אדום-עולה בבלומפילד כתב:
עזוב פואד, הדיון הוא לא אם לנתי מגיע כרטיס או לא (אגב אני לא חושב שלאופטימי זה מפריע).
הטענה שלנו היא שאולטראס הפועל דואגים קודם כל לעצמם, ולא באמת אכפת להם מכל הקהל של הפועל.
אז עכשיו כשפעם אחת זה ההיפך, אין לכם מה להתבכיין.
ואם באמת אכפת לכם מהקהל של הפועל ולא רק מעצמכם - אז אתם צריכים לשמוח שבמקום משחק בלי קהל סגרו רק את שער 5. עדיף ש-6,000 מנויים ייכנסו מאשר ש-0 מנויים ייכנסו.
במיוחד לאור העובדה שחברים בארגון שלכם ציירו את צלבי הקרס, ואתם גיביתם אותם.
ברור שלי זה לא מפריע ואין לי תלונה על חלוקת 50 הכרטיסים במקרים של משחקים ללא קהל. כמו שכתבתי כבר סנגרתי על פואד בנושא זה , ויצאתי מותקף.
האולטראס טוענים , או לפחות נציגיהם בפורום טוענים שהאולטראס לא מייצגים את כלל אוהדי הפועל. לכן אי אפשר לדרוש מהם לדאוג לכלל אוהדי הפועל . הם דואגים לאינטרסים של עצמם בלבד וכאשר האינטרסים של עצמם משתלבים במקרה עם האינטרס של כלל האוהדים ( כמו העידוד והדאגה לכך שיהיו אמצעי עידוד גם בשערים אחרים זולת 4-5 ) אז אומרים שהם עושים זאת בשבילי. לא !! גם אז זה בשביל עצמם.
מצד שני הם מצפים לסולידריות כאשר הם נפגעים.
אם הם יחרימו למשל את הדרבי וישבו באנג'ל כחלק מהמחאה נגד טביב אני אהיה הראשון שאצטרף אליהם.
יבואו חכמים ויאמרו נו באמת אין לו מנוי. אז ארגיע אותם שאתרום את עלות הכרטיס שלא קניתי לכל גורם שמטפל בנזקקים או לחלופין אתן שווי של שני כרטיסים בבקבוקים לשחר.
כדי שאני אהיה סולידרי איתם הם יצטרכו לעשות מעשה מבחינתם. איך אמר מישהו בנושא אחר " פשרה כואבת"