תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 19:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המחאה נגד טביב עכשיו באנימציה
הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
נחמד.

רק שטביב לא פיטר את גוטמן, וגוטמן לא הביא את הדאבל, השחקנים (שחלק מהחשובים שבהם, טביב הביא), גיא לוזון והמזל הביאו אותו.

גיא לוזון הביא את הדאבל?
גדול :LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 23:22 
אני מניח שבלאד התכוון לכך שבלי גיא לוזון בני יהודה לא הייתה מסיימת בתיקו נגד מכבי חיפה כשאין לה על מה לשחק, כלומר שבלעדיו הפועל לא הייתה זוכה בדאבל.
את האמת? לעולם לא נדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 23:24 
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
פעם מישהו חכם אמר לי שכדי לבנות דיאלוג עם מישהו אחר, אתה צריך לצאת מתוך נקודת מבט שיש סיכוי טוב שאתה טועה. אחרת אין פה דיאלוג.

חכם האיש, שווה לך לנסות

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:
bloodbrother כתב:
נחמד.

רק שטביב לא פיטר את גוטמן, וגוטמן לא הביא את הדאבל, השחקנים (שחלק מהחשובים שבהם, טביב הביא), גיא לוזון והמזל הביאו אותו.

גיא לוזון הביא את הדאבל?

בלי מאמן תותח וספורטאי למופת כמו גיא לוזון, בני יהודה לא היתה עוצרת את חיפה.
בלי המזל, לא היינו מבקיעים בהתקפה האחרונה.
בלי השחקנים שטביב הביא, לא היינו מגיעים למצב של התמודדות על האליפות.

גוטמן נאלץ להעזר בדבר כמעט בלתי נתפש בכדורגל הישראלי, קבוצה ש"אין לה על מה להלחם" שעוצרת קבוצה שחייבת את הנקודות, ובמזל חסר תקדים, כדי לקחת אליפות עם הסגל הכי טוב בארץ ביי פער.

אז כן, זה גוטמן הביא, ולא טביב. בסדר.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
אדמדם כתב:
bloodbrother כתב:
נחמד.

גיא לוזון הביא את הדאבל?

גוטמן נאלץ להעזר בדבר כמעט בלתי נתפש בכדורגל הישראלי, קבוצה ש"אין לה על מה להלחם" שעוצרת קבוצה שחייבת את הנקודות, ובמזל חסר תקדים, כדי לקחת אליפות עם הסגל הכי טוב בארץ ביי פער.

כן,
גוטמן הפך בלם זר בינוני שירד עם קבוצתו ליגה לבלם הכי טוב ששיחק בארץ בעשור האחרון.
גוטמן הפך את החלוץ הפרוע והבלאגניסט למכונת שערים שבעונה אחת כבש יותר מאשר הוא כבש בכל הקריירה.
גוטמן הפך ילד תימני אלמוני לקשר אחורי מפלצתי ששולט באמצע המגרש.
גוטמן גרם לילד הכל כך כשרוני סוף סוף למצות לעונה אחת את הפוטנציאל הגלום בו.
גוטמן הפך את מוכר הבורקסים מרמת השרון לשחקן הכי טוב בליגה.

זה שהיה לגוטמן את הסגל הכי טוב שהיה בארץ הרבה זמן זה כי הוא יצר את הסגל הזה, בלעדיו סביר להניח שאם היינו מדברים היום על הסגל הזה אף אחד לא היה חושב שהוא הסגל הטוב ביותר שהיה פה בעשור האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
אדמדם כתב:
bloodbrother כתב:
נחמד.

גיא לוזון הביא את הדאבל?

מילא שגוטמן לא הביא את הדאבל, אבל שטביב הביא את הדאבל? איך בדיוק? 2 השחקנים המשמעותיים שהוא הביא להפועל היו דה סילבה וידין, השאר היו טובים פה ושם, אך לא היו מהסגל שהביא אליפות. וגם זה היה בטעות בזמן שהוא עושק קבוצה שכפר הרס (כפ"ס). למעשה, לטביב לא הייתה חצי יד ניהולית רצינית לכל אורך עונת הדאבל.איך הוא קשור להשתלשלות הארועים הטדי, או לגיא לוזון, שלטענתך הביא במו ידיו אליפות להפועל תל אביב. ואם כבר אתה מדבר על גיא לוזון כהאיש למופת, אז מה עם רן קדוש, איך שכחנו אותו? והקהל של חיפה, שהספיק להיות מספיק מגעיל כדי להלחיץ את השחקנים שלו מספיק. ומה אם המוסכניק של האוטובוס, בלעדיו הקופלוג היה מתפרק באמצע הדרך, וכל השחקנים היו מקבלים כאב בטן בדרך לירושלים.

את הדאבל (יותר נכון אליפות) הביאו 3 גורמים.
1.השחקנים
2.גוטמן
3.הקיזוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 23:49 
אוגוסטוס היל כתב:
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
פעם מישהו חכם אמר לי שכדי לבנות דיאלוג עם מישהו אחר, אתה צריך לצאת מתוך נקודת מבט שיש סיכוי טוב שאתה טועה. אחרת אין פה דיאלוג.

חכם האיש, שווה לך לנסות

תמונה

אתה יודע שהמראה משקרת נכון? תגובה של ילד, אני עושה טעויות בלי סוף, אין בן אדם שלא טועה כשהוא עושה, אתה לעומת זאת, כל קשר בין מעשים לעצות שלך, המרחק גדול איש יקר, אבל תודה על הטיפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
bloodbrother כתב:
אדמדם כתב:
bloodbrother כתב:
נחמד.

גיא לוזון הביא את הדאבל?

מילא שגוטמן לא הביא את הדאבל, אבל שטביב הביא את הדאבל? איך בדיוק? 2 השחקנים המשמעותיים שהוא הביא להפועל היו דה סילבה וידין, השאר היו טובים פה ושם, אך לא היו מהסגל שהביא אליפות. וגם זה היה בטעות בזמן שהוא עושק קבוצה שכפר הרס (כפ"ס). למעשה, לטביב לא הייתה חצי יד ניהולית רצינית לכל אורך עונת הדאבל.איך הוא קשור להשתלשלות הארועים הטדי, או לגיא לוזון, שלטענתך הביא במו ידיו אליפות להפועל תל אביב. ואם כבר אתה מדבר על גיא לוזון כהאיש למופת, אז מה עם רן קדוש, איך שכחנו אותו? והקהל של חיפה, שהספיק להיות מספיק מגעיל כדי להלחיץ את השחקנים שלו מספיק. ומה אם המוסכניק של האוטובוס, בלעדיו הקופלוג היה מתפרק באמצע הדרך, וכל השחקנים היו מקבלים כאב בטן בדרך לירושלים.

1.השחקנים
2.גוטמן
3.הקיזוז

שים לב שוב להודעה הראשונה שלי פה בציטוט. לא כתבתי שטביב לבד הביא אליפות, אלא שהוא תרם את חלקו בהבאת שחקנים משמעותיים.
הקיזוז לא הביא את האליפות (אי אפשר לדעת אם בלעדיו לא היינו לוקחים אליפות), כי הקיזוז השפיע על מהלך כל העונה, ואין לדעת את הנקודות של הקבוצות בסוף הסיבוב השני, אם לא הקיזוז (שהיה גורם ידוע מראש והשפיע על הכל, מראש).
אתה קובע 3 גורמים, אבל איפה בני יהודה וגיא לוזון בכל העסק, בכל זאת?
ואיפה המזל, של גול בשניה האחרונה, בכל העסק, בכל זאת?

בחייאת, בזכות כשלון קולוסאלי של גוטמן בסוף העונה, רוב האוהדים של הפועל לא האמינו שניקח אליפות, כי אף אחד לא האמין שחיפה תכשל מול קבוצתו של גיא לוזון. וגוטמן היה קרוב כמה שניות להיות הגורם העיקרי למפח הנפש הספורטיבי הגדול ביותר בהיסטוריה של הספורט. גם מול בית"ר הוא היה כשלון טוטאלי. הובלנו בדקה ה 3 או משהו כזה, מול קבוצה גם ככה שבורה, ולא פרקנו אותם לחתיכות. (מצד שני, התיקו עד השניה האחרונה עזר אולי להרדים את חיפה, כך ששוב, המזל ואפילו חוסר היכולת שלנו, שיחק את התפקיד המשמעותי ביותר באליפות הזאת, אחרי ההרואיות של גיא לוזון ובחוריו השגיבים).

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 23:53 
גוטמן התפוטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
YardenDe כתב:
bloodbrother כתב:
אדמדם כתב:
bloodbrother כתב:
נחמד.

גיא לוזון הביא את הדאבל?

1.השחקנים
2.גוטמן
3.הקיזוז

שים לב שוב להודעה הראשונה שלי פה בציטוט. לא כתבתי שטביב לבד הביא אליפות, אלא שהוא תרם את חלקו בהבאת שחקנים משמעותיים.
הקיזוז לא הביא את האליפות (אי אפשר לדעת אם בלעדיו לא היינו לוקחים אליפות), כי הקיזוז השפיע על מהלך כל העונה, ואין לדעת את הנקודות של הקבוצות בסוף הסיבוב השני, אם לא הקיזוז (שהיה גורם ידוע מראש והשפיע על הכל, מראש).
אתה קובע 3 גורמים, אבל איפה בני יהודה וגיא לוזון בכל העסק, בכל זאת?
ואיפה המזל, של גול בשניה האחרונה, בכל העסק, בכל זאת?

בחייאת, בזכות כשלון קולוסאלי של גוטמן בסוף העונה, רוב האוהדים של הפועל לא האמינו שניקח אליפות, כי אף אחד לא האמין שחיפה תכשל מול קבוצתו של גיא לוזון. וגוטמן היה קרוב כמה שניות להיות הגורם העיקרי למפח הנפש הספורטיבי הגדול ביותר בהיסטוריה של הספורט. גם מול בית"ר הוא היה כשלון טוטאלי. הובלנו בדקה ה 3 או משהו כזה, מול קבוצה גם ככה שבורה, ולא פרקנו אותם לחתיכות. (מצד שני, התיקו עד השניה האחרונה עזר אולי להרדים את חיפה, כך ששוב, המזל ואפילו חוסר היכולת שלנו, שיחק את התפקיד המשמעותי ביותר באליפות הזאת, אחרי ההרואיות של גיא לוזון ובחוריו השגיבים).

בספורט, ובטח בכדורגל, אתה לא יכול לייחס את המזל לעונה שלמה. ללא ספק המזל שיחק תפקיד משמעותי, כמו שקורה תמיד בספורט. ואתה לא יכול באמת לדעת "מה היה קורה אם לא". אבל אין לזה שום קשר. וכן בני יהודה ולוזון היו מאוד ספורטיבים, אך זה לא מזל? לחיפה היו 100 הזדמנויות לקבור את המשחק והם לא עשו את זה (בעוד אנחנו כן הצלחנו לנצח בבוני החוף). אבל בסופו של דבר לקחנו את האליפות לא? אתה לא יכול לייחס כל תקרית אותה תוצאה לפה ולפה למזל ומקריות. כי בספורט הכל זה מקריות. זה לא כאילו טביב השקיע כסף ומאמץ בשביל הקבוצה. הוא הביא כמה שחקנים ש-2 מהם נהיו מרכזיים ביותר בהצלחת הקבוצה. האם זה היה קורה בלי גוטמן? מי יודע. האם זה היה קורה במועדון שהוא לא הפועל? מי יודע. אתה יכול באותה מידה לומר שהמזכירה חתומה על הדאבל.

את האליפות הביאו השחקנים והמאמן, בעזרת שחקנים ומאמנים מקבוצות אחרות. אם אתה חושב שכל בן אדם שהיה מעורב בכדורגל הישראלי באותה עונה חתום על הדאבל, אז יפה לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
אני בהחלט מכבד את הדיעה שלך וצורת ההתבטאות. כמובן שהגורמים נתונים לויכוח.

אה, וכמובן:

תמונה

(שזה אגב לוזון הביא, לפחות כמו שגוטמן הביא את ידין, דה סילבה, וורמוט, שכטר, זהבי, וכו').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
אני בהחלט מכבד את הדיעה שלך וצורת ההתבטאות. כמובן שהגורמים נתונים לויכוח.

אה, וכמובן:

תמונה

(שזה אגב לוזון הביא, לפחות כמו שגוטמן הביא את ידין, דה סילבה, וורמוט, שכטר, זהבי, וכו').

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 00:27 
סמל אישי של המשתמש
אני חייב להגיד משהו אחרי צפיה בסרטון, בתור אחד שנגד טביב ובעד המחאה -
הדבר שהכי תפס את תשומת הלב שלי בסרטון הזה זה הקטע של "אבל אנחנו לא מייצגים את ישראל".
בתקופה הקשה של עכשיו חייבים לבחור את המלחמות. וכמו ששער 5 והאולטראס הבינו שכדאי להם להניח לקטע של "שואה למכבי" וכל זה, ככה צריך לדעת להניח כרגע לנושא של "לא מייצגים את ישראל". גם ככה עפנו מאירופה ולא נשחק שם לפחות עד הקיץ הקרוב.
במשחקים בליגה גם ככה זה די מיותר. אם למישהו דחוף להמשיך להביא את השלט, עדיין אפשר להביא אותו בכיף למשחקים של הליגה הבלקנית.
אם רוצים להראות שטביב הוא דיקטטור שלא נותן להכניס שלטים - צריך להכין שלט "איפה הכסף". נראה את ההנהלה מסבירה למה לא נתנו להכניס שלט שכזה.

ושיהיה ברור - האישו הוא לא מייצגים את ישראל או לא, כי באמת שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה וירגיש מה שהוא מרגיש. הקטע הוא שצריך להיות חכמים, וכמו שלשיר על השואה זה לשחק לידיים של טביב, אותו דבר זה הקטע של "לא מייצגים את ישראל".

שבת שלום לכולם ויאללה :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
אני חייב להגיד משהו אחרי צפיה בסרטון, בתור אחד שנגד טביב ובעד המחאה -
הדבר שהכי תפס את תשומת הלב שלי בסרטון הזה זה הקטע של "אבל אנחנו לא מייצגים את ישראל".
בתקופה הקשה של עכשיו חייבים לבחור את המלחמות. וכמו ששער 5 והאולטראס הבינו שכדאי להם להניח לקטע של "שואה למכבי" וכל זה, ככה צריך לדעת להניח כרגע לנושא של "לא מייצגים את ישראל". גם ככה עפנו מאירופה ולא נשחק שם לפחות עד הקיץ הקרוב.
במשחקים בליגה גם ככה זה די מיותר. אם למישהו דחוף להמשיך להביא את השלט, עדיין אפשר להביא אותו בכיף למשחקים של הליגה הבלקנית.
אם רוצים להראות שטביב הוא דיקטטור שלא נותן להכניס שלטים - צריך להכין שלט "איפה הכסף". נראה את ההנהלה מסבירה למה לא נתנו להכניס שלט שכזה.

ושיהיה ברור - האישו הוא לא מייצגים את ישראל או לא, כי באמת שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה וירגיש מה שהוא מרגיש. הקטע הוא שצריך להיות חכמים, וכמו שלשיר על השואה זה לשחק לידיים של טביב, אותו דבר זה הקטע של "לא מייצגים את ישראל".

שבת שלום לכולם ויאללה :hapoel:

למרות שאני מבין את מה שאתה אומר, אני חושב שפה באמת אנחנו צריכים לשים את הגבול ולעמוד על שלנו. להשוואת בין שירי שואה ו"לא מייצגים את ישראל" זה בוא נגיד, לא תופס. ששרים "לא מייצגים את ישראל" אין שריקות בוז צורמות כמו בשירי שואה, או אפילו ב"הנהלה זונה". אנשים מכל מיני סוגים וגוונים, שחלקם הצטרפו לא מזמן, וחלקם לא מסכימים עם האמירה הזאת כבר שנים, החליטו לתפוס טרמפ על העניין הזה יחד עם סיפורי טביבי. ואגב, אני חושב שאחד מהמלחמות הגדולות שלנו עם טביב, זה לשמור על הזהות שלנו כקהל, אשר מנסים בכוח לשלול מאיתנו. כמו שאתה אומר, זה בכלל לא משנה מה כתוב בשלט, משנה העיקרון.
אני לא יודע מה יקרה בסוף עם טביב, ואם הוא ישאר או מתי ילך, אך אם נמשיך לספוג מכות שכאלה, בסוף שכל הסיפור הזה יגמר לכאן או לכאן, גם אנחנו עצמנו לא נזכור מי אנחנו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
משעמם למוות.
לא החזקתי מעמד עד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 00:48 
סמל אישי של המשתמש
אם זה יגמר כמו שזה צריך להיגמר, זה יגמר בזה שאנחנו נזכור שהצלחנו להראות לטביב את הדרך החוצה, ונשארנו בחיים וחזקים.

כבר פעם אחת הצלחנו להוכיח שהקהל הזה הוא הרבה יותר חזק מעסקן שגומר את הקבוצה.
אז נכון ששם היה מדובר על עסקן כושל ופה מדובר על עסקן ממולח,
אבל אני מאמין שאתה מספיק חכם כדי להבין מה אני מנסה לומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 00:57 
סמל אישי של המשתמש
הבנתי את הטענה שלך, ואני מבין גם איך זה כיביכול יעזור למחאה. אני פשוט חושב שהכנסת שלטים מסוג זה, זה אחד הדברים המרכזיים שאנחנו נלחמים עליו, והוצאה שלו בסופו של דבר תפגע בנו באלמנטים שהם טיפה יותר גדולים מטביב ושות'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 01:09 
מוני הביא את טביב... אז מוני הביא את הדאבל? אולי די עם השטויות? טביב הביא חצי קבוצה שירדה ליגה מי שעשה מהם מה שהם זה אך ורק אלי גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 01:12 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
הבנתי את הטענה שלך, ואני מבין גם איך זה כיביכול יעזור למחאה. אני פשוט חושב שהכנסת שלטים מסוג זה, זה אחד הדברים המרכזיים שאנחנו נלחמים עליו, והוצאה שלו בסופו של דבר תפגע בנו באלמנטים שהם טיפה יותר גדולים מטביב ושות'.

אז שיכניסו, רק שיהיו מספיק חכמים לא להיגרר לויכוח אם מייצגים את ישראל או לא,
אלא טביב רע להפועל נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 01:29 
סמל אישי של המשתמש
זה אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 02:07 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
אם זה יגמר כמו שזה צריך להיגמר, זה יגמר בזה שאנחנו נזכור שהצלחנו להראות לטביב את הדרך החוצה, ונשארנו בחיים וחזקים.

כבר פעם אחת הצלחנו להוכיח שהקהל הזה הוא הרבה יותר חזק מעסקן שגומר את הקבוצה.
אז נכון ששם היה מדובר על עסקן כושל ופה מדובר על עסקן ממולח,
אבל אני מאמין שאתה מספיק חכם כדי להבין מה אני מנסה לומר.

לא בדיוק הצלחנו להפעיל כוח מול העסקן הכושל, ולהתחיל קבוצת כדורגל אלטרנטיבית בליגה ג' בתקוה שמתישהו הקבוצה הזאת תאבד את הלגיטימציה שלה במידה וטביב יישאר זה מהלך שלא יכול להצליח וגם לא יתקבל בברכה גם על ידי רוב מוחלט של המוחים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 02:09 
סמל אישי של המשתמש
מתי המחזמר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 02:46 
סמל אישי של המשתמש
בלאד אני עדיין מחכה להתייחסות שלך למה שכתבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 03:09 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
bloodbrother כתב:
אדמדם כתב:
bloodbrother כתב:
נחמד.

גיא לוזון הביא את הדאבל?

כן,
גוטמן הפך בלם זר בינוני שירד עם קבוצתו ליגה לבלם הכי טוב ששיחק בארץ בעשור האחרון.
גוטמן הפך את החלוץ הפרוע והבלאגניסט למכונת שערים שבעונה אחת כבש יותר מאשר הוא כבש בכל הקריירה.
גוטמן הפך ילד תימני אלמוני לקשר אחורי מפלצתי ששולט באמצע המגרש.
גוטמן גרם לילד הכל כך כשרוני סוף סוף למצות לעונה אחת את הפוטנציאל הגלום בו.
גוטמן הפך את מוכר הבורקסים מרמת השרון לשחקן הכי טוב בליגה.

זה שהיה לגוטמן את הסגל הכי טוב שהיה בארץ הרבה זמן זה כי הוא יצר את הסגל הזה, בלעדיו סביר להניח שאם היינו מדברים היום על הסגל הזה אף אחד לא היה חושב שהוא הסגל הטוב ביותר שהיה פה בעשור האחרון.

גוטמן לא הפך שום שחקן לשום דבר שהוא לא היה כבר. גם אם תשתמש בדמגוגיה של לכנות כל בחור צעיר "ילד" (מזכיר לי דיבור על חיילים, כשצריך להגן עליהם). בן כמה ידין (ע"ע טביב) היה שאתה מכנה אותו "ילד תימני"? והוא ממש לא היה אלמוני. שחקן ליגת על. גם לוורמוט אתה קורא "ילד"? מה יהיה? וורמוט מיצה את הכשרון שלו בגלל שהתבגר, התנסה (באירופה, בין השאר) ובגלל ששכטר, שגוטמן לא רצה להביא, היה לידו. "מוכר הבורקסים"? נו באמת, זה הרי גוטמן שהזריק לו את הכשרון הטבעי. דה סילבה (ע"ע טביב) מעולם לא היה בינוני. מי זה החלוץ הפרוע והבלגניסט? שכטר? מה כבר אורך הקריירה שלו שיש איזה הגיון בלכתוב "יותר מאשר הוא כבש בכל הקריירה"? גוטמן בכלל לא רצה אותו, וכן, גם אצלו כנראה גוטמן הזריק את הכשרון הטבעי.

גוטמן לא ממש "יצר" את הסגל הזה. טביב הביא לו שחקנים, שחקנים אחרים כל מאמן היה לוקח (וורמוט), אחר היה ברירת מחדל של גוטמן שהעדיף אחר (שכטר), וינסנט כבר היה, זהבי היה שחקן בית שחזר מהשאלה כמדומני, וכו'.

ולגבי אותו הסגל עם מאמן אחר, אי אפשר לדעת באמת. אני מעריך שקטשן עם אותו סגל היה לוקח את האליפות בפער גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 04:40 
סמל אישי של המשתמש
אביחי היה בן 21/2 שגוטמן התחיל לעבוד איתו, זה ילד לכל דבר במונחים של כדורגל, הוא היה שחקן אלמוני, אומנם שחקן ליגת על אבל שחקן אלמוני שירד עם כפר סבא ליגה.
בלי גוטמן אני בספק גדול אם הוא היה מגיע לאן שהוא הגיע.
שכטר שיחק 3 עונות בליגת העל בנתניה וכבש 21 שערים בכל שלושת העונות, הוא היה מאוד כשרוני אבל הראש שלו לא תמיד היה בכדורגל וגוטמן נתן לו את הפוש שהוא היה צריך בשביל להפוך לשחקן ענק, פוש שגם ראובן עטר וגם לותר מתיאוס לא הצליחו לתת לו, זה בכלל לא משנה אם הוא רצה אותו או העדיף את אבידור עליו, בסופו של דבר שכטר הגיע וגוטמן עזר לו להפוך לשחקן בונדסליגה לגיטימי.
זה שערן זהבי כישרוני זה הכל טוב ויפה, אבל גוטמן נתן לו את הבמה להראות על זה שמאמנים אחרים כנראה היה שולחים אותו לעוד עונת השאלה בהפועל פ"ת.

לגבי גילי אני לא אתווכח איתך כי מבחינתי חוץ מעונת הדאבל שבה הוא באמת היה ענק בשתי העונות האחרות שלו עם גוטמן הוא תמיד היה שחקן שלא ממצה את מלוא הפוטנציאל שלו.

אני דיי בטוח שעם קשטן ואותו סגל היינו עדיין מחכים לאליפות אחרי 10 שנים עקרות ומסתכלים איך חיפה לוקחת 3 שנים ברציפות את האליפות.
אבל עזוב, אני בטוח שאתה מאמין בלב הטרול השלם שלך שעם גיא לוזון ואותו סגל גם היינו לוקחים את הליגה האירופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 05:13 
הכדורגל של הפועל ת"א בעונת הדאבל היה היפה/התוסס/השמח/היצירתי ביותר שאני זוכר משנות ה-80 עד היום. זה רשום על שמו של אלי גוטמן כמנצח של תזמורת מוכשרת. ההישג הבולט שלו שרוב השחקנים הגיעו באותה העונה לשיא היכולת בעידן הפועל ת"א: דאגלס, ידין, שכטר, וורמוט. כמובן שאניימה היה מעולה אך הוא היה מעולה עונה לפני ועונה אחרי.
בגלל כל זה, מאכזב במידה רבה שהאליפות הושגה הודות לשיטת הקיזוז ובצירוף נדיר של תוצאות במחזור האחרון וביחס שערים. בעונה כזו מדהימה עם שחקניים ביכולת שיא ובכדורגל כה יפה, הגענו לאליפות עם השפיץ של השפיץ של השפיץ של הנעל. זה ה"אבל" הגדול של אלי גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 05:16 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אביחי היה בן 21/2 שגוטמן התחיל לעבוד איתו, זה ילד לכל דבר במונחים של כדורגל, הוא היה שחקן אלמוני, אומנם שחקן ליגת על אבל שחקן אלמוני שירד עם כפר סבא ליגה.
שכטר שיחק 3 עונות בליגת העל בנתניה וכבש 21 שערים בכל שלושת העונות, הוא היה מאוד כשרוני אבל הראש שלו לא תמיד היה בכדורגל וגוטמן נתן לו את הפוש שהוא היה צריך בשביל להפוך לשחקן ענק, פוש שגם ראובן עטר וגם לותר מתיאוס לא הצליחו לתת לו, זה בכלל לא משנה אם הוא רצה אותו או העדיף את אבידור עליו, בסופו של דבר שכטר הגיע וגוטמן עזר לו להפוך לשחקן בונדסליגה לגיטימי.
זה שערן זהבי כישרוני זה הכל טוב ויפה, אבל גוטמן נתן לו את הבמה להראות על זה שמאמנים אחרים כנראה היה שולחים אותו לעוד עונת השאלה בהפועל פ"ת.

לגבי גילי אני לא אתווכח איתך כי מבחינתי חוץ מעונת הדאבל שבה הוא באמת היה ענק בשתי העונות האחרות שלו עם גוטמן הוא תמיד היה שחקן שלא ממצה את מלוא הפוטנציאל שלו.

אני דיי בטוח שעם קשטן ואותו סגל היינו עדיין מחכים לאליפות אחרי 10 שנים עקרות ומסתכלים איך חיפה לוקחת 3 שנים ברציפות את האליפות.
אבל עזוב, אני בטוח שאתה מאמין בלב הטרול השלם שלך שעם גיא לוזון ואותו סגל גם היינו לוקחים את הליגה האירופית.

חבל שעניתי לך בסבלנות, למרות שבפעם הראשונה קראת לי טרול, וגם עכשיו. זה לא יחזור. ברוך הבא לנודניקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 05:42 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
RedFox כתב:

חבל שעניתי לך בסבלנות, למרות שבפעם הראשונה קראת לי טרול, וגם עכשיו. זה לא יחזור. ברוך הבא לנודניקים.

:LOL2: :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 06:01 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:

סליחה, אני חייב להתעכב על החלק הזה.

השחקן היחיד שטביב הביא איתו היה בוריס קליימן, שאמנם הוא הבטחה, אבל במאבקי הדאבל הוא לא לקח חלק.

בן לוז הגיע בהעברה חופשית, כך שגם הוא לא קשור לעניין.

אז נשארנו עם 3 שחקנים: דה-סילבה, יבואה וידין. (תקן אותי אם אני טועה)
טביב לא הביא אותם להפועל, אלא מכר אותם להפועל, ואפילו בהרבה מעל שווי השוק שלכם באותה תקופה.
זה שמוני החליט להעביר לו בתמורה חצי מהקבוצה כשווה כסף, במקום כסף ממשי - זה עניין לא קשור.
אם טביב היה מביא אותם לקבוצה, הוא היה צריך להוציא כסף כלשהו בשביל זה.
בפועל קרה דבר הפוך - הוא הכניס כסף לכיסו בגלל העסקה הזאת.

באותה מידה אפשר להגיד שלוזון הביא את דמארי להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 06:30 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
bloodbrother כתב:

סליחה, אני חייב להתעכב על החלק הזה.

השחקן היחיד שטביב הביא איתו היה בוריס קליימן, שאמנם הוא הבטחה, אבל במאבקי הדאבל הוא לא לקח חלק.

בן לוז הגיע בהעברה חופשית, כך שגם הוא לא קשור לעניין.

אז נשארנו עם 3 שחקנים: דה-סילבה, יבואה וידין. (תקן אותי אם אני טועה)
טביב לא הביא אותם להפועל, אלא מכר אותם להפועל, ואפילו בהרבה מעל שווי השוק שלכם באותה תקופה.
זה שמוני החליט להעביר לו בתמורה חצי מהקבוצה כשווה כסף, במקום כסף ממשי - זה עניין לא קשור.
אם טביב היה מביא אותם לקבוצה, הוא היה צריך להוציא כסף כלשהו בשביל זה.
בפועל קרה דבר הפוך - הוא הכניס כסף לכיסו בגלל העסקה הזאת.

באותה מידה אפשר להגיד שלוזון הביא את דמארי להפועל.

אם הסיבה שטביב מכר אותם להפועל היא לא שידע שהוא חלק מהפועל, אז אתה צודק. אם לא, אז לא. (אני לא יודע מה התשוב). אם התשובה היא "כן", אז בזכות זה שטביב הגיע להפועל, הם הגיעו. ואז מצידי שהיה מקבל 20 מליון דולר עליהם, בזכותו הם הגיעו. אם התשובה היא "לא", וזה רק מקרה שהם הגיעו ואחריהם הוא, אז אכן, הוא לא ממש אחראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: