תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 21:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: התאכזבתי קצת. אולי קצת הרבה.
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
אגב, בר"ג לדעתי זה יצליח הרבה יותר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 21:25 
הייתי בחוץ, תחילה באנג'ל ואז עברתי לפאב. היה מעולה, נהניתי מכל רגע. חבל שלא הייתה עוד היענות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
את האמת... לא הייתה אווירה של בית קברות בפנים

היו שירים לאורך כל המשחק, חלקם חזקים וחלקם חלשים... לכן אני לא חושב שבאמת יהיה שינוי במשחק הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 22:23 
זהו? התפוצצה הבועה? אולי הם כולם שתולים של טביב

רועי כתב:
פאביו כתב:
רועי כתב:
זה לא "הוא"
זו ההחלטה השגויה להכריז על חרם כשהאוכלוסיה שאמורה לקיים אותו היא אוכלוסיה שמאסה באולטרס כל עוד הוא מתגרה בה

כל מה שטביבי יאכיל אותך תאכל ?
אולי תפקח את העיניים ?

אז בוא ותסביר לי למה ואיפה אני טועה

די רועי "הסבירו את זה כבר 50 פעמים" וכל זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2011, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
הייתה הרגשה שאנחנו אוהדים בריטים שיושבים בפאב וצופים במשחק אחרי שלא הצלחנו להשיג כרטיס, היה מרגש וכל מי שלא היה הפסיד.

שיהיה טביב למכבי, באנו חושך לגרש

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 00:36 
http://sports.walla.co.il/?w=/156/1872442

ציטוט:
כפיר הוסיף: "כל מי שעוקב אחרי מה שקורה בהפועל, יודע שההתנהלות של אלי טביב, לא מתאימה לאופי של המועדון, לערכים שהמועדון הזה מאמין בו, לאיך שאנחנו האוהדים רואים את הקבוצה, שהיא הרבה יותר מכדורגל. גם אם ניקח השנה אליפות זה לא משנה, בגלל איך שהוא התייחס לשחקנים שעזבו ולשחקנים שנמצאים, אם זה אבוטבול למשל. כל הקטע של הסתימת פיות וההתנהלות הבריונית".

למה צריך תאוריות קונספירציה מופרכות אם אפשר להגיד דברים פשוטים ואמיתיים?

*לתשומת לב המשתמש סימרוטיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 00:47 
לא חושב שמטרת המחאה הייתה לרוקן את כל היציעים מאוהדים. זה היה דיי ברור שדבר כזה לא יקרה, כי יודעים עם מי יש עסק וזה בסדר.

לדעתי המחאה הצליחה בגדול. נמנעו קנייה של הרבה כרטיסים בזכות המחאה וכמעט כל כלי התקשורת נתנו לזה במה.
מחאה עכשיו שהקבוצה נמצאת למעלה בטבלה תתן לנו את הלגיטמציה לעשות כזאת שהמצב יהיה פחות טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי את המשחק במגרש, והאמת לפחות לגבי הנעשה בפנים הדעות חלוקות, הסיבה היא פשוטה.
האוירה בפנים היתה לא רעה, וממש לא בית קברות כמו שאתם מנסים להציג, האמת יש סיכוי שזה היה אחד מהמשחקים
עם האוירה היותר טובה בשער 7 בשנים האחרונות, וזה כשהיינו בלי תופים ושאר דברים, אני מאמין שאם זאת היתה
"תופעה" בעלת אורך נשימה של יותר ממשחקים בודדים כנראה שגם בזה היתה התשתפרות עם הזמן. עם זאת ישנו כשל ענק
בהסברת הבעיתיות בצורת הניהול של הקבוצה, עושה רושם שכ 70% מבאי שער שבע בשבת לא ממבינים מה הבעיה. בנוסף
היו כמה נסיונות לצעוק בגנות טביב וההנהלה, רק שמתוך ה 200 איש שצועקים את זה בשער 7 (יש עוד לא מעט שמאמינים
אבל לא יצעקו את זה בלי תמיכה של כל בלומפילד) 100 "החרימו", ובכך במקום שתהיה מחאה גם משערים אחרים המהלך, כצפוי,
השתיק את המחאה.

להלן כמה תשובות שסיפקו לי היושבים מסביבי:
" מה אתם רוצים מטביב? הוא צריך לבחור שחקנים? להרכיב אותם.....?"
" הקבוצה השקיעה ברכש השנה לא מעט, מה היה קורה אם השנה היתה כישלון? ממה היינו משעיקים בעתיד? טוב שטביב שמר כסף לשנים הבאות "
" חשבון ועסקים טביב יודע לעשות תנו לו לנהל..."
" התרגלנו לטוב, היה ברור אחרי שזהבי, שכטר, ורמוט וכו' עזבו שלא תהיה לנו משוב קבוצה כזאת, זאת הפועל אנחנו לוקחים אליפות פעם ב 11 שנה....."

ויש עוד....

לכן אני ממש לא מאוכזב ממה שקרה בפועל, מכיוון שהיה לי ברור שזה מה שיקרה ואפילו רשמתי את זה בשבוע האחרון בפורום,
חבל לי ואני קצת מאוכזב אם באמת לא היתה הקרנה כמו שמסתמן מהאשכול הנ"ל, וכן מאותם מחרימים משער 7 שלמרות שהיה ברור
לאן המחאה הולכת היום לא הסכילו לפתח "תודע" עצמית חזקה דיה בשביל למחות במגרש והלכו כצאן לטבח אחרי ההחלטה השגויה של
האולטראס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
:ROSE:

משחקים לידיים של טביב. חבל.

נכון

ובאמת חבל :CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 10:04 
אי אפשר לייצר מהלך אמיתי של מחאה ש-90% מן הקהל לא מחובר אליו. יש נתק אמיתי בענין הזה בין הגרעין שמוביל את המחאה ואנשי האולטראס, לבין יתר הקהל. עד שהנושא הזה לא יופנם ולא ימצא לו פתרון, חבל על המאמץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 10:32 
el dudernio: תפסיק לזיין את השכל ולספר כל מיני שטויות.... "שער 7 עודד" בטח עודד כי עשה דווקא, מעניין שבמשחק רגיל הוא מעודד פחות שיש מי שיהיה הסנגר שלו (ולא יודע בדיוק כמה עודד אתמול) וזה עוד שהקבוצה שלטה כל המששחק הגיעה למצבים ונתנה 6 גולים. בקשר לזה שאנשים שואלים מה רוצים מטביב... זה שהם לא יודעים מה רוצים ממנו זה לא אומר שהוא בסדר, אנשים שחיים את הקבוצה יום יום כמעט 24 שעות לא רוצים שיחזור מקרה שאול נוסף...הם היחידים שרואים את זה כי הם היחידים שחיים את זה, השאר יבינו כניראה בדרך היותר קשה, הזמן יעשה את שלו והלוואי ואני טועה.

ולא 100 אנשים החרימו... בחוץ בשני המקומות היו 400 ובבית היו עוד 2000 לפחות שבחרו לא להגיע, אתה יכול לבדוק את זה לפי הממוצע אנשים שאתה מביא כל משחק בית, אתמול היו 6500 אלף בבלומפילד ובדרך כלל יש 8000 ומעלה, במיוחד במשחק על המקום הראשון.

שחם...לא צריך את כל הקהל למחאה... כל מחאה שהיתה בהפועל משקמה בחיים לא היתה של כל הקהל (נגיד בממוצע 8000) תמיד זה היה האולטראס ועוד קצת מסביב או בזמנו שער 7 וכן הצליחו המחאות, אז לא צריך לספר שטויות שאם זה לא 90% מהקהל זה לא שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 10:41 
el dudernio כתב:
100 "החרימו", ובכך במקום שתהיה מחאה גם משערים אחרים המהלך, כצפוי,
השתיק את המחאה.

להלן כמה תשובות שסיפקו לי היושבים מסביבי:
" מה אתם רוצים מטביב? הוא צריך לבחור שחקנים? להרכיב אותם.....?"
" הקבוצה השקיעה ברכש השנה לא מעט, מה היה קורה אם השנה היתה כישלון? ממה היינו משעיקים בעתיד? טוב שטביב שמר כסף לשנים הבאות "
" חשבון ועסקים טביב יודע לעשות תנו לו לנהל..."
" התרגלנו לטוב, היה ברור אחרי שזהבי, שכטר, ורמוט וכו' עזבו שלא תהיה לנו משוב קבוצה כזאת, זאת הפועל אנחנו לוקחים אליפות פעם ב 11 שנה....."

ויש עוד....

לכן אני ממש לא מאוכזב ממה שקרה בפועל, מכיוון שהיה לי ברור שזה מה שיקרה ואפילו רשמתי את זה בשבוע האחרון בפורום,
חבל לי ואני קצת מאוכזב אם באמת לא היתה הקרנה כמו שמסתמן מהאשכול הנ"ל, וכן מאותם מחרימים משער 7 שלמרות שהיה ברור
לאן המחאה הולכת היום לא הסכילו לפתח "תודע" עצמית חזקה דיה בשביל למחות במגרש והלכו כצאן לטבח אחרי ההחלטה השגויה של
האולטראס.

אף אחד לא הלך "כצאן לטבח". ההחלטה של האולטראס הייתה מוצדקת, מהסיבה הפשוטה שכל אחד ואחד שם שילם כסף על מנוי והוא לא מורשה להכנס למגרש.
בנוסף, ההנהלה ישרה קו עם ההתאחדות, התקשורת והמשטרה, שאותן כתובות שרוססו לא בוצעו על ידי ילדים מפגרים, אלא בצעד מכוון של כל שער 5.
בימים כאלה צריך להיות עיוור כדי לא לראות שכל התקשורת נגד שער 5 והאולטראס. שלל כתבות בכל האתרים והעיתונים שמנסים להציג בכוח דווקא את הקהל היחיד בליגה שפועל נגד גזענות כקהל פרובלמטי וגזעני.
ברגע שראיתי שגם ההנהלה הסכימה עם הקביעה הזאת, ובמקום לעמוד מאחורי הקהל ולתמוך בו ולומר שבסה"כ מדובר פה בחבורה של ילדים סתומים, היא מחליטה למסור שמות של אוהדים שהיא חושדת על סמך כלום, שהם ביצעו את המעשה.
כמנוי לשער 8, אני לא הייתי מסוגל להכנס למשחק בידיעה שההנהלה הולכת נגד הקהל ויש התארגנות נגדה, ובכל זאת להעדיף להתעלם מאותם אוהדים שנאסר עליהם להכנס, רק כי אני מנוי לשער אחר ויש לי את האפשרות להכנס.
אני לא מאוכזב מאוהדים כמוך, כי למדתי שאוהדים בארץ כמה שידפקו אותם יותר, הם יהנו מזה יותר. בליגת האלופות דפקו אותנו ובכל זאת כולם רצו כמו כלבים לקנות מנויים, וכך גם עכשיו, שדופקים את הכוח האמיתי של הקהל והולכים נגדו, גם אז יש אנשים שמוצאים לנכון לשמוח מהסיטואציה (ואני מדבר על רבים מיושבי שער 2 ו-13 ששמחו לא פחות מטביב ואוסידון על ההחלטה הזאת).
אני גם בטוח שהיו אוהדים משער 5 שקנו כרטיסים למשחק הזה, ככה שאני רק יכול לקוות שאולי יהיה שיפור במשחק הבא ובכלל לא יהיו אוהדים שינסו להרים עידוד.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 10:43 
אין מה להתאכזב יותר מדי, היה ידוע שהמצב יהיה שחלק מהאנשים יהיו בעד טביב (כרגע התוצאות יחסית משחקות לו) וגם הוא עובדה שהוא הוציא "הרבה" כסף על רכש, למרות הכסף הרב שנכנס ממכירת שחקנים.
צריך להסביר כי רק בצורת הסבר אנשים יבינו, כמובן שיש אנשים שמחפשים להיות דווקא בכוח, אפשר למצוא אותם בכל מקום, גם אם תסביר להם עם דוגמאות הם לא יקשיבו לך, עליהם משפיע רק התוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 10:46 
פואד כתב:
el dudernio: תפסיק לזיין את השכל ולספר כל מיני שטויות.... "שער 7 עודד" בטח עודד כי עשה דווקא, מעניין שבמשחק רגיל הוא מעודד פחות שיש מי שיהיה הסנגר שלו (ולא יודע בדיוק כמה עודד אתמול) וזה עוד שהקבוצה שלטה כל המששחק הגיעה למצבים ונתנה 6 גולים. בקשר לזה שאנשים שואלים מה רוצים מטביב... זה שהם לא יודעים מה רוצים ממנו זה לא אומר שהוא בסדר, אנשים שחיים את הקבוצה יום יום כמעט 24 שעות לא רוצים שיחזור מקרה שאול נוסף...הם היחידים שרואים את זה כי הם היחידים שחיים את זה, השאר יבינו כניראה בדרך היותר קשה, הזמן יעשה את שלו והלוואי ואני טועה.

ולא 100 אנשים החרימו... בחוץ בשני המקומות היו 400 ובבית היו עוד 2000 לפחות שבחרו לא להגיע, אתה יכול לבדוק את זה לפי הממוצע אנשים שאתה מביא כל משחק בית, אתמול היו 6500 אלף בבלומפילד ובדרך כלל יש 8000 ומעלה, במיוחד במשחק על המקום הראשון.

שחם...לא צריך את כל הקהל למחאה... כל מחאה שהיתה בהפועל משקמה בחיים לא היתה של כל הקהל (נגיד בממוצע 8000) תמיד זה היה האולטראס ועוד קצת מסביב או בזמנו שער 7 וכן הצליחו המחאות, אז לא צריך לספר שטויות שאם זה לא 90% מהקהל זה לא שווה.

פואד, אם ככה, אז מה אכפת לכם ולמה אתה ואחרים פה מתלוננים על חוסר שיתוף פעולה מצד חלקים נרחבים בקהל?

אם ממילא לא מעניינת אתכם הצטרפות של יתר הקהל או העובדה שחלקים גדולים בקהל הם נגד המחאה או אדישים כלפיה, אז אתה צודק חלקית (כי לדעתי המחאה תכשל אם רק 200-400 איש שותפים לה).

אם חוסר ההענות של חלק גדול מהקהל כן מטריד אתכם, אז צריך לחשוב מה עושים עם זה ולבדוק אם אולי במקרה הבעיה היא אצלכם, ולא אצל אלו שאינם מצטרפים.

אני כן יכול לומר לך בתור מישהו שמכיר אוהדים ותיקים רבים שאכפת להם מהקבוצה לא פחות מאשר לך ולאחרים, שההתנהלות של האולטראס בנושא הזה גורמת להרבה אנטגוניזם ואנשים שפוטנציאלית היו צריכים להיות חלק מהותי במחאה הזו, לא מצטרפים. זה צריך להדליק אצלכם נורה אדומה. אם אפילו האנשים האלו לא תומכים בכם, אז אתם לא פועלים נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
פואד, כשאין מה לגיד ואין יכולת לקרוא כותבים שטויות, זה מה שאתה עשית כרגע.
אתמול בשער 7 עודדו יותר כדי שיהיה עידוד, עם מבחינתך עידוד לקבוצה, לפי מדרשכם עידוד שווה המון ולכן כתור אחד שנכנסת מחובתי היתה למלא כמה שניתן את החלל הגדול שאי כניסתכם השאירה, לא מתוף לעשות לכם דווקא אלא בכדי להראות
לאלרואי כהן, באדיר וידין שאנחנו מאמינים בהם ותומכים, הרי בשביל זה מעודדים לא? אם כבר בחרנו לבוא למשחק למה שנמנע
מדבר שלעניות דעתך תורם להצלחתה?

ונכון זה שלא יודעים מה רוצים זה לא בסדר, לכן אני אתמול ניסיתי להסביר לכמה שיותר אנשים במגרש למה טביב בהתנהלותו
הנוחכית מזיק להפועל. אבל לא רק את זה אלא גם צעקתי במגרש כדי שטביב ישמע שמי שיצוא נגדו זה לא "רק" שער 5, אלא יש עוד
חלקים רחבים מכלל שערי בלומפילד, שהתנהלותו פושעת בעינהם. לדעתי האישית זה הרבה יותר ממש שאתה עשית אתמול וממה שהאולטראס
עשה אתמול, בשביל שטביב לא יהיה בהפועל. וכאמור ברור שהיו בחוץ יותר מ 100 איש השאלה כמה מהם היו מתחושבי שער 7 עליהם,
דיברתי, אבל שלא רוצים להקשיב, לא מעונינים להקשיב ולא מסוגלים לקבל את המושג טעות לגבי מעשיכם אז מתקשרים על הצד השני
(למרות שאני איתכם במחאה נגד טביב) ב"תפסיק לזיין את השכל ולספר כל מיני שטויות".

פואד צר לי אבל כרגע בהודעתך אתה עוזר לטביב יותר מלהזיק לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
red-toro כתב:
אף אחד לא הלך "כצאן לטבח". ההחלטה של האולטראס הייתה מוצדקת, מהסיבה הפשוטה שכל אחד ואחד שם שילם כסף על מנוי והוא לא מורשה להכנס למגרש.
בנוסף, ההנהלה ישרה קו עם ההתאחדות, התקשורת והמשטרה, שאותן כתובות שרוססו לא בוצעו על ידי ילדים מפגרים, אלא בצעד מכוון של כל שער 5.
בימים כאלה צריך להיות עיוור כדי לא לראות שכל התקשורת נגד שער 5 והאולטראס. שלל כתבות בכל האתרים והעיתונים שמנסים להציג בכוח דווקא את הקהל היחיד בליגה שפועל נגד גזענות כקהל פרובלמטי וגזעני.
ברגע שראיתי שגם ההנהלה הסכימה עם הקביעה הזאת, ובמקום לעמוד מאחורי הקהל ולתמוך בו ולומר שבסה"כ מדובר פה בחבורה של ילדים סתומים, היא מחליטה למסור שמות של אוהדים שהיא חושדת על סמך כלום, שהם ביצעו את המעשה.
כמנוי לשער 8, אני לא הייתי מסוגל להכנס למשחק בידיעה שההנהלה הולכת נגד הקהל ויש התארגנות נגדה, ובכל זאת להעדיף להתעלם מאותם אוהדים שנאסר עליהם להכנס, רק כי אני מנוי לשער אחר ויש לי את האפשרות להכנס.
אני לא מאוכזב מאוהדים כמוך, כי למדתי שאוהדים בארץ כמה שידפקו אותם יותר, הם יהנו מזה יותר. בליגת האלופות דפקו אותנו ובכל זאת כולם רצו כמו כלבים לקנות מנויים, וכך גם עכשיו, שדופקים את הכוח האמיתי של הקהל והולכים נגדו, גם אז יש אנשים שמוצאים לנכון לשמוח מהסיטואציה (ואני מדבר על רבים מיושבי שער 2 ו-13 ששמחו לא פחות מטביב ואוסידון על ההחלטה הזאת).
אני גם בטוח שהיו אוהדים משער 5 שקנו כרטיסים למשחק הזה, ככה שאני רק יכול לקוות שאולי יהיה שיפור במשחק הבא ובכלל לא יהיו אוהדים שינסו להרים עידוד.

נכון בימים האלו כל התקשורת וההנהלה יוצאת נגד שער 5, לכן שער 7, 8, 2 ו 13 צריכים להראות לתקשורת, לשער 5 ולכל העולם
שהם לא מצודדים בהתנהלות הזאת, לבוא למשחק, להסביר למה, לעודד את השחקנים ולצאת נגד טביב והתנהלותו זאת הדרך הנכונה לעשות
זאת. להשאר בחוץ עם עוד 2000 אישי שהורחקו מבלומפילד בגלל טביב, ולהשאיר את 6000 הצופים האחרים במגרש לא ישרת שום דבר.
אני לפחות, ועוד הרבה אחרים, לא התעלמו מהתארגנות, אלא חשבו שהיא משחקת לידים של טביב ולכן סירבו לשתף איתה פעולה.
למזלם של האולטראס אני ועוד כמה נכנסו למגרש והבענו את קולנו בגנות ההנהלה, ובכך נראה (לצערי רק באופן חלקי) שיש
כאלו שיוצאים נגדו גם בשער 5, וזאת לא מלחמה של טביב בשער כזה אואחר, או של שער כזה או אחר בטביב, אלא מדובר במורת רוח
כללית של חלקים גדולים מציבור האוהדים בניהול הקבוצה. חבל שאתה בחרת "לא להתעלם" מצעד שדינו כישלון וע"י זה
השתקת את כולך במקום
בו הוא היה חשוב באמת.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 30 אוקטובר 2011, 18:26, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 16:21 
תכלס, לא חשבתי שיהיו יותר אנשים בחוץ.
לא ציפיתי משורקי הבוז לקריאות נגד ההנהלה בשער 7 להביע סולידריות איתי,
לא ציפיתי מאוכלי החינם בשער 1 ו''שער חמש לא מייצג את הפועל'' בשער 2 להביע סולידריות איתי,
כמובן שיש יוצאי דופן נפלאים שכולי מלא הערכה אליהם, אבל הם מיעוט.

מי שהיה אתמול בחוץ הוא מי שאכפת לו ולא רק מהתחת של עצמו ומזה שלא יתפסו לו את הכיסא,
מי שהיה אתמול בחוץ לקח חלק באחד הצעדים הראשונים של מחאה שרק תלך ותגדל בשאיפה לשאוב אליה עוד אנשים.
מי שהיה אתמול בחוץ הרגיש את הרגשת הביחד שכולם מדברים עליה חוזרת כי רק מי שהיה אתמול בחוץ, מחפש את הרגשת הביחד.

באנו חושך לגרש ולא נפסיק עד שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 16:52 
צור ש. כתב:
לא ציפיתי מאוכלי החינם בשער 1 ו''שער חמש לא מייצג את הפועל'' בשער 2 להביע סולידריות איתי,

מי שהיה אתמול בחוץ הוא מי שאכפת לו ולא רק מהתחת של עצמו ומזה שלא יתפסו לו את הכיסא,
מי שהיה אתמול בחוץ לקח חלק באחד הצעדים הראשונים של מחאה שרק תלך ותגדל בשאיפה לשאוב אליה עוד אנשים.
מי שהיה אתמול בחוץ הרגיש את הרגשת הביחד שכולם מדברים עליה חוזרת כי רק מי שהיה אתמול בחוץ, מחפש את הרגשת הביחד.

נו, אז יש בקהל 100 איש נפלאים ועוד 15,00 מניאקים. הבעיה היא שבלי ה-15,000 האלו או לפחות חלק משמעותי מהם, ל-100 אין שום כח. אני חושב שהגיע הזמן לשינוי גישה, ובמקום לטפוח לעצמכם על השכם כל היום ולזלזל ביתר הקהל, תמצאו את הדרך להתחבר לאנשים ממקום קצת פחות מתנשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
כל הרעיון מלכתחילה הוא לא נכון. גם בזמנים הכי מחוברים של הקהל לא היה איחוד שלם בהחלטות (או אפילו חצי)... אז בטח שהיום זה לא היה מצליח.

אני מכבד את אנשי המאבק, אבל במקום ללכת עם הראש בקיר היה אפשר ללכת על דברים "קלים" יותר. מה שנקרא אל תהיה צודק, תהיה חכם.
היה אפשר לדוג' להחליט שכולם נכנסים בדקה ה-10. זה היה מקבל הרבה יותר תנופה, כי משהו שלכולם קל לעשות.

אותם חבר'ה מהאולטראס, שאני רוב הזמן מפרגן להם לגמרי ובחיי שכמעט ואין משחק שאני לא תורם להם כסף, לא יכולים לעצום עיניים ולסתום אוזניים. אי אפשר לצפות מקהל שסלד מהשירים שלכם ומהדרך שלכם שיצטרף אליכם לצעד מחאה (שהוא גם ככה קשה לביצוע).

קהל שהיה כל כך קרוב אליכם והצלחתם להרחיק אותו עד לקצה השני של העולם.

אל תופתעו אם אלו התוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה , סליחה כל אות שכתבו נועם שחם ו- el dudernio בעמוד זה של האשכול.

ועל אחת כמה וכמה שיתכן וטביב מעסיק יחצנים ובעיקר מומחה בתדמית על פי הרכילות שבאשכול המקביל.
חסר סיכוי לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2011, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע למה כותבים שהחרימו קצת.. הממוצע במקדש הוא 9 וחצי אלף בערך.. במשחק היו 6 וחצי אלף..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
לא יודע למה כותבים שהחרימו קצת.. הממוצע במקדש הוא 9 וחצי אלף בערך.. במשחק היו 6 וחצי אלף..

כי 2500 איש היו מורחקים, עכשיו בא ונעשה חשבון פשוט,
9000 פחות 2500 ומה אנחנו מקבלים? 6500, בדיוק כמו שאמרת שהיה במשחק.
לכן, מספרית זה לא רק שהמחאה לא הצליחה היא נחלה כישלון חרוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 11:19 
די ניג'סים.

החליטו להפסיק עם שירי השואה והנאצות וזה יפה מאוד, לא צריך לחפש איפה שאין (גינוי, שמינוי). נעשתה מחאה ביום שבת, אף אחד לא תקף או לא השמיץ באופן פומבי את מי שלא הצטרף. חולקו פלאיירים מתורבתים שמסבירים באופן מנומק את הרעיון מאחורי המחאה, יש עוד כמה פעולות בקנה ואף אחד גם לא מצפה שכל הקהל, בטח כשהקבוצה במקום הראשון ואחרי נצחון 6-0, יצטרף או יזדהה טוטאלית עם מי שהחליט למחות.

מה שקורה עכשיו זה בסיס למחאה גדולה בהרבה שתגיע אחרי הטעויות הנוספות של ההנהלה בעתיד. אף אחד לא מתכוון להמתין שנגיע למצב הזה:

ציטוט:
באגודה כועסים על אלי טביב, שלטענתם הגיע במהלך השבוע למשרדי המועדון ו"ניקה" אותו מתכולתו. בין היתר נלקחו מזגנים, כסאות וציוד משרדי. אלא שביום שלישי גילו חברי האגודה שגם ציוד מחלקת הנוער נלקח מהמועדון. "אפילו את המחשב של מחלקת הנוער הם לקחו. את תלשו את הפאנלים וארזו כסאות בלויים", אמרו שם. לטענתם, מדובר במחשב שהגיע מכספי תרומות.

http://www.nrg.co.il/online/54/ART1/906/377.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

יש לך טעות.
רבים (יחסית) מיושבי שער חמש קנו כרטיסים לשערים אחרים, ומעטים (יחסית) בשערים האחרים הצטרפו להקרנה בחוץ.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 12:40 
פאביו כתב:
רועי כתב:
זה לא "הוא"
זו ההחלטה השגויה להכריז על חרם כשהאוכלוסיה שאמורה לקיים אותו היא אוכלוסיה שמאסה באולטרס כל עוד הוא מתגרה בה

כל מה שטביבי יאכיל אותך תאכל ?
אולי תפקח את העיניים ?

תפקח אתה את העיניים
לא טביב שר בכוונה שירי שואה בשביל להרגיז את רוב הקהל......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 14:02 
teknoboy כתב:
el dudernio כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

יש לך טעות.
רבים (יחסית) מיושבי שער חמש קנו כרטיסים לשערים אחרים, ומעטים (יחסית) בשערים האחרים הצטרפו להקרנה בחוץ.

למשחק נמכרו 250 כרטיסים, מתוכם קרוב ל-100 לאוהדי ראשון לציון.
אז כנראה היו כמה עשרות שהשיגו מנויים, אבל אני יודע על לא מעט כאלה עם מנויים לשערים אחרים שנשארו בחוץ
וגם צריך לקחת בחשבון שיש כאלה שקונים כרטיסים באופן קבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
צור ש. כתב:

נו, אז יש בקהל 100 איש נפלאים ועוד 15,00 מניאקים. הבעיה היא שבלי ה-15,000 האלו או לפחות חלק משמעותי מהם, ל-100 אין שום כח. אני חושב שהגיע הזמן לשינוי גישה, ובמקום לטפוח לעצמכם על השכם כל היום ולזלזל ביתר הקהל, תמצאו את הדרך להתחבר לאנשים ממקום קצת פחות מתנשא.

כפי שהוכח בשבת גם ההפך הוא הנכון .. כי בית קברות כמו שהיה לא זכור הרבה זמן .. אז תעשו לי טובה
בואו נתאחד !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
teknoboy כתב:
el dudernio כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

יש לך טעות.

למשחק נמכרו 250 כרטיסים, מתוכם קרוב ל-100 לאוהדי ראשון לציון.
אז כנראה היו כמה עשרות שהשיגו מנויים, אבל אני יודע על לא מעט כאלה עם מנויים לשערים אחרים שנשארו בחוץ
וגם צריך לקחת בחשבון שיש כאלה שקונים כרטיסים באופן קבוע.

אני מודה שאני מופתע לטובה.
בחיים לא הייתי חושב שיבואו לצפייה המשותפת כי כמה אנשים מאשר ייקנו כרטיס לשער אחר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאתם מנותקים מהמציאות.
ואם מחאה של 500 איש (הרי כל שער שהיה נסגר יחסית מעט אנשים היו יודעים שהם יכולים לקנות כרטיס לשער אחר),
אשר אמירת היא יש 1000 נגד טביב ו7000 בעד היא הצלחה אז מצבינו רע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2011, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אני חושב שאתם מנותקים מהמציאות.
ואם מחאה של 500 איש (הרי כל שער שהיה נסגר יחסית מעט אנשים היו יודעים שהם יכולים לקנות כרטיס לשער אחר),
אשר אמירת היא יש 1000 נגד טביב ו7000 בעד היא הצלחה אז מצבינו רע מאוד.

זה לא שה-7000 איש האלה באו עם צעיף שעליו רקומה דמותו של טביב.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: