תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 22:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 20/12
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 09:47 
האדס כתב:
אין מילים לתאר כמה מעצבן אותי שאנחנו הולכים לקבל עוד רדיוס על שטות.

ואין לי מילים לתאר כמה מעצבן אותי שיש לנו אוהדים שמשחקים לידיים של ההתאחדות ומכבי חיפה.
במו ידכם אתם חורצים לנו את העונה. חולירות, שונאי הפועל.

לא מאמין שהפועל תענש על השטות הזאת.אבל אם כן,שיישרף מי שעשה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
לי היה ברור שלא יאפשרו לארבע קבוצות לארח במושבה.
מכבי כנראה הבינו את זה בזמן וסגרו שם לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
על סמך מה אתה מאמין, נתי? תקדימי עבר? עובדות?
הדיין מגיע עם פס"ד מהבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 10:03 
its-sick כתב:
joshsoos כתב:
לוזון כבר ימצא קבוצה מהסביבה ( אם אין שם כבר היום קבוצה שכונתית מליגה נמוכה ) שלא תאפשר להפועל להשתמש באצטדיון לפי התקנה הדיקטטורית החדשה.
אבל כל המטרה של התקנה היא שכן ישתמשו באכסטדיון. הם רוצים את הכסף.

ללוזון זה לא משנה. זה לא כסף שהולך אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 10:07 
נועם שחם כתב:
its-sick כתב:
joshsoos כתב:
לוזון כבר ימצא קבוצה מהסביבה ( אם אין שם כבר היום קבוצה שכונתית מליגה נמוכה ) שלא תאפשר להפועל להשתמש באצטדיון לפי התקנה הדיקטטורית החדשה.

אז למי הולך הכסף של האיכסטדיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
הכל, רק לא לשחק בר"ג.
מוכן שמשחקי הבית שלנו יהיו אפילו בטדי, רק לא באצטדיון הכי לא ביתי בארץ.
לעניין הרכש, אני מקווה שלא מתכוונים להביא את מתן אוחיון רק בהשאלה אלא לבנות כבר מעכשיו בלם ליום שאחרי באדיר כשבנוסף אם אכן מריו ואובמה לא יראו יותר מגרש בהפועל צריך להביא גם בלם זר. במקרה כזה, עדיף לנסות בלם שכבר משחק פה כדי להוריד את זמן ההתאקלמות. פידליס ופטי אלו אופציות טובות, יכול להיות שיש גם בלם ברמה גבוהה בליגה הלאומית ששווה להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 10:59 
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:
its-sick כתב:
joshsoos כתב:

אה, התכוונת לאצטדיון בר"ג..לא הבנתי אותך. זה אני לא יודע. בפ"ת הכסף הולך לחברה העירונית ומשמש בעיקר לתחזוקת האצטדיון שעולה לא מעט. בר"ג אני לא יודע. אם זה נכס של ההתאחדות אז מן הסתם הכסף הולך לכיסה (אם כי גם לאכסטדיון יש עלויות תפעול אדירות מן הסתם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
מאוד התרשמתי מפידליס כששיחק נגדנו,נראה בלם צעיר וחזק.
למרות שהייתי מעדיף בלם קצת יותר וותיק במקרה הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 11:07 
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:
its-sick כתב:
joshsoos כתב:

אה, התכוונת לאצטדיון בר"ג..לא הבנתי אותך. זה אני לא יודע. בפ"ת הכסף הולך לחברה העירונית ומשמש בעיקר לתחזוקת האצטדיון שעולה לא מעט. בר"ג אני לא יודע. אם זה נכס של ההתאחדות אז מן הסתם הכסף הולך לכיסה (אם כי גם לאכסטדיון יש עלויות תפעול אדירות מן הסתם).

סיבה ותוצאה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 11:08 
ברור, ברור. אני פשוט חשבתי שאתה מתכוון לאצטדיון פ"ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
its-sick כתב:
joshsoos כתב:

נו אבל זה מה שכתבתי, שלפי התקנה הזו תימצא קבוצה נוספת מנתניה שתשחק גם היא שם ולא תאפשר לנו, הכל כדי להכריח לשחק באיכסטדיון
אני הבנתי שמספיקה קבוצה מקומית אחת, וכבר יש.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 11:24 
its-sick כתב:
joshsoos כתב:
its-sick כתב:
joshsoos כתב:

נו אבל זה מה שכתבתי, שלפי התקנה הזו תימצא קבוצה נוספת מנתניה שתשחק גם היא שם ולא תאפשר לנו, הכל כדי להכריח לשחק באיכסטדיון
אני הבנתי שמספיקה קבוצה מקומית אחת, וכבר יש.

לא דווח בשם מקום שזה עבר, וגם לא הגיוני שיעבור לאור מקרים של קבוצות שנאלצות לשחק במגרשים שלא שלהן ( רמה"ש בוינטר )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 11:43 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 12541.html

ציטוט:
קשטן חוזר לעבוד: ייפגש היום עם ראשי הפועל כדי לדון בחיזוק

מוטי פשכצקי|11:32|20/12/2011

ציטוט:
מאמן האדומים קם מהשבעה על אחיו. בקבוצה אישרו את מועמדות מרקו שולר, כפי שפרסמנו לראשונה. פצ'אלקה העביר מסר: "לא התכוונתי לעשות רע, אבל אני עדיין לא בריא ב-100 אחוז". הפועל קרובה לסכם על אירוח בנתניה בשנה הבאה

ציטוט:
מאמן הפועל ת"א דרור קשטן קם אתמול מהשבעה על אחיו הבכור, שהלך בתחילת השבוע שעבר לעולמו ויחזור לאמן את האדומים החל ממחר (רביעי). השחקנים זכו ליום חופש וקשטן מיועד להיפגש עם ראשי הקבוצה כדי לדון בחיזוק. בקבוצה אישרו את מועמדותו של הבלם מרקו שולר מגנט הבלגית, שעל מועמדותו פורסם אתמול כאן באתר. במקביל, בהפועל מחפשים בלמים נוספים וקשר.

מריו פצ'אלקה, ששוהה בימים אלו בסלובקיה, שלח הבוקר מסר מפתיע לאדומים. פצא'לקה סיפר לאתר ערוץ הספורט: "שלחתי אימייל כדי שיידעו שלא התכוונתי לעשות רע להפועל. אני רוצה לחזור לשחק כדורגל וזה מה שחשוב לי. יש הטבה בבריאות שלי אבל אני עדיין כל יום מגיע לבית חולים כדי לקבל אינפוזיה וזריקה בגב".

האדומים, שחשבו בתחילה לשחק בעונה הבאה באצטדיון המושבה בפ"ת, החליטו לבחון אפשרות אחרת וכרגע הם קרובים לסכם על מעבר לאצטדיון החדש בנתניה. ראש עיריית נתניה, מרים פיירברג, תיפגש עם טביב בשבוע הבא. שני ישראלי, דוברת עיריית נתניה, אישרה את הידיעה ומסרה בשמה של ראש העיר: "האצטדיון שהקמתו תושלם באוגוסט הקרוב יהווה מוקד משיכה לקבוצות רבות. העירייה תשמח לארח את הפועל ת"א וכל קבוצה אחרת שתזדקק לכך החל מהשנה הבאה".

בעניין אחר, השחקנים עדיין מחכים למענקים מהליגה האירופית שהובטחו להם על ידי טביב. "שחקנים שומרים בבטן ובסוף זה יתפוצץ", אמר אחד מהם. אגב, היום הגיש טוטו תמוז את הבקשה לבוררות נגד הפועל. כזכור, החלוץ והפועל לא הגיעו להסכמה לגבי תג המחיר של השחקן שרוצה לצאת לאירופה.

לקראת המשחק מול בני יהודה במחזור הקרוב אמור לחזור להרכב אפולה אדל, שצפוי לחזור היום לארץ אחרי שהתחתן שלשום בצרפת. גם ביבאן פרנסמן שקיבל מספר ימי חופש מטביב לרגל הכריסמס ינחת הלילה, אבל לעומת אדל הבלם הדרום אפריקני פצוע ולא כשיר עדיין לחזור לאימונים. שי אבוטבול צפוי לחזור ל-11 מול הכתומים. בקבוצה שיבחו את עבודתו של רון ציבלין בהיעדרו של קשטן, אך יחד עם זאת אמרו השחקנים כי חזרתו של קשטן תרגיע את המערכת אחרי שני ההפסדים בליגה לקריית שמונה ומכבי פ"ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 11:46 
הם עוד לא מבינים שהם יקבלו את המענקים בפברואר (פרט למי שישוחרר שיקבל חצי מהסכום עוד חצי שנה פלוס עלויות משפטיות שיידרשו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 11:58 
כל עונש מעבר לקנס קטן על הסינוור כביכול של הכדורגלנית לירנה שטראובר יהיה ביזיון.
אני מקווה שבהפועל מכינים הפעם משהו נורמלי לבית הדין ולא התקפלות שוב והתרפסות מולו!!
אם נבחרת יוון קיבלה קנס קטן על אותו דבר נגד הנבחרת שלנו אין סיבה שאנחנו נספוג עונש
לא פרופורציונליי על דבר כזה פעוט.

לגבי האיצטדיון בשנה הבאה, ברור שאי אפשר ש4 קבוצות ישחקו כביכול באותו איצטדיון, אבל לכולם ברור מהיום
שלפחות קבוצה אחת מפ"ת תרד ליגה השנה (בתקווה ששתיים...) ולכן אין שום סיבה
שגם הפועל וגם מכבי לא יוכלו לשחק שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 12:03 
למה נתניה למה?!
נתניה זה 40 דקות נסיעה מת"א במקרה טוב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 12:04 
gigs כתב:
כל עונש מעבר לקנס קטן על הסינוור כביכול של הכדורגלנית לירנה שטראובר יהיה ביזיון.
אני מקווה שבהפועל מכינים הפעם משהו נורמלי לבית הדין ולא התקפלות שוב והתרפסות מולו!!
אם נבחרת יוון קיבלה קנס קטן על אותו דבר נגד הנבחרת שלנו אין סיבה שאנחנו נספוג עונש
לא פרופורציונליי על דבר כזה פעוט.

לגבי האיצטדיון בשנה הבאה, ברור שאי אפשר ש4 קבוצות ישחקו כביכול באותו איצטדיון, אבל לכולם ברור מהיום
שלפחות קבוצה אחת מפ"ת תרד ליגה השנה (בתקווה ששתיים...) ולכן אין שום סיבה
שגם הפועל וגם מכבי לא יוכלו לשחק שם.

זה לא עוזר כי החוק לא מגביל3 מאותו ליגה אלא 3 בכללי
ובכל מקרה טביב רוצה נתניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
אדום בדם, יש לי כמה שאלות בעקבות ההודעות האחרונות.
1. מתי בפעם האחרונה נסעת מנתניה לת"א? כי אם אין פקקים זאת נסיעה של 15 דקות, ועם יש גם להגיע לסטלמך זה לא סימפטי.
2. מתי בפעם האחרונה דיברת עם טביב שאתה בטוח שהוא מעדיף נתניה, ואם עשית את זה אני אשמח לדעת מה הסיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 12:33 
el dudernio כתב:
1. מתי בפעם האחרונה נסעת מנתניה לת"א? כי אם אין פקקים זאת נסיעה של 15 דקות, ועם יש גם להגיע לסטלמך זה לא סימפטי.
2. מתי בפעם האחרונה דיברת עם טביב שאתה בטוח שהוא מעדיף נתניה, ואם עשית את זה אני אשמח לדעת מה הסיבה.

רק לגבי השאלה הראשונה שלך, למשחק באמצע השבוע, זה עולם אחר נתניה ופ"ת. למגרש בפ"ת יש כמה דרכי גישה ועם כל הכבוד לעומס באבא הילל, זה עדיין לא לסע בשבע בערב על כביש החוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שישלימו את הבניה של המגרש בנתניה עד אוגוסט... בזמן שלקח להם לבנות איצטדיון אחד עלוב בנתניה, הסינים הקימו כמה איצטדיונים לצורך אירוח האולימפיאדה בבייג'ין....
אגב, לוזון לא צריך להיות מודאג. אם הפועל תצליח לקחת השנה אליפות ואם תצליח להעפיל שנה הבאה לבתי האלופות, ממילא ישחקו שם את משחקי הצ'מפיונס (וזה נכון לכל קבוצה אחרת בליגה - זולת בלומפילד שיושבת, אין עוד איצטדיון שערוך לעמוד בתנאי ליגת האלופות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
el dudernio כתב:

רק לגבי השאלה הראשונה שלך, למשחק באמצע השבוע, זה עולם אחר נתניה ופ"ת. למגרש בפ"ת יש כמה דרכי גישה ועם כל הכבוד לעומס באבא הילל, זה עדיין לא לסע בשבע בערב על כביש החוף.

ומחלף אם המושבות לא עמוס? (אני באמת לא יודע).
דרכים חילופיות תמיד אפשר למצוא (כביש 6 לבאים מדרום), כביש 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
זעם בהפועל על פצאלקה
http://www.one.co.il/Article/192393.html

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 12:47 
פאביו כתב:
זעם בהפועל על פצאלקה

אבל הוא בחור טוב שמעולם לא עשה בעיות. באיזו שפה כתב את המאיל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
פאביו כתב:
זעם בהפועל על פצאלקה

אבל הוא בחור טוב שמעולם לא עשה בעיות. באיזו שפה כתב את המאיל?

על פניו נראה שהפעם הזעם עליו מוצדק.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
הודעת דובר:
ציטוט:
בניגוד לנטען בכתבה של נדב צנציפר מהיום בנושא אבוקסיס, מבקש המועדון להבהיר כי ייערך טקס פרידה מאבוקסיס לפני המשחק בשבת, ומנכ"ל המועדון אף פנה להתאחדות לאפשר את הטקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
צנציפר מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
אאל"ט, לפי הפרסומים בתקשורת, מכבי סגרו עם 'המושבה', בעוד טביב המשיך להתמקח איתם על תעריף השכירות.
ולכן, עלול להיווצר מצב בו ב'מושבה' תשחק מכבי עם שתי הפתח-תקוואיות, ואילו אנחנו נצטרך לצאת לגלות באיכסטדיון.
אכן, איש עסקים ממולח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 13:28 
el dudernio כתב:
redrony כתב:
el dudernio כתב:

ומחלף אם המושבות לא עמוס? (אני באמת לא יודע).
דרכים חילופיות תמיד אפשר למצוא (כביש 6 לבאים מדרום), כביש 4.

תראה, אני לא יכול לחתום לך ב-100%, אבל אני הגעתי למגרש ביום ראשון בשבע והכל היה נקי (הגעתי במקרה מהרצליה). בעקרון התנועה בשעות האלה היא לכיוון צפון (אלה שחוזרים מת"א) ולפ"ת אפשר להגיע מצירי תנועה פנימיים וקטנים יותר שגם עומסים שם, הם סבירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 14:56 
עוד מתוך וואן:

בנושא אחר, האדומים זכו למחמאות במסגרת הדו"ח המסכם של אופ"א על הקמפיין בליגה האירופית. נציג הארגון החמיא למועדון ולחברת "היכלי הספורט" המתחזקת את איצטדיון בלומפילד על העמידה בדרישות אופ"א לאירוח מפעל הליגה האירופית. בנימה אישית שצורפה לדו"ח כתב נציג אופ"א, רופרט בוש: "אני מקווה שבשנה הבאה יציבו אותי שוב בת"א, לאחר סדרת המשחקים הביתיים הפכתי לאוהד הקבוצה ואמשיך לעקוב אחריה במשחקיה בליגה הישראלית". בהפועל אמרו: "המועדון גאה בעובדה כי הצליח להציב סטנרטים גבוהים של אירוח כחלק מהמסורת של המועדון בעשור האחרון במפעלים האירופאיים".

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
נוסה איגייבור שוב ממורמר: "אני כבוי ומרוקן"

משה הרוש

כבר ימים ארוכים שנוסה איגייבור מסתובב מתוסכל, מצוברח וממורמר. וזה לא רק בגלל שהמועדון סרב לאפשר לו לצאת לטורניר הקדם אולימפי עם נבחרת ניגריה הצעירה - זו חדוות המשחק שחסרה לו.

לאחרונה גילה איגייבור כי גם בחג המולד ישהה אלפי קילומטרים ממשפחתו. שלשום הודיע לאמו כי לא יגיע. "היא בכתה, למרות שניסיתי להרגיע אותה", שיתף השחקן את אחד מחבריו, "מעולם לא קרה שלא הייתי בחג מולד עם המשפחה בניגריה, אני מתקשה לעכל את זה. הקבוצה צריכה להבין אותי, אני פשוט מרוקן מאנרגיות וחייב לצאת לחופשה קצרה כדי למלא את עצמי מחדש. כרגע אני כבוי ובלי שמחת חיים. אני לא נהנה, אין לי מנוחה לנפש וכששחקן לא נמצא במצב רוח טוב זה משפיע גם על היכולת. אני גם ככה לבד בארץ זרה והבדידות לא פשוטה.

"ניסיתי להסביר את זה לאנשים במועדון, אבל הם לא מעוניינים להבין או להתחשב. מה רוצים, שאעשה מה שמריו פצ'אלקה עשה ואברח בלי אישור? אני לא אעשה את זה, אקבל את החלטת המועדון, אבל זה מעציב ומתסכל. לא היה קורה כלום אם היו נותנים לי ללכת לשלושה ימים, גם אם צריך להחמיץ משחק. כולם היו מרוויחים מזה, הרי הייתי חוזר עם אנרגיות מחודשות, רגוע ומחויך יותר. זה היה עוזר לי להפיק יותר מעצמי, כרגע כולם מפסידים".

בחודורוב לא מסתירים את האכזבה מהקשר בתקופה האחרונה. במשחק שלשום נגד מכבי פ"ת היה מי שאף טען כי איגייבור "לא רק שלא עוזר, הוא כבר מזיק". במועדון הסבירו כי התנהלותו של השחקן נובעת מפינוק. "הוא צריך למצוא את תעצומות הנפש להתמודד עם מצבים לא קלים", הבהיר גורם בהפועל.

"לא מפריע לי מה אומרים או כותבים עלי", הבהיר איגייבור, "אני יודע מה אני שווה, מה הפוטנציאל שלי. כשאני משחק רע אני הראשון שאומר את זה. זה לא רק העניין המנטלי, הגוף שלי לא רגיל לשחק בתקופה הזו של השנה. הגוף כבר עייף, בנורווגיה הליגה התחילה בפברואר ועכשיו בישראל משחקים ברצף עד יוני. זו עוד סיבה בגללה אני זקוק לחופשה קטנה כדי להוריד מהעומס עלי".

הפועל ת"א תועמד לדין בטענה כי אוהד הקבוצה סינוור את לירן שטראובר במשחק שלשום. ההפסד למכבי פ"ת לא התקבל באכזבה גדולה. "שיחקנו רע, אבל לא קרה כלום", היה הלך הרוח בקרב שחקנים בקבוצה. מה שמדאיג אותם זו עדיין סוגיית המענקים. אלי טביב הבטיח להם כי "ענייני ניירת והשלמת רכישת הבעלות" הם שמונעים בשלב זה להפריש להם מענקים. "מה מתעסקים עם זה יותר מדי?", אמר מקורב לבעלים, "יעקב שחר כבר נתן מענקים לשחקנים שלו? למה אליו לא באים בטענות?".

הקשר עם מריו פצ'אלקה נותק, ובהפועל ת"א לא יודעים מתי הבלם ישוב מסלובקיה. במועדון מתגבשת החלטה עקרונית לשחררו בגין הפרת חוזה ולהטיל עליו קנס כבד. מחר צפויה להתקיים פגישה נוספת בין טוטו תמוז ונציגיו להנהלת הפועל בניסיון להגיע להבנות על סכום שחרורו לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: