תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 21:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בית קברות
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
אדום אופטימי כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
פואד כתב:
אז בוא תגיד לי מי החברים שלי...תגיד גם את השמות ואחרי זה תעשה השוואה בין 50 איש באיצטדיון (לא שבאמת יש 50 או היו 50 שיש עונש כזה) לבין 6000 באיצטדיון ואז תבין שאתה מדבר שטויות ואין בכלל קשר בין מחט לתחת.

אז אתה טוען שכאשר קיבלנו משחק בלי קהל, האוהדים שנכנסו לא קשורים אליך? אתה לא מכיר אותם?

ידידי,
לא רק אולטראס נכנסים.
מי שמקורב מצליח להיכנס.
בימי מורדי הוא היה דואג שכאלה שמגיעים לכל אימון יכנסו עוד לפני האולטראס או מקורבים אחרים.
כך נתי היה ניכנס לדוגמא לכל משחק שכזה.

באמת עכשיו אתה ירדת מהפסים...העין שלך על נתי? בנאדם מבוגר ולבד בעולם ולא 100% בריא בנפש אתה מסתכל שנותנים לו כרטיס? באמת עברת כל גבול. עוד מעט תבכה שנכים עם כסא גלגלים ניכנסים חינם...ועוד עם מלווה! דרך אגב אמא שלי מכניסה את אחותי בתור מלווה.

מי שירד מהפסים זה אתה. אני מסכים איתך ומתנגד למה שכתב הקפיטליסט.
מציע שלפני שאתה מגיב תקרא את ההודעה. בהודעה אחרת כתבת שאני משקר וזה בכלל לא נכון .
אני באתי בטענות שנותנים לנתי להיכנס ?
כתבתי שמי שמקורב ומגיע לכל אימון מקבל . וזה בסדר.
לנתי מגיע לפני כל אחד מנקודת מבטי.

אתה מתחיל להיות באוטומט אנטי אופטימי גם כאשר אני מצדד בדעתך ומסביר לקפיטליסט שהוא טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
עזוב פואד, הדיון הוא לא אם לנתי מגיע כרטיס או לא (אגב אני לא חושב שלאופטימי זה מפריע).
הטענה שלנו היא שאולטראס הפועל דואגים קודם כל לעצמם, ולא באמת אכפת להם מכל הקהל של הפועל.
אז עכשיו כשפעם אחת זה ההיפך, אין לכם מה להתבכיין.

ואם באמת אכפת לכם מהקהל של הפועל ולא רק מעצמכם - אז אתם צריכים לשמוח שבמקום משחק בלי קהל סגרו רק את שער 5. עדיף ש-6,000 מנויים ייכנסו מאשר ש-0 מנויים ייכנסו.
במיוחד לאור העובדה שחברים בארגון שלכם ציירו את צלבי הקרס, ואתם גיביתם אותם.

ברור שלי זה לא מפריע ואין לי תלונה על חלוקת 50 הכרטיסים במקרים של משחקים ללא קהל. כמו שכתבתי כבר סנגרתי על פואד בנושא זה , ויצאתי מותקף.

האולטראס טוענים , או לפחות נציגיהם בפורום טוענים שהאולטראס לא מייצגים את כלל אוהדי הפועל. לכן אי אפשר לדרוש מהם לדאוג לכלל אוהדי הפועל . הם דואגים לאינטרסים של עצמם בלבד וכאשר האינטרסים של עצמם משתלבים במקרה עם האינטרס של כלל האוהדים ( כמו העידוד והדאגה לכך שיהיו אמצעי עידוד גם בשערים אחרים זולת 4-5 ) אז אומרים שהם עושים זאת בשבילי. לא !! גם אז זה בשביל עצמם.

מצד שני הם מצפים לסולידריות כאשר הם נפגעים.
אם הם יחרימו למשל את הדרבי וישבו באנג'ל כחלק מהמחאה נגד טביב אני אהיה הראשון שאצטרף אליהם.
יבואו חכמים ויאמרו נו באמת אין לו מנוי. אז ארגיע אותם שאתרום את עלות הכרטיס שלא קניתי לכל גורם שמטפל בנזקקים או לחלופין אתן שווי של שני כרטיסים בבקבוקים לשחר.

כדי שאני אהיה סולידרי איתם הם יצטרכו לעשות מעשה מבחינתם. איך אמר מישהו בנושא אחר " פשרה כואבת"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 23:07 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
פואד כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
RedAlert כתב:
ואתם מעזים לצאת על האולטרס מדי פעם

באמת סליחה שהעזנו להגיד משהו על קדושי האולטראס. קבל את התנצלותנו הכנה.

ולעניין - עדיף משחק בלי עידוד מאשר משחק בלי קהל. זה הרע במיעוטו, וטוב מאוד ש-6,000 מתוך 8,000 המנויים של הפועל יכלו לראות את המשחק. עדיף מאשר שכל ה-8,000 ישבו בחוץ.

בטח שעדיף... מה איכפת לך שאתה תשב בפנים ואנחנו נצטרך עוד פעם לקנות כרטיס אחרי שרכשנו מנוי העיקר אתה בפנים...מי שבחוץ על הזין שלך.

תספר את זה לחברים שלך, שכאשר הפועל קיבלה משחק בלי קהל ויכלה להכניס לבלומפילד 50 איש, הם נכללו בין ה-50 האלה.

אני חייב להתערב ולהגיד שבזה אתה לא צודק.
במשחק ללא קהל שנה שעברה נגד אשקלון, נכנסו בערך 30-40 אנשים וכולם איכשהו מקורבים לאנשים באצטדיון.
אני למשל השגתי דרך להיכנס בגלל שדוד שלי חבר קרוב של איתן שור (מנהל האצטדיון), ואין לי שום קשר לאולטראס.
היו הרבה אנשים שלא קשורים לאולטראס שהשיגו דרך להיכנס.
אפשר לבוא בביקורות לאולטראס על כל מיני דברים ואני מאמין שהם גם קשובים לזה.. אבל לא צריך לחפש איפה שאין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
עזוב פואד, הדיון הוא לא אם לנתי מגיע כרטיס או לא (אגב אני לא חושב שלאופטימי זה מפריע).
הטענה שלנו היא שאולטראס הפועל דואגים קודם כל לעצמם, ולא באמת אכפת להם מכל הקהל של הפועל.

ואם באמת אכפת לכם מהקהל של הפועל ולא רק מעצמכם - אז אתם צריכים לשמוח שבמקום משחק בלי קהל סגרו רק את שער 5 . עדיף ש-6,000 מנויים ייכנסו מאשר ש-0 מנויים ייכנסו.

ויותר מכך. אם שער 5 יאמר רק כלפי חוץ (גם אם לא מאמין בזה) שטביב עשה נכון, דעת הקהל הרחב של הפועל (ואלה שאינם מעורים) עליהם תהייה הרבה יותר טובה, ובכך הנסיון של טביב לפלג בין החלקים השונים בקהל ילך לזבל.
אבל אתה צודק. שער 5, יחד עם לעשות המון לטובת הקבוצה, עושה גם בשביל עצמו. אי אפשר להכחיש את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
זה הרבה יותר מרתיח:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 23:19 
דאבל אדום כתב:
אני חייב להתערב ולהגיד שבזה אתה לא צודק.
במשחק ללא קהל שנה שעברה נגד אשקלון, נכנסו בערך 30-40 אנשים וכולם איכשהו מקורבים לאנשים באצטדיון.
אני למשל השגתי דרך להיכנס בגלל שדוד שלי חבר קרוב של איתן שור (מנהל האצטדיון), ואין לי שום קשר לאולטראס.
היו הרבה אנשים שלא קשורים לאולטראס שהשיגו דרך להיכנס.
אפשר לבוא בביקורות לאולטראס על כל מיני דברים ואני מאמין שהם גם קשובים לזה.. אבל לא צריך לחפש איפה שאין

יכול להיות שהדוגמא שנתתי עם המשחק ללא קהל, לא היתה טובה. אבל זה לא משנה.
הפואנטה היא שאולטראס הפועל בפרט, ושער 5 בכלל, לא באמת שמים על כל הקהל של הפועל.
הם דואגים לעצמם, אכפת להם רק מעצמם, ואני בטוח ב-1,000% שאם במקום שער 5 היו סוגרים את שער 7 הם היו נכנסים כמו גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
יש כאלה בתוך בלומפילד שבאים עם הצעיף הירוק/צהוב ממנצ'סטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 23:21 
אדום נחמד כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

ואם באמת אכפת לכם מהקהל של הפועל ולא רק מעצמכם - אז אתם צריכים לשמוח שבמקום משחק בלי קהל סגרו רק את שער 5 . עדיף ש-6,000 מנויים ייכנסו מאשר ש-0 מנויים ייכנסו.

ויותר מכך. אם שער 5 יאמר רק כלפי חוץ (גם אם לא מאמין בזה) שטביב עשה נכון, דעת הקהל הרחב של הפועל (ואלה שאינם מעורים) עליהם תהייה הרבה יותר טובה, ובכך הנסיון של טביב לפלג בין החלקים השונים בקהל ילך לזבל.
אבל אתה צודק. שער 5, יחד עם לעשות המון לטובת הקבוצה, עושה גם בשביל עצמו. אי אפשר להכחיש את זה.

אדום עולה בבלומפילד: אתה זה שדואג לקהל ולא לעצמך נכון? אולי אתה אדום נחמד? בואו ספרו לי איך דאגתם לקהל השנה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
אדום אופטימי כתב:
פואד כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
RedAlert כתב:
ואתם מעזים לצאת על האולטרס מדי פעם

באמת סליחה שהעזנו להגיד משהו על קדושי האולטראס. קבל את התנצלותנו הכנה.

ולעניין - עדיף משחק בלי עידוד מאשר משחק בלי קהל. זה הרע במיעוטו, וטוב מאוד ש-6,000 מתוך 8,000 המנויים של הפועל יכלו לראות את המשחק. עדיף מאשר שכל ה-8,000 ישבו בחוץ.

בטח שעדיף... מה איכפת לך שאתה תשב בפנים ואנחנו נצטרך עוד פעם לקנות כרטיס אחרי שרכשנו מנוי העיקר אתה בפנים...מי שבחוץ על הזין שלך.

אני יודע שהודעתי זו תהיה מעצבנת במיוחד.

ומה היה בכל משחק דרבי חוץ שהקפיטליסט היה צריך להידחף בתור וללכת מכות בתור או להגיע שעתיים לפני פתיחת הקופות כדי להשיג כרטיס והחברים שלך קיבלו מהצד כרטיסים ( ואני לא טוען חלילה שבחינם) זה היה אכפת לך ? זה היה אכפת להם ?
וזה שבתקופה שלא הייתי חשוף (לא הכירו את הקשר שבין אדום אופטימי לפנים) הייתי צריך לעבור סלקציה בקופה כדי לקנות כרטיסים ?

זה היה "אכפת לך".

ככה זה כשאין ערבות הדדית.
ככה זה כשיש אוהדים "חשובים יותר".
ככה זה כשמי שיש לו מנוי ( אין הכוונה אליך) לא איכפת לו מאוהדים חיילים או מנערים שלא משיגים גרטיסים במשך 10 שנים ויותר ועושקים אותם במחירים של כרטיסי בוגר.
זה היה אז "אכפת לך"
בלב ובראש בטוח שכן. במעשים.... פחות.

באותה תקופה וגם עכשיו יש חוזה עם לאן כמה שנים קדימה...ככה שאי אפשר לעשות כלום בעניין הזה כי אם הפועל יפרו חוזה של מיליונים גם יתבעו אותה במיליונים. תברר מתי נגמר החוזה ותלך להציק להנהלה שלא תחתום חדש!

תרשום ביומן, 2021

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 23:30 
יכול להיות הכל חחח אבל ניראה לי עוד שנתיים אם אני לא טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
לצערי, נראה לי שאתה טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 23:34 
יהלום אדום כתב:
לצערי, נראה לי שאתה טועה

אז מתי ניראה לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
יהלום אדום כתב:
לצערי, נראה לי שאתה טועה

אז מתי ניראה לך?

לא צחקתי, 2021

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 23:36 
פואד כתב:
אדום עולה בבלומפילד: אתה זה שדואג לקהל ולא לעצמך נכון? אולי אתה אדום נחמד? בואו ספרו לי איך דאגתם לקהל השנה...

זה בדיוק העניין פואד, שאני לא מתיימר "לדאוג לקהל". אתם לעומת זאת, טוענים שאתם דואגים לכל הקהל אבל למעשה אתם דואגים רק לעצמכם.
ובניגוד אליך, אם היו סוגרים רק את שער 7 אני הייתי רוצה שכל שאר האוהדים כן ייכנסו. עדיף שרק אני אשב בחוץ מאשר שכולם ישבו בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 23:36 
יהלום אדום כתב:
פואד כתב:
יהלום אדום כתב:
לצערי, נראה לי שאתה טועה

אז מתי ניראה לך?

לא צחקתי, 2021

החוזה עם לאן הוא לשלוש שנים- אחרי העונה הזו יש עוד 2 .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
יהלום אדום כתב:
פואד כתב:
יהלום אדום כתב:
לצערי, נראה לי שאתה טועה

אז מתי ניראה לך?

לא צחקתי, 2021

הלוואי, לא לפי מה שאני שמעתי. לא שזה ממש ישנה, ימשיכו לעבוד עם הכלבים האלה עוד שנים גם ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
פואד כתב:

זה בדיוק העניין פואד, שאני לא מתיימר "לדאוג לקהל". אתם לעומת זאת, טוענים שאתם דואגים לכל הקהל אבל למעשה אתם דואגים רק לעצמכם.
ובניגוד אליך, אם היו סוגרים רק את שער 7 אני הייתי רוצה שכל שאר האוהדים כן ייכנסו. עדיף שרק אני אשב בחוץ מאשר שכולם ישבו בחוץ.

לא רוצה להתיימר ולומר מה האולטראס היו עושים במקרה כזה או אחר, אבל אני מסכים עם החלק הראשון
אני תורם להפועל כשאני קונה מנוי כל שנה ובא למשחקים, גם בחוץ. זה לא הרבה, אבל זה מה שאני יכול.
אי לכך, אני לא מצפה מאף אוהד אחר לשום דבר פרט למה שאני דורש מעצמי. אפילו זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 23:49 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
פואד כתב:

למה שאתה ששער 7 ישב בחוץ וכל השערים בפנים? במקום להלחם בעונש אתה נלחם באוהדים שלא היה מגיע להם העונש הזה. ומי זה אתם? דבר עלי כגוף פרטי... אני מתיימר ואני גם דואג וככה הרבה מהחברים שלי שאני מכיר... אתה מוזמן לשאול הרבה אנשים בקהל שקיבלו ממני עזרה במיליון ואחת דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 23:51 
יהלום אדום כתב:
הלוואי, לא לפי מה שאני שמעתי. לא שזה ממש ישנה, ימשיכו לעבוד עם הכלבים האלה עוד שנים גם ככה.

אפשר לחשוב שאם יחליפו את לאן המצב ישתפר. ולא, אל תגיד לי "שימכרו כרטיסים בצורה עצמאית", עובדה שאף קבוצה בארץ לא עושה את זה.

ובכל מקרה, לא משנה איך ימכרו כרטיסים, אוהדי הפועל ימשיכו להתלונן ולהגיד שההנהלה זונה, אז אם אני הייתי אלי טביב אני אפילו לא הייתי מתאמץ - הרי בכל מקרה יקללו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 23:52 
ראצ'ו כתב:
יהלום אדום כתב:
פואד כתב:
יהלום אדום כתב:
לצערי, נראה לי שאתה טועה

אז מתי ניראה לך?

לא צחקתי, 2021

האריכו את החוזה בקיץ ל-10 שנים.
מוני וטביב חתמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 23:59 
אדום נחמד כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
פואד כתב:

לא רוצה להתיימר ולומר מה האולטראס היו עושים במקרה כזה או אחר, אבל אני מסכים עם החלק הראשון
אני תורם להפועל כשאני קונה מנוי כל שנה ובא למשחקים, גם בחוץ. זה לא הרבה, אבל זה מה שאני יכול.
אי לכך, אני לא מצפה מאף אוהד אחר לשום דבר פרט למה שאני דורש מעצמי. אפילו זה לא.

יפה אמרת...אל תבקש מאחרים מה שאתה בעצמך לא עושה. ותאמין לי שלקנות ולבוא למשחקים זה לא כל מה שאתה יכול...אם תרצה אתה יכול הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 00:01 
בני12 כתב:
ראצ'ו כתב:
יהלום אדום כתב:
פואד כתב:
יהלום אדום כתב:
לצערי, נראה לי שאתה טועה

אז מתי ניראה לך?

לא צחקתי, 2021

האריכו את החוזה בקיץ ל-10 שנים.
מוני וטביב חתמו.

אז בהתחלה צדקתי שאמרתי שנתיים שאני חושב...רק הם הוסיפו 10 שנים הכלבים האלה. יענו אכלנו אותה חזקקקקקק... עוד 10 שנים לסבול את הכלבים האלה. (אל תספר לאף אחד כי אנשים יתחילו להתאבד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 00:02 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
יהלום אדום כתב:

אפשר לחשוב שאם יחליפו את לאן המצב ישתפר. ולא, אל תגיד לי "שימכרו כרטיסים בצורה עצמאית", עובדה שאף קבוצה בארץ לא עושה את זה.

ובכל מקרה, לא משנה איך ימכרו כרטיסים, אוהדי הפועל ימשיכו להתלונן ולהגיד שההנהלה זונה, אז אם אני הייתי אלי טביב אני אפילו לא הייתי מתאמץ - הרי בכל מקרה יקללו אותו.

נו באמת אתה ליצן...מה קשור אחד לשני? אולי הוא יתן משחק חינם לכולם ואז ניצטרך להפסיק לקלל אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
יפה אמרת...אל תבקש מאחרים מה שאתה בעצמך לא עושה. ותאמין לי שלקנות ולבוא למשחקים זה לא כל מה שאתה יכול...אם תרצה אתה יכול הרבה יותר.

זה לא ויכוח על כמה אדם יכול לעשות למען הקבוצה שלו.
עלתה טענה שהאולטראס עושים בשביל עצמם, תחת הכותרת "למען הקבוצה". נכון או לא, קשה לומר. אבל לשאול אותי מה אני עושה בשביל הקבוצה זה לא רלוונטי, כי אני לא מצפה מ6500 איש שיעמדו לצידי.
אם האולטראס חושב שמגיע לו יחס מיוחד כי הוא דואג לעידוד עם כל המשתמע מכך (אגב, אני מאוד מאוד מ-א-ו-ד מעריך את זה), אז כנראה ששאר האצטדיון לא מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
הרוש הודף כתב:
זה הרבה יותר מרתיח:
תמונה

החולצה כתומה, זה בגלל הפלאש.
תהיה בטוח שזה אוהד הפועל מוכר וותיק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 00:10 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
פואד כתב:
אדום אופטימי כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
פואד כתב:
אז בוא תגיד לי מי החברים שלי...תגיד גם את השמות ואחרי זה תעשה השוואה בין 50 איש באיצטדיון (לא שבאמת יש 50 או היו 50 שיש עונש כזה) לבין 6000 באיצטדיון ואז תבין שאתה מדבר שטויות ואין בכלל קשר בין מחט לתחת.

אז אתה טוען שכאשר קיבלנו משחק בלי קהל, האוהדים שנכנסו לא קשורים אליך? אתה לא מכיר אותם?

ידידי,
לא רק אולטראס נכנסים.
מי שמקורב מצליח להיכנס.
בימי מורדי הוא היה דואג שכאלה שמגיעים לכל אימון יכנסו עוד לפני האולטראס או מקורבים אחרים.
כך נתי היה ניכנס לדוגמא לכל משחק שכזה.

באמת עכשיו אתה ירדת מהפסים...העין שלך על נתי? בנאדם מבוגר ולבד בעולם ולא 100% בריא בנפש אתה מסתכל שנותנים לו כרטיס? באמת עברת כל גבול. עוד מעט תבכה שנכים עם כסא גלגלים ניכנסים חינם...ועוד עם מלווה! דרך אגב אמא שלי מכניסה את אחותי בתור מלווה.

מי שירד מהפסים זה אתה. אני מסכים איתך ומתנגד למה שכתב הקפיטליסט.
מ ציע שלפני שאתה מגיב תקרא את ההודעה. בהודעה אחרת כתבת שאני משקר וזה בכלל לא נכון .
אני באתי בטענות שנותנים לנתי להיכנס ?
כתבתי שמי שמקורב ומגיע לכל אימון מקבל . וזה בסדר.
לנתי מגיע לפני כל אחד מנקודת מבטי.

אתה מתחיל להיות באוטומט אנטי אופטימי גם כאשר אני מצדד בדעתך ומסביר לקפיטליסט שהוא טועה.

ואתה אנטי אולטראס הפועל גם כשזה נגד טביב, אז מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 00:16 
אדום נחמד כתב:
פואד כתב:

זה לא ויכוח על כמה אדם יכול לעשות למען הקבוצה שלו.
עלתה טענה שהאולטראס עושים בשביל עצמם, תחת הכותרת "למען הקבוצה". נכון או לא, קשה לומר. אבל לשאול אותי מה אני עושה בשביל הקבוצה זה לא רלוונטי, כי אני לא מצפה מ6500 איש שיעמדו לצידי.
אם האולטראס חושב שמגיע לו יחס מיוחד כי הוא דואג לעידוד עם כל המשתמע מכך (אגב, אני מאוד מאוד מ-א-ו-ד מעריך את זה), אז כנראה ששאר האצטדיון לא מסכים.

כניראה ששאר האיצטדיון כמוך לא מבין שאנשים כבר ראו קבוצה אחת נהרסת להם ולא מוכנים לתת לזה לקרות שוב, אפילו לא סיכוי קטן שבקטנים. והאולטראס עשו את המחאה הזאת ליפני שכף רגלו של טביב דרכה במועדון...תחפש בגליריה שלהם ותראה איזה שלט נתלה במשחק הראשון בעונה שמוני היה "שותף סמוי".... "טביב וקצרה כאן לא כפר סבא" וזה מראה שזה לא קשור למוני ולא לשום ריב על סגירת שער 5 או הלשנות...זה רק הוסיף שמן למדורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
איבדת אותי ב-"שאר האצטדיון כמוך.."
תפסיק לחלק את האוהדים למעמדות.

מה קשור המחאה כשטביב רק הצטרף.. אין לי מושג מה הקשר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 00:20 
אדמדם כתב:
הרוש הודף כתב:
זה הרבה יותר מרתיח:
תמונה

החולצה כתומה, זה בגלל הפלאש.
תהיה בטוח שזה אוהד הפועל מוכר וותיק...

הרוש החולצה שלו כתומה הוא היה לידי כל הזמן והוא אוהד ותיק משער 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
כל נושא הבית קברות הזה (ולא לאן שהוא התפתח) לא מובן לי.
מה פותח האשכול והמצודדים בו רוצים? להוכיח לעצמם ולאנשי האולטראס שהם מלכים?
רוצים למצוץ לאולטראס ולשער 5 וירטואלית?

אז או.קי. הבנו שער 5 הוא השער המעודד הטוב בארץ, איך זה עוזר להאדיר אותו על פני
שערים אחרים? זה גורם "איחוד"? זה מוציא את הקהל כמקשה אחת חזקה יותר?

שער 5 הוא אחלה שער, אך יש בו כמה בעיות, ולמרות היותן הוא אחד מחמשת השערים הטובים בעולם,
הסיבה לכך פשוטה הוא אחד מחמשת השערים היחידים המיועדים לאוהדי הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: