Adom Esh כתב:
RedAlert כתב:
Roman כתב:
RedAlert כתב:
Roman כתב:
לא יודע, יש דברים שלא מובנים לי איתו, קשה לי לקבל את החוסר תנועה שלו, האיטיות והכושר הגופני הלקוי, שחקן נשמה לא נמדד אצלי לפי מאיפה הוא יצא אלה לפי מה הוא נותן על המגרש.
הוא נתן את הלב על המגרש
כמו באדיר,כמו שיש
משחקים מהנשמה,מקריבים את עצמם למען הקבוצה
וזה מעל הכול
אני לא יודע מה זה מבחינתך לתת את הלב ולשחק מהנשמה, אין לי ספק שהוא רוצה אבל אם הוא לא בכושר מלא עדיין אז כנראה שיש לו בעיה והוא לא באמת עובד כל כך קשה, במהירות רבה הוא יכל לשפר את האספקטים הפיזים הלוקים במשחק שלו אבל ב8 שנים בערך שנאי רואה אותו משחק לא ראיתי טיפה של שיפור בשום קטע כזה.
אוהד הפועל כן, אכפת לו מהקבוצה, בטוח. אבל לא יודע כמה באמת הוא נותן מעצמו.
הוא עובד הכי קשה שהוא יכול תאמין לי
הלוואי,הלוואי שכול שחקן יילחם חצי ממה שהוא נלחם,ואז תראה קבוצה אחרת
נותן מעצמו את כול הלב בזה אני בטוח ב700 אחוזים
הריב הוא על כמה הוא טוב ועוד פעם זה פשוט עניין של דעה
אני אוהב לראות את העבודת קישור שלו ולדעתי היא טובה
הגנתית הוא לא טוב,ולכן הוא לא צריך להיות קשר אחורי אלא קשר אמצעי וההבדל הוא שנות אור
הוא לא היה שחקן פיזי,ולדעתי קשה לשפר פיזיות בגיל כזה
דיי כבר, מספיק עם הקלישאות האלו אני לא מסוגל לקרוא את זה...
"תאמין לי", "הלוואי שכל שחקן יילחם חצי ממנו", "נותן מעצמו את כל הלב", אולי דיי?
תעלה אותי למגרש אני גם אתן הכל ואלחם על כל כדור. אני מספיק טוב להפועל? אני גם אוהד אמיתי! אדום מהבית! מנוי ל-5! כל משחק אני אעשה את הסמל אחרי הגול!
פשוט חלאס, שי לא מספיק טוב להיות קשר אחורי פותח בקבוצה שטוענת לאליפות. הוא גומר את החמצן אחרי חצי שעה, הוא מאבד המון כדורים, וגם המסירות שלו לא חדות כמו פעם. הוא איבד את זה.
הוא אף פעם לא היה פיזי במיוחד, הגנתית אין מה לדבר, ואתה יכול להיות בטוח ב1000 דברים, כמו כמה שי אוהב את הפועל, שעל זה אין עוררין, אבל הוא פשוט לא מספיק טוב. אין מה להמשיך עם הדיון הזה בכלל, אין קשר לכמה אהבה יש לי לשי וכמה הוא נתן להפועל ואכל מההנהלות השונות שלה קש. מקצועית נטו.
אני גם טוען שהוא שחקן בסדר גמור
אני מקווה שיישאר בהפועל עד שיפרוש,יש לו מקום סגור פה
אם הוא לא טוב יירד קצת לספסל ולא יקרה כלום,אבל לעזוב?על גופתי המתה מה שנקרא
ציטוט:
רד אלרט אתה פשוט מזיין תשכל.
די הבנו שהוא אוהב את הפועל ונלחם ונותן הכל(ממש, ראיתי איך הוא רץ אתמול).
הוא לא מתאים להפועל נקודה. נתן חצי עונה טובה לפני הפציעה, חודשיים טובים אחרי הפציעה וזהו, נגמר, לא פוגע.
מחליף בינוני מאוד אתה לא יכול כל טיעון שנותנים נגדו שהוא איטי נורא ולא מבין את המשחק ומפריע למשחק להגיד שהוא נלחם.. אז בוא נשחק עם 11 שי אבוטבול, נראה לאן נגיע(הימור שלי:ליגה לאומית).
אחי דבר ראשון אני חושב שיש לא מעט אנשים שיסכימו איתי לגבי עניין שי,וכבר ראינו את זה בויכוחים הרבים שנפתחו עליו
עכשיו,מה שהתכוונתי
מבחינת הרמה הוא שחקן טוב,ושחקן בהחלט בסדר בליגת העל
לדעתי הוא צריך להתרכז יותר בעבודות קישור ופחות הגנה
הוא לא מתאים להפועל?אחי עזוב את היכולת המקצועית אסור בחיים להעיף כזה שחקן
זה באמת השפעה שאתה לא תוכל להבין
שחק עם 11 שחקנים שלא קשורים לסמל,לשם של הקבוצה,שלא תורמים מעצמם ואין להם רגשות מיוחדים בדרבי למשל,לא תגיע לכלום
לא אמרתי 11 שי אבוטבול,11 עם נכונות והקרבה של שי ואז נראה לאן נגיע
ואתמול הוא רץ והשקיע,בשיא הרצינות
נכון,הוא לא מהיר ואין לו כושר של ספרינט 90 דקות
אבל גם בסוף הוא רץ לעבר הכדור תמיד,מנסה,משקיע ומעל הכול נלחם למען הסמל
כן,קלישאה קלישאה אבל זה אחד הדברים שאני אוהב אצל שחקנים