לודאי כתב:
רק עכשיו חזרתי הביתה.
קהל גרוע ביותר, הרגשתי כמו חייזר שעודדתי כל הזמן.
ערן זהבי כתב:
צד אחד מעודד וצד אחד שותק.
Maor7 כתב:
תפסיקו להתייחס לעידוד כל הזמן כאילו אנחנו בארגנטינה.
היה אתמול קר מאוד ומרבית הקהל היה אחרי יום ארוך ונסיעה ארוכה.
תסתכלו על החיובי - על הכמות הגדולה שהגיעה, על כל האדום ששטף את הצפון ובכלל על ההתקדמות שלנו כקהל.
שאפו לכל מי שנכח
zevik כתב:
חרא עידוד, ויותר חמור שדקה 90 נגובו שוכב לנו מתחת ליציע 2 דקות והיציע דומם.
אבו-דגל כתב:
דקה 94 הפסדנו ב"משחק העונה" כביכול, כל הקהל ללא יוצא מהכלל על הרגליים מוחא כפיים לשחקנים.
אפשר להגיד שהיה עידוד ככה וככה, הקהל הזה הוא הקהל היחיד שמעודד את הקבוצה בכל התרתי משמע הקיימים.
חלק מהקהל*
אני כבר כמעט עמדתי לבד כשהחקנים באו. באיזור שלי נשארו רק המקללים למיניהם שהלכו להגיד לילד עם הדגל ש"בגללו הפסדנו".
הייתי ער 24 שעות, נסעתי למשחק מרחוק יותר מאשר ירושלים (וגם עברתי דרך ירושלים) ועודדתי בכל זאת כל המשחק.
סך הכל רציתי משחק אחרון להרגיש קצת 'הפועל', להרגיש איך זה להיות עם עוד 2500 אדומים שבאו לעודד בקור הזה בקצה הארץ את הקבוצה שלהם. אבל במקום זה אני נאלץ לשמוע משחק שלם מריבות מפגרות בין אוהדי הפועל, קללות ללאלא (וחושב תוך כדי זה שזה פשוט לא אשמתו שהוא לא טוב, ולצעוק לו את זה סתם מצער בנאדם טוב שהוא פשוט לא שחקן כדורגל גדול. זה שהוא החלוץ השלישי של הפועל ת"א זו אשמתם של אנשים מאוד מסוימים..), קללות לכל השחקנים, ותלונות.
כל ה"אוהדים" ש"לא מגיע להם שבאתי לק"ש בשבילם"- אף אחד לא מכריח אתכם לבוא, אז בבקשה אל תבואו. אני באמת מעדיף 500 אדומים מאשר 2500 מכביסטים.
ואגב, עם כל מה שאמרתי עכשיו, אנחנו עדיין הקהל הכי טוב בארץ, אבל אני מסתכל עלינו לעומת עצמנו, לא לעומת אחרים.
אז אני מתגייס מחר, ובתור חייל דתי כנראה שאני לא ממש אוכל להגיע למשחקים ב3 שנים הקרובות.
תודה לכל אלה שבאו לעודד. תודה לכל האוהדים שנתנו הרגשה של משפחה והפכו את הפועל לחלק בלתי נפרד מהחיים שלי.
תודה לך