תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יולי 2025, 18:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקהל
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
צריך להתפשר ולהתחשב בכולם.
אותו ילד שמאוד רוצה לנופף בדגל צריך לעשות את זה תוך התחשבות באנשים שמסביבו.
בדיוק כמו שאותם אנשים צריכים לאפשר לו לנופף בדגל לפחות בתחילת המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 11:18 
כמעט 2500 איש, באמצע השבוע, ב9 בערב, בקריית שמונה, זו כמות פשוט בלתי נתפסת
מה שמדהים הוא, שאני לא חושב שאם היינו משחקים אתמול באשדוד למשל, היינו מביאים הרבה יותר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 11:27 
דני גולפיטק כתב:
מה שמדהים הוא, שאני לא חושב שאם היינו משחקים אתמול באשדוד למשל, היינו מביאים הרבה יותר...

היו אתמול המון אוהדים מהקיבוצים בסביבה. ועדיין כבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 11:34 
tsach כתב:
דני גולפיטק כתב:

הכבישים צפונה היו מפוצצים אתמול בצעיפים של הפועל. מפוצצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
tsach כתב:
דני גולפיטק כתב:

היו ים של אוהדי הפועל מהמרכז
פשוט כמות מטורפת,אנשים שלא באים למשחקי בית הגיעו אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
אני אישית הולך ל6-7 משחקיםחוץ בעונה סהכ, ובאתי אתמול
לא יודע למה, יכול להיות שזאת הנהירה הזאת והייתי חלק מעדר
בכל מקרה היה נחמד מאוד ואני אבוא גם בפעם הבאה אם יתאפשר (לטדי למשל אני לא אבוא יותר אחרי הפעם האחרונה)

חבל שזה כזה אצטדיון מנחוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
tsach כתב:
יהלום אדום כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
כוס אמא של ההתאחדות המסריחה הזאת. קצת התחשבות באנשים. למה אני צריך לחזור ב2 בלילה ממשחק כדורגל?!?!?!?!?!
תמותו כבר.

אתה סובל אולי פעם, פעמיים בשנה יש כאלה שסובלים כל השנה.

וואלה איזה מזל זה שאחרי הפסד מעצבן כזה הייתי צריך לנסוע רק 7 דקות הביתה :)
רק חבל שאני משלם על זה היום בעבודה, שפתאום כל "אוהדי" קרית שמונה נהיים חברים שלי.
מה שכן, הם פשוט המומים מהתצוגת קהל של אתמול, הייתי צריך להסביר מאיפה הגיעו הדגלים, איך כל המשחק מעודדים, ואיך אפילו אחרי הגול העידוד המשיך.

זה המזל לעבוד בת"א (מה שמביא לסבל בדרכים לא רק בשבתות), אין אוהדי חיפה, אין אוהדים שקר כלשהו מהצפון מקסימום אוהדי מכבי, אם בכלל ואיתם תענוג להפיגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 12:54 
רק עכשיו חזרתי הביתה.
קהל גרוע ביותר, הרגשתי כמו חייזר שעודדתי כל הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
tsach כתב:
דני גולפיטק כתב:

בהחלט. מדהים.
יצאתי מאשדוד ב3 וחצי בצהריים וכבר בהתחלה היו סימנים.. לקראת הצפון זה היה בלתי נתפס. כמה רכבים אדומים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 14:14 
מהאיצטדיון היה עידוד גרוע. נרדמתי. הייתי בשיפוע של אמצע המגרש למעלה והיה קשה מאוד לשמוע את האיזור של האולטראס, כששמעתי התחלתי לעודד אבל פשוט אין מצטרפים, זה היה כל כך מתסכל. צד אחד מעודד וצד אחד שותק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
כל העניין עם הילד והדגל היה מגעיל. שם התיישב הגוש ואנשים שמתיישבים שם לא מבינים שיהיו דגלים ואנשים קופצים. כל הקבוצה הזאת של המשפחה של אלרואי כהן ושיר אלמליח שרצו לשבת קרוב כדי שאם הוא יכניס גול אז הוא יביא להם חיבוק (וזה בדיוק מה שהם אמרו כשאמרו להם לשבת למעלה). לא פעם הם באו להרביץ לילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 14:16 
IceY כתב:
כל העניין עם הילד והדגל היה מגעיל. שם התיישב הגוש ואנשים שמתיישבים שם לא מבינים שיהיו דגלים ואנשים קופצים. כל הקבוצה הזאת של המשפחה של אלרואי כהן ושיר אלמליח שרצו לשבת קרוב כדי שאם הוא יכניס גול אז הוא יביא להם חיבוק (וזה בדיוק מה שהם אמרו כשאמרו להם לשבת למעלה). לא פעם הם באו להרביץ לילד.

על מה מדובר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
תפסיקו להתייחס לעידוד כל הזמן כאילו אנחנו בארגנטינה.

היה אתמול קר מאוד ומרבית הקהל היה אחרי יום ארוך ונסיעה ארוכה.
תסתכלו על החיובי - על הכמות הגדולה שהגיעה, על כל האדום ששטף את הצפון ובכלל על ההתקדמות שלנו כקהל.

שאפו לכל מי שנכח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 14:25 
חרא עידוד, ויותר חמור שדקה 90 נגובו שוכב לנו מתחת ליציע 2 דקות והיציע דומם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
דקה 94 הפסדנו ב"משחק העונה" כביכול, כל הקהל ללא יוצא מהכלל על הרגליים מוחא כפיים לשחקנים.

אפשר להגיד שהיה עידוד ככה וככה, הקהל הזה הוא הקהל היחיד שמעודד את הקבוצה בכל התרתי משמע הקיימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
אתם בוכים על הדרך מת"א מה אבא שלי ואחי יגידו שהם נסעו לשם מי-ם? ;)

אני חושב שהכמות היפםה של האוהדים נובעת גם מהקיבוצים באיזור שיש שם הרבה אוהדי הפועל..

אבל עדיין שאפו.

ואגב ציינו את זה מכבר עליי, אבלבכל זאת, אחרי המשחק (יחסית אחרי די הרבה זמן)ההראו כמה מהשחקניםפ של הפועל באים ומודים לקהל ופשוט היציע עדיין היה מלא ואדום וכולם מחאו כפיים - זה היה ממש מרגש..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 15:21 
וכל הכבוד לוואליד שקרא לכולם לבוא להגיד תודה לקהל,קפטן אמיתי! :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
אין כל כך קשר לאוהדים מקומיים. כי כאלה היו מגיעים לכל משחק בק"ש עד עכשיו (פחות או יותר מהמשחקים הבודדים שנגישים אליהם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

מדהים :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 16:45 
לודאי כתב:
רק עכשיו חזרתי הביתה.
ערן זהבי כתב:
צד אחד מעודד וצד אחד שותק.
Maor7 כתב:

תסתכלו על החיובי - על הכמות הגדולה שהגיעה, על כל האדום ששטף את הצפון ובכלל על ההתקדמות שלנו כקהל.

שאפו לכל מי שנכח
zevik כתב:
אבו-דגל כתב:
דקה 94 הפסדנו ב"משחק העונה" כביכול, כל הקהל ללא יוצא מהכלל על הרגליים מוחא כפיים לשחקנים.

אפשר להגיד שהיה עידוד ככה וככה, הקהל הזה הוא הקהל היחיד שמעודד את הקבוצה בכל התרתי משמע הקיימים.

חלק מהקהל*
אני כבר כמעט עמדתי לבד כשהחקנים באו. באיזור שלי נשארו רק המקללים למיניהם שהלכו להגיד לילד עם הדגל ש"בגללו הפסדנו".

הייתי ער 24 שעות, נסעתי למשחק מרחוק יותר מאשר ירושלים (וגם עברתי דרך ירושלים) ועודדתי בכל זאת כל המשחק.
סך הכל רציתי משחק אחרון להרגיש קצת 'הפועל', להרגיש איך זה להיות עם עוד 2500 אדומים שבאו לעודד בקור הזה בקצה הארץ את הקבוצה שלהם. אבל במקום זה אני נאלץ לשמוע משחק שלם מריבות מפגרות בין אוהדי הפועל, קללות ללאלא (וחושב תוך כדי זה שזה פשוט לא אשמתו שהוא לא טוב, ולצעוק לו את זה סתם מצער בנאדם טוב שהוא פשוט לא שחקן כדורגל גדול. זה שהוא החלוץ השלישי של הפועל ת"א זו אשמתם של אנשים מאוד מסוימים..), קללות לכל השחקנים, ותלונות.
כל ה"אוהדים" ש"לא מגיע להם שבאתי לק"ש בשבילם"- אף אחד לא מכריח אתכם לבוא, אז בבקשה אל תבואו. אני באמת מעדיף 500 אדומים מאשר 2500 מכביסטים.
ואגב, עם כל מה שאמרתי עכשיו, אנחנו עדיין הקהל הכי טוב בארץ, אבל אני מסתכל עלינו לעומת עצמנו, לא לעומת אחרים.

אז אני מתגייס מחר, ובתור חייל דתי כנראה שאני לא ממש אוכל להגיע למשחקים ב3 שנים הקרובות.
תודה לכל אלה שבאו לעודד. תודה לכל האוהדים שנתנו הרגשה של משפחה והפכו את הפועל לחלק בלתי נפרד מהחיים שלי.

תודה לך :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
היה עידוד נהדר, בטלוויזיה שמעו את הקהל בלי הפסקה.
ואותו "ילד צהוב זין עם חצ'קונים" תמיד עוזר עם תפאורה לפני כל משחק.
אתם מתבכיינים לי פה על דגל שמסתיר לכם...יותר פשוט מלעבור מקום - אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
Bill Lawrence כתב:
היה עידוד נהדר, בטלוויזיה שמעו את הקהל בלי הפסקה.
ואותו "ילד צהוב זין עם חצ'קונים" תמיד עוזר עם תפאורה לפני כל משחק.
אתם מתבכיינים לי פה על דגל שמסתיר לכם...יותר פשוט מלעבור מקום - אין.

אין קשר לזה שהוא עוזר לפני כל משחק
אותם אנשים רצו להיות "מגניבים" ולהיות בגוש המעודד
וזאת הבעיה שלהם שהם לא רואים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
מתנחל אדום כתב:
לודאי כתב:
רק עכשיו חזרתי הביתה.
ערן זהבי כתב:
Maor7 כתב:

שאפו לכל מי שנכח
zevik כתב:
אבו-דגל כתב:

חלק מהקהל*
אני כבר כמעט עמדתי לבד כשהחקנים באו. באיזור שלי נשארו רק המקללים למיניהם שהלכו להגיד לילד עם הדגל ש"בגללו הפסדנו".

הייתי ער 24 שעות, נסעתי למשחק מרחוק יותר מאשר ירושלים (וגם עברתי דרך ירושלים) ועודדתי בכל זאת כל המשחק.
סך הכל רציתי משחק אחרון להרגיש קצת 'הפועל', להרגיש איך זה להיות עם עוד 2500 אדומים שבאו לעודד בקור הזה בקצה הארץ את הקבוצה שלהם. אבל במקום זה אני נאלץ לשמוע משחק שלם מריבות מפגרות בין אוהדי הפועל, קללות ללאלא (וחושב תוך כדי זה שזה פשוט לא אשמתו שהוא לא טוב, ולצעוק לו את זה סתם מצער בנאדם טוב שהוא פשוט לא שחקן כדורגל גדול. זה שהוא החלוץ השלישי של הפועל ת"א זו אשמתם של אנשים מאוד מסוימים..), קללות לכל השחקנים, ותלונות.
כל ה"אוהדים" ש"לא מגיע להם שבאתי לק"ש בשבילם"- אף אחד לא מכריח אתכם לבוא, אז בבקשה אל תבואו. אני באמת מעדיף 500 אדומים מאשר 2500 מכביסטים.
ואגב, עם כל מה שאמרתי עכשיו, אנחנו עדיין הקהל הכי טוב בארץ, אבל אני מסתכל עלינו לעומת עצמנו, לא לעומת אחרים.

אז אני מתגייס מחר, ובתור חייל דתי כנראה שאני לא ממש אוכל להגיע למשחקים ב3 שנים הקרובות.
תודה לכל אלה שבאו לעודד. תודה לכל האוהדים שנתנו הרגשה של משפחה והפכו את הפועל לחלק בלתי נפרד מהחיים שלי.

שיהיה לך גיוס קל
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:11 
מתנחל אדום כתב:
לודאי כתב:
רק עכשיו חזרתי הביתה.
ערן זהבי כתב:
Maor7 כתב:

שאפו לכל מי שנכח
zevik כתב:
אבו-דגל כתב:

חלק מהקהל*

גיוס נעים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
סנופקין כתב:
1. לא קובע נורמות, זו המציאות. נעים או לא נעים - יש דגלים בגוש המעודד.

בפעם המיליון, כשדגל מסתיר לאנשים בזמן משחק זה פוגע בעידוד וחבל שלא מבינים פה את ההבדל בין תפאורה ועידוד.

תפאורה = דגל

עידוד = לדחוף את הקבוצה בשירה/להגיב בשריקות בוז כשצריך (החלק הכי חלש בקהל שלנו)

בעליית השחקנים שני הדברים הולכים מצויין ביחד, אבל בזמן משחק ממש לא.

כשדגל מסתיר לי, אני עסוק בלחפש מאיפה להציץ כדי לראות מה קורה על הדשא ואני פחות מעודד ובטח שאני לא רואה אם נשרקה איזו שריקה הזויה לרעתינו או עשו עלינו עבירה מלוכלכת ואז אני לא יכול להגיב בבוז מיידי. ואנחנו עדר הרי. כשדגל מסתיר למספר אנשים ומונע מהם לעודד, זה יכול להשפיע גם על המעגל אוהדים שמסביבם, אפילו שלהם הדגל כבר לא מסתיר וכן הלאה..

אז יכול להיות שהאנשים שדיברת עליהם לא היו מעודדים גם ככה, אני לא יודע, אבל זו לא הנקודה ואני לא מדבר על המקרה של אתמול ספציפית כי גם לא ראיתי מה היה (הייתי בחלק העליון).

פשוט מרגיז אותי כל פעם מחדש שאנשים שמרימים דגלים בזמן משחק בשם האווירה, הטירוף והעידוד, פוגעים בדיוק באותם הדברים.

* הבהרה: אני לא חושב שאם לא יהיו פתאום דגלים בזמן משחק, פתאום יהיה עידוד מדהים. ממש לא. הבעיה חמורה בהרבה וטמונה בעיקר בדור האייפון המפונק שגדל למציאות ורודה למדי (וטוב שכך. אבל העידוד חלש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:19 
Moalem כתב:
וכל הכבוד לוואליד שקרא לכולם לבוא להגיד תודה לקהל,קפטן אמיתי! :HEART2:

לקפטן של הפועל יש תפקיד אחד ותפקיד אחד בלבד - לנצח בהגרלה ולתקוף נכון.
וואליד באדיר הוא הכל. קפטן ראוי הוא לא.
הן-אדם מפסיד בכל הגרלה, שזה כבר נוגד את כל חוקי הסטטיסטיקה. אני מתחיל לחשוב שהוא לא מכיר את החוקים של עץ או פאלי ולא נעים לו להגיד, אז הקפטנים בצד השני מנצלים את זה לרעה. זה ההסבר היחיד לתופעה הזו.
בכל מקרה, סמל, פסל, חוזה לכל החיים. הכל. רק שייקחו ממנו כבר את סרט הקפטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:34 
תודה למאחלים. :ROSE:

rubin de la red כתב:
סנופקין כתב:
1. לא קובע נורמות, זו המציאות. נעים או לא נעים - יש דגלים בגוש המעודד.

בפעם המיליון, כשדגל מסתיר לאנשים בזמן משחק זה פוגע בעידוד וחבל שלא מבינים פה את ההבדל בין תפאורה ועידוד.

תפאורה = דגל

עידוד = לדחוף את הקבוצה בשירה/להגיב בשריקות בוז כשצריך (החלק הכי חלש בקהל שלנו)

בעליית השחקנים שני הדברים הולכים מצויין ביחד, אבל בזמן משחק ממש לא.

כשדגל מסתיר לי, אני עסוק בלחפש מאיפה להציץ כדי לראות מה קורה על הדשא ואני פחות מעודד ובטח שאני לא רואה אם נשרקה איזו שריקה הזויה לרעתינו או עשו עלינו עבירה מלוכלכת ואז אני לא יכול להגיב בבוז מיידי. ואנחנו עדר הרי. כשדגל מסתיר למספר אנשים ומונע מהם לעודד, זה יכול להשפיע גם על המעגל אוהדים שמסביבם, אפילו שלהם הדגל כבר לא מסתיר וכן הלאה..

אז יכול להיות שהאנשים שדיברת עליהם לא היו מעודדים גם ככה, אני לא יודע, אבל זו לא הנקודה ואני לא מדבר על המקרה של אתמול ספציפית כי גם לא ראיתי מה היה (הייתי בחלק העליון).

פשוט מרגיז אותי כל פעם מחדש שאנשים שמרימים דגלים בזמן משחק בשם האווירה, הטירוף והעידוד, פוגעים בדיוק באותם הדברים.

* הבהרה: אני לא חושב שאם לא יהיו פתאום דגלים בזמן משחק, פתאום יהיה עידוד מדהים. ממש לא. הבעיה חמורה בהרבה וטמונה בעיקר בדור האייפון המפונק שגדל למציאות ורודה למדי (וטוב שכך. אבל העידוד חלש)

גם לי דגלים שמסתירים פוגעים בדרך כלל ברמת העידוד שלי וגורעים מחווית המשחק שלי. אבל יש אנשים (שאני לא מבין איך) אבל זה שדגל מסתיר להם לא גורם להם לעודד פחות. לכן גם אם אני יושב בגוש המעודד אני בדרך כלל מחפש מקום שאני גם אוכל לראות ממנו את המשחק כמו שצריך. במקרה הזה הדגל לא מספיק הפריע לי בשביל שאני אזוז.

אני אישית הייתי חי הרבה יותר טוב כנראה אם לא היו דגלים במשחק אבל ברור שיש גם את הפלוסים לצד השני..

אותם אנשים שהיו באזור פשוט רצו לשבת "דווקא" באיזור הזה של הגוש המעודד ולא חשבו על לעודד עם או בלי קשר לדגל כזה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 19:31 
ערן זהבי כתב:
IceY כתב:

על מה מדובר?

קבוצה מעורבת של מקורבי (בעיקר מקורבות) אלרואי כהן, שמנתה את אחותו, חברה שלו, אחותה ועוד, יחד עם זוג אוהדות וותיקות ביותר, ועוד אוהד אחד פחות מזוהה, ניסו בקללות ססגוניות ואלימות לגרום להורדת הדגל. מספר אוהדים ניסו, חלקם בדרכי נועם וחלקם במילים חריפות יותר (חשוב להדגיש: ללא קללות או אלימות), ניסו להסביר את המצב ואת האלטרנטיבות. הגבירות והאדון סרבו לקבל את המצב וכך, החל מבערך הדקה השישים וחמש, נוצרה קבוצת אוהדים (כ3-4) שהתעסקה אך ורק בדגל וכמעט שלא במשחק, עד סוף המשחק.
הלך הדיון בין הצדדים היה: גל קללות (מהזן הנמוך ביותר, לא אפרט) מהצד שרצה בהורדת הדגל, ותגובה מתונה יחסית, אם בכלל, מהצד שרצה בהנפת הדגל. לאחר מספר מחזורים כאלה ניגשה, תחילה אישה מבוגרת (כבת 50-60, לדעתי) ולאחריה גבר, אל המניף והחלו מושכים בכח את הדגל ואת ידו, ומספר אנשים נעמדו בינם לבין הדגל כדי למנוע נזק לדגל (או למניף).

אני מודע לכך שנדמה כאילו אני מציג את הצדדים באופן חד צדדי, ולכן אשמח לשמוע גרסאות שונות, שכן אני ישבתי ליד הדגל רק החל מהמחצית השניה (אחרי שלא יכולתי יותר לסבול לשבת מתחת מישהו שבכל פעם שהגיע הכדור לנוסא החל לקלל אותו קללות גזעניות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
עמדתי בדיוק ליד אור,כמה כסאות ממנו.
גם אמא של אלרואי ואבא שלו היו לצידנו וגם אבא שלו השתמש באלימות (אחר כך התנצל עליה)
אבל הייתה שם אישה אחת כבת 50\60 שפשוט התביישתי בצורת הדיבור וההתנהגות שלה.
ובאמת שהפעם הצד של מניפי הדגל לא השתמש באלימות\קללות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
בגלל שילד הניף דגל אז חצי יציע רצה להרביץ לו ?!
פחח איזה הזויים
תסבלו קצת איזה שאלה

נסיעה קשה,הפסד ,אבל עדיין הכול בשביל :hapoel:

אגב
היה שם איזה אחד שעשה "נו" ו"יש" בכוונה,וזה מעצבן קצת יותר מהדגל
הוא אשכרה צעק לדמארי באחד על אחד "דמארי תביא לי גול"
למות,פשוט למות רציתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: