תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 20:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שלמה שרף ביציע :
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 00:53 
רועי כתב:
אגב העניין עם 3 שחקנים שלא הגנו - החלטה אסטרטגית של גוטמן ללכת בשיטת " מעדיף 4:3 על 1:0" שהסתברה כחכמה מאוד בהתחשב בסגל שהיה לנו, שכלל בלם בן 36 וחלק התקפי (כל ישראלי) שהוא הטוב שהיה פה אי פעם יחד עם חיפה של סוף שנות ה- 90

שום יצחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
האדס , דווקא אניימה הוכיח שבמקרים רבים הוא זה שמייצב הגנות.
למשל - משחקי נבחרת ניגריה בשלב הבתים של המונדיאל.
למשל - הגנת הפועל בחצי השני שלעונת הדאבל - למרות סופר דאגלס נראתה מחוררת במשחקים כמו נגד בני יהודה בפליאוף
למשל - הפועל 2011 (כלומר מהחלון בינואר , כשדגלאס עזב)

מה הוא הוכיח במשחקי נבחרת ניגריה במונדיאל? הוא אומנם גילה יכולת טובה, אבל הנבחרת שלו הוציאה נקודה אחת וגם זה היה בקושי.

בדאבל? הוא היה נהדר, וגם ההגנה של הפועל. אתה נותן את המשחק נגד בני יהודה בפלייאוף כדוגמה? כמדומני שיחקנו ב-10 שחקנים, וגם אז פרט ל-2 ההחמצות של עטר, בני יהודה לא ממש סיכנה אותנו ברגע שנכנסנו לבונקר.

וגם עונת 2011 מוכיחה את הטענה שלי.

כולנו יודעים שאניימה הוא שוער מדהים, נהדר, מלך, אלוהים- פסל כאן ועכשיו.
אבל מה שאמרתי בהודעה שלי, שאניימה זה לא מה שמכבי צריכים כרגע, ז"א כל אחד צריך. אבל אם זה בא אצלהם על חשבון חיזוק ב-4 עמדות מאוד חלשות, אז הם בבעיה קשה. וגם קוסם כמו ויסנט לא יספיק להם לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 01:07 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
רועי כתב:
אגב העניין עם 3 שחקנים שלא הגנו - החלטה אסטרטגית של גוטמן ללכת בשיטת " מעדיף 4:3 על 1:0" שהסתברה כחכמה מאוד בהתחשב בסגל שהיה לנו, שכלל בלם בן 36 וחלק התקפי (כל ישראלי) שהוא הטוב שהיה פה אי פעם יחד עם חיפה של סוף שנות ה- 90

שום יצחק

הייתי בטוח שכתבתי את השם שלו
בכל מקרה לשם כיוונתי
ההבדל הוא שאחד מהם מבין כדורגל
השני מרכיב שחקנים ואומר להם "שחקו"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 01:11 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
רועי כתב:
האדס , דווקא אניימה הוכיח שבמקרים רבים הוא זה שמייצב הגנות.
למשל - משחקי נבחרת ניגריה בשלב הבתים של המונדיאל.
למשל - הגנת הפועל בחצי השני שלעונת הדאבל - למרות סופר דאגלס נראתה מחוררת במשחקים כמו נגד בני יהודה בפליאוף
למשל - הפועל 2011 (כלומר מהחלון בינואר , כשדגלאס עזב)

מה הוא הוכיח במשחקי נבחרת ניגריה במונדיאל? הוא אומנם גילה יכולת טובה, אבל הנבחרת שלו הוציאה נקודה אחת וגם זה היה בקושי.

בדאבל? הוא היה נהדר, וגם ההגנה של הפועל. אתה נותן את המשחק נגד בני יהודה בפלייאוף כדוגמה? כמדומני שיחקנו ב-10 שחקנים, וגם אז פרט ל-2 ההחמצות של עטר, בני יהודה לא ממש סיכנה אותנו ברגע שנכנסנו לבונקר.

וגם עונת 2011 מוכיחה את הטענה שלי.

כולנו יודעים שאניימה הוא שוער מדהים, נהדר, מלך, אלוהים- פסל כאן ועכשיו.
אבל מה שאמרתי בהודעה שלי, שאניימה זה לא מה שמכבי צריכים כרגע, ז"א כל אחד צריך. אבל אם זה בא אצלהם על חשבון חיזוק ב-4 עמדות מאוד חלשות, אז הם בבעיה קשה. וגם קוסם כמו ויסנט לא יספיק להם לאליפות.

לא מסכים איתך (אגב אני תופס מפאביצ'ביץ'. בטח יותר מהאנטי בלמים שיש לנו)
בעניין ניגריה אני חייב להוסיף שהנקודה הבודדת הם בגלל התקפה חסרת ניסיון והחמצות ענק - כמו במצב של 1 על 1 נגד יוון כשהתוצאה הייתה 1:1 , או ה-החמצה של יעקובו - אם זה היה נכנס והמשחק היה מסתיים בהכרעה ניגרית , הם היו עולים לשמינית.
בכל מקרה לאניימה הייתה חוליה אחורית מחוררת - ולראיה העובדה שבשני המשחקים שבהם הם הפסידו הוא נבחר למצטיין , ובשניהם ההפסד היה על חודו של גול. כלומר הגיעו אליו בלי הפסקה והוא החזיק את ניגריה במשחק ממש לבדו.
המשחק נגד יוון הוא בעיני אחד משלושת הגדולים שלו ב- 6 וחצי השנים שאני רואה אותו - יחד עם שני משחקים בקריית אליעזר (המשחק של קטן מ- 2009 וה- 2:0 מ- 2011 - שניהם זיכו אותו בציון 10 במעריב)

בעצם גם המשחק בליון היה נהדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 01:13 
שכחת גם את ה0:1 על חיפה (משחק העונה) ואת משחק הדאבל (למרות שהחטיא פנדל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 01:17 
סמל אישי של המשתמש
משחקים גדולים לשוער , משחקים סבירים לאניימה ;)
מטדי נחרט לי ממנו דווקא הפרצוף שלו אחרי הפנדל. הוא פשוט עמד שם קפוא כמו כולנו , התאפקתי לא לרוץ למגרש ולחבק אותו. היה נראה לי שהוא יותר בשוק ממני.

בעצם היה גם את הגלגלון עם התחתונים ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 01:22 
הכל יכול להיול אבל אם אניימה שב לארץ (ולא משנה לאיזו קבוצה) בינואר, זה אומר שלא בנוי מהחומר ששבנוים השוערים הגדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 01:24 
moshiko כתב:
הכל יכול להיול אבל אם אניימה שב לארץ (ולא משנה לאיזו קבוצה) בינואר, זה אומר שלא בנוי מהחומר ששבנוים השוערים הגדולים.

הביאו אותו לתחרות מול אחד השוערים היציבים בעולם.. לא היה לו שם סיכוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 01:25 
סמל אישי של המשתמש
במהלך ה 2:0 בקללה בשנה שעברה היה רגע (עם ההסטה של בן דיין אחורה שאניימה לקח) שהבנתי שהיום אנחנו לא מקבלים גול. כמעט בלתי אפשרי בסיטואציה כזו (10 שחקנים בחוץ במגרש הכי מקולל שיש) להגיע להרגשה כזו אבל זה מה שהיה.
לא היה ולא יהיה שוער כמו וינסנט. אני זוכר טוב מאוד את שורה בימים הארורים של שנות ה-90 ואניימה עלה עליו כמעט בכל אספקט (כדורי גובה) והיה באמת משהו נדיר באהבה שלו למשחק ובביטחון שנתן גם לנו. כל גול שהיינו מקבלים היה בבחינת "לא יכול להיות שאניימה לא לקח את זה" וזה אומר הכל.
לעניין, לא יבוא לצהבת. אין לו מה לחפש בארץ, בטח שלא בבית הקברות לשחקני רכש מעבר לכביש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 01:26 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:

אתה אלוף, פשוט אלוף.
טביב ניצח גם פה.
אניימה הוא גדול השוערים ששיחקו בארץ, את זה לא רק אני אומר, את זה השונאים הכי גדולים של הפועל אומרים, לא שזה משנה לי מה הם אומרים.
אניימה בנוי מהחומר הכי טוב ששוער יכול להיות בנוי ממנו, כל מילה אחרת מוציאה אותך יותר מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
במהלך ה 2:0 בקללה בשנה שעברה היה רגע (עם ההסטה של בן דיין אחורה שאניימה לקח) שהבנתי שהיום אנחנו לא מקבלים גול. כמעט בלתי אפשרי בסיטואציה כזו (10 שחקנים בחוץ במגרש הכי מקולל שיש) להגיע להרגשה כזו אבל זה מה שהיה.
לא היה ולא יהיה שוער כמו וינסנט. אני זוכר טוב מאוד את שורה בימים הארורים של שנות ה-90 ואניימה עלה עליו כמעט בכל אספקט (כדורי גובה) והיה באמת משהו נדיר באהבה שלו למשחק ובביטחון שנתן גם לנו. כל גול שהיינו מקבלים היה בבחינת "לא יכול להיות שאניימה לא לקח את זה" וזה אומר הכל.
לעניין, לא יבוא לצהבת. אין לו מה לחפש בארץ, בטח שלא בבית הקברות לשחקני רכש מעבר לכביש.

מדוייק, לנצח אזכור אותו כשוער שמחק לי את אובארוב מהתודעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 01:29 
אם טביב רוצה לעשות משו טוב שלפחות יחזיר את אניימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 01:29 
kobster כתב:

הכל מדוייק חוץ מהשורה התחתונה.
בשביל כסף אנשים מסוגלים לעשות הכל. כן, גם לשחק במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 01:32 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
אם טביב רוצה לעשות משו טוב שלפחות יחזיר את אניימה

אחרי ששילם הון על אדל? נו באמת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 01:39 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא שילם שקל על אדל חח,זה כולה המשכורת

חוץ מזה,אניימה אמר שלא יגיע למכבי עבור מליון דולר אם זכרוני אינו מטעה אותי
מקווה שלא ישקר,ואם כן חבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 02:19 
סמל אישי של המשתמש
שרף המציא ידיעה.
אני לא זוכר מילה במילה מה שהוא אמר אבל זה היה בערך ככה:
מכבי תתן לXXXX (השוער הצעיר שלהם) לשחק עוד שבועים שלוש ואני יודע שאם זה לא ילך הם ירצו לפנות לאנימה בינואר...
מכבי חייבים שוער טוב בשביל לקחת אליפות ואם אנימה לא משחק היא תנסה להביא אותו.

כלומר שרף יודע שמכבי לא מרוצים מהשוערים, שרף יודע שאם זה ימשך עד ינואר הם יציעו לאנימה לבוא לארץ,
הם יכולים גם להציע לויקטור ולדס או לפטר צ'ך, להציע תמיד אפשר, השאלה אם מישהו יענה להצעתם. בכל קרה
יש הבדל גדול בין אנימה ישחק במכבי למכבי ירצו לפנות וינסו להביא.

לגבי אדל, מישהו אמר לי שבנוסף ל700K לעונה הוא קיבל גם מענק חתימה שמן והסוכן שלו לא יצא מקופח, ככה שיש סיכוי
שהוציאו עליו לא מעט כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 02:31 
סמל אישי של המשתמש
לא מאמין עד שאראה את זה במו עייני.
ואז בטח אמות.
תהרגו אותי איך כסף יכול לעוור שחקנים ככה.
4 שנים הוא שיחק בהפועל והקהל היה מאוהב בו,הקהל של מכב* נהם לו וזרק עליו בננות.
אני מבין שכסף זה חשוב והכל אבל איפה הכבוד שלך?,איפה הכבוד למקצוע שלך?
אנחנו מקבלים את זה כמובן מאליו ששחקנים הולכים אחרי הכסף,אבל אני לא חושב שבשביל כל סכום שבעולם הייתי הולך לשחק במקום שבו קיללו,נהמו,ירקו וזרקו עליי בננות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 02:48 
תירגעו. אם הוא יחזור לארץ זה יהיה(לדעתי לפחות) רק בשביל הכסף, ובליל הוא כבר מקבל מיליון יורו לעונה.
מי שלא תרצה מהארץ להביא אותו, תצטרף להתעלות משמעותית מעבר למיליון יורו, כלומר לא ייקרה.

להקשיב לשלמה שרף הליצן הזה זה פשוט בדיחה. אפשר לחשוב שאם מכבי היו יכולים להביא את אניימה בינואר הם היו מחכים לראות אם ברק לוי טוב או לא. אם זה היה המצב, הם היו מביאים אותו בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 08:12 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:

תגיד לבוס שלך שיחזיר אותו להפועל,ליצן.
ועל אותה טיסה שיישב גילי ורמוט.
בברכה,אוהדי הפועל.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 08:15 
סמל אישי של המשתמש
אם אוסידון קורא בפורום -
מחר נקרא בידיעות שאניימה הוצא להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 08:42 
אניימה לא עזב בגלל כסף ולא יחזור בגלל כסף.

מי שמכיר את וינסנט היטב יודע שהמשפט שלו בראיון לפני מספר שבועות "לבת שלי יש כאן בית ספר מעולה", הוא המשמעותי ביותר בראיון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
לא נשמע אמין, הרבה בגלל ששרף הוא זה שאמר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 09:01 
כן הגנה טובה, לא הגנה טובה, בלי אניימה הקבוצה "הכי גדולה של הפועל" הייתה מסיימת שתי עונות עם 0 תארים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 01 נובמבר 2011, 10:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 09:07 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
שלמה שרף היה דומה אתמול מאוד לאלפרד ברכה יקיר ליבנו.
חולצה כחולה עם סמל צהוב (של החברנ שמלבישה את הצהבת), מגן עליהם בחירוף נפש (משחק טוב של מכבי,מחמאות לאיווניר ולשחקני הפח שלהם) ובכלל נראה יותר כמו דובר עילג של המועדון ולא כמו פרשן.
אינטרסנט ממדרגה ראשונה, לא מאמין לאף מילה שיוצאת לו מהפה. הוא וטביב בהחלט מתאימים אחד לשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
אז מה? הוא גם אמר שגוטמן צריך לחפש עבודה ושמי שיאמן את הנבחרת יהיו גרנט וגיא לוזון (אני לא סגור שהוא אמר גיא לוזון...)

http://www.haadumim.com/?page_id=385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:

מי שמכיר את וינסנט היטב יודע שהמשפט שלו בראיון לפני מספר שבועות "לבת שלי יש כאן בית ספר מעולה", הוא המשמעותי ביותר בראיון!

!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:

כל מילה !!!!
ולא הייתי צריך לחכות להודעה הזאת,אני יודע את זה בלי להכיר אותו יותר מידי מחוץ למגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2011, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא יעבור למכבי, זה יהיה יותר כואב מלהפסיד בדרבי.
ואני אאחל לו לגמור את הקריירה כמה שיותר מהר, כל זה אם הוא עובר למכבי.
כרגע הלוואי ויקבל חוזה שמגיע לו באריות של אירופה, ולא בקבוצה בינונית יחסית, עם שוער אדיר שכבר תפס שם קבע בשער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: