תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 20:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 2.11 (מידע+דיונים)
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
למה זה לא טוב להפועל שאולי בפעם הבאה המנהלים שלה יחשבו פעמיים לפני שילינו שכר?

א. בהנחה והתביעה היתה על הלנת שכר אז להפועל זה לא טוב כי היא נמצאה אשמה, כלומר נמא שהיא הלינה שכר ולכן היא מחוייבת לשלם עכשיו כסף.
להפועל היה טוב אם היה נמצא שהיא לא הלךינה שכר, נכון זה פשוט?

ב. מאחר והפועל נמצאה אשמה, אז גם עכשיו זה לא טוב כי לפי הבורר היא מחוייבת לשלם מחצית מהשכר שהולן, כך שלכאורה היא יצאה מורווחת, בהנחה
והיא באמת הלינה שכר.

ג. להפועל זה לא טוב כי הפאסימים ואוהבי הקונספירציות ימצאו שביב של אמת בסיפא של הודעתי הקודמת.

כמובן שאם חייבים לערן זהבי כסף אז הוא צריך לקבל אותו, ועצוב שהגענו לשלב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
el dudernio כתב:
azran כתב:
el dudernio כתב:
א. הפועל ת"א כן הפסידה, הפסידה כסף, וכסףמביא שחקנים יותר טובים. לא רק זה היא גם הפסידה בדעת הקהל, אם עד עכשיו זה היה "יש תביעות האמת תברר בבית המשפט", אז לפחות במקרה אחד האמת היא לרעת הפועל ת"א, ויכולה לגרום זלה ששחקנים יחשבו פעמים וכו'. כלומר מי שמפסיד כאן זה רק הפועל ת"א, לא טביב, לא זהבי (טוב הוא קצת כי לפי הבורר הוא היה צריך לקבל יותר כסף), אלא הפועל ת"א.

ב. לגבי בונדר, אני מקווה שמולו הפועל תנצח ומאחל לו הצלחה ברוסיה, ובכל מקום בו יבחר לשחק כל עוד זה לא נגד הפועל.

כל עוד חייבים לאנשים כסף שישלמו! גם אם זה על חשבון שחקן אחר.

ואתם שמחים שהפסדנו בבבית המשפט ושהתברר שחייבים לערן זהבי כסף, כי זה משרת את המחאה נגד טביב.
אני הייתי שמח אם ההינו מנצחים בבית משפט והיה נקבע שלא חייבים לאף שחקן אגורה.

אבל כל אחד ומה שעושה אותו שמח.

גם אני הייתי שמח אם ההנהלה שלנו היתה מתנהלת בהגינות, מכבדת חוזים והבטחות, מכבדת שחקני בית ותומכת באוהדים במקום להכריז עליהם מלחמה (אם לצטט את איש החינוך הדגול אליעזר טביב). הייתי שמח אם הייתי יכול להרגיש שההנהלה הזו מייצגת אותי.
זה לא המצב.
הסיבה שאני תומך במחאה היא שזה לא המצב.
היקש פשוט: החמולה של טביב, שלא מייצגת אותי, שהכריזה עלי מלחמה, הפסידה. לא הפועל תל אביב.
והטיעון שההנהלה הפסידה כסף שהיה מופנה לחיזוק לא תופס, משתי סיבות עיקריות:
1. כסף וחיזוק הם נושאים משניים ביחס לנזק המחריד שההנהלה הזו עושה למהות של הקבוצה. עם מספיק כסף וחיזוק, יהיו שם שחקנים שינצחו משחקים. הם פשוט לא יהיו קשורים להפועל בשום דרך, כמו שהקבוצה שנקראה "הפועל תל אביב כדורסל" בראשות שאול, לא היתה קשורה להפועל האמיתית, זו ששיחקה בליגות הנמוכות באותה תקופה.
2. גם אם יש למישהו ויכוח עם הנקודה הראשונה, עד עכשיו לא נעשה שימוש אמיתי בכמויות הכסף האדירות שהיו בקופת המועדון. איפה החיזוק להגנה? איפה החלוץ הרביעי (או השלישי?) איפה תקציב סקאוטינג רציני?
לא משנה מאיזו זווית תסתכל על זה, טביב הפסיד לערן זהבי. ויפסיד בתביעות נוספות, וכן, זה נותן חיזוק למחאה, כי זה מוכיח למי שעוד לא הבין, שטביב משקר, שהמחאה אמיתית ומוצדקת.

ראשית אני גם תומך בחאה, ומנסה להסביר את הענין לכמה שיותר אוהדים זה לא סותר את הענין ש"הפועל ת"א הפסידה בבוררות" זה ממש לא מצויין כמו שנכתב כאן.
עכשיו לגבי הסעיפים.
1. כסף וחיזוק הם לא נושאים משניים, הם הנושאים האקוטיים ביותר, במיוחד כשזה בא ביחד עם פגיעה תדמיתית חמורה. כמו שאמרתי אני גם חושב שההתנהלות של טביב היא בזיונית, ועדין הייתי שמח לראות שלפחות במקרה ערן זהבי הוא והפועל יוצאים זכאים (כרגע זאת הבוררות היחידה שהיתה).
2. אני שמח שזה נותן חיזוק למחאה, אבל המחאה היא לא חזות הכל, הפועל היא חזות הכל וזה מה שאנשים כאן שוכחים. כמה שיהיו יותר חיזוקים למחאה זה אומר שהקבוצה הגיעה למצב יותר גרוע, לא מבין איך אפםשר לשמוח מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
zink כתב:

א. בהנחה והתביעה היתה על הלנת שכר אז להפועל זה לא טוב כי היא נמצאה אשמה, כלומר נמא שהיא הלינה שכר ולכן היא מחוייבת לשלם עכשיו כסף.
יש לך בעיה קלה בהבנת הזמנים והסיבתיות.
אכן, היה עדיף לו הפועל לא היתה מלינה שכר. אבל היא כן הלינה, וזה דבר שקרה לפני הבורר. הבורר לא היה משנה את המציאות שכבר היתה קודם.
כיון שזו כבר היתה המציאות, טוב שהרשע בסיפור (כרגיל, הטביבון) יחטוף והטוב בסיפור (ערן לב לב לב) יקבל עוגיה.
נכון, היה עדיף לו הפועל לא היתה מלינה שכר מלכתחילה, אבל ידענו מזה זמן רב שזה מה שקרה. הסיפור עם הנזק לדירה הוא של שקרנים עלובים.
לכן השמחה היא אך ורק על עשיית הצדק, לא על זה שיש לנו בעלים חלאתי שמלין שכר. לא פסק הבורר הוא שיצר את המציאות שבה הפועל תל אביב מנוהלת ע"י רמאים, הוא רק משקף את המציאות הזו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 12:58 
el dudernio כתב:
zink כתב:

ב. מאחר והפועל נמצאה אשמה, אז גם עכשיו זה לא טוב כי לפי הבורר היא מחוייבת לשלם מחצית מהשכר שהולן, כך שלכאורה היא יצאה מורווחת, בהנחה
והיא באמת הלינה שכר.

ציטוט:
ג. להפועל זה לא טוב כי הפאסימים ואוהבי הקונספירציות ימצאו שביב של אמת בסיפא של הודעתי הקודמת.

כמובן שאם חייבים לערן זהבי כסף אז הוא צריך לקבל אותו, ועצוב שהגענו לשלב הזה.

לא הצלחתי להבין למה אתה מתכוון בפסקה השלישית..חוץ מזה, מה השימוש הזה במילים כמו "בהנחה" ו"לכאורה" זה לא השערות אלא עובדות כתובות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אמיר ונונו כתב:
el dudernio כתב:
azran כתב:
el dudernio כתב:
א. הפועל ת"א כן הפסידה, הפסידה כסף, וכסףמביא שחקנים יותר טובים. לא רק זה היא גם הפסידה בדעת הקהל, אם עד עכשיו זה היה "יש תביעות האמת תברר בבית המשפט", אז לפחות במקרה אחד האמת היא לרעת הפועל ת"א, ויכולה לגרום זלה ששחקנים יחשבו פעמים וכו'. כלומר מי שמפסיד כאן זה רק הפועל ת"א, לא טביב, לא זהבי (טוב הוא קצת כי לפי הבורר הוא היה צריך לקבל יותר כסף), אלא הפועל ת"א.

ב. לגבי בונדר, אני מקווה שמולו הפועל תנצח ומאחל לו הצלחה ברוסיה, ובכל מקום בו יבחר לשחק כל עוד זה לא נגד הפועל.

ואתם שמחים שהפסדנו בבבית המשפט ושהתברר שחייבים לערן זהבי כסף, כי זה משרת את המחאה נגד טביב.

גם אני הייתי שמח אם ההנהלה שלנו היתה מתנהלת בהגינות, מכבדת חוזים והבטחות, מכבדת שחקני בית ותומכת באוהדים במקום להכריז עליהם מלחמה (אם לצטט את איש החינוך הדגול אליעזר טביב). הייתי שמח אם הייתי יכול להרגיש שההנהלה הזו מייצגת אותי.
זה לא המצב.
הסיבה שאני תומך במחאה היא שזה לא המצב.
היקש פשוט: החמולה של טביב, שלא מייצגת אותי, שהכריזה עלי מלחמה, הפסידה. לא הפועל תל אביב.
והטיעון שההנהלה הפסידה כסף שהיה מופנה לחיזוק לא תופס, משתי סיבות עיקריות:
1. כסף וחיזוק הם נושאים משניים ביחס לנזק המחריד שההנהלה הזו עושה למהות של הקבוצה. עם מספיק כסף וחיזוק, יהיו שם שחקנים שינצחו משחקים. הם פשוט לא יהיו קשורים להפועל בשום דרך, כמו שהקבוצה שנקראה "הפועל תל אביב כדורסל" בראשות שאול, לא היתה קשורה להפועל האמיתית, זו ששיחקה בליגות הנמוכות באותה תקופה.
2. גם אם יש למישהו ויכוח עם הנקודה הראשונה, עד עכשיו לא נעשה שימוש אמיתי בכמויות הכסף האדירות שהיו בקופת המועדון. איפה החיזוק להגנה? איפה החלוץ הרביעי (או השלישי?) איפה תקציב סקאוטינג רציני?
לא משנה מאיזו זווית תסתכל על זה, טביב הפסיד לערן זהבי. ויפסיד בתביעות נוספות, וכן, זה נותן חיזוק למחאה, כי זה מוכיח למי שעוד לא הבין, שטביב משקר, שהמחאה אמיתית ומוצדקת.

ראשית אני גם תומך בחאה, ומנסה להסביר את הענין לכמה שיותר אוהדים זה לא סותר את הענין ש"הפועל ת"א הפסידה בבוררות" זה ממש לא מצויין כמו שנכתב כאן.
עכשיו לגבי הסעיפים.
1. כסף וחיזוק הם לא נושאים משניים, הם הנושאים האקוטיים ביותר, במיוחד כשזה בא ביחד עם פגיעה תדמיתית חמורה. כמו שאמרתי אני גם חושב שההתנהלות של טביב היא בזיונית, ועדין הייתי שמח לראות שלפחות במקרה ערן זהבי הוא והפועל יוצאים זכאים (כרגע זאת הבוררות היחידה שהיתה).
2. אני שמח שזה נותן חיזוק למחאה, אבל המחאה היא לא חזות הכל, הפועל היא חזות הכל וזה מה שאנשים כאן שוכחים. כמה שיהיו יותר חיזוקים למחאה זה אומר שהקבוצה הגיעה למצב יותר גרוע, לא מבין איך אפםשר לשמוח מזה.

טוב, אם הבנתי אותך נכון, אין בינינו שום ויכוח.
גם אתה וגם אני היינו מעדיפים שהמצב לא יהיה כפי שהוא בפועל. גם אתה וגם אני לא שמחים שהקבוצה התנהלה ומתנהלת בצורה דוחה, מה שגרם, בין השאר להפסד בתביעה.
ולא, אני לא שמח על תוצאת הבוררות. אני לא שמח על כל עשרות הדוגמאות לכך שדעתי על ההנהלה מוצדקת.
הייתי מעדיף בהרבה לגלות שטעיתי ושכל הבעיה היא אי - הבנה גדולה.
הדבר היחיד שאנחנו לא מסכימים עליו הוא שאתה רואה את הפסיקה כ "הפועל תל אביב הפסידה" (נכון משפטית). אני רואה את הפסיקה כ"טביב הפסיד" (נכון מוסרית).
אם רק היתה תאימות בין משפט למוסר, לא היינו בבעיה הזו בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 13:05 
el dudernio כתב:
azran כתב:
el dudernio כתב:

מה שאתה כותב זה 100 אחוז דמגוגיה.

בא לך להציג את זה בצורה הזאת שתוציא "אותנו" באור שלילי אז ככה אתה מציג.
בפועל, ההנהלה הזאת היא ביזיוניות ביחיסים מול העובדים שלה, בין אם זה שחקנים או אחרים, וזה היה ברור לכולם שהתביעות נגדה יתבררו כמוצדקות. אם הם הבוררות הייתה נופלת, הגועל נפש לא היה נשפך החוצה,
זה לא היה משרת את המחאה נגד טביב (כמו שאתה טוען),
ההתנהלות הייתה נמשכת,
שחקנים ומאמנים היו רוצים לעזוב אותך בלי שתדע את הסיבה האמיתית, הקהל היה ממשיך לחיות בללה - לנד, היו עוד קצת כסף לחיזוק אבל הסרטן בתוך הקבוצה היה נשאר לטווח ארוך יותר.

ככה שבבוררות הזאת הפועל תל אביב ניצחה. כי טביב מביא נזק למועדון, וכל הפסד שלו משרת את המועדון ומקרב אותו לתקופה טובה יותר, אחרי שהוא ילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 13:13 
לא הבנתי אגב איך תביעה של 900000 שח שהסתימה בפסיקה של 50% בערך מהסך הנ״ל מתוארת כאן ככישלון להנהלה
משפטית לפחות זו הצלחה לטביב ולמי שייצג אותו בהליך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 13:15 
mkorman1 כתב:
לא הבנתי אגב איך תביעה של 900000 שח שהסתימה בפסיקה של 50% בערך מהסך הנ״ל מתוארת כאן ככישלון להנהלה

בהחלט, כנראה שפיספסו את הנקודה הזאת. כל הכבוד על השוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
mkorman1 כתב:

בגדול, כשמישהו כובש מעמדת נבדל והשופט מאשר, ההתייחסות שלך תלויה בשאלה אם הגול נגדך או לטובתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 13:23 
אמיר ונונו כתב:
chimpfive כתב:
mkorman1 כתב:

בגדול, כשמישהו כובש מעמדת נבדל והשופט מאשר, ההתייחסות שלך תלויה בשאלה אם הגול נגדך או לטובתך.

ואולי הענין מאוד פשוט, לזהבי היה הסכם, הבורר צידד בעמדה שלו, מסיבה לא ברורה נפסק לו חצי. כלומר הפועל תל אביב (כמו ב10 שנים האחרונות יש לציין) תמיד תעדיף לא לשלם ולהמשיך בהתנהלות מבחילה לא רק כלפי שחקניה גם כלפי העובדים והאוהדים, הכל קשור בהכל. לכן התשובה ברורה, אין מה לשמוח, אלה הבעלים המחורבנים של המועדון שלנו. זה פוגע בכולנו, אבל אני שמח בשביל כל אחד שמקבל את מה שמגיע לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 13:26 
כתבת סיכום בהארץ http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1544052
אם תמהרו תוכלו לראות את הערות העורך בתוך הכתבה:
תמונה

Uploaded with ImageShack.us

תמונה

תמונה

נערך לאחרונה על ידי וולטון היה שם את זה בתאריך 02 נובמבר 2011, 13:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 13:28 
צ׳ימפי
שדדו אותך?
לך חייבים כסף ולא שילמו?
אז על מה ההזדעקות?
אני שמח שאנחנו צודקים ומאד מוסריים
ושנמצאה לנו עוד עילה לניגוח טביב
אבל בתכל׳ס מדובר בדפוס התנהלות שגרתי בכדורגל שלנו ובמדינה שלנו בכלל
הצפייה שטביב יתנהל כמו קדוש וצדיק היא מופרכת ובעיקר צבועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 13:39 
mkorman1 כתב:
צ׳ימפי
שדדו אותך?
לך חייבים כסף ולא שילמו?
אז על מה ההזדעקות?
אני שמח שאנחנו צודקים ומאד מוסריים
ושנמצאה לנו עוד עילה לניגוח טביב
אבל בתכל׳ס מדובר בדפוס התנהלות שגרתי בכדורגל שלנו ובמדינה שלנו בכלל
הצפייה שטביב יתנהל כמו קדוש וצדיק היא מופרכת ובעיקר צבועה

כתבתי שזו ההתנהלות ב10 שנים האחרונות, אתה מוזמן לקרוא שוב, וזה תמיד הפריע לי.
לא מצפה שהוא יתנהל כמו קדוש, מצפה שהוא יתנהג כמו בן אדם, שגם זה לא ריאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 13:46 
כמדומני שאתה הראשון שהביא כאן דוגמאות לאופן התנהלותו העיסקית של טביב
זו דרכו של האיש ואין לצפות ממנו לשום דבר אחר
מה גם שבינתיים הולך לו...
איך אומרים הנגרים?
עץ עקום לא מתישר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 13:49 
הולך לו בחסכון של כמה ג'ובות, כמו שהוא מחכה עם רכש בחלון ההעברות בעונה הקודמת ובקיץ כשהוא יכל לעלות לצ'מפיונס ולקבל עוד 60 מיליון לכיס, ולעלות שלב באירופה, כך גם הפעם, קמצנים נוכלים תמיד מפסידים, לא יעזור לו.
לגמרי לא מצפה ממנו כלום, אבל זה עדיין מביא את הסעיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
איציק תנגיד והבורר היה קובע כי לא בוצעה הלנת שכר, וכי הפועל ת"א צודקים וכי החודשיפ שכר שזהבי דורש היו כאשר כבר היה שחקן של פלארמו ולכן הוא לא
זכאי להם מהפועל וכן מענק החתימה היא מותנה בהשלמת החוזה, ולכן הפועל פעלה כדין ואין לו סייגים על דרך התנהלותה כלפי ערן זהבי. גם אז המשפט שלך
"אכן, היה עדיף לו הפועל לא היתה מלינה שכר. אבל היא כן הלינה, וזה דבר שקרה לפני הבורר. הבורר לא היה משנה את המציאות שכבר היתה קודם."
היה נכון?

שחר, מכיוון שההבורר קבע כי היתה הלנת שכר, אזי הפועל היתה צריכה להעביר לזהבי 900 אלף שקל, מכיוון שהבורר קבע בסופו של דבר שהיא תשלם לו
450 אלף אזי הוא מרווחת. הלכאורה וההנחה היא כי אני בטוח שטביב מעדיף / חושב שהוא היה צריך לא לשלם בכלל, ולכן למשנתו הפועל הפסידו 450 אלף,
כאמור הכל מעיני המתבונן.

NARKOTIKA, נקודת ההנחה שלך הכל התביעות נגד הפועל מוצדקות היא אולי תברר כנוכנה, אבל אני אישית מעדיף שלא. לכן כאמור אני לא מאושר מך שזה מתברר כנכון. הייתי יותר משמח עם הכל היה מתברר כעלילות שווא. זאת בעצם הנקודה שלי.

אני מרוצה מזה שהצדק יצא לאור, אני ממש לא מרוצה מהמשמעות של הצדק הזה ולא יכול להגדיר אותו כ"מצוין" "טוב מאוד", כי משמעותו היא פגיעה / הפסד להפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 15:07 
הסברתי בצורה סבירה למה במקרה שלנו כשהצדק יוצא לאור זה יותר לטובת הפועל מאשר לרעתה.
זה המצב שהגענו אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
אם הצדק הוא לרעת הפועל באופן המיידי זה לא יכול בחיים להיות לטובתה ולכן אני לא מסכים עם הקביעה שלך.
אולי לאורך זמן זה יתברר כ"קש על גב הגמל" ובסופו של דבר זה יביא לקריסתו, לצערי ההיסטוריה מוכיחה שלא רק הגמל יקרוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 15:16 
ערן בטוויטר
ציטוט:
שמח שהאמת יצאה לאור. אני לא שקרן ואף פעם לא אהיה רוצה רק שמגיע לי ולא מעבר כמו שניסו לצייר אותי במועדון.דש חם לכל אוהדי הפועל ובהצלחה לקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
ערן בטוויטר
ציטוט:
שמח שהאמת יצאה לאור. אני לא שקרן ואף פעם לא אהיה רוצה רק שמגיע לי ולא מעבר כמו שניסו לצייר אותי במועדון.דש חם לכל אוהדי הפועל ובהצלחה לקבוצה
יהוה :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
בני12 כתב:
דרך אגב, הבורר די בזיוני בהחלטה לקצץ לזהבי חצי ממה שמגיע לו (והוא אומר בעצמו שמגיע לו את כל הסכום)
רק כי הוא מרוויח עכשיו טוב באיטליה.

אז הצליח לטביבי, יפה לו, שישקיע עוד קצת בשיטה וככה יחסוך חצי עם כל שחקן שצריך לשלם לו.

אשכרה שיטת מצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
ערן בטוויטר
ציטוט:

:HEART2: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 15:35 
יש לא מעט אנשים שככה הם בנויים וככה הם פועלים.
לא כל אחד מוכן לתרום 300,000 ש"ח כדי לצאת טוב בעיני מאן דהוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 15:43 
צד א' טוען שצד ב' חייב לו 100. צד ב' לא מקבל את הדרישה ובנוסף טוען שצד א' גרם לנזק מסויים ברכוש שכור. בין הצדדים אין הסכמה. הולכים להליך בוררות. הבורר בוחן את הנימוקים ופוסק שצד ב' חייב לשלם לצד א' 50 לא 100.
הליך מקובל וסביר.

"אני לא שקרן". לפי הפסיקה והמילים שזהבי בחר להשתמש, זהבי יצא "חצי שקרן".
למה הנהלת הפועל ת"א היתה צריכה לשלם 100% הדרישה של זהבי אם היא חשבה שהסכום הנ"ל לא נכון? הבורר חתך את דרישתו של זהבי בחצי. כלומר ההנהלה פעלה בצורה מקובלת בעולם המשפטי כדי לבדוק את הטיעונים.

ההנהלה הזו עושה מספיק שטויות כדי להתפס בארוע מקובל ורגיל כאשר מועסק ומעסיק לא מגיעים להבנות לגבי חובות העבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 15:43 
הבעיה היא במערכת. זה שטביב לא רואה כלום ממטר ומנצל כל פרצה, וזה שהוא מגעיל ובן זונה, זה עניין אחר.
ולשאלתך, תבדוק כמה קנסות קיבלו גופי תקשורת עבור שוד של זמן מסך עבור פרסומות כי זה משתלם להם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
צד א' טוען שצד ב' חייב לו 100. צד ב' לא מקבל את הדרישה ובנוסף טוען שצד א' גרם לנזק מסויים ברכוש שכור. בין הצדדים אין הסכמה. הולכים להליך בוררות. הבורר בוחן את הנימוקים ופוסק שצד ב' חייב לשלם לצד א' 50 לא 100.
הליך מקובל וסביר.

למה הנהלת הפועל ת"א היתה צריכה לשלם 100% הדרישה של זהבי אם היא חשבה שהסכום הנ"ל לא נכון? הבורר חתך את דרישתו של זהבי בחצי. כלומר ההנהלה פעלה בצורה מקובלת בעולם המשפטי כדי לבדוק את הטיעונים.

ההנהלה הזו עושה מספיק שטויות כדי להתפס בארוע מקובל ורגיל כאשר מועסק ומעסיק לא מגיעים להבנות לגבי חובות העבר.

ד"ש חמה לבוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
ויכוחים על כסף זה אחד הדברים הכי שגרתיים במדינה. טענות יהיו לי להפועל רק ביום שהם יחליטו להפר החלטה של בית משפט, או לעבור על החוק במדינה. לפרש חוזה בצורה מסויימת ולטעון שהמסקנה המתחייבת מכך היא שאתה לא חייב סכום x לפלוני היא לגיטימית לגמרי, ואם יש מחלוקת בעניין הולכים לבוררות/משפט. בשביל זה בית המשפט קיים, ולא סתם לא מדובר בדין פלילי.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 15:54 
moshiko כתב:
הליך מקובל וסביר.

העיקר שקראת את החלטת הבורר לפני שהתחלת לזיין במוח
טרול
mbracha כתב:
ויכוחים על כסף זה אחד הדברים הכי שגרתיים במדינה. טענות יהיו לי להפועל רק ביום שהם יחליטו להפר החלטה של בית משפט, או לעבור על החוק במדינה. לפרש חוזה בצורה מסויימת ולטעון שהמסקנה המתחייבת מכך היא שאתה לא חייב סכום x לפלוני היא לגיטימית לגמרי, ואם יש מחלוקת בעניין הולכים לבוררות/משפט. בשביל זה בית המשפט קיים, ולא סתם לא מדובר בדין פלילי.

נכון, אבל יש גבול.
לא הגיוני שארבעה מתוך השישה שעזבו אותנו תובעים
אתה היית מוכן לעבור לעבוד במקום כזה,
ששני שליש מהעובדים בו תובעים אותו כשהם עוזבים?

אגב, גם אם בן סהר היו בעיות במהלך העונה שעברה. אספניול (ששילמה לבן את המשכורת) תבעה אותנו בפיפא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 15:58 
אחרי שצד א תובע 700K ומקבל 450K זה נקרא שצד א ניצח ב-100%. ואם צד ב תבע נגדית 900K, אז על אחת כמה וכמה.
כי מקובל בתביעות "ניפוח מכוון". ובהרבה מקרים המשמעות של 700K היא אני מגיש תביעה שבה אני מצפה למשהו מעבר לכחצי מהסכום. כלומר, בערך ל-400K בתוספת הוצאות משפטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
הליך מקובל וסביר.

טרול חביב, הבורר כתב בפסק הדין שלפי הדין המהותי, זהבי היה צריך לקבל את כל הסכום. אבל בגלל שזאת הייתה בוררות ולא משפט, הבורר לא היה חייב לציית לחוקים והוא היה יכול לקבוע איזה סכום שהוא רוצה, ולכן כשקבע את הסכום הוא התחשב בעוד גורמים מלבד הראיות והחוקים (שזהבי מרוויח עכשיו הרבה כסף). מבחינה משפטית נטו, וזאת על פי הבורר, זהבי צדק ב-100%. חוץ מזה, זהבי נוקה מכל האשמות ההנהלה לפיהן גרם נזק לריהוט וציוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: