תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 90 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אביחי לא בסגל מחר
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 20:15 
שחר כתב:
Woody Allen כתב:
מה שהכי מצחיק בהודעה שלו זה המשפט "המאמן החליט שאני לא בסגל למחר וכמקצוען אני מקבל את ההחלטה".

מה זה מקצוען... ממש מקצוענות בלתי רגילה לכתוב הודעה כזאת בפייסבוק.

מה לא מקצועי בזה? הוא לא משתף פעולה עם שיטות ימיי הביניים של שחקן שמושעה בגלל משמעת בתואנה שהוא פצוע. הוא לא שולח מקורבים, לא מדליף לתקשורת אלא אומר משהו מאוד ברור בערוץ ישיר עם האוהדים.

כשקנדה היה ביציע בתחילת העונה מישהו טען שהוא פצוע?
כשקשטן זרק את טוטו מאיזה משחק גביע הטוטו מישהו טען שהוא פצוע?
כשקשטן עשה את זה בעבר לתקווה/אוסטרץ/גרשון ועוד רבים וטובים מישהו טען שהם פצועים?

לקשטן אין בעיה לזרוק שחקנים ליציע ואף אחד לא מסווה את זה בתור פציעה.
אייגבור זה סיפור אחר, והבעיות היו עם ההנהלה, לא עם קשטן.

מה לעשות, אני מוצא את זה קצת אירוני ששחקן כותב הודעה כזאת עוקצנית כלפי המאמן בפייסבוק ("ערכתי אימון טוב ואני כשיר במאת האחוזים"), ובאותה הודעה גם כותב שהוא מקבל את זה כמו מקצוען...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
יובל כתב:
אדום נחמד כתב:
התקוה היחידה שלי היא שזה מקצועי נטו.
אם טביב חושב שידין לא מספיק טוב, זה לגיטימי גם אם אנחנו לא נסכים איתו.

*אגב, השיקול הלא מקצועי-כלומר שנמאס להפועל מידין ורוצים למכור אותו-דווקא אמור לגרום להם להרכיב אותו ולקוות שישחק טוב (ענין של מחיר וביקוש)

אתה מאמין לשטויות שאתה כותב? שהוא מוציא שחקן בכושר טוב מההרכב ושם את השחקן הכי גרוע ברוטציה במקומו מסיבה מקצועית? ועוד מוציא אותו מהסגל לגמרי כשאין קשר אחורי אחר על הספסל? ואם יש לנו מאמן כל כך גרוע וחסר מושג, באיזה אופן זה אמור לתת לנו תקווה?

עצוב לי שאתה לא מסוגל לדבר בכבוד לבנאדם.
למרות זאת, אני אגיב.
ידין לא בכושר הכי טוב בהפועל. הוא מזמן לא הקיר בטוח באמצע המגרש. הוא עושה יותר ויותר עבירות מסוכנות וממעט למסור כדורים מדויקים.
לפחות מהמשחקים, אני לא חושב שהוא קריטי כל כך.
אבל משחקים זה לא הכל, ויש אימונים, ומה ששם אני לא יודע.
אם נשחק טוב בדרבי, זה יהייה לזכותו של קשטן. אם לא, לרעתו. אי אפשר להתעצבן מכל החלטה מקצועית שלא מתאימה לנו.

אתה יודע לקרוא? איפה כתבתי שהוא בכושר הכי טוב בהפועל?
זה שאתה חושב שהוא לא קריטי, כשהשחקן היחיד באותה עמדה הוא שי שבכושר הנוכחי שלו לא מספיק גם לליגה הלאומית, לא מעניין. אתה גם חושב שדמארי לא שחקן.
אתה כתבת שהתקווה שלך שמדובר בשיקול מקצועי. אם אתה חושב שזה לא אסון, מילא, זאת הזיה אישית שלך. אבל איך אתה זה יכול להיות מקצועי אם ידין לא גם בכלל לא בסגל כשאין קשר אחורי אחר על הספסל? כתבת שתגיב להודעה אבל חוץ מלרשום סיסמאות לא קשורות לא באמת הגבת למה שאמרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
שאביחי יאגור כוחות לדרבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אדום נחמד כתב:
יובל כתב:
אדום נחמד כתב:

*אגב, השיקול הלא מקצועי-כלומר שנמאס להפועל מידין ורוצים למכור אותו-דווקא אמור לגרום להם להרכיב אותו ולקוות שישחק טוב (ענין של מחיר וביקוש)

אתה מאמין לשטויות שאתה כותב? שהוא מוציא שחקן בכושר טוב מההרכב ושם את השחקן הכי גרוע ברוטציה במקומו מסיבה מקצועית? ועוד מוציא אותו מהסגל לגמרי כשאין קשר אחורי אחר על הספסל? ואם יש לנו מאמן כל כך גרוע וחסר מושג, באיזה אופן זה אמור לתת לנו תקווה?

למרות זאת, אני אגיב.
ידין לא בכושר הכי טוב בהפועל. הוא מזמן לא הקיר בטוח באמצע המגרש. הוא עושה יותר ויותר עבירות מסוכנות וממעט למסור כדורים מדויקים.
אם נשחק טוב בדרבי, זה יהייה לזכותו של קשטן. אם לא, לרעתו. אי אפשר להתעצבן מכל החלטה מקצועית שלא מתאימה לנו.

זה שאתה חושב שהוא לא קריטי, כשהשחקן היחיד באותה עמדה הוא שי שבכושר הנוכחי שלו לא מספיק גם לליגה הלאומית, לא מעניין. אתה גם חושב שדמארי לא שחקן.
אתה כתבת שהתקווה שלך שמדובר בשיקול מקצועי. אם אתה חושב שזה לא אסון, מילא, זאת הזיה אישית שלך. אבל איך אתה זה יכול להיות מקצועי אם ידין לא גם בכלל לא בסגל כשאין קשר אחורי אחר על הספסל? כתבת שתגיב להודעה אבל חוץ מלרשום סיסמאות לא קשורות לא באמת הגבת למה שאמרתי.

אתה ממשיך בחוסר כבוד בסיסי. בא לי להתפוצץ עליך, אבל זה פשוט לא שווה את זה.
אתה ומאור הגבתם ביחד, ואמרתם דברים דומים. עניתי לשניכם.
זכותי לחשוב שהוא לא בכושר מספיק טוב, בלי שתתיחס לזה כהזיה. וגם לא אמרתי מעולם שדמארי לא שחקן. כל מה שאמרתי עליו עד היום, תקף גם היום.
אני לא יודע איך האימונים, אבל זכותו של קשטן לחשוב שנוסא גורדנה ושי עדיפים היום על ידין. אין לי שום בעיה עם זה וזה לא חשוב אם אני חושב שהוא צודק או טועה.
אגב, גם אם יש בעיות משמעת אם ידין, זה לגיטימי בעיני. בלא מקצועי, התכוונתי להוציא אותו מהסגל כי הוא לא מוכן לקצץ בשכר או כי רוצים להעיף אותו מהמועדון.

ואגב, חוץ מלעטוף את הטיעונים שלך בזלזול מתמשך אתה גם לא ממש אומר שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 20:23 
אין לי מושג מה באמת הולך שם, ואולי אביחי קורבן תמים וכו', אבל מי שלא שומע את העוקצנות בסטטוס שלו, צריך לבדוק את עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 20:25 
יותר מידי מקרים שונים בשביל לחשוב שהבעיה היא בשחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 20:27 
Woody Allen כתב:
שחר כתב:
Woody Allen כתב:
מה שהכי מצחיק בהודעה שלו זה המשפט "המאמן החליט שאני לא בסגל למחר וכמקצוען אני מקבל את ההחלטה".

מה לא מקצועי בזה? הוא לא משתף פעולה עם שיטות ימיי הביניים של שחקן שמושעה בגלל משמעת בתואנה שהוא פצוע. הוא לא שולח מקורבים, לא מדליף לתקשורת אלא אומר משהו מאוד ברור בערוץ ישיר עם האוהדים.

כשקשטן עשה את זה בעבר לתקווה/אוסטרץ/גרשון ועוד רבים וטובים מישהו טען שהם פצועים?

מה לעשות, אני מוצא את זה קצת אירוני ששחקן כותב הודעה כזאת עוקצנית כלפי המאמן בפייסבוק ("ערכתי אימון טוב ואני כשיר במאת האחוזים"), ובאותה הודעה גם כותב שהוא מקבל את זה כמו מקצוען...

במקרים של גרשון ותקוה בהחלט נאמר לתקשורת שהם "פצועים"..קנדה וטוטו אלה מקרים שונים לגמרי בדיוק כמו אוסטרץ'.
לא מוצא שום פסול בהודעה של ידין, מי שרואה בה פגיעה בהוד ממלכתו המאמן, שיתקדם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 20:31 
שחר כתב:
Woody Allen כתב:
שחר כתב:
Woody Allen כתב:

במקרים של גרשון ותקוה בהחלט נאמר לתקשורת שהם "פצועים"..קנדה וטוטו אלה מקרים שונים לגמרי בדיוק כמו אוסטרץ'.

אבי תקוה היה ביציע גם בתחילת העונה ההיא הרבה לפני התקרית שמצויינת בלינק שהבאת פה שהייתה בסוף העונה, ואף פעם לא נטען שהוא פצוע.
גם במקרה של גרשון אני זוכר אותו בוודאות יושב ביציע כחלק מסדרת חינוך וזעזוע של קשטן.

אין לי בעיה שידין פוגע בכבוד של קשטן, תאמין לי. אני גם די אוהב את אביחי.
אבל בחייאת "הודעה לגיטימית בערוץ ישיר מול האוהדים"... נו באמת.
הודעה עוקצנית וילדותית של אביחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
יובל כתב:
אדום נחמד כתב:
יובל כתב:
אדום נחמד כתב:

למרות זאת, אני אגיב.

אתה ממשיך בחוסר כבוד בסיסי. בא לי להתפוצץ עליך, אבל זה פשוט לא שווה את זה.
אתה ומאור הגבתם ביחד, ואמרתם דברים דומים. עניתי לשניכם.
זכותי לחשוב שהוא לא בכושר מספיק טוב, בלי שתתיחס לזה כהזיה. וגם לא אמרתי מעולם שדמארי לא שחקן. כל מה שאמרתי עליו עד היום, תקף גם היום.
אני לא יודע איך האימונים, אבל זכותו של קשטן לחשוב שנוסא גורדנה ושי עדיפים היום על ידין. אין לי שום בעיה עם זה וזה לא חשוב אם אני חושב שהוא צודק או טועה.
אגב, גם אם יש בעיות משמעת אם ידין, זה לגיטימי בעיני. בלא מקצועי, התכוונתי להוציא אותו מהסגל כי הוא לא מוכן לקצץ בשכר או כי רוצים להעיף אותו מהמועדון.

ואגב, חוץ מלעטוף את הטיעונים שלך בזלזול מתמשך אתה גם לא ממש אומר שום דבר.

אתה פתטי. איך הגבת למאור אם ציטטת הודעה שלי ופנית אליי באופן אישי? וגם הוא לא כתב שהוא בכושר הכי טוב בהפועל. תודה שאתה לא יודע לקרוא וזהו.
אתה כתבת "התקוה היחידה שלי היא שזה מקצועי נטו. אם טביב חושב שידין לא מספיק טוב, זה לגיטימי גם אם אנחנו לא נסכים איתו." (אני מניח שהתכוונת לקשטן ולא לטביב). כלומר, מבחינתך סיבה מקצועית = לא מספיק טוב. עכשיו אתה מתפתל ומנסה לשנות את כוונת הדברים שאמרת, אז אתה מוסיף שסיבה מקצועית יכולה להיות גם בעיית משמעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אתה פתטי. איך הגבת למאור אם ציטטת הודעה שלי ופנית אליי באופן אישי? וגם הוא לא כתב שהוא בכושר הכי טוב בהפועל. תודה שאתה לא יודע לקרוא וזהו.
אתה כתבת "התקוה היחידה שלי היא שזה מקצועי נטו. אם טביב חושב שידין לא מספיק טוב, זה לגיטימי גם אם אנחנו לא נסכים איתו." (אני מניח שהתכוונת לקשטן ולא לטביב). כלומר, מבחינתך סיבה מקצועית = לא מספיק טוב. עכשיו אתה מתפתל ומנסה לשנות את כוונת הדברים שאמרת, אז אתה מוסיף שסיבה מקצועית יכולה להיות גם בעיית משמעת.

אני מרחם עליך שאתה לא מסוגל לדבר עם בנאדם בלי לזלזל בו בצורה כזו דוחה. תחשוב מה שבא לך. אני מיצית איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 20:36 
בכנות,אם אביחי לא פצוע
זה ביזיון שאביחי אינו בסגל

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 20:38 
Woody Allen כתב:
שחר כתב:
Woody Allen כתב:
שחר כתב:
Woody Allen כתב:

אבי תקוה היה ביציע גם בתחילת העונה ההיא הרבה לפני התקרית שמצויינת בלינק שהבאת פה שהייתה בסוף העונה, ואף פעם לא נטען שהוא פצוע.
גם במקרה של גרשון אני זוכר אותו בוודאות יושב ביציע כחלק מסדרת חינוך וזעזוע של קשטן.

אין לי בעיה שידין פוגע בכבוד של קשטן, תאמין לי. אני גם די אוהב את אביחי.
אבל בחייאת "הודעה לגיטימית בערוץ ישיר מול האוהדים"... נו באמת.
הודעה עוקצנית וילדותית של אביחי.

ציטוט:
תקוה הגיע להפועל ביוני שנה שעברה, לאחר שלוש שנים בגראסהופרס השוייצרית. עלות הבאתו ומשכורתו הפכו אותו לשחקן היקר ביותר בקבוצה התל אביבית.
הוא בא בעקבות כישלון החתמתו של ג'ובאני רוסו. תקוה החל את העונה עם שער בכורה במחזור הראשון, אולם לאחר מכן התקשה לשמור על מקומו בהרכב. לפני כשבועיים החלים השחקן מפציעה של מספר שבועות בשריר רגלו, ולמרות זאת בחר המאמן דרור קשטן לא להלבישו. משה תאומים טען כי תקוה עדיין פצוע. תגובת הקשר היתה: "אני בריא לחלוטין". לאחר מכן אמר: "ההחלטה לא להלביש אותי היא החלטה של המאמן".

האימרה הזו של תקוה, כמו שכתבתי קודם, חרצה את גורלו בהפועל תל אביב.
אני מנסה לבדוק מה לא בסדר בהודעה הזו של ידין
ציטוט:
היה לי אימון מצוין ואני כשיר במאה אחוז. המאמן החליט שאני לא בסגל למחר וכמקצוען אני מקבל את ההחלטה. שיהיה בהצלחה לחברים מחר
ובאמת לא מבין, כאמור אם אני מתייחס אליה כבן אדם נורמטיבי ולא כמו איש עם קודים של האייטולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 20:40 
nirog כתב:
שאביחי יאגור כוחות לדרבי

בדיוק!

אולי בכלל קשטן מעדיף לא לסכן את ידין במשחק, שגם שי אבוטבול צריך להביא את התוצאה המתבקשת בו.
גם אם מחר נפסיד, ואני מאוד מקווה שלא, אנחנו מגיעים לדרבי ממקום ראשון וניצחון בדרבי מטיס את החלאות קילומטרים מהעין שלנו.
קשטן אולי זקן, סנילי, מלא כבוד עצמי, אבל גם שועל וותיק כמוהו יודע שניצחון בדרבי שווה יותר מניצחון על רמה"ש ומקום ראשון.

שאביחי ינוח מחר ויגיע עם כוחות פיזים ונפשיים לשלושת המשחקים הבאמת חשובים בחודש הקרוב.

שיהיה לכולם שבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
מיותר לכתוב דבר כזה בפייסבוק, לא מספיק חשדו בך שאתה מלכלך בתקשורת ושהמאמן בכסאח איתך אז לכתוב את זה זה בטוח לא יועיל. אולי יקנה לך כמה אוהדים שיאהבו אותך יותר.
מיותר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 20:44 
בלומי האדום כתב:
nirog כתב:
שאביחי יאגור כוחות לדרבי

בדיוק!

אולי בכלל קשטן מעדיף לא לסכן את ידין במשחק, שגם שי אבוטבול צריך להביא את התוצאה המתבקשת בו.
גם אם מחר נפסיד, ואני מאוד מקווה שלא, אנחנו מגיעים לדרבי ממקום ראשון וניצחון בדרבי מטיס את החלאות קילומטרים מהעין שלנו.
קשטן אולי זקן, סנילי, מלא כבוד עצמי, אבל גם שועל וותיק כמוהו יודע שניצחון בדרבי שווה יותר מניצחון על רמה"ש ומקום ראשון.

שאביחי ינוח מחר ויגיע עם כוחות פיזים ונפשיים לשלושת המשחקים הבאמת חשובים בחודש הקרוב.

מדוע אז לכל הפחות לא לשים אותו בספסל למקרה חירום?
מדוע הוא לא שומר על שחקנים חשובים יותר מאביחי לדרבי אם ניתן להקריב את המשחק מחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:
nirog כתב:
שאביחי יאגור כוחות לדרבי

בדיוק!

למה יש אוהדים שמתעקשים להתכחש למציאות? למה ידין לא בסגל כשאין קשר אחורי על הספסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 20:49 
שחר, יש לי רק דבר אחד להגיד לך.

אוגוסטוס היל כתב:
אין לי מושג מה באמת הולך שם, ואולי אביחי קורבן תמים וכו', אבל מי שלא שומע את העוקצנות בסטטוס שלו, צריך לבדוק את עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
ברור לכולם שאביחי עקץ את קשטן, שדואג לפרסם בכלי התקשורת שהוא לא כשיר.
כל הכבוד לאביחי שעומד על שלו.

מה קרה שם בינהם? זה כבר סיפור אחר.
אני לא יודע מי פה "צודק". אני רק יודע שזה נראה מאוד נוח לשני הצדדים.
אחד רוצה לצאת לאירופה, הצד השני רוצה כסף. הכל טוב.
(קשטן בובה של טביב כמובן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
אם ידין לא מסתדר עם הפועל או קשטן או מה שזה לא יהיה, רצוי שיחתכו את זה כבר עכשיו ולא יחכו לעוד בעיות.

מסכים ב100%.
זה הזמן לחתוך את קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
אוהבים אותך גרזן :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
ידין שיחק כבר כמה עונות בבוגרים תחת אוחנה, גוטמן אבוקסיס וקשטן, ולמיטב ידיעתי קשטן הוא המאמן הראשון איתו הוא הסתכסך.
קשטן בפחות מחצי שנה הספיק להסתכסך עם קנדה, ידין, טועמה, אורמוש וטוטו.
למישהו יש ספק מי הצד הבעייתי בסיפור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:12 
יובל כתב:
למה יש אוהדים שמתעקשים להתכחש למציאות? למה ידין לא בסגל כשאין קשר אחורי על הספסל?
Royi כתב:
מדוע אז לכל הפחות לא לשים אותו בספסל למקרה חירום?
מדוע הוא לא שומר על שחקנים חשובים יותר מאביחי לדרבי אם ניתן להקריב את המשחק מחר?

אין לי מושג מי יהיה על הספסל מחר, אז אני לא יכול ממש להתייחס למה אין קשר אחורי על הספסל.
אני לא מתיימר להיות קשטן, אבל אם אני צריך להכין מערך למחר, אז אני חושב בעיקר על התקפה.
וייתכן שבאמת יש ריב גלוי/סמוי בין השניים, ואני מתכחש למציאות, אני בסך הכל משחק עם העובדות שידועות לי.

אולי הוא מפחד מפציעה נוספת.
אביחי זה לא שחקן שעולה באמצע משחק ומשנה תוצאה, הוא מקסימום עולה לחזק את החלק ההגנתי שלנו.
השחקנים האחרים לא חזרו מפציעה, ולכן יותר כשירים מאביחי.

בכל מקרה אלו סתם משחקים שלי עם העובדות הידועות.
כרגע חשוב לנצח מחר, גם בלי אביחי, ואז לחשוב על הדרבי.
נכון לעכשיו, יותר מדאיג אותי שמול 2 מחמש הראשונות הפסדנו ( נתניה ואשדוד), כאשר המעודד הוא שמול שתיהן שיחקנו בחוץ.
מול עכו (כמו מול סכנין), מדובר בניצחון חשוב, כאשר מול השלושה כולל ק"ש, אנחנו בסיבוב השני בבית.
ייתכן, והמשחק הבאמת חשוב, ואולי משחק העונה הראשון של הליגה, יהיה בכלל במחזור ה- 15.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:14 
יובל כתב:
ידין שיחק כבר כמה עונות בבוגרים תחת אוחנה, גוטמן אבוקסיס וקשטן, ולמיטב ידיעתי קשטן הוא המאמן הראשון איתו הוא הסתכסך.
קשטן בפחות מחצי שנה הספיק להסתכסך עם קנדה, ידין, טועמה, אורמוש וטוטו.
למישהו יש ספק מי הצד הבעייתי בסיפור?

אמממממ, ידין? ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:16 
כן, ברור צריך לשמור את ידין לדרבי, בגלל זה הוא גם לא על הספסל, הכי בטוח שיהיה ביציע, כמה עיוור כמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:18 
ידין שחקן מסור ומחוייב ואת זה כבר הוכיח בעבר,
היה מסוגל לעלות פצוע לשחק ובנגוד לכמה מפונקים שמכל מתיחה קלה היו לוקחים חופש ,
היה את הסיפור באירופה שקשן אסר עליו להתאמן,
היה את סיפור העמדה לדין של ידין עם החשד להדלפות/הכרטיס האדום שספג/סרט הקפטן
השבוע התחיל בזה שהתלונן על פציעה בברך ונראה לי שלא כל כך האמינו לו
באימונים עם קשטן ננזף הרבה יותר אם בכלל בתקופתו של גוטמן.
לסכום אין כימיה בין השניים ואי הכללתו בסגל לדעתי הוא חלק מסדרת חינוך ו"עונש" על שלא התאמן באופן מלא השבוע.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
מאמן זבל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:28 
Woody Allen כתב:
שחר, יש לי רק דבר אחד להגיד לך.

אוגוסטוס היל כתב:

אני דוקא לא חושב שיש פה בעיה של עוקצנות, אלא של מצוקה אמיתית של שחקן שמביא אותה לידי ביטוי בדרך הגונה וישרה. מי שבוחר להעלב ולעשות ממנה רעש, שיילך לטיפול בעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:30 
chimpfive כתב:
כן, ברור צריך לשמור את ידין לדרבי, בגלל זה הוא גם לא על הספסל, הכי בטוח שיהיה ביציע, כמה עיוור כמה.

בוא נניח שאתה צודק, מה זה עוזר לעניין.
קשטן המאמן, הוא מקבל את ההחלטות, הוא קובע את ההרכב והוא זה שאם לא ננצח מחר ייצטרך להסביר.
מחר מבחינתי צריך לנצח, וכל תוצאה אחרת תהיה בזיון ומצידי שקשטן יעלה עם הנוער, אם הוא חושב שהם ינצחו לו את המשחק מחר.
אותם דברים אמורים לגבי הדרבי וחיפה, כאשר מול ק"ש בחוץ תיקו יספק אותי.
שיעשה שולם, ברוגז עם מי שהוא רוצה, רק שינצח.

אני אוהד, שנכון להיום מרוצה מהתוצאות על המגרש, ומאמין שאנחנו בדרך הנכונה.

בגזרת ההנהלה אני מאוכזב וחשבתי שתהיה התנהלות שונה.
מה יש לנו לעשות במצב הנוכחי, אין לי ממש מושג.
המחאות במהלך העונה לא יעילות כמו סנקציות בתחילתן.
אני מאמין בהידברות בין הצדדים עם כל הקושי שבדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:32 
משוגעים רדו מהגג ,נתראה בינואר שכל הצדדים יהנו חוץ מאיתנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:57 
בלומי האדום כתב:
chimpfive כתב:

בוא נניח שאתה צודק, מה זה עוזר לעניין.
קשטן המאמן, הוא מקבל את ההחלטות, הוא קובע את ההרכב והוא זה שאם לא ננצח מחר ייצטרך להסביר.
מחר מבחינתי צריך לנצח, וכל תוצאה אחרת תהיה בזיון ומצידי שקשטן יעלה עם הנוער, אם הוא חושב שהם ינצחו לו את המשחק מחר.
אותם דברים אמורים לגבי הדרבי וחיפה, כאשר מול ק"ש בחוץ תיקו יספק אותי.
שיעשה שולם, ברוגז עם מי שהוא רוצה, רק שינצח.

אני אוהד, שנכון להיום מרוצה מהתוצאות על המגרש, ומאמין שאנחנו בדרך הנכונה.

בגזרת ההנהלה אני מאוכזב וחשבתי שתהיה התנהלות שונה.
מה יש לנו לעשות במצב הנוכחי, אין לי ממש מושג.
המחאות במהלך העונה לא יעילות כמו סנקציות בתחילתן.
אני מאמין בהידברות בין הצדדים עם כל הקושי שבדבר.

אני לא יכול לעזור או לפגוע בקבוצה, מי שעושה את זה זה המאמן, כרגע המזל וחולשה של יריבות שמה אותך במקום הראשון, אני מקווה שתהיה מרוצה מהתוצאות גם בסדרה הקרובה של המשחקים, גם אני מקווה לכך. אני הפעם לא מדבר בכלל על ההנהלה, זה נטו מאמן עקשן. אבל זה מזכיר לי אגב שזה מוזר ששי עולה לשחק כי עדיין אין לו חוזה חתום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 90 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: