אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:
אני חושב שהוא צודק, בסך הכל עם תקציב של 60 מיליון העמידו לנו מגן שמאלי לתפארת, שני בלמים צ'מפיונס ליג, 2 חלוצים וחצי, כי מי צריך תחרות? נכון? כל זה + הדבש שטביב מדביק בו כל פינה בקבוצה הזאת.
באמת היום אין לי שום טענות לטביב, רק לבובה שלו מר קשטן.
כן כן, תמשיכו. איזה כיף זה להתעלם מהמציאות וממה שאומרים לכם.
חביבי, גם הסגל של קשטן הוא אשמתו של קשטן. ואם בחרת לצאת לעונה עם השחקנים האלה, האחריות היא עליך.
לא מתאים לך? מילה בתקשורת ואתה מפוטר עם חוזה חתום ושנת שבתון.
שלא יעבדו עליך.
הסגל של הפועל לא מושלם. לא קרוב אפילו. ועדיין טוב יותר משל אשדוד ו90 אחוז מהליגה.
כולי תקוה שמי שצריך לטפל בטביב יעשה את זה, אני רק לא חושב שצעקות הנהלה זונה יעזרו.
ערכתי מקודם והוספתי
ציטוט:
אני חושב שהוא צודק, בסך הכל עם תקציב של 60 מיליון העמידו לנו מגן שמאלי לתפארת מרעננה, שני בלמים צ'מפיונס ליג, 2 חלוצים וחצי, כי מי צריך תחרות? נכון? כל זה + הדבש שטביב מדביק בו כל פינה בקבוצה הזאת.
באמת היום אין לי שום טענות לטביב, רק לבובה שלו מר קשטן.
ובליגה כזאת שמניחה את האליפות על הריצפה, רק שמישהו יקח, הכל יכל להראות אחרת, אבל תודה לאל אלי טביב הצליח להניס את גוטמן כמו גדול. מישהו הציע אשכול מציצה לגוטמן, אני תומך, כל פעם שאני אראה את הקבוצה הזאת תחת טביב וקשטן אני יעשה לו אפ, רק כדי לרענן את הזיכרון הקצר של חלק מהאוהדים כאן.
שלא יעבדו עלי? לא עבדו עלי. אם אתה לא מבין, כן קשטן חרא של מאמן, רק מי שאחראי בלעדי להתפוררות של המועדון במקום להפוך אותה לאמפריה, יש לך כתובת אחת במימאי, חבל שאתה מסרב להבין את זה.