תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 20:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 167 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המשחק מול רמה"ש ביום ראשון - מחצית אחת
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 20:16 
אתם לא רוצים שאנשים יכנסו למשחקים כסולידריות מחאה,
אתם לא רוצים שיתנו עדיפות לחברי עמותה כי זה לא שיוויוני,
אבל מנגד אתם חברי האולטרס ה"בחירים" הולכים ומקבלים כבר שנים (ואל תנסו להגיד שלא)
כרטיסים למשחקים חשובים והולכים לקבל גם לדרבי!
מבחינתי עד שארגון האולטרס לא יודיע שהוא לא הולך לקחת את הכרטיסים מהצד וגם מודיע רישמית
שהוא מפסיק עם קריאות השואה (ולו רק בשביל זה שלא נפגע בבית הדין, כמו שהבנו זאת בכדורסל)
אני אישית לא מתכוון להביע איתו סולידריות במשחק הקרוב.
רק ככה נוכל להתאחד במאבק החשוב באמת נגד ההנהלה!! :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
כאילו מה אתה רציני?אתה באמת ובתמים חושב שלדרבי הזה או לכל משחק האולטראס יתבקש או יילך לקבל כרטיסים מטביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 20:27 
azran כתב:
כאילו מה אתה רציני?אתה באמת ובתמים חושב שלדרבי הזה או לכל משחק האולטראס יתבקש או יילך לקבל כרטיסים מטביב?

אני לא חושב אני יודע שעד היום כבר כמה שנים (בהנהלות הקודמות אולי זה נראה לחלק מהאנשים בסדר)
האולטרס מקבל כרטיסים מהצד ושלא ינסו לעבוד עלינו...
אני מבקש רק שזה יפסק כמו שאנשים פה ביקשו לא למכור כרטיסים לחברי עמותה וכמו שאני מבקש שיפסיקו את הביזיון עם
בנק דסקונט!
לא בקשה מוגזמת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
יובל, שני דברים:
הראשון הוא שאתה צריך לפעול לפי מצפונך ולפי מה שאתה מאמין שנכון לקבוצה ולערכים שלך. אם אתה לא חושב שהחרם מוצדק, אל תצטרף. אני חושב שהוא מוצדק מן הסיבה הבסיסית ביותר: אלפי אוהדים "נענשו" על לא עוול בכפם. המרחאות הן כי עונש מרמז על חטא ועל סמכות ענישה - ושניהם לא מתקיימים במקרה הזה. אלו שגורשו מן המגרש לא פשעו, מלבד מי שכבר נתפסו על ידי רשויות החוק ויטופלו בהתאם לחוק. את העונש גזרה הנהלת הקבוצה, שלהתאחדות יש אינטרס ברור (גם אם לא מוצהר) לשתף איתה פעולה - ולהנהלה אין סמכות ענישה.
כל הסיפור של הרחקת שער 4-5 הוא רק כלי נשק של ההנהלה, שבחרה לירות ראשונה כשהיה ברור שהאולטראס עומדים לצאת נגדה (מאה ימי החסד הסתיימו). גם אם חלק מן האוהדים עשו או עושים דברים שאינם לרוחך, או לרוחי לצורך העניין, מה שצריך להכריע הוא העקרון ולא השיפוט האישי. המחאה באה להראות לטביב שלא יוכל לבודד את האולטראס. היא חכלה להצליח יותר, גם אם לא נכשלה.
אם אתה לא מסכים עם משהו מכל זה, אם אתה חושב שנכון להכנס למגרש - היכנס. אם אתה חושב שנכון להיות בחוץ, השאר בחוץ.
השני, כפי שנכתב כאן כבר, הוא שפועלים באדום, שהצטרפה לחרם, יצאה באופן חד משמעי נגד המהלך, וטרחה לציין כי אין טענות נגד הנהלת העמותה, אלא דאגה מכך שהעמותה עלולה להפגע מכל הסיפור.
לא היתה קונספירציה של האולטראס במהלך הזה, די להיפך. זו דוגמה קלאסית של כוונות טובות והדרך לגיהינום. העובדה שהנהלת המועדון עשתה בכך שימוש ציני כדי להעמיק את הפילוג, רק מחזקת, לדעתי, את מה שכתבתי למעלה.
כך או כך, בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
פותח האשכול כותב יפה מאוד, אבל בין הכתוב למציאות יש מרחק גדול אף יותר מהמאוד המשויך לכתיבה.
אפשר ללין על טביב עד מחר, במציאות שהיתה זה הוא שער 4-5 לשני משחקים או כל השערים בחוץ למשחק אחד, ואולי אף יותר.
להתעלם מזה ולבקש ממני, אחד שבגלל מהלך ההנהלה "זוכה" מעונש, לצאת נגד ההחלטה של ההנהלה שזיכתה אותי כי היא האשימה
"רק" 2000 איש ולא 8000 ועוד לעשות את זה בשם הסולידריות זה בולשיט.
אבל זה לא הבולשיט היחידי שיש באשכול, אין שום סיבה שאביו ואחיו של פותח האשכול לא יהיה בדרבי, גם אם המכירה היית בחלקה
לחברי עמותת הפועל אוסישקין, אין סיבה כי מדובר על מספר מועט יחסית של כרטיסים, וגם פותח האשכול וגם חברים שלו יכלו לסדר
להם כרטיסים דרך העמותה, אבל גם זה לא היה נחוץ הרי בהודעה הראשונית דובר על מחצית הכרטיסים, כלומר 800, ועוד 800 היו
מוצאים למכירה למהירי הריפרוש בלאן, וכי שם הרי בטוח שהם היו עולים בגורל, או שבעצם לא. דר"א אני מניח שרב הדרבים חוץ הם
הם הצליחו למצוא כרטיסים, הסיבה לזה היא פשוטה, שהם בין היחידים שרצו, בדיוק כמו שיהיה בדרבי הזה, אבל למה להתעמת עם
המציאות שאפשר לצפות אותה בבולשיט?

כשהאולראס מכרו כרטיסים בבוולפסון זה מנע מכל אלו שלא מהמרכז לקנות.
כשמוכרים כרטיסים בלאן, זה מונע מכאלו שלא יכולים להיות ליד המחשב בין 20:00 ל 23:00 ביום המכירה הראשון לקנות.
אז לא משעתי אף אחד מכל נביאי הסולדריות קוראים לחרם ויוצאים בזעקת המקופחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:

אתה מתבטא בנושאים שאין לך מושג קלוש לגביהם וחבל. וואן אולי הגזימו עם הכמות בצורה פראית, ואולי זה לא מההנהלה כי אני לא בטוח מה התהליך, (לאן?)
אבל יש הקצאה מסויימת מגורם מסויים לחברה שמכניסים עזרי עידוד כבר שנים, עוד הרבה לפני ההנהלה הנוכחית.
שוב, לא בקיא במיוחד בפרטים, ואני גם לא מביע התנגדות, כי אם כן לך אתה תכניס אמצעי עידוד ועניינים 3 שעות לפני כל משחק וכנראה שגם הרבה השקעה מחוץ למגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום אש כתב:
azran כתב:

אתה מתבטא בנושאים שאין לך מושג קלוש לגביהם וחבל. וואן אולי הגזימו עם הכמות בצורה פראית, ואולי זה לא מההנהלה כי אני לא בטוח מה התהליך, (לאן?)
אבל יש הקצאה מסויימת מגורם מסויים לחברה שמכניסים עזרי עידוד כבר שנים, עוד הרבה לפני ההנהלה הנוכחית.
שוב, לא בקיא במיוחד בפרטים, ואני גם לא מביע התנגדות, כי אם כן לך אתה תכניס אמצעי עידוד ועניינים 3 שעות לפני כל משחק וכנראה שגם הרבה השקעה מחוץ למגרש.

הם כנראה היו מקבלים כרטיסים במחיר מלא אבל בלי הצורך להלחם עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
אדום אש כתב:
azran כתב:

אתה אומר כי אתה יודע? אחרת למה מופיעה שמה המילה "כנראה"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
אדום אש כתב:
azran כתב:
אדום אש כתב:
azran כתב:

כי אלה דברים ששמעתי ולא רוצה להיות חד משמעי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
יובל, שני דברים:
הראשון הוא שאתה צריך לפעול לפי מצפונך ולפי מה שאתה מאמין שנכון לקבוצה ולערכים שלך. אם אתה לא חושב שהחרם מוצדק, אל תצטרף. אני חושב שהוא מוצדק מן הסיבה הבסיסית ביותר: אלפי אוהדים "נענשו" על לא עוול בכפם. המרחאות הן כי עונש מרמז על חטא ועל סמכות ענישה - ושניהם לא מתקיימים במקרה הזה. אלו שגורשו מן המגרש לא פשעו, מלבד מי שכבר נתפסו על ידי רשויות החוק ויטופלו בהתאם לחוק. את העונש גזרה הנהלת הקבוצה, שלהתאחדות יש אינטרס ברור (גם אם לא מוצהר) לשתף איתה פעולה - ולהנהלה אין סמכות ענישה.
כל הסיפור של הרחקת שער 4-5 הוא רק כלי נשק של ההנהלה, שבחרה לירות ראשונה כשהיה ברור שהאולטראס עומדים לצאת נגדה (מאה ימי החסד הסתיימו). גם אם חלק מן האוהדים עשו או עושים דברים שאינם לרוחך, או לרוחי לצורך העניין, מה שצריך להכריע הוא העקרון ולא השיפוט האישי. המחאה באה להראות לטביב שלא יוכל לבודד את האולטראס. היא חכלה להצליח יותר, גם אם לא נכשלה.
אם אתה לא מסכים עם משהו מכל זה, אם אתה חושב שנכון להכנס למגרש - היכנס. אם אתה חושב שנכון להיות בחוץ, השאר בחוץ.
השני, כפי שנכתב כאן כבר, הוא שפועלים באדום, שהצטרפה לחרם, יצאה באופן חד משמעי נגד המהלך, וטרחה לציין כי אין טענות נגד הנהלת העמותה, אלא דאגה מכך שהעמותה עלולה להפגע מכל הסיפור.
לא היתה קונספירציה של האולטראס במהלך הזה, די להיפך. זו דוגמה קלאסית של כוונות טובות והדרך לגיהינום. העובדה שהנהלת המועדון עשתה בכך שימוש ציני כדי להעמיק את הפילוג, רק מחזקת, לדעתי, את מה שכתבתי למעלה.
כך או כך, בהצלחה.

אני מסכים עם כל מה שכתבת בחלק הראשון של ההודעה שלך, רק זה לא רלוונטי למה שאמרתי. לא אמרתי שהייתי נגד רעיון החרם כי העונש היה מוצדק, אלא כי חשבתי שזה מהלך לא נכון.
יפה שפועלים באדום שיצאו נגד ההחלטה הזאת. אגב, הניסיון להאשים את הנהלת הכדורגל ולא את הנהלת הכדורסל, בסתירה מוחלטת לעובדות ובראשן הודעת הנהלת הכדורסל, היא פתטית, אבל זה לא הנושא. כל הרעיון הגיע מאוהד, בתמיכה של הנהלת הכדורסל, וניר ענבר בתמימותו הסכים לכך. מאוד מאוד מביך שטביב הכלב שונא הפועל יוצא האיש הטוב בסיפור. אם לחזור לנושא, פועלים באדום לא מייצגים את המחרימים ולא מובילים את החרם, אלא אולטראס הפועל. מהם לא שמעתי שום דבר בנושא עד עכשיו, וכנראה שגם לא נשמע (זה נראה לך הגיוני שארגון האוהדים היחיד של קבוצה לא מביע עמדה בנושא כל כך מרכזי?), ובנוסף ראיתי שהרבה מהמחרימים תומכים במהלך. אם זה המצב, אין לי סיבה להישאר בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
זאת בדיוק הבעיה. הערפול המעצבן הזה סביב האולטראס, שמדברים רק שבא להם.
למה אין סולידריות? למה?? כי הם פאקינג לא מדברים. הם נותנים לשמועות מעצבנות להסתובב כל היום. האוהדים יהיו מאחוריהם אם הם ידעו מה קורה, אבל הם לא, וזה מכעיס.
אנחנו עוד נפסיד במלחמה הזאת נטו בגללם, אף אחד כאן לא נוטל פיקוד. אנשים פותחים פה אשכולות, יש את הסוכה, יש את פועלים באדום, יש את האולטראס, כל דקה מישהו זורק משהו לאוויר ואף אחד כבר לא מבין סביב מה אנחנו מסתובבים... הם אמורים לאגד את הקהל סביבם, לא לשחק ים יבשה עם החרמות.
איך זה נראה מבחוץ? שמחרימים 2 משחקים שגם ככה אי אפשר להכנס אליהם? שאיך שהם נגמרים יש דרבי ויש חיפה והם לא מוחרמים?
אני לא נכנס לאמת או לא, אבל זה הערפול מסביב וחוסר הצהרת כוונות רשמית באשר לסיבות והמטרות יוצרות כאוס שעם כל יום בתקשורת רק הולך להסתיים בתבוסה.
אני יושב ב-5 מהמנוי הראשון שלי אי שם בחטיבה, ואני מנסה להסתכל על זה בצורה אובייקטיבית, וברור שטביב צריך לטוס מהקבוצה, אבל זה קשה, מאוד קשה.
מצטער, זה לא קשור, אני פורק עצבים על המקלדת.
מתיש, מסתכל, ובעיקר מייאש. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
אדום אש כתב:
azran כתב:
אדום אש כתב:
azran כתב:

כי אלה דברים ששמעתי ולא רוצה להיות חד משמעי

דבר ראשון, לאוהדים אחרים לא יהיה אכפת כמה כסף אוהדים מסוימים משלמים על כרטיס, אלא האם במשחקים עם ביקוש גבוה הסיכוי שלהם לזכות בכרטיס יקטן משמעותית. לכן הנושא הקריטי הוא האם הם מקבלים כרטיסים וכמה, ולא האם הם משלמים עליהם. מעבר לכך, במשחק נגד מכבי חיפה הפועל קיבלו 300 כרטיסי נוער. אני הגעתי למכירה שעתיים לפני שהיא התחילה, הייתי ראשון בתור, ולא היו כרטיסי נוער למכירה. אני לא ראיתי אף אחד מהאוהדים המוכרים בתור דמויות ראשיות באולטראס. לאחר המכירה, היו המון משתמשים שביקשו להחליף כרטיס נוער בכרטיס מבוגר. תסיק לבד את המסקנות.
עריכה: כבר אמרתי שאין לי בעיה שבמתכונת הנוכחית, שאין מאגר נתונים של אוהדים, אין לי בעיה שהאולטראס יקבלו כמות סבירה של כרטיסים. יש לי בעיה שהם מקבלים כמות מופרכת, ושאין כרטיסי נוער לאוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
גם האולטראס לא נקי,וכמו שאמר משתמש בפועלים "דורשים שקיפות, גלו שקיפות בעצמכם. תנו לאוהדים האחרים לשפוט אם שמירת הכרטיסים ראויה או לא."
ועם זה אני מאוד מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע על מה אתה מדבר, הגעתי לבלומפילד שבוע שעבר מתוך נכונות לותר על חלק מהמשחק ואפילו על כולו עם היה אופציה לראות אותו כמו שצריך. ראיתי שם כמה עשרות של אנשים רואים את המשחק ליד וזהו. המשחק התחיל כבר וניסיתי לברר לגבי מחאה אבל כלום, אז נכנסתי קצת באיחור למשחק אבל הרגשתי סוג של החמצה. אין לי בעיה לותר על מחצית אבל כדאי להיות יותר קונקרטי לגבי איך ומתי נראה את המשחק באותה מחצית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
אני לא יודע על מה אתה מדבר, הגעתי לבלומפילד שבוע שעבר מתוך נכונות לותר על חלק מהמשחק ואפילו על כולו עם היה אופציה לראות אותו כמו שצריך. ראיתי שם כמה עשרות של אנשים רואים את המשחק ליד וזהו. המשחק התחיל כבר וניסיתי לברר לגבי מחאה אבל כלום, אז נכנסתי קצת באיחור למשחק אבל הרגשתי סוג של החמצה. אין לי בעיה לותר על מחצית אבל כדאי להיות יותר קונקרטי לגבי איך ומתי נראה את המשחק באותה מחצית

מה ניסית לברר לגבי המחאה?אם היית רוצה לראות היית יכול להכנס לתוך אנגל ולעמוד (היה הרבה מקום בכל שלבי המשחק)
או בתוך הפאב ששם היית יכול להנות גם ממחירים נוחים וגם ממקום לשבת בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
נתחיל מזה שאני בעד לגמרי על המחאה נגד טביב אבל לדעתי אין קשר בין זה ולבין להכנס למשחק הקרוב ביום ראשון
כדי להזדהות עם שער 5.
כן אני כיושב שער 7 מבין את הכעס שלכם על ההחלטה ועל העונש שבא מכיוון הקבוצה והוצג אח"כ כאילו הוא נחפה וכו'...
אבל מה לעשות עונש כלשהו היינו צריכים כנראה לקבל ואם זה לא היה עונש של אי כניסת 4/5 זה היה משחקי רדיוס
מלאים וכולם היו נפגעים.
נכון שאלו היו רק 3 ילדים מפגרים אבל לצערי הילדים האלו באו ממקום מסוים ובעקבות תהליך שהיה פה בתחילת השנה
של קריאות שואה מוגברות וחינוך לקוי שגרם להם להבין שהמעשה שלהם הוא לגיטימי.
אז אני אישית כיושב שער 7 לא מתכוון להפסיד את המשחק הזה ולהכנס לעודד את קבוצתי וגם למחאות נגד ההנהלה בדרכים
הלגיטימיות בזמן המשחק.

כן למחאה נגד טביב די לפילוג בקהל!!

נ.ב. אני יודע שיש אנשים פה במיוחד משערים 4/5 שיתרעמו ויצעקו על מה שכתבתי אבל אני מקווה שבמקום זאת הם יבינו
את האוהדים שלא צריכים לסבול ובאים לעודד ולמחות במגרש עצמו. :hapoel:

איזה גיבור גדול אתה.
תגיד לי מעולם לא שמעת בשער 7 קריאות "שתהיה שואה למכבי"?
היית מגיב אותו דבר אם טביב היה מצרף גם את שער שבע להרחקה?
ואם איזה ילד היה נכנס לשירותים בשער 13 ומרסס שם צלב קרס,אז זה מוצדק שכל השער היה מקבל הרחקה?

בכלל, מדהים ששירבבו לכאן את האולטראס ועניין הכרטיסים ומתעלמים מכך ש2200 איש מורחקים מהמשחק ביום ראשון,רובם לא חברי אולטראס.

דודרינו,
אם אתה מציין כדבר חיובי את זה שרק 2200 איש הורחקו ולא 8000 אז אתה סמרטוט אגואיסט.
כשתהיה גדול תהיה אדום אופטימי,בינתיים אתה בלאדברדר חובבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:
איזה גיבור גדול אתה.
ואם איזה ילד היה נכנס לשירותים בשער 13 ומרסס שם צלב קרס,אז זה מוצדק שכל השער היה מקבל הרחקה?

בכלל, מדהים ששירבבו לכאן את האולטראס ועניין הכרטיסים ומתעלמים מכך ש2200 איש מורחקים מהמשחק ביום ראשון,רובם לא חברי אולטראס.

דודרינו,
אם אתה מציין כדבר חיובי את זה שרק 2200 איש הורחקו ולא 8000 אז אתה סמרטוט אגואיסט.

ציטיאט. אתה בחור ותיק, ולא איזה ילד מתלהם. קצת קשה לי לקרוא את ההודעות האלה שלך.
אם מישהו משער 7 היה זורק כוס על השופט והיינו עומדים לדין, וטביב היה מקל את העונש ממשחק ללא קהל למשחק בלי שער 7, לא הייתי בא לאף אחד בטענות פרט לזורק הכוס. וזה בדיוק מה שבשער 5 צריך לעשות, והם מסרבים. מעדיפים לצעוק שדופקים אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
וטביב היה מקל את העונש ממשחק ללא קהל למשחק בלי שער 7

כל עוד תמשיך להפיץ את השקר המטונף הזה בפורום, אני ארדוף אותך ואגיד שאתה שקרן. טביב לא הקל את העונש אלא בנה והוביל את העליהום על שער 5, שבגללו קיבלנו עונש מפלצתי וחסר פרופורציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
ציטיאט כתב:
איזה גיבור גדול אתה.

דודרינו,

ציטיאט. אתה בחור ותיק, ולא איזה ילד מתלהם. קצת קשה לי לקרוא את ההודעות האלה שלך.
אם מישהו משער 7 היה זורק כוס על השופט והיינו עומדים לדין, וטביב היה מקל את העונש ממשחק ללא קהל למשחק בלי שער 7, לא הייתי בא לאף אחד בטענות פרט לזורק הכוס. וזה בדיוק מה שבשער 5 צריך לעשות, והם מסרבים. מעדיפים לצעוק שדופקים אותם.

אז קבוצת האיכות שאתה קבעת שתכריע אם אתה ראוי לצפות במשחק של הפועל או לא היא השער אליו החלטת לעשות מנוי בתחילת השנה?
ואם במשחק הבא מישהו משורה 10 בשער 2 יזרוק כוס על הקוון,ייפסק נגדנו משחק ללא קהל וטביב "יקל" את העונש למשחק בלי כל יושבי שורה 10 בכל השערים אז עדיין זה יהיה בסדר מבחינתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
ציטיאט כתב:
איזה גיבור גדול אתה.

דודרינו,

אדום נחמד,תקרא מה יובל כתב,כל מילה בסלע.
העונש הומצא על ידי טביבי שהאינטרס הראשי שלו היה לפלג את הקהל וליצור את ההפרדה בין 4-5 לכל השאר.
עצוב שאתה נופל למלכודת של טביבי.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אדום נחמד כתב:
וטביב היה מקל את העונש ממשחק ללא קהל למשחק בלי שער 7

כל עוד תמשיך להפיץ את השקר המטונף הזה בפורום, אני ארדוף אותך ואגיד שאתה שקרן. טביב לא הקל את העונש אלא בנה והוביל את העליהום על שער 5, שבגללו קיבלנו עונש מפלצתי וחסר פרופורציות.

אתה חושב שזה שקר (מטונף, לא פחות). אני חושב שהמציאות קצת שונה.
מעולם לא הכחשתי שטביב השיג רווח מהסיפור. הוא דואג להרחיק את שער 5, ושאר הקהל עומד מאחוריו. אתה מוזמן להסתכל בכל האשכולות עד היום ולראות שזה מה שתמיד אמרתי.
עם זאת, בלי הצעד הזה ההתאחדות (בלי קשר לטביב) היתה מענישה במשחק ללא קהל (כפי שקרה כבר בעבר, פעמיים). אז מבחינתי, גם אם זה לטובת טביב האישית, הגיוני שינסה להקל על שאר מנויי הפועל ובלית ברירה להעניש רק את 4-5.
וגם אל תשכח שהוא יכל לעשות את זה גם אחרי הפועל חיפה, אבל החליט להעביר אותם ל10-11.. וגם בזה הוא כמובן אשם.

בכל אופן, ציטיאט, ההקבלה שלך לא נכונה.
יש דבר שנקרא אחריות חברתית. תרצה או לא תרצה, אתה אחראי שהאנשים שמסביבך לא יעברו על החוק, יהייה טפשי ככל שיהייה, מהסיבה הפשוטה שאי אפשר לטפל בהם אישית. (יש יוצאים מן הכלל שמעידים על אוזלת היד של המשטרה וההתאחדות כאשר נתפסים כבר האנשים הבעיתיים ועדיין הקבוצה נענשת, אבל זה לא קשור לטביב).
אז אם מישהו משער 7 עובר על החוק, ואי אפשר לדעת מי הוא, מענישים את כל השער.
מה שמצחיק הוא שעונש הרבה יותר חמור- שהוא הענשת כל אוהדי הפועל באשר הם במשחק ללא קהל - נראה לכם הגיוני יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
אני רואה את אוהדי הפועל תל אביב כמקשה אחת.
אם אתה סובל על לא עוול בכפך,זה מפריע לי.
חבל שאתה ועוד רבים כמוך לא רואים את זה ככה, אבל נואשתי מלנסות לשכנע.

אני מקווה שביום ראשון יותר אנשים יבינו שזה בקלות יכלו להיות הם שנשארו בחוץ ויצטרפו למחצית אחת של מחאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:

אני מקווה שביום ראשון יותר אנשים יבינו שזה בקלות יכלו להיות הם שנשארו בחוץ ויצטרפו למחצית אחת של מחאה.

:ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:

מה זה מקשה אחת? אין דבר כזה. יש לנו אינטרס כללי זהה. כולנו רוצים את טובת המועדון, וכולנו מפחדים שטביב יקח אותנו לאבדון.
עם זאת, ישנם אילוצים. בית הדין רוצה להרחיק את כל אוהדי הפועל ממשחק בית. לא מקובל עליך בשום פנים שהעונש יומר ליציע הבעייתי בלבד? הרי אם אכפת לך מאוהדי הפועל ומהצלחת הקבוצה, זה צריך להיות האינטרס שלך..

הבעיה היחידה שלך ושל אלה המסכימים איתך, היא שטביב קשור לזה, בעקיפין או במישרין.
אתה כבר לא חושב על טובת המועדון, כשאתה רוצה שכולם יחרימו את המשחק. זה לא יתן שום דבר, ולא יעזור למחאה באף צורה. סתם ליטוף אגו של אלה ששמו לעצמם מטרה להלחם עד חורמה בטביב, ולא משנה מה יהייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2011, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום אש כתב:
azran כתב:
אדום אש כתב:
azran כתב:

יקירי,
אתה מטיל דופי בקבוצה גדולה של אנשים והופך אותה לגנבים.
אולי יש חריגים, אבל אני מאמין שכולם משלמים ומחיר מלא.
מקבלים תעדוף ממשרדי לאן לאחר שהיה מישהו בהנהלה הקודמת שדאג לכך. זה הפך לסוג של מסורת עבור הנהנתנים.

בשנים האחרונות לאן זלזלה באוהדים , הוסיפה עמלות שלא היו נהוגות בעבר (עמלת אינטרנט), לא הנפיקה מספיק כרטיסי נוער וחייל ( לא אמרתי שלא פעלה לפי נהלי ההתאחדות) ועוד.
ההנהלה שתקה. יש שטענו שהסיבה היא שלאן היתה גורם ממן ומסייע בתזרים המזומנים של הקבוצה בתחילת העונה. בקיצור סוג של בנק.
השנה טוענים שההנהלה לא יכולה לעשות כלום כי היא כבולה בחוזה עם לאן למרות שלא נידרש כנראה מימון מצד לאן.

אבל נעזוב את ההנהלות בעבר ובהווה.

האם אלה שמקבלים תעדוף בכרטיסים הציעו למחות על כך כשמדובר במשחק בית של הפועל?
הוציאו גילויי דעת על כך כשמדובר במשחק בית של הפועל?
תקפו רשמית את לאן כשמדובר במשחק בית של הפועל?
גילו סולידריות עם שאר הקהל שאינו בעל מינויים שבו נכללים גם נוער שהוא עתיד האוהדים, ורחמנא לצלן חיילים שלא יכולים או לא כדאי להם לקנות מנוי?
האם יש קשר בין כך שישבו על הגדר בכל הנושאים והעובדה שמקבלים תעדוף ?
אני לא זוכר.

בעצם נזכרתי פעם..... קראו להחרים רכישת מנוי לאירופה ומיד אחרי זה התקפלו כאשר מיהרו לנופף בהישג שולי.

סוציאליזם ודאגה לחלש ??
סולידריות שלא לדבר על סולידריות חברתית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:

דודרינו,

אולי, אין לי בעיה עם עם מי מההמדוברים, אולם אני מבין שלטענות עניניות אין לך מה להגיב ולכן את עובר להשתלח בדובר באופן
אישי. מכיוון שלגבי הדובר אין לך מה להגיד אתה מנצל את הבמה לקשר אותו לשנים אחרים שדעתך עליהם ברורה ובכך במקום
להגיב לנושא ההודעה אתה מצליח השתלח בשלושה אנשים, בהחלט סגולה ראויה לציון, רק מה? היא לא סגולה חיובית.

ואפרופו חיוביות, ציינתי בכל מקום שהעונש של ההרחקה של שער 5 הוא עונש דבילי, כבר בליל המשחק נגד פ"ת ציינתי שההנהלה
עשתה צעד מפגר כאשר במקום להגיד, "נתפסו 3 אשמים, אנחנו מבקשים מהמשטרה ומהתאחדות למצות עימם את הדין" אמרו
"הפעם נחטוף על זה חזק". ועדין אין שום קשר בין הנושא.
תהיה רגע כנה עם עצמך? במידה והיו נזרקות אבוקות משער 7, וכתוצאה שער 7 היה נענש להיות מורחק כי "רק משער 7 נזרקו
אבורקות ואין סיבה לעניש את כל אוהדי הפועל", היית מפגין סולידריות על אנשי שער 7? או שמבקש להרחיק את כלל אוהדי הפועל?
מהמגרש? להגיד שרק מי שזרק יורחק זה נחמד רק לא תואם את המציאות בה אנחנו חיים? למה? כי המשטרה חרא, כי ההתאחדות
חרא, וכי יש לנו חרא בעלים? אבל כל זה לא ישנה את השורה התחתונה, או "רק" שער 4-5 או כל בלומפילד. אתה מעדיף כולם,
כדי שלא תהיה היחיד שנדפק, מניעים אגואיסטים לחלוטין לכאורה, ואז עוד מבקש ממני להביע סולידריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
אז מה שאתה כנראה לא מבין,שכן.
אם קבוצה אחת ספציפית מתוך בלומפילד היתה נפגעת סתם ללא סיבה זה היה מפריע לי.
באמת שאני כבר לא יודע איך לנסות להסביר את עצמי.

באמת שאם המחשבה שלכם היא שונה זה אבסורד, אבל זו המציאות ואיתה אנחנו צריכים לחיות.
דבר כזה לא יכול לקרות באנגליה ולא בארגנטינה, שירחיקו יציע שלם, ורק אותו,והדבר יעבור באדישות משאר הקהל.
אין יותר מתאים מהמשפט המפורסם של קופמן : "7 מיליארד לא טועים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
מה קשור? אני אומר שזה לא מפריע לי?
אני לא מוחא נגד ההנהלה במשחקים? כולל במשחק נגד ראשל"צ שבו רוב רובם של המוחים היה בחוץ?
מפריע לי שמרחיקים "סתם" 2000 איש כשאפשר היה להאשים את ה 3 שנתפסו, מפריע לי שעונש קולקטיבי הוא
הפיתרון של ההתאחדות לכל הבעיות בכדורגל הישראלי. מפריע לי שהמשטרה ביציעים ומחוצה לה פועלת בשיטת מצליח.
עדין בין זה, ובין המחאה ה"חרם" והקריאה לסולדריות אין כלום לראות עייני, ואין קשר גם לרצון העדפת מכירת הכרטיסים לחברי
עמותת הפועל אוסישקין.

לכן מבחינתי שירבבו כל הדברים האלא בהודעה אחת למען מטרה אחת זה בולשיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
טוב, אז נסכם את זה בכך שאנחנו פשוט חושבים אחרת במקרה הזה.
אני מקווה שרוב הקהל יראה את התמונה כמוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 11:32 
לא יודע אם זה קשור אבל האולטראס כבר גינה את ה"קישקושים"?

ובכל מקרה, האם תהיה מחאה גם במשחקים שיהיה מותר לשער 5 להיכנס? גם להיכנס 5 דקות אחרי פתיחת המשחק יכולה להיות מחאה, לא חייבים משחק שלם...
ושלא יובן לא נכון, זה עונש בזיוני שהוא מעיף את כל שער 5...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 167 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: