אמיר ונונו כתב:
el dudernio כתב:
כמה כבר יבואו לראות בחוץ? 300 איש? 500 איש? אני אהיה איתך לארג' ו 1000.
כמה יהיו בפנים 6000 - 7000 כלומר אם התחזית שלך נכונה ובחוץ יהיה רעש ובפנים יהיה שקט,
זה יראה לטביב שרב הפועל לא יוצאת נגדו ושאלו רק אנשי שער 5, והוא יצרף גם משפט שזה בגלל שהוא
מונע מהם לשיר שירי שואה.
עכשיו בהנחה הגיונית שאם חלק מאותם "מחרימים" יהיו בפנים השירה בגנות טביב תשמע גם מתוך בלומפילד
אז היציאה שלהם החוצה משרתת, ולכן בכל סיטואציה אפשרית הצעד הזה של האולטראס יוציא את טביב גדול.
במקום זה אפשר לארגן מחאה בחוץ, שתצא נגד טביב אבל חובה לארגן גם מחאה בפנים, שתגיד לא לשואה אבל גם לא לטביב ,
אחרת כל המהלך הזה ישרת אותו.
אני מבין מה אתה אומר, אבל הלב שלי אומר אחרת.
מה שכן, יש לי ויכוח איתך על ה"אבל". אין שום קשר, לא היה ולא צריך להיות שום קשר בין השניים, חוץ מאשר בניהול הקמפיין של טביב.
בכל פעם שמישהו יוצר קשר, ולו במרומז, הוא משרת את האג'נדה של טביב. במקרה שלך, אני מבין שזה לא מרצון או בכוונה, אבל זה מה שקורה.
אתה נגד שירי שואה? גם אני (ואני גם נגד שריקות הבוז). אתה נגד טביב? גם אני. אין קשר. אחד הוא ויכוח פנימי בתוכנו, השני הוא מאבק נגד פולש חיצוני.
אני מסכים שאין קשר, אבל הקשר נוצר בידי טביב, אסור לנו להראות כאילו אנחנו מוחים נגדו כי שער 4-5 בחוץ,
זה ית]רש כאילו אנחנו מוחים נגדו בגלל המלחמה שלו נגד ה"חוליגניות", וזה גם יישרת את טביב.
האמירה של לא לשואה ולא לטביב היא כזאת שהוא לא יוכל להגיד "אמרתי לכם....". כי גם ה"שפויים" יצאו נגדו.
פואד, הצעד שלכם מוטעה, ניסיתי להסביר פה למה. זה ממש לא קשור לסולדריות שאתה מציג זה קשור לזה שהצטרפות\
לצעד הזה הוא לשחק לידים של טביב,ויצור בידול בין המוחים נגדו (שער 4-5) לבין הקהל השפוי.