האדס כתב:
רועי כתב:
האדס , דווקא אניימה הוכיח שבמקרים רבים הוא זה שמייצב הגנות.
למשל - משחקי נבחרת ניגריה בשלב הבתים של המונדיאל.
למשל - הגנת הפועל בחצי השני שלעונת הדאבל - למרות סופר דאגלס נראתה מחוררת במשחקים כמו נגד בני יהודה בפליאוף
למשל - הפועל 2011 (כלומר מהחלון בינואר , כשדגלאס עזב)
מה הוא הוכיח במשחקי נבחרת ניגריה במונדיאל? הוא אומנם גילה יכולת טובה, אבל הנבחרת שלו הוציאה נקודה אחת וגם זה היה בקושי.
בדאבל? הוא היה נהדר, וגם ההגנה של הפועל. אתה נותן את המשחק נגד בני יהודה בפלייאוף כדוגמה? כמדומני שיחקנו ב-10 שחקנים, וגם אז פרט ל-2 ההחמצות של עטר, בני יהודה לא ממש סיכנה אותנו ברגע שנכנסנו לבונקר.
וגם עונת 2011 מוכיחה את הטענה שלי.
כולנו יודעים שאניימה הוא שוער מדהים, נהדר, מלך, אלוהים- פסל כאן ועכשיו.
אבל מה שאמרתי בהודעה שלי, שאניימה זה לא מה שמכבי צריכים כרגע, ז"א כל אחד צריך. אבל אם זה בא אצלהם על חשבון חיזוק ב-4 עמדות מאוד חלשות, אז הם בבעיה קשה. וגם קוסם כמו ויסנט לא יספיק להם לאליפות.
לא מסכים איתך (אגב אני תופס מפאביצ'ביץ'. בטח יותר מהאנטי בלמים שיש לנו)
בעניין ניגריה אני חייב להוסיף שהנקודה הבודדת הם בגלל התקפה חסרת ניסיון והחמצות ענק - כמו במצב של 1 על 1 נגד יוון כשהתוצאה הייתה 1:1 , או ה-החמצה של יעקובו - אם זה היה נכנס והמשחק היה מסתיים בהכרעה ניגרית , הם היו עולים לשמינית.
בכל מקרה לאניימה הייתה חוליה אחורית מחוררת - ולראיה העובדה שבשני המשחקים שבהם הם הפסידו הוא נבחר למצטיין , ובשניהם ההפסד היה על חודו של גול. כלומר הגיעו אליו בלי הפסקה והוא החזיק את ניגריה במשחק ממש לבדו.
המשחק נגד יוון הוא בעיני אחד משלושת הגדולים שלו ב- 6 וחצי השנים שאני רואה אותו - יחד עם שני משחקים בקריית אליעזר (המשחק של קטן מ- 2009 וה- 2:0 מ- 2011 - שניהם זיכו אותו בציון 10 במעריב)
בעצם גם המשחק בליון היה נהדר