el dudernio כתב:
100 "החרימו", ובכך במקום שתהיה מחאה גם משערים אחרים המהלך, כצפוי,
השתיק את המחאה.
להלן כמה תשובות שסיפקו לי היושבים מסביבי:
" מה אתם רוצים מטביב? הוא צריך לבחור שחקנים? להרכיב אותם.....?"
" הקבוצה השקיעה ברכש השנה לא מעט, מה היה קורה אם השנה היתה כישלון? ממה היינו משעיקים בעתיד? טוב שטביב שמר כסף לשנים הבאות "
" חשבון ועסקים טביב יודע לעשות תנו לו לנהל..."
" התרגלנו לטוב, היה ברור אחרי שזהבי, שכטר, ורמוט וכו' עזבו שלא תהיה לנו משוב קבוצה כזאת, זאת הפועל אנחנו לוקחים אליפות פעם ב 11 שנה....."
ויש עוד....
לכן אני ממש לא מאוכזב ממה שקרה בפועל, מכיוון שהיה לי ברור שזה מה שיקרה ואפילו רשמתי את זה בשבוע האחרון בפורום,
חבל לי ואני קצת מאוכזב אם באמת לא היתה הקרנה כמו שמסתמן מהאשכול הנ"ל, וכן מאותם מחרימים משער 7 שלמרות שהיה ברור
לאן המחאה הולכת היום לא הסכילו לפתח "תודע" עצמית חזקה דיה בשביל למחות במגרש והלכו כצאן לטבח אחרי ההחלטה השגויה של
האולטראס.
אף אחד לא הלך "כצאן לטבח". ההחלטה של האולטראס הייתה מוצדקת, מהסיבה הפשוטה שכל אחד ואחד שם שילם כסף על מנוי והוא לא מורשה להכנס למגרש.
בנוסף, ההנהלה ישרה קו עם ההתאחדות, התקשורת והמשטרה, שאותן כתובות שרוססו לא בוצעו על ידי ילדים מפגרים, אלא בצעד מכוון של כל שער 5.
בימים כאלה צריך להיות עיוור כדי לא לראות שכל התקשורת נגד שער 5 והאולטראס. שלל כתבות בכל האתרים והעיתונים שמנסים להציג בכוח דווקא את הקהל היחיד בליגה שפועל נגד גזענות כקהל פרובלמטי וגזעני.
ברגע שראיתי שגם ההנהלה הסכימה עם הקביעה הזאת, ובמקום לעמוד מאחורי הקהל ולתמוך בו ולומר שבסה"כ מדובר פה בחבורה של ילדים סתומים, היא מחליטה למסור שמות של אוהדים שהיא חושדת על סמך כלום, שהם ביצעו את המעשה.
כמנוי לשער 8, אני לא הייתי מסוגל להכנס למשחק בידיעה שההנהלה הולכת נגד הקהל ויש התארגנות נגדה, ובכל זאת להעדיף להתעלם מאותם אוהדים שנאסר עליהם להכנס, רק כי אני מנוי לשער אחר ויש לי את האפשרות להכנס.
אני לא מאוכזב מאוהדים כמוך, כי למדתי שאוהדים בארץ כמה שידפקו אותם יותר, הם יהנו מזה יותר. בליגת האלופות דפקו אותנו ובכל זאת כולם רצו כמו כלבים לקנות מנויים, וכך גם עכשיו, שדופקים את הכוח האמיתי של הקהל והולכים נגדו, גם אז יש אנשים שמוצאים לנכון לשמוח מהסיטואציה (ואני מדבר על רבים מיושבי שער 2 ו-13 ששמחו לא פחות מטביב ואוסידון על ההחלטה הזאת).
אני גם בטוח שהיו אוהדים משער 5 שקנו כרטיסים למשחק הזה, ככה שאני רק יכול לקוות שאולי יהיה שיפור במשחק הבא ובכלל לא יהיו אוהדים שינסו להרים עידוד.