו עם הקבוצה- אני אסיר את הכובע (אם כי ההתנהלות של סיני בעבר תקשה עלי לעשות את זה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
kobster כתב:
לירון האדום כתב:
moshiko כתב:
YardenDe כתב:

תתכוננו.

מאז 1980 עד היום, הפועל ת"א לקחה חמש אליפויות. אנחנו לא שיא הפאר בהשגת אליפויות. עם כל הכאב בגלל שהתרחקנו מהמקום הראשון, לא הגענו למצב שבכל מחיר יש להחליף מאמן. מחליפים מאמן כאשר הקבוצה עומדת לרדת, למשל. במצב שלנו היה כדאי להחליף מאמן אם מי שיבוא, מהווה בסיס להמשך בעונות הבאות. שמקבלים החלטה כזו צריך לחשוב לא רק על הכשלון של המאמן המכהן, צריך לחשוב על שמו של המועמד להחליפו. לא רואה מישהו שעל הנייר (כי לגבי שום מאמן יש בטחון שישפר את מצבנו) שמבטיח תהליך איכותי לעונות הבאות.

ואתה רואה את קשטן ממשיך מעבר לעונה הזו ? אז למה להאריך את הסבל ?
יש פה מישהו שבאמת מוכן לעבור את אותו ריטואל כל משחק מחדש ?
לא טוב, מחליפים. מה יש לסכן ? את מערכת היחסים הרעועה בין המאמן לבעלים, לשחקנים ולאוהדים ?
גלגול העיניים הזה עם שיטת ה "גם ככה אין מישהו יותר טוב" זה בדיוק המצב עם הבעלים הנהדר שלנו.
כל פעם שאתם אומרים לעצמכם "שישאר, גם ככה אין מי שיבוא במקומו" תחשבו שזה בדיוק מה שתומכי טביב שאתם מדברים איתם אומרים.
איך אפשר להחליף את שמש העמים ? מי יבוא במקומו ? מי מבטיח שמי שיבוא במקומו יהיה יותר טוב ?
אם נחשוב כככה ננציח את המצב העגום שלנו. מגיע לנו יותר מזה, גם בעמדת המאמן וגם בעמדת הבעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 14:11 
להחליף כדי להחליף? מישהו בטוח שהמאמן החדש יספק תוצאות טובות יותר?
אם יש סכסוך בלתי פתיר בין טביב לקשטן זה דבר אחד. אני לא קונה את זה. אני בטוח שיש חוסר שביעות רצון מצדו של טביב וזה מובן וצפוי. מכאן ועד ניתוק יחסים, הדרך ארוכה.
כדורגל זה דבר מאד נזיל. כעקרון אני לא חושב שצריך להחליף מאמן אם הקבוצה אל מסובכת במאבקי תחתית.

עד כה הוחלפו מספר מאמנים בליגת העל.
במכבי פ"ת, לא חל שום שינוי.
הפועל חיפה באזור הירידה.
רמת השרון לא נצחה מאז המינוי של שייע.
בב"ש המצב קצת השתפר, כנ"ל במכבי ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
אם יש סכסוך בלתי פתיר בין טביב לקשטן זה דבר אחד. אני לא קונה את זה. אני בטוח שיש חוסר שביעות רצון מצדו של טביב וזה מובן וצפוי. מכאן ועד ניתוק יחסים, הדרך ארוכה.
כדורגל זה דבר מאד נזיל. כעקרון אני לא חושב שצריך להחליף מאמן אם הקבוצה אל מסובכת במאבקי תחתית.

עד כה הוחלפו מספר מאמנים בליגת העל.
במכבי פ"ת, לא חל שום שינוי.
הפועל חיפה באזור הירידה.
רמת השרון לא נצחה מאז המינוי של שייע.
בב"ש המצב קצת השתפר.

ועוד קבוצה זניחה שהערב תהיה 3 הפרש ממך אחרי שאנחנו לא מפסיקים להסתלבט עליהם מתחילת העונה.
רוצה להסתפק בבינוניות ? סבבה, אני לא כזה. לא רואה את קשטן מרים את הקבוצה בעונה הזו אז חבל על הזמן שנאכל את הלב עד סוף העונה.
ואגב, תופתע עד כמה טביב לא מרוצה מקשטן. זה כבר עבר את שלב התיאוריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
עד אתמול תמכתי בקשטן אבל איך שהוא ניהל אותו אתמול זה היה מתחת לכל רמה . חילוף ראשון היה בדקה 81 וזה גם בגלל שטועמה חטף בביידות . החילוף זעק כבר בדקה 60 שלא היה להם אוויר כבר והוא לא מרענן . לגבי פיטורים אני לא מסכים כי זה לא הפתרון וגם השוק דל ומפחיד כששומעים שסיני ואוחנה מועמדים . הייתי מעדיף לחכות ליוני ולהחתים או את רבש או עטר . פרימו אמר שרבש דווקא סגור בחיפה . עטר זה יכול להיות מעניין , למרות שגם לתקווה לא הייתי מתנגד או ליוסי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:

מושיקו,
אתה מכיר את דעותיי, אני לא מאלה שיצאו נגד טביב עוד לפני הבמבי בכלל (וחושב שיש פער גדול בין הדמוניזציה שעושים לו לבין העובדה שהוא פשוט לא יודע איך זה לנהל קבוצה בסדר גודל הזה) ואני דווקא הייתי בין אלה שתמכו במינוי קשטן לתפקיד.

אני לא משוכנע שהחלפת קשטן תשנה כל כך הרבה שכן לשחקנים יש חלק מכריע בתוצאות, עם כל הכבוד לתפקוד של הלל ואוסידון.

אבל -

במצב שנוצר, בו גם חלק מהשחקנים וגם ובעיקר הבעלים, אינם משדרים על אותו הגל עם המאמן, וכאשר הבעלים והקהל מצפים לראות כדורגל יותר חיובי (הווה אומר, התקפי ושמח) והמאמן אינו רוצה או אינו מסוגל לספק כזה, יש מקום לשקול את החלפתו גם בינואר.
הרי אם הפועל היתה משחקת טוב, כובשת ומסכנת אבל עדיין מצויה 9 נק' מק"ש, המחאה היתה פחותה (ברור שהיתה קיימת כי יש פה אופוזיציונרים אוטומטיים וגם כי יש פה כאלה שחושבים שכל עונה צריך לקחת אליפות) וההרגשה הכללית היתה טובה יותר.

סכנת ירידה?
הפועל פיטרה את שום כאשר הפועל שיחקה טוב, כבשה הרבה והיתה בצמרת הגבוהה, בגלל גחמה של הראל או אי התאמה בין המאמן לבעלים.
זה לא משהו חריג. יש פה דברים בין טביב לקשטן שהם מעבר לתיקו בורסמיל או המרחק מק"ש וייתכן והם פשוט לא מתאימים לעבוד ביחד, הגם שטביב תמיד פנטז על קשטן כמאמן הקבוצה שלו וכעת הוא בחלום בלהות איתו.
לא צריך לחכות עד שמגיעים למצב של מלחמת הישרדות כדי לפטר מאמן. אם זה לא הולך, וזה משפיע לרעה - אז כדאי לחתוך.

מחליפים? ניר לוין כבר תפוס והוא הכי מתאים לתפקיד ה"נעביר את ה-4 החודשים שנותרו וננסה לזכות בגביע". קלינגר אולי יכניס בשחקנים רוח לחימה, תקווה יתן להם את הבטחון והשקט, סיני ילקט את כל האש אליו והשריף לפחות יביא זרים טובים בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
הפועל הקטן ! כתב:
עד אתמול תמכתי בקשטן אבל איך שהוא ניהל אותו אתמול זה היה מתחת לכל רמה . חילוף ראשון היה בדקה 81 וזה גם בגלל שטועמה חטף בביידות . החילוף זעק כבר בדקה 60 שלא היה להם אוויר כבר והוא לא מרענן . לגבי פיטורים אני לא מסכים כי זה לא הפתרון וגם השוק דל ומפחיד כששומעים שסיני ואוחנה מועמדים . הייתי מעדיף לחכות ליוני ולהחתים או את רבש או עטר . פרימו אמר שרבש דווקא סגור בחיפה . עטר זה יכול להיות מעניין , למרות שגם לתקווה לא הייתי מתנגד או ליוסי .

לא מאמין שרב"ש, שיש לו עוד עונה בחוזה אצל איזי יעזוב אחרי עונה כזו, שהוא במוקדמות צ'מפיונס והבעלים יפתח את הכיס בקיץ, ולעבור לקבוצה שבתהליך הבראה עם כל הלחץ. הוא פיספס פעם אחת כבר (במכבי). אם הוא יפספס פעם נוספת, הוא יישרף וייזכר בתור מאמן שלא הצליח ב"גדולות" אלא רק בפריפריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 15:18 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4172762,00.html

מספר אוהדי הפועל ת"א הבהירו לחברת האבטחה בבלומפילד כי אם לא יורשה להם להכניס את השלט "מייצגים את הפועל ולא את ישראל" יפנו לבית המשפט בטענה לפגיעה בחופש הביטוי
קבוצת אוהדי הפועל ת"א פנתה היום (א'), באמצעות עו"ד אסף אלוויה, לחברת האבטחה מטאור, המאבטחת את משחקי הקבוצה, בטענה לפגיעה בחופש הביטוי, בשל איסור הכנסת השלט "מייצגים את הפועל ולא את ישראל" לאצטדיון בלומפילד.
מדובר בקבוצת אוהדים מוכרים כמו גל סוקולובסקי, יורי סדלצקי, דודו בן- חמו, צביקה גונצרוב, דור אבני יותם גולדמן. במכתב שמוען גם למועדון עצמו, משטרת ישראל, היכלי הספורט וההתאחדות לכדורגל, נכתב בין היתר כי מדובר באוהדים שמגיעים לכל משחקי הבית של המועדון.
"במסגרת משחקי הבית נוהגים מרשיי להביא עימם במשך שנים שלט הנושא את הכיתוב: "מייצגים את הפועל ולא את ישראל",

שלט שלטענתם הוכנס במשך שנים ללא כל בעיה", נכתב בפנייה של האוהדים, "לאחרונה, בשלוש הזדמנויות שונות, מנעו נציגכם במגרש להכניס את השלט לתחומי המגרש". המשחקים המדוברים הם מול לגיה ורשה, בני יהודה והפועל עכו.

עוד נכתב כי "אין צורך לציין כי מדובר בהפרה חמורה ופגיעה בזכויות יסוד. בתוך שבעה ימים מיום קבלת מכתב זה, מבקשים האוהדים להבין על בסיס מה ובאיזו סמכות מסרבים נציגכם לאפשר את הכנסת השלט לתחומי המגרש. כמו כן, הם מבקשים להבהיר כי היה ותמשיכו לעמוד בסירובכם לאפשר את הכנסת השלט, הם לא יהססו לפנות לערכאות משפטיות על מנת לעמוד על זכויותיהם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד למי שעשה את הצעד הזה,מתבקש ונכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
הפועל הקטן ! כתב:

לא מאמין שרב"ש, שיש לו עוד עונה בחוזה אצל איזי יעזוב אחרי עונה כזו, שהוא במוקדמות צ'מפיונס והבעלים יפתח את הכיס בקיץ, ולעבור לקבוצה שבתהליך הבראה עם כל הלחץ. הוא פיספס פעם אחת כבר (במכבי). אם הוא יפספס פעם נוספת, הוא יישרף וייזכר בתור מאמן שלא הצליח ב"גדולות" אלא רק בפריפריה.

מה קרה לך כדי לפתוח את הכיס לקבוצה שתרוץ אולי לצמפיון , הוא צריך קרוב ל40 מיליון כי הוא יצטרך גם להעלות משכורות לאלה שנמצאים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 15:38 
כל כך לא מתחבר לבעלים הזה,כל כך לא מתחבר לשחקנים האלו,כל כך לא מתחבר למאמן הזה,כל כך לא מתחבר לקבוצה הזאת.

מה עשיתם להפועל שלי?

אפילו בעונת לוזון התחברתי לקבוצה פי 100 מאשר עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 15:46 
אני היחידי שחושב שיש אלטרנטיבה שוקראים לה יצחק שום? לפחות איתו נראה גולים...:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 13631.html
שולר לא ישוחרר עד שיגיע כל הכסף עבורו

כצפוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
דבריו של סגן הנשיא של הקבוצה הבלגית מעמידים בספק גדול את שיתופו של הבלם במשחק הליגה הקרוב ביום שני הבא בבלומפילד מול הפועל חיפה

מול מי משחקים במחזור הבא ואיפה?
(אני שואל ברצינות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
ציטוט:
דבריו של סגן הנשיא של הקבוצה הבלגית מעמידים בספק גדול את שיתופו של הבלם במשחק הליגה הקרוב ביום שני הבא בבלומפילד מול הפועל חיפה

(אני שואל ברצינות)

בחיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
אני היתי נותן צ'אנס למשה סיני.
נכון,אני אוהד את הקבוצה רק מ1998 ולא "זכיתי" לראות אותו כמאמן.וגם לא זכיתי לראות אותו כשחקן,חוץ ממשחקים בספורט 5 גולד.
אבל כל פעם שאני שומע את אבא שלי מדבר עליו כשחקן,קשה לי שלא להעריץ אותו.
כשהיתי יותר צעיר והיתה תקופה שבבלומפילד נשמעו קריאות "סיני לא יהיה בהפועל",צעקתי איתכם ביחד.אבל לא באמת ידעתי למה.
היום אני חושב שמגיע לסיני עוד צ'אנס,לפחות עד סוף העונה הזאת.
יותר גרוע מדרור קשטן זה לא יכול להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 16:01 
הסלע האדום כתב:
ציטוט:

(אני שואל ברצינות)

בקרית אליעזר מול הפועל חיפה.
ואת האמת לא מתפיע עם שולר לא יגיע.
גם גנט כבר חוו את נחת זרועו של אדון טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 16:03 
שמוליקיפוד כתב:
אני היתי נותן צ'אנס למשה סיני.

היום אני חושב שמגיע לסיני עוד צ'אנס,לפחות עד סוף העונה הזאת.
יותר גרוע מדרור קשטן זה לא יכול להיות.

הנה,
זה הגיע.
ידעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 16:13 
ברור שהדג מסריח מהראש, אבל בטח אסור שסיני יחזור. העונה ידרדר אותנו למרכז טבלה (לא שאנחנו רחוק משם) ועונה הבאה- ירידת ליגה או מאבקי תחתית לכל הפחות. אם היה בעל הבית נורמאלי- היה מחזיר את יוסי. למד ממאמן הכי טוב במשך 3 שנים

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
למה טביב כזה שקוף ולא רוצה לתת לנו לפעמים להיות מופתעים לגביו? הוא לא מסוגל לסגור פעם עיסקה מבלי להיות חייב כסף? לא מסוגל לסגור משהו חלק?
מר. קמצני פשוט מסרב להפתיע אותנו.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 13631.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 18:41 
תמוז: "צריך חיזוק אבל אף אחד לא עושה כלום. יש מספיק כסף"
אני רוצה לעשות הכול ולעזור לקבוצה שלי אבל לפעמים זה הולך ולפעמים לא", אמר תמוז, "אנחנו חייבים להביא חיזוק כי יש לנו פצועים והרבה עומס על הקבוצה. יש שחקנים ששיחקו מעל 30 משחקים וזה מטורף. צריך חיזוק ולא עושים עם זה שום דבר. צריך לתת על זה את הדעת". המצב שלנו במשחקי החוץ לא יכול להימשך. דיברתי על זה עם דרור וצריך למצוא פיתרונות. אנחנו חייבים לפחות 2-3 זרים דומיננטיים ולא נבחנים. יש מספיק כסף. מדברים על זה וצריך לעשות עם זה משהו. קבוצה כמונו לא יכולה לא יכולה לא להתמודד על האליפות".

כמה אני אוהב אותך טוטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 18:49 
טוטו "ביצים" תמוז מסמן את המאבק בין טביב לקשטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
טוטו "ביצים" תמוז מסמן את המאבק בין טביב לקשטן

רק שטביב לא יורה לקשטן להשהות אותו מהסגל על ההתערבות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: