האדס כתב:
ואם אין לי איך להגיע לקריית שמונה? זה אומר שאין לי איך להגיע לדרבי?
ואם אני חייל? אם אני דתי? אם אין לי כסף לנסיעות האלו?
ואם אני גר בכלל בצפון? אז אני מקבל 3 נק' על זה שאני מגיע לבלומפילד כל שבת?
כי הרי לא הגיוני שהמדד יהיה לפי אוהדים שגרים בת"א.
בקיצור, רעיון נחמד, לא פרקטי ולא שוויוני בעליל.
צדק הוא ענין לפילוסופים. יש קורסים שלמים באוניברסיטה על תפיסות של צדק ומוסר.
יש הררי ספרים ומאמרים בנושא. מה החלוקה הכי צודקת? 1 לכל 1? כל הקודם זוכה? כל היוצא למשחק חוץ זוכה?
יש לא מעט שיטות, בכל אחת מהן מגולם עקרון שוויון או צדק כלשהו, ולכל אחת מהשיטות יש חסרונות.
לדעתי האישית, הערך של להגיע למשחקים כן משחק תפקיד. לדעתי האישית, בן אדם שמלווה את הקבוצה במשחקי הבית והחוץ
ראוי יותר להזדמנות גדולה יותר לזכות בכרטיס למשחקים "חשובים". אני לא מקבל את הטענה ש"אין לי איך להגיע לקרית שמונה".
מי שרוצה מספיק - מגיע. ההורים לא מרשים? צודקים, חלק מגיל ההתבגרות. גם אם אתה דתי, אתה בוחר לקבל עליך עול מצוות, בידיעה
מוחלטת שאורח החיים הזה מתנגש עם רצונות אחרים. כמאמר השיר בבלומפילד: "לפעמים יש אכזבות והפסדים", אין מה לעשות.
לא ברור לי מה הקשר למקום המגורים. לא נשמע לי הגיוני שאני אהיה אוהד יוניטד, ואהיה בעל זכות לקנות כרטיס לפני כולם בדרבי
חוץ. אני גר בארץ, לא מגיע להרבה משחקים שלהם, ואין שום הגיון לתת לי זכות לרכוש כרטיס לפני כל האוהדים המסורים האחרים.
שיהיה ברור: אני לא אומר לתת כרטיסים
רק לאוהדים שיוצאים למשחקי חוץ. אני טוען שראוי למכור להם כרטיסים לפני שמחלקים לאחרים,
או לפחות לעשות הגרלה של 300-400 כרטיסים רק בין אותם 1000 שמגיעים לכל משחק חוץ.
כמו כן אני לא טוען שזו שיטה אופטימלית. בוודאי שלא. הלוואי שכולם היו יכולים להכנס. אבל לטעמי זו השיטה הכי פחות גרועה
מכל מה שהציעו עד היום, כזו שמתגמלת אוהדים שהוכיחו מעל לכל ספק שהם באש ובמים עם הקבוצה - קריטריון סביר לטעמי.
האדס כתב:
יש פתרון אחד לבעיה הזאת, והפועל היא זאת שצריכה לפתור אותו בדרבי הבא.
הסכם עם הנהלת מכבי ת"א שבדרבים שער 8 מוקצה למכבי, ושער 7 להפועל. הסכם ל-10 שנים.
בסופו של דבר אפשר להסכים שכשיהיו 6000 כרטיסים לדרבי(גם אז לא יקפיאו כרטיסים וכאלו) לא יהיו את כל הבעיות האלו.
רעיון גרוע מאוד מאוד מאוד:
1. כי ככה זה צריך להיות. משחק חוץ זה משחק חוץ.
2. יש ביקוש של כ15000 אוהיד הפועל, להערכתי. הוספת עוד כמה אלפים, ועדין אתה תוקע עוד אלפים בחוץ. לא פתרת כלום, רק נתת קצת יותר סיכוי.