אדום אופטימי כתב:
צור ש. כתב:
חבל שאתם נגררים אחרי אופטימי לעוד דיון על האולטראס, בו הוא מדגיש שהדבר החשוב לו ביותר הוא לא שינוי המצב הניהולי בהפועל אלא שכולם יבינו שהוא לא מסכים עם האולטראס, לא משנה מה הם יעשו, דיון שמסית את נושא האשכול הצידה.
טביב מנסה לעשות על כולנו כסף בצורה הכי ברורה שיש ולנצל את העונש הזה לטובתו ובזה אתם מתעסקים? כשיש עוד 1000 דיונים על מי צייר ואיך צייר ומתי ואם האולטראס ככה או ככה, חבל שאופטימי מצליח לגרור אותכם לזה.
אלה שפנית אליהם הם אוהדים שיכולים להיות אביך.
יש להם קצת קילומטרים משותפים איתי והרבה מאוד קילומטרים עם הפועל. כשנולדת, סליחה שעוד היית תא זרע , המנוע האדום שלהם עשה כבר כמה אוברולים.
אתה רוצה ללמד אותם מי אני ? הם יודעים כבר לבד שאני שונא את אוהדי הפועל ושאני שכיר של טביב בקהל ולא בהתנדבות אלא עבור סכום הוגן.
לרגע לא טענתי שאתה שכיר של טביב או סוג של מושיקו,
למרות גילי הצעיר לעומת שלך והניסיון המעט שיש לי לעומת שלך,
אני חושב שהמוסר שלי וערכי הערבות והאחווה לחברי ליציע שלי לפעמים חזקים משלך.
לאחל לאוהדי הפועל בגיל נוער שלא יהיה להם כרטיסי נוער בנתניה וידפקו אותם זה משהו לא מוסרי לטעמי, לא משנה כמה הקילומטארז' שלך גדול על שלי.
לא להסתיר את זה שדעתך היא אוטומטית הפוכה מדעת האולטראס, לא משנה מה דעתם זה טיפשי וילדותי לטעמי.
אני לא חושב שארגון האולטראס הוא ארגון מושלם, גם לי יש ביקורת לגביו ולא מעט, אבל כשהוא עושה דברים נכונים צריך לברך על כך ולא רק לבקר כשצריך.
כשאתה מודיע שלא תגיע להאירוע מסויים רק כי האולטראס משתתף בו ולא כי אתה מתנגד לאירוע, זה קצת מביך, מצטער.