תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 21:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: "האוהדים השקטים"
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
בואו תעשו ניסיון קטן.
ההודעה לתקשורת, אולי כדי להגביר אותנטיות, נשלחה מכתובת מייל פרטית.
אני מרשה לעצמי לפרסם אותה כי זו הודעה פומבית שנשלחה אמנם ללא חתימה שמית אבל ללא הסתרת הכתובת.

joneshanan@gmail.com

אתם מוזמנים לחפש את הכתובת הזו. בפייסבוק, למשל.

תמצאו בנאדם שאין הרבה בפרופיל שלו, אבל מה שאין שם בעיקר זה זיהוי כלשהו כאוהד הפועל.
אני לא מצפה מכל אוהד הפועל להיות fan של הקבוצה או לעטות סממנים אדומים בדף הפרופיל, אבל חד משמעית לא מדובר באוהד הפועל.

לא ראיתי בפייסבוק, אבל פה יש רזומה של מפיק
https://www.taasiya.co.il/CdrProfile.aspx?CdrID=2786

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/profile.php?id=628626590

https://www.taasiya.co.il/CdrProfile.as ... =2786&Ref=

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
אולי תתחילו להעתיק כתבות לפה או את הכותרות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
בואו תעשו ניסיון קטן.
אני מרשה לעצמי לפרסם אותה כי זו הודעה פומבית שנשלחה אמנם ללא חתימה שמית אבל ללא הסתרת הכתובת.

joneshanan@gmail.com

תמצאו בנאדם שאין הרבה בפרופיל שלו, אבל מה שאין שם בעיקר זה זיהוי כלשהו כאוהד הפועל.
אני לא מצפה מכל אוהד הפועל להיות fan של הקבוצה או לעטות סממנים אדומים בדף הפרופיל, אבל חד משמעית לא מדובר באוהד הפועל.

אמיר חנן

תחומי התמחות תת תחום שנות נסיון
צוות הפקה מפיק/ה בפועל מעל חמש שנים
שיווק, ניהול ואדמיניסטרציה ניהול מדיה מעל חמש שנים
אולפן טלוויזיה מנהל/ת אולפן מעל חמש שנים

סלולארי :
-
-
0523878608

טלפון :
-
-

דוא'ל : joneshanan@gmail.com

עוד דברים שכדאי לדעת עלי : מנהל תפעול,מנהל פרוייקטים.מנהל תוכן.
מפיק בפועל

השכלה וניסיון : מנהל חדר שידור, מנהל תפעול ,עורך וידיאו/דוגם.
מנהל כוח אדם והנעת מהלכים.
ניהול פרוייקטים.

שפות :
אזור :
קישור ישיר לעמוד :

קישור לקורות חיים : [לחץ כאן להורדת הקובץ]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: "האוהדים השקטים"
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
בואו תעשו ניסיון קטן.

joneshanan@gmail.com

נראה ומריח כמו עבודה של מוישיק תאומים.
רק היה חסר בסוף ההודעה "אדום עולה" וזה היה שם את החותם הסופי.
אני לא מתרגש מהדברים האלה, כל בן אדם עם טיפה שכל מבין שכתבה שכולה אנונימיות (מערכת one, אוהדים אנונימיים) היא כתבה מוזמנת מראש.
שיהיה להם לבריאות, בעיתון בי"ס בראש העין עושים עבודה עיתונאית יותר רצינית מהאתר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:08 
kobster כתב:
ערן כתב:
בואו תעשו ניסיון קטן.

joneshanan@gmail.com

נראה ומריח כמו עבודה של מוישיק תאומים.
רק היה חסר בסוף ההודעה "אדום עולה" וזה היה שם את החותם הסופי.
אני לא מתרגש מהדברים האלה, כל בן אדם עם טיפה שכל מבין שכתבה שכולה אנונימיות (מערכת one, אוהדים אנונימיים) היא כתבה מוזמנת מראש.
שיהיה להם לבריאות, בעיתון בי"ס בראש העין עושים עבודה עיתונאית יותר רצינית מהאתר הזה.

הידיעה הזו הגיעה ישירות מאופירה אסאייג. אם למישהו היה ספק... (מידע מבוסס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:08 
לאיזה אוהד פשוט ושקט וחמודי יש כתובות מייל להודעות לעיתונות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:11 
לא יודע, נראה כמו רזומה של בן אדם שקצת נגע בהפקת וידאו, לא רואה שום הקשר לעובד יח״צ מנוסה, ערן אתה סגור על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:13 
כמו שאמר בני12, זה היה צפוי לחלוטין.
מי שחושב שהאוהדים שפחות מעורבים לא מסכימים עם הדבר הזה, חי בסרט.

אפשר להמשיך עד מחר להזדעזע ולהגעל מהטקטיקה (המגעילה, אין ספק). בשדה הציבורי, לצערי, אנחנו מפסידים כרגע. בקלות.

את האנרגיות צריך להפנות לחשיבה על הסברה אפקטיבית יותר כי כרגע יש הרבה מאוד אוהדים שלא מבינים מה רוצים האוהדים ה"קיצוניים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:15 
YoniPerry כתב:

אני מכיר את הבחור (היכרות שטחית שנינו מרמה"ש)
מדובר על אוהד הפועל הייתי רואה אותו בהרבה משחקים (בית וחוץ)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
TheRed כתב:

יא אפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:19 
זה בדיוק ההבדל בין כאלו שיודעים לשחק את "המשחק" לבין אלו שנופלים מולם כל פעם מחדש .
דרך אגב מהר מאוד אפשר להפוך כתבה כזאת לחרב פיפיות כנגד מי שהפיץ אותה ,כל מה שצריך זה קשר לעיתונות ופרסום מבוסס מידע מארגון כלשהו
בואו נגיד פועלים באדום .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
ערן, הטקסט הזה כמו שהוא, הגיע כהודעה לעיתונות מאותו מייל שפירסמת?

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:30 
מה כתוב במסמך המצורף?
ולמה האידיוט הזה חושב שהוא יכול להחליט שהוא מדבר בשם אוהדי הפועל?

נערך לאחרונה על ידי Gili בתאריך 30 אוקטובר 2011, 15:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:30 
ערן כתב:
סו אלן כתב:
ערן, הטקסט הזה כמו שהוא, הגיע כהודעה לעיתונות מאותו מייל שפירסמת?

תמונה

טוב כנראה שהוא התפתח לעוד תחומים חוץ מהפקות ביבי טי וי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
איך, איך קורה דבר כזה
איך הוא יכול לבוא ולכתוב "האוהדים השקטים" בכתבה שמטרתה להסית ולא יותר מזה ויהיה אישור בכלל לפרסם דבר כזה?
מי הוא בכלל?
אפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
זה הולך להיות מאבק מייגע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:36 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
איך, איך קורה דבר כזה
איך הוא יכול לבוא ולכתוב "האוהדים השקטים" בכתבה שמטרתה להסית ולא יותר מזה ויהיה אישור בכלל לפרסם דבר כזה?
מי הוא בכלל?
אפס

זה מאוד פשוט ,וזה בדיוק מה שאני טוען כבר המון זמן , תחת השם הפועל כולם מייצגים את כולם ,יש כאלו חכמים שלקחו את הפעולה הזו ומשתמשים בה כנשק יעיל ביותר בקרב על התודעה , ויש כאלו שקוראים כאן ומתעצבנים במקום להשתמש בנשק הזה כנגדם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:40 
סימרוטיץ כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
איך, איך קורה דבר כזה
מי הוא בכלל?
אפס

זה מאוד פשוט ,וזה בדיוק מה שאני טוען כבר המון זמן , תחת השם הפועל כולם מייצגים את כולם ,יש כאלו חכמים שלקחו את הפעולה הזו ומשתמשים בה כנשק יעיל ביותר בקרב על התודעה , ויש כאלו שקוראים כאן ומתעצבנים במקום להשתמש בנשק הזה כנגדם .

בדיוק כמו שפעם אוהד הפועל כתב מכתב נגד יצחק שום וחתם בשם אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:45 
שוב, סטטיסטית הוא כנראה צודק. הרושם הוא שמרבית האוהדים שפחות מעורבים חותמים על כל מילה בטקסט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:52 
בני12 כתב:
סימרוטיץ כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
איך, איך קורה דבר כזה
מי הוא בכלל?
אפס

בדיוק כמו שפעם אוהד הפועל כתב מכתב נגד יצחק שום וחתם בשם אוהדי הפועל.

כמובן שאתה צודק .
דרך אגב שוב מופיעה הרטוריקה החדשה שהצבעתי עליה אתמול בעניין השלט.
אולטראס די לפלג אותנו מהשלט אתמול ו 'האוהדים השקטים' נגד האולטראס: גורמים לפילוג מהכתבה היום

למרות שאי אפשר להתעלם ממה שאוגסטוס אומר ,אכן רוב הקהל יזדהה הרבה יותר עם כל מה שכתוב בכתבה מאשר עם הסטיקרים שחולקו אתמול לדוגמה .
אה כן ולא צריך שום קונספירציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:55 
מה זאת הבדיחה הזאת?

אותי מעניין לדעת מתי טביב יבין שדברים מהסוג הזה לא עושים בשבילו שרות טוב.
הרי רק אידיוט יקנה את הדברים האלה, בניסוח הזה ומאתר הספציפי הזה.

טביבי, זה נסיון פתאטי לספר לנו שה-"אוהדים השקטים" מבקשים עכשיו סבלנות לאור כל השינויים שהמועדון עבר.

מגוכך עד נחות.

אולטראס :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
זה מצחיק ובמקביל גורם לי לתחושת כעס מסויימת איזה בית ספר הם עושים לנו. כאילו, אנחנו עוד בשלבי התארגנות רק, לא היו לנו מספיק פליירים לחלק לכל בלומפילד אתמול והם כבר השתלטו לגמרי על התקשורת. כשאני חושב על זה, מה שיותר מצחיק זה שלא האוהדים מנסים להחליף את ההנהלה, זה ההנהלה מחליפה את האוהדים. אני רק מקווה שכמה שיותר אנשים שרושמים פה נגד טביב, יבואו לעזור פה כשיקראו להם, כי אנחנו מאוד צריכים אותם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
yoyo כתב:
מה זאת הבדיחה הזאת?

אותי מעניין לדעת מתי טביב יבין שדברים מהסוג הזה לא עושים בשבילו שרות טוב.
הרי רק אידיוט יקנה את הדברים האלה, בניסוח הזה ומאתר הספציפי הזה.

טביבי, זה נסיון פתאטי לספר לנו שה-"אוהדים השקטים" מבקשים עכשיו סבלנות לאור כל השינויים שהמועדון עבר.

מגוכך עד נחות.

אולטראס :ROSE:

תתפלא לדעת כמה "אידיוטים" יש שמאמינים לזה. אם אתה רוצה הוכחה לזה, תשלח הודעה לחתול של שרדינגר, אני מניח שהוא ישמח להגיד לך איזה תגובות הוא קיבל אתמול כשהוא חילק קצת פליירים. והתגובות האלה היו הרוב גם, לצער כולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 16:00 
סו אלן כתב:
נועם שחם כתב:
סו אלן כתב:
נועם שחם כתב:
תאומים? איך הוא קשור לענין?

ואגב, תגידו מה שתרצו, אבל את מה שכתוב בטור הזה (בין אם הדברים נאמרו באמת ובין אם מדובר בשליחי טביב), כבר קראנו מספיק פעמים החודש בפורום, ושמענו גם ביציע. כואב (בלי ציניות), אבל זו האמת.

מה נהיה, שחם?

מה לא נכון במה שכתבתי? אפילו פה בפורום לא חסרים כאלו, לצערי.

ומה הקשר בין זה שהדברים האלה נכתבו בפורום זה או אחר (על ידי לך תדע, כמובן) לבין שימוש מנוסח קומוניקטית ופרסום עלום תחת התחפושת של דיווח עיתונאי?

אז כתבתי - אני מתעלם כרגע מסוגיית האתיקה העיתונאית הלא קיימת של אתר ואן. שייחנקו.

עדין, הדברים שנכתבו, מפוברקים או לא, לא מנותקים מהלכי הרוח ביציע, וזו בעיה יותר גדולה בהרבה מן האתיקה העיתונאית של אופירע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 16:06 
נועם שחם כתב:
סו אלן כתב:
נועם שחם כתב:
סו אלן כתב:
נועם שחם כתב:
תאומים? איך הוא קשור לענין?

ואגב, תגידו מה שתרצו, אבל את מה שכתוב בטור הזה (בין אם הדברים נאמרו באמת ובין אם מדובר בשליחי טביב), כבר קראנו מספיק פעמים החודש בפורום, ושמענו גם ביציע. כואב (בלי ציניות), אבל זו האמת.

מה נהיה, שחם?

מה לא נכון במה שכתבתי? אפילו פה בפורום לא חסרים כאלו, לצערי.

ומה הקשר בין זה שהדברים האלה נכתבו בפורום זה או אחר (על ידי לך תדע, כמובן) לבין שימוש מנוסח קומוניקטית ופרסום עלום תחת התחפושת של דיווח עיתונאי?

אז כתבתי - אני מתעלם כרגע מסוגיית האתיקה העיתונאית הלא קיימת של אתר ואן. שייחנקו.

עדין, הדברים שנכתבו, מפוברקים או לא, לא מנותקים מהלכי הרוח ביציע, וזו בעיה יותר גדולה בהרבה מן האתיקה העיתונאית של אופירע.

שחם תפריד בין שני דברים:
כולנו מודעים לבעיה ההסברתית בה אנחנו נמצאים כיום מול הקהל הרחב בבלומפילד, אבל אנחנו עובדים על זה ודברים יראו אחרת.
הבעיה היא שיש אנשים שמנצלים את הסיטואציה בשביל לפלג את הקהל ולנסות להוריד את הראש לחלק ממנו על ידי שימוש בתקשורת ובמעשים פחדניים ועלובים. וזה עוד בהנחה שלא מדובר במשהו שהגיע מההנהלה. ההודעה הזו מנוסחת בורה מגעילה, היא מלאה בשררים ומפילה את כל הצרות של הפועל על האולטראס. האם האולטראס הוא זה שמקלל את השחקנים? הוא זה ששרק בוז אתמול לקשטן? הוא זה שיצר את הבחאגן בהתתנהלות הקבוצה?
זה נראה כאילו מי שרשם את זה רק רוצה להוסיף עוד אש למדורה. בתור אחד שעומד כביכול מהצד השני זה רק גורם לי לרצות להסתגר עוד יותר בעמדות שלי ולא לשתף פעולה עם הקהל הרחב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 16:08 
נו באמת... כתבה כזאת יכולה לעבוד רק על אוטיסטים. מצד אחד הם מנסים ללכלך ולקטול את האולטראס ומצד שני "האולטראס חלק מה-DNA של הפועל", אתם אלה ששונאים את החלק מה-DNA שנקרא אולטראס הפועל. מזיינים לי את המוח כמה העידוד חשוב ודוחף את השחקנים והקבוצה ומצד שני אלה האוהדים שיושבים בשקט כל המשחק... אם זה חשוב תעודדו!!!

מדברים על תפקוד לקוי של השחקנים בגלל מה שקורה ביציע ובאימונים....וואלה? בואו תספרו לי כמה אימונים הייתם מתחילת השנה...? בוא תספר לי כותב זבל כמה אימונים אתה הייתה השנה? כמה מישחקים? כמה שחקנים דיברו איתך והאשימו את הקהל ביכולת שלהם? (חבר שלך קורא פה... שיעביר לך את התשובות ותענה עליהם שניראה כמה אתה 0 ושקרן). אין לך מושג מה הולך באימונים ולא מה השחקנים חושבים! תשאל את השחקנים מי מפריע להם יותר (ב-4 עיניים) תראה שיגידו לך ההנהלה והמאמן ואחד לא יגיד לך האוהדים או האולטראס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
הורדתי מהאתר שצורף פה ("תעשייה") את קורות החיים של הבחור, מכיוון שזה אתר ציבורי לא אכפת לי לעשות העתק-הדבק למרות שבטקסט עצמו יש בקשה לשמור על סודיות. לפי איך שזה נראה לא מדובר במישהו מתחום היח"צ, סתם מנהל אולפן. לדעתי לא מופרך בכלל שהוא אוהד הפועל אמיתי שקצת הציק לו המצב בקהל והוא כתב את המנשר (על דעת עצמו, לא מאמין שיש קבוצה מאחוריו) הזה ושלח ביוזמתו לתקשורת, מכיוון שהוא מהתחום אין שום בעיה להשיג מיילים. מי שחושב שאין אנשים בקהל שחושבים בדיוק כמו שרשום בכתבה הוא פשוט מנותק, וזה עוד במקרה הטוב. לגבי מה שערן כתב, בפייסבוק שלו אין כלום ושום דבר, בעמוד הראשון של הניוז אפשר לראות את היום בו פתח את עמוד הפייסבוק שלו לפני כמה שנים, ככה שקשה לצפות לסממנים שיעידו על היותו אוהד.

השכלה:
לימודים לתואר BA במנהל עסקים, האוניברסיטה הפתוחה 2007
קורס עריכת וידאו ,מכללת קמרה אובסקורה 2004
מסלול טכנאי p.c. ורשתות מחשב, מכללת סיוון 2000
תיכון מקיף "רוטברג" ,רמת השרון;5 יח' כלכלה ומד"ח 1994

תעסוקה:
מנהל חדר שידור אולפני מימד (MTVS)
מנהל תפעול של 20 ערוצים אנלוגיים ודיגיטאליים,שידורים חיים ,מוקלטים, תפעול תקלות ופרומואים.
מנהל 15 אנשי צוות ושדרים : גיוס אנשי הצוות,
ביצוע הכשרה ומבחני הסמכה. קביעת מדרגות שכר,אחריות
מלאה על משאבי אנוש,קביעת נהלי עבודה. ניהול ישיבות צוות.
ניהול ישיבות מול כל הלקוחות ומתן שירות על כל נושא בזמינות מלאה.אחראי בין היתר על שימור הלקוחות הקיימים.עבודתי
בכפיפות ישירה למנכ"ל וסמנכ"ל החברה.
2001 – היום מביא לשידור ערוץ הופ הבאה לשידור/תפעול ארכיון של ערוץ הופ , עבודה על תוכנת מג'יק. 2000
עבודות מזדמנות 1998-1999

ידע וכישורים רלוונטיים:
בעל יכולת ניהולית גבוהה והובלת צוותים ליעדים,בעל כושר ביטוי גבוה בכתב ובע"פ והיכרות רחבה עם תחום התקשורת. יוזם ,אסרטיבי,בעל מוטיבציה גבוהה ויחסי אנוש מצוינים. תפקוד במצבי לחץ. בעל תושייה וחשיבה שיווקית ויצירתית. בעל מוסר עבודה גבוה, כושר למידה מהיר ונכונות לשעות עבודה ארוכות ניסיון רב בתפעול ועבודה עם תוכנות וציוד שידור טכני.

שירות צבאי:
שירות צבאי מלא בחיל התותחנים בין השנים 1997-1994.
שירות כמפקד צוות ומ"כ טירונים, שחרור בדרגת סמל ראשון.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
נו באמת... כתבה כזאת יכולה לעבוד רק על אוטיסטים. מצד אחד הם מנסים ללכלך ולקטול את האולטראס ומצד שני "האולטראס חלק מה-DNA של הפועל", אתם אלה ששונאים את החלק מה-DNA שנקרא אולטראס הפועל. מזיינים לי את המוח כמה העידוד חשוב ודוחף את השחקנים והקבוצה ומצד שני אלה האוהדים שיושבים בשקט כל המשחק... אם זה חשוב תעודדו!!!

מדברים על תפקוד לקוי של השחקנים בגלל מה שקורה ביציע ובאימונים....וואלה? בואו תספרו לי כמה אימונים הייתם מתחילת השנה...? בוא תספר לי כותב זבל כמה אימונים אתה הייתה השנה? כמה מישחקים? כמה שחקנים דיברו איתך והאשימו את הקהל ביכולת שלהם? (חבר שלך קורא פה... שיעביר לך את התשובות ותענה עליהם שניראה כמה אתה 0 ושקרן). אין לך מושג מה הולך באימונים ולא מה השחקנים חושבים! תשאל את השחקנים מי מפריע להם יותר (ב-4 עיניים) תראה שיגידו לך ההנהלה והמאמן ואחד לא יגיד לך האוהדים או האולטראס.

בלי קשר לטקסט בכלל, ובלי קשר למאבק, רק לגבי הפסקה השנייה שלך - לי זכור שבאימון הראשון של השנה התגודדו כמה עשרות אוהדים ורובם ככולם היו עסוקים בלקלל ולצעוק. חלק קיללו את טביב, חלק קיללו את מוני, לא מעט קיללו את קשטן ויצרו שם אווירת מלחמה. אם הטיעון שלך נגד מי שלא היה באימונים הוא שהוא תורם להצלחת הקבוצה פחות ממך - תרשה לי לחלוק עליך. עברו הימים בהם מי שהיה מגיע לאימון היה עושה את זה בשביל לדחוף את השחקנים קדימה ולעודד אותם לקראת משחק חשוב, ואני אומר את זה על בסיס שני אימונים שיצא לי להיות בהם העונה. ושוב, לא קשור לכלום, סתם הציק לי בעין מה שכתבת.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 17:10 
אף אחד לא קילל את מוני באימון הראשון
עד כמה שידיעתי מגעת האולטראס לא קיללו אף אחד באימון הראשון
אדרבא הם היו המומים ממש ממה שהלך שם
(גם אני אגב ואני לא חשוד כאולטראס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: