NARKOTIKA כתב:
המועדון היה במצב פיננסי ובקו עלייה הכי טוב בהיסטוריה של המועדון. וזה כן יוצא דופן. לא משנה כמה תכתוב את זה, זה פשוט לא נכון. היחס לשחקנים הוא הבזוי ביותר שאני זוכר, ואני זוכר כמה שהיו מאוד בזויים.
שחקנים הם המועדון. אם כולם יגידו לך שהם מרגישים שמרגע שטביב נכנס להיות בעלים יחיד הכייף של לבוא לעבודה ירד בחצי, וההזדהות עם המועדון צנחה, כנראה שזה צריך להדליק כמה נורות.
שמע, אני עברתי את תקופת ההסתדרות ואת שאול אייזנברג, טביב לא מגיע לקרסוליים של שניהם. אלה אנשים שריסקו קבוצות.
אני לא נמצא בתוך המועדון, אני ניזון בעיקר מהתקשורת, מודה. אבל מה לעשות, את הדינמיקה אני מכיר, גם את השחקנים. חלקם צודקים בטענות שלהם, חלקם בכיינים, אצל חלקם זה לא שחור או לבן. התלהמות ועדר יש מכל הכיוונים.
יש השנה עוד גורם מקצועי במערכת שאני לא בטוח אם גם לו אין השפעה.
בכל מקרה, יוצא פה שאני כאילו מגן על טביב. אני מניח שאם הייתי בויכוח עם מושיקו, היה יוצא שאני נגדו.
ועדיין, זה לא הנושא של הדיון. יש מספיק אנשים טובים ששרקו בוז היום ומן הצד השני מספיק אנשים טובים שקיללו את ההנהלה, גם בשער 7.
אף אחד לא שם אותך, את עזרן או אותי בתור זה שייקבע מי אפס ומי לא. אתה לא מוכן לשמוע שום דעה אחרת. יצאת למלחמה ומהרגע הזה אתה עיוור, מתלהם וצועק אמן אחרי כל קריאה בכיכר העיר. תעצור רגע, תנשום עמוק, תסתכל על מכלול של עובדות, תיקח בחשבון תקשורת, אינטרסים ותבין שלא תמיד זה שחור ולבן. גם אם הבן אדם עצמו גורם לך בחילה (לי הוא גורם לפעמים).