שחר כתב:
כבר ענו על זה מאה פעם, אפשר להסכים ואפשר גם לא.
הטיעון הוא שהאולטרס לא אחראים לכתובת האלה ואין להם שליטה על כל מי שהיה בשער ולכן אין להם על להתנצל ואין להם על מה לגנות.
שירי השואה והנאצה הופסקו לכן אני לא רואה מה הטעם לדרוש מהם להתנצל ולגנות חוץ מלהוריד אותם בכח על ארבע.
בתור אחד שמתבכיין כל היום על תרבות הדיון בפורום ועל העובדה שלא מכבדים את דעתו של האחר, כדאי שתסתכל קודם על עצמך, אתה בטח לא יותר טוב מכל "הילדים המסריחים" שיש פה וגם אף אחד לא הכריח אותך לכתוב כאן.
מה זה השטויות האלה? דווקא בגלל שזה לא קשור אליהם הם צריכים לגנות את זה. איך אחרי שארגון האוהדים יגנה משהו אפשר לחשוב שזה קשור אליו?
זה מעשה שמתקשר לשירי השואה והאנשים שעשו את זה ריססו את השם של האולטראס אז המעט שהאולטראס יכולים לעשות זה לצאת עם כבוד עצמי ולהגיד אנחנו לא קשורים לילדים האלה.
וכן נמאס לי להתבכיין על תרבות הדיון בפורום אז אני אתחיל לדבר כמוך הולך? מי אתה שחר שעוד תעיר לי על תרבות דיון אין פה תגובה שאתה כותב שהיא לא ג'יפה.
הגרמני המקורי כתב:
GATE7 כתב:
הגרמני המקורי כתב:
הפועל הפשוט הוא סתם זבל שלא ראוי להתייחסות לעומתו שער 7 הוא חתיכת סמרטש גדול ואת זה אני אומר ממרום 43 שנותיי......אפס.
ממרום 43 שנותיך? ואו מה רואים משם חוץ ממתחת של האולטראס?
אתה חושב שזה שאתה בן 43 נותן לך איזה יכולת מיוחדת לקבוע משהו? אתה האפס היחיד פה איש עלוב שגם אחרי 43 שנים לא מצליח למצוא את הבגרות ולענות כמו בן אדם לטענות שלי.
אתה רוצה תשובה רצינית? תבוא לפני המשחק מול האנג'ל תשאל מי אני ואני אתן לך את התשובה שלך הולך?
מה קרה גרמני קשה לך לכתוב? לך קח את הכדורים שלך ללחץ דם.